özeri almalıyız çocuk zaten dünden razı....
özeri almalıyız çocuk zaten dünden razı....
adrianoda fenere gelirse aziz yıldırımı ayakta alkışlarım türkiyeye böle bir yıldızın gelmesi büyük bir olay ama pek inanmıyorum
bilmiyorum celaleddin iyi ama idare etmez mustafa keçeli kesin satılmalı ve murat ocak geri gelmemli adam en azından çalım atıyo.son dakkada gol atarak kalacağını sanmamalı ve sandırmamalıyız
para tamamsa iş oyuncuda bakalım ne diyecek.aama türkiye iyi oyuncular gelmeye başladı
insallah gelecek ve yuzumuz gulecek
Saviola'ya sponsor kolay bulunur. Bunu açıkça belirtmek isterim. Galatasaray işi sponsorlar aracılığıyla sağlarsa transferin gerçekleşmesi muhtemel. Ayrıca Saviola'nın karakteristik yapısı Türkiye'de futbola devam etmesi için uygun. Daha önce Monaco ve Sevilla'da forma giymişti.
bu arada sol kanatta genç oyuncu eyüp kadri kampta süper performans sergiliyomuş hazırlık maçlarında görecez artık
Beyler fazla kaptırmayın kendinizi.Adriano olayına
G.Saray'a tepki büyüyor
Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur'un Gökhan Ünal konusunda Galatasaray'a yazdığı zehir zemberek mektuptan sonra, Kayseri Büyükşehir Belediye ve Kayserispor ile Erciyesspor'un Onursal başkanı Mehmet Özhaseki, Galatasaray kulübüne "Bizim de onların oyuncularını ayartacağımız, misilleme yapacağımız günler yakın. Beklesin görsünler. Bunun adına tek kelime ile ayıp denir" mesajı gönderdi.
DHA Kayseri Bürosuna nezaket ziyaretinde bulunan, Başkan Mehmet Özhaseki, Kayseri'de sportif açıdan önemli gelişmeler olduğunu özellikle tesisleşme açısından önümüzdeki ay tamamlanacak 7 bin 500 kişilik Kadir Has Spor Serği Salonu, 29 Ekim'de bitirilmesine çalışılan Kadir Has Stadlarının kenti önemli bir spor merkezi haline geleceğine dikkati çekti. Kayserispor ve Erciyesspor Onursal başkanı Özhaseki, " Kayserispor'umuzla, Erciyesspor'umuzla, tesislerlerimizle Kayseri'de herkes gurur duyacak ." şeklinde konuştu.
Kayserispor Kulübünün yeni sezonda , yeni stadda lig üçüncülüğüne koşacağını belirten Mehmet Özhaseki " Galatasaray kulübünün iki yıl daha sözleşmesi bulunan ve tüm ısrarlara karşın renktaşının vermeyeceğim demesine karşın Gökhan'ı ayartmaya kalkması, baskı üstüne baskı yapması ayıptır.
Sporun anlamına uzak ve etik olmayan bir davranıştır. Sürekli oyuncularımızın kafasını karıştırmak Galatasaray kulübüne bir yarar sağlamaz aksine bizi hırslandırır ve 100 yıllık bu kulübe bakış açımızı, dostluğumuzu gözden geçirecek, ikili ilişkilerimizi yeniden şekillendirecek bir yol ayrımına getirir. Şunu diliyor ve söylüyorum. Galatasaray kulübünden çok değil bir iki yıl içinde misilleme yaparak,bazı oyuncuları biz ayartacak hale geleceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bunu gerçcekleştirmezsem, bana da Mehmet Özhaseki demesinler.
Bakalım , oyuncu ayartmak nasıl oluyor, görsünler. Anadolu takımlarını küçük, oyuncularını çantada keklik görme huylarından artık üç büyükler vazgeçsinler. Herşey para değil. Bu kentin de bir onuru, gururu, ligde zevkle izlenen Kayserispor'u vardır. Biz de bu futbolcuları Türk futboluna kazandırıyor, yıldız yapıyor ve para ödüyoruz. Üstelik transfer taksitlerini ve primlerini bir gün olsun aksatmaksızın. kimseye de bir kuruş borçlanmadan. Borç batağındaki kulüpler, önce kendi oyuncularının bedellerini, alacaklarını ödesin. Sonra bizim oyuncularımıza talip olsun" diye sözlerini tamamladı.
24.06.2007
Kaynak : DHA
Kayserispor yönetimi olayı artık transfer görüşmelerinden çıkarıp bambaşka bir boyuta taşıdı..Eğer oyuncuyu satmak istemiyolarsa bunu oyuncuyu isteyen kulübe nazikçe söyleyebilirler..Ama şunu unutmamaları gerekir..Gökhan GS'ye M.Topuz'da FB'ye gitmek istiyo..Bu oyuncuları inatla satmayacağını söyleyen bir yönetim oyuncuların futbolunu ve maç konsantrasyonunu düşürür..Bunları düşünmeden hareket eden bir yönetim ilerde çok büyük yıldız olabilecek oyuncuların önünü kesiyor bence..
Kayserispor başarılı olmak istiyorsa bu oyuncuların üstüne yeni yıldızlar yaratmalıdır ve Avrupa'dan iyi oyuncular getirmelidir sen açıklamanı yap satmıyoruz diye madem medya anlamıyor sende sessiz kal oyuncunu kulüpte tut Kayserispor 3 büyüklerle arasını bozmaya başladı yakında kiralıkta gelmez
Yarın belli olsa, Saviola geliyorum uleeeeeeeeeeeyn desene güzel olur yav. Yemin ederim oturur sevinçten ağlarım
![]()
saviola gelsin.5 tane formasini almazsam.
Assunçao bitiyor
Brezilyalı oyuncudan "yeşil ışık" alan Beşiktaşımız, kulübü Real Betis ile görüşmek için yönetici Kolot ve Berk'i İspanya'ya gönderiyor
Yıldız transfer peşinde koşan Beşiktaş, Real Betis'te forma giyen Assunçao'nun transferinde sona yaklaştı. Brezilyalı futbolcu ile her konuda anlaşan siyah-beyazlı yöneticiler, Real Betis ile hemen temas kurdu. İlk görüşme olumlu geçerken, futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve yönetici Mario Berk'in, İspanya'ya giderek, Real Betis ile yaşanan sıkı pazarlığı olumlu şekilde bitireceği öğrenildi.
KAMPA DAHİL EDİLMELİ
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, başkan Yıldırım Demirön ile görüştüğü ve Avusturya kampına kadar Assunçao'nun transferinin bitirilmesini istediği ifade edildi. 1.78 boyunda ve 74 kilo ağırlığında olan Brezilyalı futbolcu, bu sezon Real Betis formasıyla 22 karşılaşmaya çıktı ve 2 gol kaydetti. Assunçao orta sahadaki bitmeyen enerjisiyle ve usta frikik atışlarıyla Betis'in dikkat çeken ismiydi.
Kaynak: Pasfotomaç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sağlam, golcü istiyor
Transferde hareketli günler geçiren Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile Futbol şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot özel bir görüşme yaptı.
Yabancı oyuncu için savunma ve ön libero arayışı içerisindeki yönetime, Ertuğrul Sağlam'dan farklı yönde bir talep geldi. Genç çalıştırıcı, forvet hattını güçlendirmek adına, uzun boylu ve yırtıcı bir golcü bulunması halinde transfer edilmesini istedi. Kolot da temasların sürdüğünü ve imkanlar ölçüsünde transfer yapacaklarını Sağlam'a bildirdi. Beşiktaş'ta Bobo, Nobre ve Gökhan Güleç forvette görev yapıyor.
Bas bas bağırmanın ne mantığı var ki?
Sonra 3 büyüklerden oyuncu kiralama derdine gircekler..Kayseri bu tutumunu devam ettirirse Özgürcan'ı kiralayamaz mesela..
Bizim yönetim "Madem sen böyle yapıyosun bende vermiyorum oyuncumu" der Kayseri'de kalır öyle..Sonra gider BJK'den FB'den oyuncu ister gene alamaz..Sonra daha önce G.Birliği G.Antep nasıl bir sezonluk yükselişten sonra tekrar düşüşe geçtiyse Kayseri'ye de aynısı olur..
2 yıldır nazikçe söylüyotrlar satmıyoruz diye ama anlayamıyorlar üç büyükler ve takımdan gizli futbolcunun aklını çelmeye çalışıyorlar öyle yapana bunlar az bile
sanki özgürcan çok önemli oyuncu geçen sezon kiraladık 5maç oynadı oynamadı
işte antep falan neden düşüşe geçti yıldızlarını sattılar bunun nedeni bu parayı tercih etti gençler ve antep ama kayseri satmamaik istiyo yani başarıyı devam ettirmek istiyor ama bazıları bu işe çomak sokmak istiyo
Mesajlarına değil, sadece kırmızıyla belirttiğim yerlere cevap veriyorum. Burası Galatasaray forumu değil. Başka forum sitelerinde olduğu gibi, sadece Galatasaray'lılara açılmış bir bölüm de değil. Bizim sitemizde sadece Galatasaray'lılar ya da Fenerbahçe'liler yazsın diye bir bölüm açılmadı, açılmaz da.
Burası GS transfer haberleri bölümü. Sadece ve sadece transferler ile ilgili mesaj atılabilir ve mesajı atanın da GS'li olmasına hiç mi hiç gerek yoktur.
1 tane GS'li olmasa bile bu konu açık kalacaktır, yapılan veya görüşmede olan transferler hakkında mesajlar atılsın diye.
Ayrıca dün geceden bu yana 22 tane mesaj sildim. Tekrar hatırlatıyorum, bu konu Galatasaray Transfer Haberleri konusu. Burada kafe muhabbeti yapmayın, varsa bir gelişme paylaşalım ve onun hakkında görüşlerimizi belirtelim. Aşırıya kaçıp, fazla abartıp gereksiz mesajlar atmayalım.
Eğer konunun içeriği herkes tarafından anlaşıldıysa ona uygun mesajlarla devam edelim...
"YÜCE ATATÜRK"
İyide Gökhan en azından Gökhan gitmek istiyor kimse açıkladı %80 G.Saray'dayım diye adam gitmek istiyorsa bırakın seneye verim gelmez size başkan hep Özhaseki'de hep kulübünü övmüş o nasıl açıklamadır yahu 3 büyükleri eleştirmiş bi de siz 3 büyüklerin tırnağı olamazsınız bi Gökhan bi Mehmet olmaz bu işler
İglesias kalıcak bence Cangele'yi forvet arkasıda oynatabilir İvankov gidiyor sanırsam
Galatasaraylı yöneticiler Anadolu kulüplerinden artık oyuncu almamalı. Biliyoruz ki Anadolu kulüpleri birkaç maçta yıldızı parlayan oyuncuları 3-4 milyon euro veya daha fazlasına satmaya çalışıyorlar. Galatasaray eğer alt yapısına güveniyorsa Anadolu kulüplerinden oyuncu almaktan vazgeçsin. O oyuncuya vereceği parayı alt yapıya versin bak bakalım Galatasaray Anadolu kulüplerinden oyuncu alacak mı. Galatasaray, Roma'yı Ajax'ı örnek almalı. Oyuncuların fiziksel olarak gelişimini arttıracak donanımlar kurmalı.
Gökhan Ünal ın yerine Saviola tercihimdir![]()
Saviola, bizde iş yapmassa bile ki ben yapacağını düşünüyorum, büyük paralara en azından verdiğimiz parayı geri alacak, ziyan etmeyecek şekilde satabiliriz![]()