Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe tarafından Raul Meireles hakkında ''ırkçı'' açıklamalar yaptığı gerekçesiyle TFF'ye şikayet edilmesiyle ilgili, ''Ayrımcılık yapmıyorum, tespit yapıyorum'' dedi.
Kaynak: AA
Komik bu adam yahu
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe tarafından Raul Meireles hakkında ''ırkçı'' açıklamalar yaptığı gerekçesiyle TFF'ye şikayet edilmesiyle ilgili, ''Ayrımcılık yapmıyorum, tespit yapıyorum'' dedi.
Kaynak: AA
Komik bu adam yahu
Yaptıklarının ırkçılıkla bir alakası yok ama ayrımcılığa girer evet.Dövmeli insanlar kötüdür diye düşünüyosan bunu kendine sakla.
Sadri Senere bedava icki yollayip konusturuyorlar![]()
![]()
1 sene ve 100bin dolar ceza yesin bakalım bir daha diyor mu.
Ceza yok abi herkes herseyi yapar herseyi de söyler. Caydırıcı ceza olacak.
premier ligte bi başkan böyle konuşsa neler olurdu.
1 maç seyircisiz oynama cezası gelmiş Trabzon'a.
Normal bir ceza daha fazlasini bekliyordum![]()
Sahaya ses bombası atıldı, oyuncumuzun içine resmen. Bu kadar mı cezası ?
Federasyon saçmalamaya başladı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galatasarayin federasyon hakkinda simdi konusmasi ayri komik. Gecen sene sonu Fatih Terimin yapacagi basin toplantisi niye hic gerceklesmedi acaba ?
İşte Trabzonspor Kulübü'nün Raul Meireles açıklaması...
Adamlar haklı beyler"TFF Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçeli futbolcu Raul Meireles'in cezasının indirimiyle ilgili almış olduğu karar Türk futbolundaki tükenmişliğin en üst seviyeye ulaştığının son çarpıcı göstergesidir.
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu adeta bir kulübün her türlü haklarını koruyup gözetmeye hevesli bir yapıda olduğunu bu tavrıyla bir kere daha gözler önüne sermiştir.
Bugüne kadar o kulübü koruyup gözetmek doğrultusundaki görevini başarıyla yerine getiren (!) Tahkim Kurulu biran önce sorumluluğu çerçevesinde işten el çekmeli, mensupları da köşelerine çekilip vicdanlarıyla başbaşa kendi muhasebelerini yapmalıdırlar.
"ŞİKE, IRKÇILIK VE HAKARETTEN SONRA TÜKÜRÜK DE SERBEST"
Tahkim Kurulu'nun özenle koruduğu ayrıcalıklı kulüp için artık şike, ırkçılık ve hakaretten sonra hakeme tükürmek de serbest hale gelmiştir. Üstelik bu kararın şike zanlısı ve suçlusu ayrıcalıklı kulüp yöneticilerinin TFF binasına kadar gelerek Federasyon Başkanı'yla yaptıkları pazarlıkların ardından alınması, hukuksuzluğun nasıl bütün ülke önünde fütursuzca sergilendiğinin büyük ispatıdır.
Elbette Türkiye Futbol Federasyonu'nun içerisinde de bu gelişmelerden rahatsız olan dirayetli ve haysiyetli mensuplar bulunmaktadır. Onlara düşen; bu anlayışları çerçevesinde görevi bırakmaları, gerekçelerini kamuoyuyla paylaşmaları, futbolumuzun içine düştüğü çirkin tablonun değiştirilmesi adına öncülüğü yapmalarıdır.
KULÜPLER BİRLİĞİ'NE GÖNDERME
Kulüpler Birliği ise bu tiyatroyu seyretmekte ve “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” sorumsuzluğuyla hareket etmektedir. Artık bu birliğin mensupları da biran önce kendilerini gözden geçirip bugün başkalarına yaşatılan haksızlıkların yarın karşılarına çıkabileceğini unutmamalıdırlar. Kulüpler Birliği'nin yaşanan bu gelişmelere karşı hangi tavrı takınacağını da büyük bir merakla beklemekteyiz. Onlarda sorumluluklarını bilmeli buna göre cesur tavırlar takınmalıdır.
HALİS ÖZKAHYA HAKKINDA...
Ayrıca sahanın ortasında hakarete uğrayan ve yüzüne tükürülen FIFA listesinde yer alan hakem Halis Özkahya'nın da bundan böyle hangi psikolojiyle maçlara çıkacağı, otoritesini nasıl sağlayacağı ve gördükleriyle ilgili raporları ne düşünerek kaleme alacağı iyice düşünülmelidir. Ama belli ki bu detaylar Türk futbolunu yönetip sözde adalet dağıtanların umurunda bile değildir.
BURAK YILMAZ ÖRNEĞİ
Aynı federasyonun Disiplin Kurulu, Galatasaray ile Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynadığımız maçın ardından kulübümüze seyircisiz oynama cezası vermiştir. Ancak ne garip tesadüftür ki bu müsabakada yabancı madde isabet eden oyuncu Trabzonspor formasını giyerken Karabük'te yüzüne atılan sert buz parçasıyla yaralanmış fakat bu eylemle ilgili olarak aynı yaptırım uygulanmamıştır.
Sırf bu çelişki bile PFDK'nın formalara göre nasıl karar verdiğinin en çarpıcı göstergesidir. Bu federasyonun bütün kurullarıyla birlikte Türk futbolundaki misyonu uzun zaman öncesinden sona ermiştir. Gelinen nokta bardağı taşıran son damladır. Bu nedenle biran önce yapılması gereken görevi bırakmaları, ülkemizi ve futbolumuzu kendilerinden kurtarmalarıdır."
Caner'in cezasını Tahkim Kurul'u onarken çıkıp konuşsalardı samimiyetlerine inanırdım şimdi konuşanların ama şu anda tamamen çıkar amaçlı açıklamalar bunlar.
"YÜCE ATATÜRK"
Aynen oyle , ortada 2 tane haksiz yere ceza almis/cezasi uzatilmis oyuncu vardi. Onlarin hakkini kendi kulupleri disinda savunan yok.. Adam tukurmemis iste ,buna ragmen tukurukten ceza almasini niye bu kadar arzuyorlar ki..
Ki Trabzon son 2 yildir kendi takimi disinda kalan her konu hakkinda sikayetci. Gecen teknik direktörler aciklama yapiyor, Samet Aybaba, Yilmaz Vural konusuyor, altyapidan,futboldaki duzenden bahsediyorlar. Sira Senol Gunes'e geliyor, hemen hakemlerden, hakem hatalarindan yakiniyor. Senol Gunes'e saygim buyuk fakat yonetimden o konulara girmesi istendgine de eminim. Ki zaten Trabzon yonetiminde dedikleri dikkate alinan, Senol Gunes disinda kimse kalmadi.
Meireles'in cezası ne kadar olmalı konusunda falan değilim ama yukarıda yazanlar konusunda sonuna kadar katılıyorum. Federasyona karşı duruşumuz nedeniyle her fırsatta cezalar, adaletsizlik tavan yapmış durumda.
Birbaşka kulüp başkanı veya yöneticisi konuşur.TFF'ye hakaret yağdırır bakarsın hiçbir şey yok. Bizim kulüpten federasyona karşı yapılan en ufak bir açıklamaya ya hak mahrumiyeti yada para cezası. (Bu açıklama içinde ceza gelir kesin.)
Hakem hatalarına zaten girmiyorum.Bunlar futbolda olur deyip geçiyorum.
Fikstürlere bakıyorsun sürekli aleyhimize tarihler ayarlanıyor. Önce sürekli Pazartesi oynadık sonrada maçları sıkıştırıp 3 günde bir yapıyorlar.Perşembe akşam 8'de maça çıkıyoruz aynı haftanın pazar günü öğle saatine maç veriyorlar.
Kadın seyirciye oynama cezalar.para cezaları yada başka şeylerde tutarlılık 0. Bizim aleyhimize olunca en yüksek şekilde uygulanan kurallar başkalarına en düşük seviyeye iniyor her ne hikmetse.
Irkçılık olayında 2 maçla geçiştirdiler.Şike olayına girmek dahi istemiyorum.
Bu federasyon artık açıkça gösterdi tarafını o nedenle bende artık orada olmamalarını istiyorum.He gelen farklı uygulama yapacak mı diye sorarsanız ona da hayır derim. Herkes paraya güce bakıyor ne yazıkki ülkemizde.
Gs'lilerin de Meireles konusunda Federasyona karşı duruşlarını da hiç samimi bulmuyorum. Geçen sene sonunda konuşacaktı bazı isimler haksızlıklar konusunda ama baktılar ki şampiyonluk geldi ses soluk çıkarmadılar.Şimdi Meireles'e verilen ceza işlerine gelmeyince ayağa kalktılar.
Burada birini diğerinden ayırmaya çalışmanın anlamı yok ve bir sonuca ulaşamayız. Türk futbolu ezelden beri böyledir ve böyle olacaktır. Şimdi sistem içinde her türlü pisliği yapanlar 10 yıl sonra yorumcu olduklarında ben herşeyi biliyorum bana masal anlatılmasın tarzında, aslında çok talihsiz olmasına rağmen, gururla açıklamalar yapacaklar. Herkes sadece kendini düşünürken adalet, demokrasi, hak hukuk gibi kavramlar hiçe sayılarak yorumlar yapılmaya devam edilecek. Kendi canı yandığında hakemin düdük asmasına sebep olanlar, başkasına yağıldığında Hakemlerin en büyük savunucusu olmaya devam edecekler. Futbolda her takım şike yaparken sadece rakip takımın yaptığına dair kendini inandırmış garibanlar ise en küçük çaresizlikte düşman üstüne salınarak bizi ne hale getirdiler ayağa kalkın ve bu sistemden hesap sorun denilerek kışkırtılacak.
Biz 30 yıl sonra da (Ömrümüz yeterse) yine aynı sorunları tartışıp sistemin ne kadar kötü olduğunu, PFDK ve TFF gibi kurumların ne kadar yozlaşmış olduğundan bahsedeceğiz. Her şeyin mantıklı tek açıklaması yine para, para, para olacak...
Yardimci antrenorluge tekrar Unal hoca geldi haberleri var.
... sadece
![]()
edittttttt
cok amatörce bir photoshop calismasi olmus bana gelseler ben 10 kat daha iyisini yapardim![]()
TRABZONSPOR'A KADIN SPORTİF DİREKTÖR MÜ GELİYOR?
Trabzonspor’da Giray Bulak’ın takımdan ayrılmasıyla başlayıp Ünal Karaman’ın yeniden göreve dönmesiyle devam eden yeniden yapılanma süreci, ilginç bir iddiayla yeni bir boyut kazanacak gibi görünüyor.
Trabzonspor’da Giray Bulak’ın takımdan ayrılmasıyla başlayıp Ünal Karaman’ın yeniden göreve dönmesiyle devam eden yeniden yapılanma süreci, ilginç bir iddiayla yeni bir boyut kazanacak gibi görünüyor.
Medyaspor'dan Gamze Bal'ın haberine göre;
Alman Köln kulübüne pazarlama, sponsorluk ve halka ilişkiler gibi alanlarda danışmanlık yapan, Lothar Matthaus’la ortak çalışmalar yürüten İran asıllı Alman yönetici Samira Samii, Sadri Şener’in kendisine sportif direktörlük teklifi yaptığını iddia etti. Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de bulunan Samii, Goal.com haber sitesinin Almanya edisyonunda yayınlanan röportajında, “Başkan Sadri Şener’i birkaç senedir tanıyorum. Alanzinho, Paulo Henrique ve Didier Zokora transferlerinde yardımcı olmuştum. Her teklife açığım. Şener’in teklifini de önce düşünüp, değerlendirmem gerek. Önümüzdeki günlerde kararımı vereceğim,” diye konuştu.
Samii, Şener'den geldiğini söylediği görev teklifini kabul etmesi halinde, Köln takımına verdiği danışmanlık servisine de devam edeceğini not etti.
"Samii Sport-Marketing Agantur" adıyla bir menajerlik şirketinin de sahibi olan Samii, Alman futbolunun tanıdık yüzlerinden biri.
Yonetici dedigin boyle vizyon sahibi olacak![]()
Bu haberler birlikte Henrique kazigini bize kim atti onu en azindan ogrendikbaskandada suc bulamadim, kadini gorunce cikartti odedi 4.5 milyonu pehlivan Henriye
Giray Kaçar kalp rahatsızlığından dolayı 6 ay sahalardan uzak kalacakmış, çok üzüldüm. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Çok üzüldüm bende gerçekten.Umarım sene sonu rahatsızlığını atlatır ve futbol hayatına devam eder.
Saglik herseyden onemlidir, insAllah rahatsizligini atlatir ve tekrar aramizda olur.
Geçmiş olsun. Şakaya gelmez kalp, malum maç esnasında nabız ne kadar yükseliyor. En kısa zamanda iyileşir inşallah.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
İyi bir sonuç çıkmasını umuyordum, maalesef olmadı. Hayatı her şeyden önemli, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Geçmiş olsun ya cok uzucu gercekten. Aman iyi olsun da futbola yavas yavas doner.
Çok geçmiş olsun,umarım futbol hayatının sonunu getirmez bu rahatsızlık ve en kısa sürede düzelir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arkadaşlar yanlış bilgilendirme gibi olmasın ama benim bir arkadaşım vardı adam çok iyi top oynuyordu hatta Gs Altyapısında oynayıp sonra milli takımın u 17 maçlarına kadar çıkmıştı sonra bu bir maç çok yorulduktan sonra kendini yere bıraktı ve cocugun kalbi sıkıstı nefes alamıyordu sonra doktorlar kontrolunde felan arkadaşın kalbinde ritim bozukluğu oldugu anlasıldı ve futbolu bırakmasını söylendi eğer bırakmazsa saha içerisinde gene bunun gıbı bır kalp krızı gıbı bırsey yasayıp nefessızlıkten tıkanıp olebileceğini söylendi ve arkadas futbolu bıraktı.Yani benim bildiğim kalp ritim bozukluğu öyle 6 ayda tedavi edilen birşey değil hatta tedavi edilebilen bir hastalık değil diye biliyorum.