Sayfa 16 / 39 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 1148 sonuç

Konu: STSL Sohbet Alanı

Düşme hattındaki takımların maçları aynı saate konmuş iyi-güzel de Orduspor-Bursaspor maçı niye cumartesi saat 20.00'de anlamadım. Ondan daha da ilerisi niye aynı saatte Kayserispor-Trabzonspor maçı var? Madem son haftalarda önemsiyorlar puan durumuna göre rakip olan takımların maçlarını, Eskişehirspor-Beşiktaş maçı olmalıydı o maç.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Katılıyorum ne hikmetse Eskişehir'in maçları 2 haftadır Pazar 16:00'da.Bursaspor ile Beşiktaş 3.'lük mücadelesi veriyorlar maçların saatleri aynı olmalıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Spor bakanı Suat Kılıç, gelecek sezon deplasman yasağı uygulamasının olmayacağını açıkladı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beni pek alakadar etmese de İstanbul'da ki taraftarlar için sevindim,güzel haber.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

BJK - Bursa maçlarında nasıl olacak göreceğiz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Herşeyin kolayına kaçıp, yasaklıyoruz. Yasaklamakbu nefretin, şiddetin artmasına neden olur. İnsanları bir araya getirmek lazım. Olaysız, kavgasız, gürültüsüz ortamlar yaratana kadar zorlanmalı bir arada olmaları. Polis, idarenin hoşuna gitmeyenlere şiddet uygulamak yerine, şiddete meyillilerin şiddet ortamını yaratmasına engel olmalı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursa - BJK ya da BJK- Bursa maçından sonra vazgeçerler bu kararlarından.
    Canım FEDA olsun sana !

Karsıyaka süper lige cıkarsa da bozulur bu iş
    Bknz: KSK-GS taraftarları

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Karsıyaka süper lige cıkarsa da bozulur bu iş
    Bknz: KSK-GS taraftarları
    Adamlar boğa gibi renklere karşı bir zaaf var .

Quote Originally Posted by himone View Post
    Adamlar boğa gibi renklere karşı bir zaaf var .
    Hangimizin yok ki

BİM yakında gaz maskesi satmaya başlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Çok sevindim karara deplasman taraftarı olmayınca derbilerin tadı olmuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Antalya napmış öyle.

2.likten 10.luğa....

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çoğu takım böyle oldu 2. devrede.En kötüleri ise şüphesiz Antalyaspor ve Orduspor oldular.Antalya ilk devrede o kadar puan toplamasaydı Ordu gibi olabilirdi şanslılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Zirveye oynamaya korkan yönetim ve Mehmet Özdilek sağolsun bu duruma geldiler.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Mesut Bakkal takımı bırakıp kaçmış
    Last edited by Corpus : 06.Mayıs.2013 at 14:43
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Spor bakanı Suat Kılıç, gelecek sezon deplasman yasağı uygulamasının olmayacağını açıkladı.
    Çok iyi çok iyi sevindim bu duruma.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

3. dünya ülkelerinde örneklerine rastlanan çağ dışı kural..

avrupa liglerindeki yabancı oyuncu kurallarına dikkat edilirse, -genellikle- lig kalitesi düştükçe, daha katı sınırlamalarla karşılaşılmaktadır..

- avusturya: kadroda ab dışı en fazla 7 adet yabancı bulundurulabilir.

- belarus: maç kadrosunda en fazla 5 yabancı bulundurulabilir ilk 11’de en fazla 4 yabancı bulundurulabilir.

- hırvatistan: ilk 11’de en fazla 6 yabancı bulundurulabilir.

- çek cumhuriyeti: ilk 11’de ab dışı en fazla 3 yabancı bulundurulabilir.

- danimarka: maç kadrosunda ab dışı 18 yaş altı yabancı bulundurulamaz.

- ingiltere: herhangi bir yabancı sınırlandırması bulunmuyor. (kalite adına milli olma şartı var)

- finlandiya: maç kadrosunda ab dışı enfazla 3 yabancı bulundurulabilir.

- fransa: kadroda ab dışı en fazla 4 yabancı bulundurulabilir.

- almanya: herhangi bir yabancı sınırlandırması bulunmamaktadır.

- yunanistan: kadroda ab dışı en fazla 5 yabancı bulundurulabilir.

- macaristan: maç kadrosunda ab dışı en fazla 5 yabancı bulundurulabilir.

- izlanda: maç kadrosunda ab dışı en fazla 3 yabancı bulundurulabilir.

- irlanda: herhangi bir yabancı sınırlandırması bulunmamaktadır.

- israil: kadroda en fazla 5 yabancı bulundurulabilir.

- italya: her sene yurt dışından en fazla 2 yabancı transfer edilebilir.

- hollanda: maç kadrosunda 18 yaş altı ab dışı yabancı oyuncu bulundurulamaz.

- norveç: kadroda kulüpte yetişmemiş en fazla 11 oyuncu bulundurulabilir.

- polonya: kadroda en fazla 17 yabancı oyuncu bulundurulabilir.

- portekiz: herhangi bir yabancı sınırlandırması bulunmamaktadır.

- romanya: ilk 11'de ab dışı en fazla 5 yabancı bulundurulabilir.

- rusya: ilk 11'de en fazla 6 yabancı bulundurulabilir.

- iskoçya: herhangi bir yabancı sınırlandırması bulunmamaktadır.

- sırbistan: maç kadrosunda 20 yaş üstü en fazla 5 yabancı bulundurulabilir. ilk 11'de en fazla 20 yaş üstü 4
    yabancı bulundurulabilir.

- slovakya: maç kadrosunda ab dışı en fazla 5 yabancı bulundurulabilir.

- ispanya: kadroda ab dışı en fazla 3 yabancı bulundurulabilir.

- isveç: herhangi bir yabancı sınırlandırması bulunmamaktadır.

- isviçre: kadroda ab dışı en fazla 10 yabancı bulundurulabilir. ilk 11'de ab dışı en fazla 5 yabancı
    bulundurulabilir.

- türkiye: maç kadrosunda en fazla 8 yabancı bulundurulabilir. ilk 11'de en fazla 6 yabancı bulundurulabilir.

- ukrayna: ilk 11'de en fazla 7 yabancı bulundurulabilir.

- galler: herhangi bir yabancı sınırlandırması bulunmamaktadır.

----alıntıdır----

olması gerekenler için bir yorum:
    öncelikle yabancı sayısı serbest..

sorun: ülkeye kalitesiz yabancı ithalatı

çözüm: ingiltere’de ki gibi transferde milli olma şartı.. son 2 yılda milli takımında maçların %70’inde oynama şartı konabilir.. (milli takımlar sıralamasındaki ilk 8-10 ülke hariç, yoksa kimse brezilya'dan, arjantin'den oyuncu getiremez)

ek: ingiltere’den farklı opsiyon olarak ayrıca en az 40 kez milli olmuş oyuncular da kabul görebilir.. böylece ingiltere için olmasa da türkiye’de hala iş yapabilecek kariyerli ve tecrübeli yabancıların önü kesilmemiş olur.. anadolu takımlarının kolay kolay milli takımlarında düzenli oynayan oyuncuları alamayacağını unutmamak lazım..

sorun: altyapıdan oyuncu çıkaramamak

çözüm: 18 kişilik maç kadrosunda en az 4 tane kulübün alt yapısından yetişmiş oyuncu bulundurma şartı..

kulüplere esneklik, genç oyunculara daha fazla şans tanınması adına maç kadroları sayısı 20’ye, bulundurulması gereken altyapıdan yetişmiş oyuncu sayısı 5’e çıkarılabilir.

altyapının şartı: türk oyuncular için 17, yabancı oyuncular için 18 yaşından önce kulübe imza atmış olmak.

(kurala uyulmaması halinde ağır yaptırım şart. mesela ilk ihlalde oyuncu başına ağır para cezası, 2nci ihlalde oyuncu başına puan silme cezası gibi..)

böylece yabancı sınırlaması var diye, almanya’dan , hollanda’dan yapılan türk oyuncu ithalatının bir önemi kalmayacak ve bu oyuncular genç oyuncuların önünü kesemeyeceklerdir. zaten kendi kulüplerinde şans bulan oyuncular gerekirse o ülkelerden de milli takıma seçilebilirler..

yine bu kural ülkede fiyatları aşırı şişmiş türk oyuncuların piyasasını da normal seviyelere çekecek ve takımları daha çok oyuncu yetiştirmeye teşvik edecektir.

sorun: ülke dışına oyuncu ihraç edememek

çözüm: 23 yaş altı yabancı oyuncu transferinin kriter olmaksızın serbest bırakılması.
    bir önceki kural bu sorunu kısmen çözecektir. yine de büyük takımlar kadar kaliteli yabancı almakta zorlanacak anadolu kulüpleri için oyuncu yetiştirip ihraç etmeleri için bir fırsattır bu kural. 2. ligde benzer bir kural uygulanmış ve emenike gibi bir oyuncu bu sayede 2.lige gelmişti unutmamak lazım. demek ki isteyince oluyor. bırakalım yaşı müsait olduğu sürece istedikleri kadar adam alsınlar..

Kulüpler Birliği istemiyor bu yabancı sınırının kalkmasını. Bu sefer ellerindeki az sayıda kaliteli ya da potansiyelli oyuncuyu uçuk fiyatlara pazarlayamayacaklar İstanbul'a. Birilerinin öncülük etmesi şart, sanıyorum yakın zamanda Ünal Aysal'ın bu konu hakkında TFF ile görüşmeleri olacak ama pek bir şeyin değişeceğini zannetmiyorum. Bir-iki kişinin çabasıyla ya da sadece taraftarların, futbolseverlerin istemesiyle yürümüyor Türkiye'de işler.

Fuat Çapa : En iyi yerli teknik adam Aykut Kocaman

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yanlız o açıklamada teknik bir yorum yok, kulübün kötü dönemlerinde aldığı kararlar ve dik duruşundan bahsediyor. Ben taktik olarak Fatih Terim'den daha iiyidir lafına denk gelmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fuat Çapa Türkiye'de sistem işleten 2 teknik direktör'den biridir.Diğeri Ertuğrul Sağlam.

http://www.skorer.tv/video-izle/Capa...Dqm6j74wT.html

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben de söylediklerini Hamza Hamzaoğlu'nu da eklediği için genel değil, sezonluk bir değerlendirme olarak algıladım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fuat Çapa'nın ayrılmasına üzüldüm bence farklı bir hava yaratmıştı Gençler'de bu sezon.. Bakalım yeni durağı neresi olacak.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Eskişehirspor'un golcüsü Necati Ateş, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tecrübeli futbolcu Necati Ateş, Fenerbahçe maçında kaçırdığı penaltı, Alper Potuk'un transferi ve Pazar günü oynanacak derbi hakkında samimi açıklamalar yaptı.

PENALTIYI KAÇIRACAĞIMI HİSSETTİM

Penaltıyı kaçıracağımı hissettim ama bunlar gerekçe değil. 120. dakikanın sonunda yorgun düştüm ama penaltıyı kaçırmama neden ya da mazeret değil. Dünya Kupası finalinde de penaltı kaçıyor. Finali hak etmiştik. Ofsayt nedeniyle sayılmayan golüm verilseydi Fenerbahçe'nin kalan dakikalarda 2 gol atması mümkün değildi.

HATALAR HEP FENERBAHÇE LEHİNE

Golümün ofsayt nedeniyle golün verilmemesi ilginç, ilk maçta Fenerbahçeli oyuncunun topu koluyla kontrol edip, gol yapması üzücü, lig maçında Alper'in koluyla topu kontrol ettiği gerekçesiyle golünün verilmemesi bir başka ilginç taraf. Tüm bu hataların Fenerbahçe maçına denk gelmesiyse hakikaten garip. Umarım bu hatalar bir daha yapılmaz.

ALPER G.SARAY'A GİTSİN

Alper iyi bir futbolcu. Daha da iyi olacak. Alper'i alacak takım kazanır. Alper ayrılırken Eskişehirspor en iyi parayı verene satacaktır. Alper'in Galatasaray'da oynamasını istiyorum. Gönlümden geçen bu.

HER YERDE KÜFÜR YEDİM

Fenerbahçe stadında edilen küfürler Alper'in moralini çok bozdu. Buna da alışacak. Örneğin oynadığım her stadyumda küfür yedim. Futbolda insan zamanla bunlara alışıyor. Alper de alışacak.

KADIKÖY'DE GALATASARAY KAZANIR

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı derbilerde üstünlüğü kalmadı. Hatta oyun olarak Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye karşı son yıllarda üstünlüğü var. Rahat olan, moralli olan Galatasaray. Ve Galatasaray'ın bu kez Kadıköy'de kazanacak.

Radyospor
    http://spor.gazetevatan.com/necatide.../537009/5/Spor
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

inşallah şu yabancı sınırını filan kaldırmazlar 5 6 sene önce kalkmaması için elinden geleni yapanlar şimdi kaldırmaya çalışıyorlar

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Fuat Çapa : En iyi yerli teknik adam Aykut Kocaman
    Klasik Türk medyası hareketiyle aradan çekip çıkarmışsın.
    Konu hakkındaki adamın düşüncesi tam olarak şöyle ;

Çapa, Spor Toto Süper Lig'de en çok beğendiği üç yerli teknik direktörü sıraladı. UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'yi yarı finale taşıyan Kocaman'ı beğendiğini ifade eden Çapa, "En iyi yerli teknik adamları sıralayacak olursak, Aykut Kocaman zirvede yer alır" dedi.

Çapa, Kocaman'ın Fenerbahçe'nin başında almış olduğu sonuçların yanı sıra duruş olarak da gayet başarılı bulduğunu belirterek, 48 yaşındaki teknik adamın kriz döneminde önemli kararlar aldığını ifade etti. "Hiçbir zaman doğru bildiğinden şaşmadı" diyen Çapa, Kocaman'ın sarı-lacivertli camiada kendisine direnlere karşı her zaman dik durduğunu vurguladı.
    "Fatih hoca da gözardı edilemez"
    Çapa, Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü Fatih Terim'in de bu sezon elde ettiği başarıların görmezlikten gelinemeyeceğini dile getirdi. "Fatih hocanın yaptıkları da gözardı edilemez" diyen Çapa, "İmparator" lakaplı teknik direktörün Galatasaray'ı şampiyonlar ligi'nde çeyrek finale taşımasına dikkati çekti.

Kocaman'dan sonra Terim'i beğeniyor
    Terim'in devre arasında sarı-kırmızılılara katılan Drogba ve Sneijder'i takıma iyi monte ettiğinine değinen Çapa, 59 yaşındaki deneyimli teknik adamın en beğendiği ikinci isim olduğunu söyledi. Çapa, Kocaman ve Terim'in ardından Akhisar Belediyespor'un başında son haftalar da başarılı sonuçlar alan Hamza Hamzaoğlu'nu bulunduğunu kaydetti.

Adam haklı ayrıca. Aykut Kocaman'ın camiasındaki durumu ve yaşadıklarıyla , tüm taraftarları arkasına alan Fatih Terim'in durumu ve yaşadıkları bir değil. Sonuç olarak da ikisi de başarılı bir sezon geçirdiler. Bence Kocaman zoru başardı, Terim ise olması gerekeni yaptı.

@himone

Tamam işte ben de hangi açıklamalardan bahsediyorsun sorusuna detaylı olarak cevap verilsin istedim. Aradan çekip çıkarıp "FB en büyük takım ve herşeyin en iyisine sahip" reklamı yapılmasından rahatsız oluyorum. Bu kadar basit.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler gelecek hafta 9 maçta aynı saat ve günde başlayacak değil mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Beyler gelecek hafta 9 maçta aynı saat ve günde başlayacak değil mi ?
    Zannetmiyorum. İddiasız çok maç var. Gelecek haftanın maçları şunlar:

Galatasaray - Trabzonspor
    Gençlerbirliği - Bursaspor
    Sanica Boru Elazığ - Sivasspor
    Kayserispor - Beşiktaş
    İstanbul BŞB - Kasımpaşa

Mersin İ.Y. - Gaziantepspor
    Karabükspor - Fenerbahçe
    Orduspor - Akhisar Bld.

Eskişehirspor - MP Antalyaspor

Sadece, kırmızı ile işaretlediklerimin aynı saatte başlayacağını düşünüyorum.

Sayfa 16 / 39 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri