Sayfa 16 / 22 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 644 sonuç

Konu: NBA Play Off 2010-2011

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İlk yarı sonucu:

Dallas:44
    Miami:43

Maçın bir bölümünde hücumlar tamemen tıkanmış, takımlar ne yapacağını şaşırmıştı. Ama 2. periyodun son 5 dakikası sıkışan trafikakmaya başladı. Bu arada Jason Kidd'in tepe noktasından Tyson Chandler'a gönderdiği alley-oop pası gecenin şu saatinde izleyenleri ayağa fırlattı. Nefis bir smaçtı.

Maça dönecek olursak... Dallas'ta kenardan gelen Jason Terry'nin üçlükleri mühimdi. Ama bu zaten Terry'den beklenen ve seri boyu beklenecek katkı... Asıl beklenmeyen katkı ise Miami cephesindeydi. Kenardan gelen Chalmers'ın 3 tane üçlük isabeti ve 10 sayılık katkısı Miami'yi skorda tuttu. Mike Miller'ın da bir üçlüğü var.

LeBron'un maçın başındaki hızı şimdilik kesildi. Wade'in ritim bulmasına müsade etmediler. Bu arada LeBron ve Wade'in de birer tane üçlük isabeti bulduğunu hatırlatmalıyım. Fakat dünden beri hiç hesaba katmadığımız Chris Bosh oldukça verimli oynadı. LeBron ve Wade'in yavaşladığı yerlerde Miami adına onun sorumluluk alması mühimdi.

Diğer yandan Nowitzki'ye top gelir gelmez acaip bir sıkıştırma geliyor. Yine de Dirk son bölümde ard arda şutlarını soktu. Bakalım; devre arası, bekliyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Devre arasından sonra Dallas 3. periyoda fırtına gibi girdi ve 7-0'lık bir seriyle başladı. Fakat bu noktada Wade biraz kıpırdandı ve farkın açılmasına engel oldu. 3. periyodun bitimine 8 dakika kala Tysun Chandler'ın 3. faulünü alıp kenara gelmesi ise Dallas adına iyi giden dengeleri bozdu. Miami bir ara 8 sayı geriye düştüğü periyodu 4 sayı önde kapattı: 65-61. Bunda en büyük pay LeBron'un sadece bu çeyrekte 3/3 oranıyla üçlük sokması... Totalde de üçlüklerde 4/4 oldu. Dallas'ta ise kenardan gelen Peja Stojkoviç ve Barea sadece zarar veriyor.

Son çeyrek 3 tane haybeye faul çaldılar Miami'ye.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ve bu maç burada biter. Wade maçın sonuna damga vurdu.

Dallas'ın benchten neredeyse hiç katkı alamadığı maçı Miami'nin kazanması kaçınılmazdı. Rick Carlisle'ın Jason Terry ısrarını da anlayamadım. Tamam, ilk devre 12 sayı üretti ama 2. devre kocaman bir SIFIR çekti. Koy Stevenson'ı, en azından savunma katkısı verir.

Peja ve Barea resmen silndiler. Peja'nın genel karakteridir. Sacremento yıllarından beri büyük maçlarda eli ayağına dolaşır; kritik şutları sokamaz. Barea ise bu kadar sorumsuz oynamaya nasıl hak buluyor; anlaşılmaz.

Terry'e gelince... Dajavu... 2006 finallerine geri döndü. Bu kadar mı bir oyuncu takımına zarar verir?

Maçın hikayesi bundan ibarettir. Maç sonucu: Dallas: 84 Miami: 92.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

NBA'de bugün ne oldu? (1 Haziran)

1 Haziran 2011 07:55 | NTVSpor.net
    NBA heyecanını ekranları başında takip edemeyen basketbolseverler, günün öne çıkan performanslarını NTVSPOR.NET'ten takip ediyor.

SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN: [email protected]
    HAZIRLAYAN: İLKER ACUN | twitter.com/ilkeracun
    Türk basketbolseverler NBA heyecanını NTV, NTV Spor ve NBA TV ekranlarında yaşıyor. Bu büyük heyecanı ekranları başında takip edemeyenler ise günün öne çıkan performanslarını artık NTVSPOR.NET'ten takip edebiliyor.

GÜNÜN PERFORMANSLARI
    DWYANE WADE (MIAMI HEAT)
    22 sayı, 10 ribaund, 6 asist (Dallas karşısında)
    LEBRON JAMES (MIAMI HEAT)
    24 sayı, 9 ribaund, 5 asist (Dallas karşısında)
    DIRK NOWITZKI (DALLAS MAVERICKS)
    27 sayı, 8 ribaund, 2 asist (Miami deplasmanında)
    GÜNÜN YILDIZI
    DWYANE WADE (MIAMI HEAT)
    NBA finallerine hızlı giren taraf Miami Heat oldu. Florida ekibi, seyircisi önünde çıktığı serinin ilk maçını 92-84’lük skorla kazandı. İlk çeyrekte beklenen performansı sergileyemeyen Dwyane Wade, son çeyrekte kritik anlarda sahneye çıkarak maça ve geceye damga vurdu. Son bölümde Shawn Marion’a kritik bir blok yaptıktan sonra 3 sayılık baskete imza atan süper yıldız, maçı da 22 sayı, 10 ribaund, 6 asist ve 2 blokla noktaladı. 38 dakika takımının başarısı için ter döken All-Star oyuncu, kullandığı 19 şutun 9’unu sayıya çevirirken, 3 sayı çizgisinin gerisinden 2/4, serbest atış çizgisinden ise 2/5 ile oynadı. Oyunda kaldığı süre içinde 3 top kaybı yapan Wade, karşılaşmayı da 1 faul ile tamamladı.
    GÜNÜN SONUÇLARI
    MIAMI-DALLAS: 92-84

2011 PLAY-OFF İSTATİSTİK LİDERLERİ
    SAYI: 28.6 - KEVIN DURANT (OKLAHOMA CITY THUNDER)
    RİBAUND: 15.5 – DWIGHT HOWARD (ORLANDO MAGIC)
    ASİST: 11.5 – CHRIS PAUL (NEW ORLEANS HORNETS)
    BLOK: 3.06 – SERGE IBAKA (OKLAHOMA CITY THUNDER)

NBA FİNALİ

Miami Heat-Dallas Mavericks: 1-0

NBA PLAY-OFF’LARI KONFERANS FİNALLERİ

DOĞU KONFERANSI
    Chicago Bulls-Miami Heat: 1-4 (Miami seriyi kazandı ve finale yükseldi)
    BATI KONFERANSI
    Dallas Mavericks-Oklahoma City Thunder: 4-1 (Dallas seriyi kazandı ve finale yükseldi)

NBA PLAY-OFF’LARI YARI FİNAL

DOĞU KONFERANSI
    Chicago Bulls - Atlanta Hawks: 4-2 (Chicago seriyi kazandı ve finale yükseldi)
    Boston Celtics - Miami Heat: 1-4 (Miami seriyi kazandı ve finale yükseldi)
    BATI KONFERANSI
    Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder: 3-4 (Oklahoma City seriyi kazandı ve finale yükseldi)
    Dallas Mavericks - Los Angeles Lakers: 4-0 (Dallas seriyi kazandı ve finale yükseldi)

NBA PLAY-OFF’LARI 1. TUR

DOĞU KONFERANSI
    Chicago vs. Indiana: 4-1 (Chicago seriyi kazandı)
    Miami vs. Philadelphia: 4-1 (Miami seriyi kazandı)
    Boston vs. New York: 4-0 (Boston seriyi kazandı)
    Orlando vs. Atlanta: 2-4 (Atlanta seriyi kazandı)
    BATI KONFERANSI
    San Antonio vs. Memphis: 2-4 (Memphis seriyi kazandı)
    L.A. Lakers vs. New Orleans: 4-2 (Lakers seriyi kazandı)
    Dallas vs. Portland: 4-2 (Dallas seriyi kazandı)
    Oklahoma City vs. Denver: 4-1 (Oklahoma City seriyi kazandı)
    EKRANDA HANGİ MAÇ VAR?
    03/06/2011 – MIAMI HEAT-DALLAS MAVERICKS | 04:00 | NTV SPOR – HD-en HD | CANLI |

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

D-Wade gerektiği zaman oyuna nasıl ağırlığını koyabilceğini gösterdi bir kez daha. Bu takımın her şeyi bu adam, o olmazsa Heat kalmaz.

Dünkü maça gelirsek, Wade son bölümlerde açılmasa maçın yıldızı olamayacaktı, bir defans takımı olan Heat karşısında Dallas da ara ara iyi savunmalarla karşılık verdi, özellikle Kidd çok ekstra bir defansif performans gösterdi. Ama tabi yıldız fazlalığı olan Heat, ağırlığını koyunca maça, kazandık tabi! LETS GO HEAT <3

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Wade gerçekten takımda ki herkesten farkLı. Ne zaman ne yapması gerektiğini gerçekten çok iyi biLiyor. O yüzden Lebron dan ve Bosh dan daha iyi bir oyuncu. Yeri geLince kendisi atıyor, oLmadı oyundan kopmak üzere oLan Bosh ve Lebron a verdiği asistLer iLe onLarın oyuna geri dönmesini sağLıyor. Nowitzki oLağan üstü performansLar vermezse Miami ŞampiyonLuğu bırakmayacak gibi duruyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Dallas 95 - 93 Kazanarak Seriyi 1-1 ' e getirdi

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Seri 1.5-0'dan döndü , burdan bırakma artık seriyi Dallas.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Yanlış hatırlamıyorsam bitime 7 dakika kala 15 sayı öndeydi Miami, sonra resmen durdular ve Dallas kontrolü ele aldı.LeBron ve Bosh Wade'nin yarısı kadar katkı yapsalardı Miami maçı çok rahat kazanıcaktı.Keza Dallas'ta da son periyot hariç Marion dışında etkili bir isim bile yoktu.Özellikle Nowitzki ve Kidd hayal kırıklığı yaratan bir performans sergilediler.Kaan Kural'ın da söylediği gibi Miami Dallas'ı sürklase etti ama maçı bir türlü koparamadılar.Wade'min 36 sayılık müthiş performansına yazık oldu.Pazar gecesi müthiş bir maç daha bizleri bekliyor.Let's go Heat!

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Dallas'ın kazanmasına sevindim.
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Tarih tekerrür etti. Ama bu defa Dallas lehine... (İnanın maç 15 sayı Heat lehine olduğunda aklıma bir umut olarak geldi. Onlar 2006'da yaptı; sizde yapabilirsiniz diye belli belirsiz geçirdim. Çıkmadık candan umut kesilmez hesabı... Oldu. )

Bu mağlubiyet bir mağlubiyetten çok daha fazlası gibi geliyor.

2006 yılında Dallas 2-0 öndeydi. 3. maçın bitimine 5 dakika kala 15 sayı öndeydi. Serinin 3-0 olmasına 5 dakika kalmıştı. Wade öncülüğünde Alonzo Mourning ve Gary Payton gibi veteranlar elini taşın altına koyup, 15 sayı geriden maçı uzatmaya taşıdılar ve uzatmada kazandılar. Oradan da daha maç vermeden 4-2 ile şampiyonluğa uzandılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Lebrona selam edeyim. Süreyi erit sonunda el üstü üç atmaya çalış ve bunu birkaç kez yap. Bu iş burda bitmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dallas'ın kazanması çok iyi oldu. 2-0 olsa zor olabilirdi zira. Şampiyon olmamıza az var. Let's Go Mavs!

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Neden bilmiyorum aslında Dallas taraftarıda değilim ama Miamıi biraz itici geliyor bana o yüzden Dallas'ın kazanmasını istiyorum. Umarım şampiyon olur Dallas (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Neden bilmiyorum aslında Dallas taraftarıda değilim ama Miamıi biraz itici geliyor bana o yüzden Dallas'ın kazanmasını istiyorum. Umarım şampiyon olur Dallas (:
    Miami Chicago serisinde hakemlerin bayaa bi' kanatları altına girdi o yüzden antipatik geliyor olabilirler. Şahsen bana öyle geliyor

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Miami Chicago serisinde hakemlerin bayaa bi' kanatları altına girdi o yüzden antipatik geliyor olabilirler. Şahsen bana öyle geliyor
    Ondan ziyade bana daha çok LeBron antipatik geliyor o yüzden olsa gerek (:

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

NBA'de bugün ne oldu? (3 Haziran)

3 Haziran 2011 07:22 | NTVSpor.net
    NBA heyecanını ekranları başında takip edemeyen basketbolseverler, günün öne çıkan performanslarını NTVSPOR.NET'ten takip ediyor.

SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN: [email protected]
    HAZIRLAYAN: İLKER ACUN | twitter.com/ilkeracun
    Türk basketbolseverler NBA heyecanını NTV, NTV Spor ve NBA TV ekranlarında yaşıyor. Bu büyük heyecanı ekranları başında takip edemeyenler ise günün öne çıkan performanslarını artık NTVSPOR.NET'ten takip edebiliyor.

GÜNÜN PERFORMANSLARI
    DIRK NOWITZKI (DALLAS MAVERICKS)
    24 sayı, 11 ribaund, 4 asist (Miami deplasmanında)
    DWYANE WADE (MIAMI HEAT)
    36 sayı, 5 ribaund, 6 asist (Dallas karşısında)
    SHAWN MARION (DALLAS MAVERICKS)
    20 sayı, 8 ribaund, 3 asist (Miami deplasmanında)
    GÜNÜN YILDIZI
    DIRK NOWİTZKI (DALLAS MAVERICKS)
    Dallas Mavericks, muhteşem bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada Miami Heat’i 15 sayı geriden gelerek 95-93 yendi ve final serisine 1-1 eşitlik getirdi. Saha avantajını da ele geçiren Dallas’ta son bölümde sahneye çıkan Dirk Nowitzki, takımının olağanüstü geri dönüşünde kilit rol oynadı. Karşılaşmayı 24 sayı, 11 ribaund, 4 asist ve 1 blokla noktalayan Alman yıldız, 42 dakika takımının başarısı için ter döktü. Sol el orta parmağındaki sakatlığa rağmen geri adım atmayan All-Star oyuncu, kullandığı 22 şutun 10’unu sayıya çevirdi. 3 sayı çizgisinin gerisinden 1/2 ile oynayan tecrübeli isim, serbest atış çizgisinden de 3/3 isabet kaydetti. Oyunda kaldığı süre içinde 5 top kaybı yapmasına rağmen, son bölümde takımını sürükleyen Nowitzki, sergilediği performansla maça ve geceye damga vurdu.
    GÜNÜN SONUÇLARI
    MIAMI-DALLAS: 93-95

2011 PLAY-OFF İSTATİSTİK LİDERLERİ
    SAYI: 28.6 - KEVIN DURANT (OKLAHOMA CITY THUNDER)
    RİBAUND: 15.5 – DWIGHT HOWARD (ORLANDO MAGIC)
    ASİST: 11.5 – CHRIS PAUL (NEW ORLEANS HORNETS)
    BLOK: 3.06 – SERGE IBAKA (OKLAHOMA CITY THUNDER)

NBA FİNALİ

Miami Heat-Dallas Mavericks: 1-1

NBA PLAY-OFF'LARI KONFERANS FİNALLERİ

DOĞU KONFERANSI
    Chicago Bulls-Miami Heat: 1-4 (Miami seriyi kazandı ve finale yükseldi)
    BATI KONFERANSI
    Dallas Mavericks-Oklahoma City Thunder: 4-1 (Dallas seriyi kazandı ve finale yükseldi)

NBA PLAY-OFF'LARI YARI FİNAL

DOĞU KONFERANSI
    Chicago Bulls - Atlanta Hawks: 4-2 (Chicago seriyi kazandı ve finale yükseldi)
    Boston Celtics - Miami Heat: 1-4 (Miami seriyi kazandı ve finale yükseldi)
    BATI KONFERANSI
    Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder: 3-4 (Oklahoma City seriyi kazandı ve finale yükseldi)
    Dallas Mavericks - Los Angeles Lakers: 4-0 (Dallas seriyi kazandı ve finale yükseldi)

NBA PLAY-OFF’LARI 1. TUR

DOĞU KONFERANSI
    Chicago vs. Indiana: 4-1 (Chicago seriyi kazandı)
    Miami vs. Philadelphia: 4-1 (Miami seriyi kazandı)
    Boston vs. New York: 4-0 (Boston seriyi kazandı)
    Orlando vs. Atlanta: 2-4 (Atlanta seriyi kazandı)
    BATI KONFERANSI
    San Antonio vs. Memphis: 2-4 (Memphis seriyi kazandı)
    L.A. Lakers vs. New Orleans: 4-2 (Lakers seriyi kazandı)
    Dallas vs. Portland: 4-2 (Dallas seriyi kazandı)
    Oklahoma City vs. Denver: 4-1 (Oklahoma City seriyi kazandı)
    EKRANDA HANGİ MAÇ VAR?
    06/06/2011 – DALLAS MAVERICKS-MIAMI HEAT | 04:00 | NTVSPOR ve HD-en 3D | CANLI |

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Arkadaşlar bu NBA'dadeplasman işi var mı?
    Taraftarlar deplasmana falan gidiyor mu

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Miami'yi ya tutarsınız ya nefret edersiniz ortası yoktur Ben nefret edenlerdenim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Arkadaşlar bu NBA'dadeplasman işi var mı?
    Taraftarlar deplasmana falan gidiyor mu
    Hayır deplasman olayı yok

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Miami'yi ya tutarsınız ya nefret edersiniz ortası yoktur Ben nefret edenlerdenim.
    Öyle şey mi olur? Ben nefret etmiyorum. Wade var diye severdim ama lebron geldi diye antipatik oldu gözümde sadece.

Dallas'ı tutuyorum bu yüzden finallerde.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hayır deplasman olayı yok
    Öyle birşey olsa Amerika'da da iyi olaylar çıkardı ama kısmet

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Let's Go Mavs !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Öyle şey mi olur? Ben nefret etmiyorum. Wade var diye severdim ama lebron geldi diye antipatik oldu gözümde sadece.

Dallas'ı tutuyorum bu yüzden finallerde.
    Tamamen ben de bu düşüncedeyim.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bosh'dan Bir İlk

Miami Heat'in üçüncü yıldızı Chris Bosh, Doğu Finalleri�ndeki performansıyla övgü üzerine övgü almıştı. Tabii bazen unutuluyor Carlos Boozer ile eşleşmek, hele hele kocaman bir seri boyunca Noel Baba�nın bir yıl içinde hediye dolu torbasıyla evinizi 4-5 kere ziyaret etmesi gibi bir şey. Ne yazık ki Boozer savunmasının ne kadar savunmasız olduğunu Bosh, NBA Finalleri�nde görüyor.

Dallas karşısında ilk iki maçta hayal kırıklığı yaratan Chris Bosh, yine de ikinci maçta bir ilke imza atmaya çok yaklaştı. Bosh alley-hoop için diliyle pas istedi. İnanmıyorsanız ya da kaçırdıysanız pozisyonu izleyebilirsiniz. Kariyeri boyunca muhtelif dinozorlar, kertenkeleler ve yaratıklara benzetilen Bosh bu hareketiyle benzetmeleri yapanların ekmeğine yağ sürdü. Ne yazık ki diliyle top istemek, alley-hoop'u tamamlamak anlamına gelmedi. Belki pozisyonu da dilini uzatarak tamamlasaydı, o zaman gerçekten bir ilke imza atacaktı. İşte belki de smaç ile sonuçlansaydı, yeni bir modanın başlangıcı olabilecek o hareket:

[YOUTUBE="ssXA8ZxHAYY"]ssXA8ZxHAYY[/YOUTUBE]

Basketbolseverler.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok artık

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Oha ya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Miami 88-86 kazanarak 2-1 yaptı seriyi, Wade 29 sayı 11 ribaund 3 asistle, LeBron da 17 sayı 3 ribaund 9 asistle oynadı, Bosh 18, Chalmers 12 sayıyla destek verdi.
    Dallas'ta Nowitski 34 sayıyla oynadı ama son saniye atışını kaçırdı, Terry 15, Marion 10 sayı ile destekledi.
    Miami saha avantajını tekrar aldı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Dallas'ta Miami ateşi

NBA'de şampiyonu belirleyecek final serisi heyecanı devam ediyor. Dwyane Wade'in 29 sayısıyla üçüncü maçı kazanan Miami Heat, seride 2-1 öne geçti ve saha avantajını yeniden ele geçirdi.

NBA final serisi üçüncü maçında Miami Heat, deplasmanda Dallas Mavericks'i 88-86 yenmeyi başardı. Seride 2-1 öne geçen Miami'de 29 sayı-11 ribaund-3 asistle oynayan Dwyane Wade gecenin kahramanıydı.
    Liderliğin birçok kez el değiştirdiği maçın son çeyreğinde 15 sayı atan Dirk Nowitzki, 34 sayı-11 ribaundla oynamasına karşın son saniyede maçı uzatmaya götürme fırsatından yararlanamadı.
    Dallas'ta kenardan gelen Jason Terry 15 sayı atarken, Jason Kidd ise 9 sayı-6 ribaund-10 asistle mücadele etti.
    Miami'ye galibiyeti getiren basketi atan isim Chris Bosh oldu. Bosh, maçı da 18 sayı-3 ribaundla bitirdi.
    Heat'in bir diğer yıldızı Lebron James ise 17 sayı-3 ribaund-9 asist ve 2 top çalma kaydetti.

Miami'nin boyalı alandaki üstünlüğü, konuk ekibin galibiyete ulaşmasını sağladı. Dallas boyalı alandan 22 sayı üretirken, Miami aynı bölgeden tam 40 sayı buldu.
    Miami Heat'in galibiyeti, istatistiklere göre şampiyonluk yolunda büyük bir anlam taşıyor.
    NBA final serileri 2-3-2 şeklinde oynanmaya başlandığından bu yana üçüncü maçı kazanan 11 takım da şampiyonluğa ulaştı. Heat'in bu geleneği sürdürmesi için iki galibiyete daha ihtiyacı var.
    Final serisinin dördüncü maçı 8 Haziran Çarşamba sabahı 04:00'te NTV Spor ve HD-en’den canlı yayınlanacak.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sayfa 16 / 22 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri