Sayfa 160 / 439 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon
4,771 ile 4,800 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

özeri almalıyız çocuk zaten dünden razı....

adrianoda fenere gelirse aziz yıldırımı ayakta alkışlarım türkiyeye böle bir yıldızın gelmesi büyük bir olay ama pek inanmıyorum

bilmiyorum celaleddin iyi ama idare etmez mustafa keçeli kesin satılmalı ve murat ocak geri gelmemli adam en azından çalım atıyo.son dakkada gol atarak kalacağını sanmamalı ve sandırmamalıyız

para tamamsa iş oyuncuda bakalım ne diyecek.aama türkiye iyi oyuncular gelmeye başladı

insallah gelecek ve yuzumuz gulecek

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Saviola'ya sponsor kolay bulunur. Bunu açıkça belirtmek isterim. Galatasaray işi sponsorlar aracılığıyla sağlarsa transferin gerçekleşmesi muhtemel. Ayrıca Saviola'nın karakteristik yapısı Türkiye'de futbola devam etmesi için uygun. Daha önce Monaco ve Sevilla'da forma giymişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bu arada sol kanatta genç oyuncu eyüp kadri kampta süper performans sergiliyomuş hazırlık maçlarında görecez artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler fazla kaptırmayın kendinizi.Adriano olayına

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kayserinin arjantinli forvet gönderilcek o zaman
    evet iglesias gidebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

G.Saray'a tepki büyüyor

Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur'un Gökhan Ünal konusunda Galatasaray'a yazdığı zehir zemberek mektuptan sonra, Kayseri Büyükşehir Belediye ve Kayserispor ile Erciyesspor'un Onursal başkanı Mehmet Özhaseki, Galatasaray kulübüne "Bizim de onların oyuncularını ayartacağımız, misilleme yapacağımız günler yakın. Beklesin görsünler. Bunun adına tek kelime ile ayıp denir" mesajı gönderdi.
    DHA Kayseri Bürosuna nezaket ziyaretinde bulunan, Başkan Mehmet Özhaseki, Kayseri'de sportif açıdan önemli gelişmeler olduğunu özellikle tesisleşme açısından önümüzdeki ay tamamlanacak 7 bin 500 kişilik Kadir Has Spor Serği Salonu, 29 Ekim'de bitirilmesine çalışılan Kadir Has Stadlarının kenti önemli bir spor merkezi haline geleceğine dikkati çekti. Kayserispor ve Erciyesspor Onursal başkanı Özhaseki, " Kayserispor'umuzla, Erciyesspor'umuzla, tesislerlerimizle Kayseri'de herkes gurur duyacak ." şeklinde konuştu.
    Kayserispor Kulübünün yeni sezonda , yeni stadda lig üçüncülüğüne koşacağını belirten Mehmet Özhaseki " Galatasaray kulübünün iki yıl daha sözleşmesi bulunan ve tüm ısrarlara karşın renktaşının vermeyeceğim demesine karşın Gökhan'ı ayartmaya kalkması, baskı üstüne baskı yapması ayıptır.
    Sporun anlamına uzak ve etik olmayan bir davranıştır. Sürekli oyuncularımızın kafasını karıştırmak Galatasaray kulübüne bir yarar sağlamaz aksine bizi hırslandırır ve 100 yıllık bu kulübe bakış açımızı, dostluğumuzu gözden geçirecek, ikili ilişkilerimizi yeniden şekillendirecek bir yol ayrımına getirir. Şunu diliyor ve söylüyorum. Galatasaray kulübünden çok değil bir iki yıl içinde misilleme yaparak,bazı oyuncuları biz ayartacak hale geleceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bunu gerçcekleştirmezsem, bana da Mehmet Özhaseki demesinler.
    Bakalım , oyuncu ayartmak nasıl oluyor, görsünler. Anadolu takımlarını küçük, oyuncularını çantada keklik görme huylarından artık üç büyükler vazgeçsinler. Herşey para değil. Bu kentin de bir onuru, gururu, ligde zevkle izlenen Kayserispor'u vardır. Biz de bu futbolcuları Türk futboluna kazandırıyor, yıldız yapıyor ve para ödüyoruz. Üstelik transfer taksitlerini ve primlerini bir gün olsun aksatmaksızın. kimseye de bir kuruş borçlanmadan. Borç batağındaki kulüpler, önce kendi oyuncularının bedellerini, alacaklarını ödesin. Sonra bizim oyuncularımıza talip olsun" diye sözlerini tamamladı.

24.06.2007
    Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayserispor yönetimi olayı artık transfer görüşmelerinden çıkarıp bambaşka bir boyuta taşıdı..Eğer oyuncuyu satmak istemiyolarsa bunu oyuncuyu isteyen kulübe nazikçe söyleyebilirler..Ama şunu unutmamaları gerekir..Gökhan GS'ye M.Topuz'da FB'ye gitmek istiyo..Bu oyuncuları inatla satmayacağını söyleyen bir yönetim oyuncuların futbolunu ve maç konsantrasyonunu düşürür..Bunları düşünmeden hareket eden bir yönetim ilerde çok büyük yıldız olabilecek oyuncuların önünü kesiyor bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayserispor başarılı olmak istiyorsa bu oyuncuların üstüne yeni yıldızlar yaratmalıdır ve Avrupa'dan iyi oyuncular getirmelidir sen açıklamanı yap satmıyoruz diye madem medya anlamıyor sende sessiz kal oyuncunu kulüpte tut Kayserispor 3 büyüklerle arasını bozmaya başladı yakında kiralıkta gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yarın belli olsa, Saviola geliyorum uleeeeeeeeeeeyn dese ne güzel olur yav. Yemin ederim oturur sevinçten ağlarım

Leoucwhsua Misafir

saviola gelsin.5 tane formasini almazsam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Assunçao bitiyor
    Brezilyalı oyuncudan "yeşil ışık" alan Beşiktaşımız, kulübü Real Betis ile görüşmek için yönetici Kolot ve Berk'i İspanya'ya gönderiyor

Yıldız transfer peşinde koşan Beşiktaş, Real Betis'te forma giyen Assunçao'nun transferinde sona yaklaştı. Brezilyalı futbolcu ile her konuda anlaşan siyah-beyazlı yöneticiler, Real Betis ile hemen temas kurdu. İlk görüşme olumlu geçerken, futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve yönetici Mario Berk'in, İspanya'ya giderek, Real Betis ile yaşanan sıkı pazarlığı olumlu şekilde bitireceği öğrenildi.

KAMPA DAHİL EDİLMELİ

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, başkan Yıldırım Demirön ile görüştüğü ve Avusturya kampına kadar Assunçao'nun transferinin bitirilmesini istediği ifade edildi. 1.78 boyunda ve 74 kilo ağırlığında olan Brezilyalı futbolcu, bu sezon Real Betis formasıyla 22 karşılaşmaya çıktı ve 2 gol kaydetti. Assunçao orta sahadaki bitmeyen enerjisiyle ve usta frikik atışlarıyla Betis'in dikkat çeken ismiydi.

Kaynak: Pasfotomaç

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sağlam, golcü istiyor

Transferde hareketli günler geçiren Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile Futbol şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot özel bir görüşme yaptı.

Yabancı oyuncu için savunma ve ön libero arayışı içerisindeki yönetime, Ertuğrul Sağlam'dan farklı yönde bir talep geldi. Genç çalıştırıcı, forvet hattını güçlendirmek adına, uzun boylu ve yırtıcı bir golcü bulunması halinde transfer edilmesini istedi. Kolot da temasların sürdüğünü ve imkanlar ölçüsünde transfer yapacaklarını Sağlam'a bildirdi. Beşiktaş'ta Bobo, Nobre ve Gökhan Güleç forvette görev yapıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Kayserispor başarılı olmak istiyorsa bu oyuncuların üstüne yeni yıldızlar yaratmalıdır ve Avrupa'dan iyi oyuncular getirmelidir sen açıklamanı yap satmıyoruz diye madem medya anlamıyor sende sessiz kal oyuncunu kulüpte tut Kayserispor 3 büyüklerle arasını bozmaya başladı yakında kiralıkta gelmez
    Bas bas bağırmanın ne mantığı var ki?
    Sonra 3 büyüklerden oyuncu kiralama derdine gircekler..Kayseri bu tutumunu devam ettirirse Özgürcan'ı kiralayamaz mesela..
    Bizim yönetim "Madem sen böyle yapıyosun bende vermiyorum oyuncumu" der Kayseri'de kalır öyle..Sonra gider BJK'den FB'den oyuncu ister gene alamaz..Sonra daha önce G.Birliği G.Antep nasıl bir sezonluk yükselişten sonra tekrar düşüşe geçtiyse Kayseri'ye de aynısı olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Bas bas bağırmanın ne mantığı var ki?
    Sonra 3 büyüklerden oyuncu kiralama derdine gircekler..Kayseri bu tutumunu devam ettirirse Özgürcan'ı kiralayamaz mesela..
    Bizim yönetim "Madem sen böyle yapıyosun bende vermiyorum oyuncumu" der Kayseri'de kalır öyle..Sonra gider BJK'den FB'den oyuncu ister gene alamaz..Sonra daha önce G.Birliği G.Antep nasıl bir sezonluk yükselişten sonra tekrar düşüşe geçtiyse Kayseri'ye de aynısı olur..
    2 yıldır nazikçe söylüyotrlar satmıyoruz diye ama anlayamıyorlar üç büyükler ve takımdan gizli futbolcunun aklını çelmeye çalışıyorlar öyle yapana bunlar az bile

sanki özgürcan çok önemli oyuncu geçen sezon kiraladık 5maç oynadı oynamadı

işte antep falan neden düşüşe geçti yıldızlarını sattılar bunun nedeni bu parayı tercih etti gençler ve antep ama kayseri satmamaik istiyo yani başarıyı devam ettirmek istiyor ama bazıları bu işe çomak sokmak istiyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    2 yıldır nazikçe söylüyotrlar satmıyoruz diye ama anlayamıyorlar üç büyükler ve takımdan gizli futbolcunun aklını çelmeye çalışıyorlar öyle yapana bunlar az bile

işte antep falan neden düşüşe geçti yıldızlarını sattılar bunun nedeni bu parayı tercih etti gençler ve antep ama kayseri satmamaik istiyo yani başarıyı devam ettirmek istiyor ama bazıları bu işe çomak sokmak istiyo
    Ya Özgürcan sadece örnek diye söyledim..Ama Kayseri yönetimi de fazla uzattı..Tamam bizimkiler de uzattı işi ama Kayseri her gelen teklifte kabul etmediğini söylese ne olurdu ki sanki..Öyle afişler felan sadece işin abartı kısmı..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Bak Abdullah akrdeş..Burda cok efendi ve delikanlı Fenrlielr var... GS forumu olmasına ragmen gelip bize katılıp fikielrini paylaşıoalr. Ancak sen daha önceki tavırlarınla bana gore buraya yakışmıyosun. Benim kotu niyetle solemıorum diye yazdıgım bi yazıya benim oyuncuma çirkef dierek cvp verdin ? buna ne hakkın ? sen kimsinde benım oyuncuma çirkef dersin ? benim yazımda senin taımına en ufak ters bilaf yokken hele ?

hareketlerine dikkat et lütfen genç kardeşim...
    Quote Originally Posted by Punter View Post
    Tamamdır Abdullah kardeşim... Burasının GS forumu olduğunu unutmayan ve saygımısını bozmayan her takım taraftarının başımızın üstünde yeri var...
    Mesajlarına değil, sadece kırmızıyla belirttiğim yerlere cevap veriyorum. Burası Galatasaray forumu değil. Başka forum sitelerinde olduğu gibi, sadece Galatasaray'lılara açılmış bir bölüm de değil. Bizim sitemizde sadece Galatasaray'lılar ya da Fenerbahçe'liler yazsın diye bir bölüm açılmadı, açılmaz da.

Burası GS transfer haberleri bölümü. Sadece ve sadece transferler ile ilgili mesaj atılabilir ve mesajı atanın da GS'li olmasına hiç mi hiç gerek yoktur.

1 tane GS'li olmasa bile bu konu açık kalacaktır, yapılan veya görüşmede olan transferler hakkında mesajlar atılsın diye.

Ayrıca dün geceden bu yana 22 tane mesaj sildim. Tekrar hatırlatıyorum, bu konu Galatasaray Transfer Haberleri konusu. Burada kafe muhabbeti yapmayın, varsa bir gelişme paylaşalım ve onun hakkında görüşlerimizi belirtelim. Aşırıya kaçıp, fazla abartıp gereksiz mesajlar atmayalım.

Eğer konunun içeriği herkes tarafından anlaşıldıysa ona uygun mesajlarla devam edelim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyide Gökhan en azından Gökhan gitmek istiyor kimse açıkladı %80 G.Saray'dayım diye adam gitmek istiyorsa bırakın seneye verim gelmez size başkan hep Özhaseki'de hep kulübünü övmüş o nasıl açıklamadır yahu 3 büyükleri eleştirmiş bi de siz 3 büyüklerin tırnağı olamazsınız bi Gökhan bi Mehmet olmaz bu işler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İglesias kalıcak bence Cangele'yi forvet arkasıda oynatabilir İvankov gidiyor sanırsam

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Galatasaraylı yöneticiler Anadolu kulüplerinden artık oyuncu almamalı. Biliyoruz ki Anadolu kulüpleri birkaç maçta yıldızı parlayan oyuncuları 3-4 milyon euro veya daha fazlasına satmaya çalışıyorlar. Galatasaray eğer alt yapısına güveniyorsa Anadolu kulüplerinden oyuncu almaktan vazgeçsin. O oyuncuya vereceği parayı alt yapıya versin bak bakalım Galatasaray Anadolu kulüplerinden oyuncu alacak mı. Galatasaray, Roma'yı Ajax'ı örnek almalı. Oyuncuların fiziksel olarak gelişimini arttıracak donanımlar kurmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İglesias kalıcak bence Cangele'yi forvet arkasıda oynatabilir İvankov gidiyor sanırsam
    bizim nuri duymasın bi ona talip olmamıştı (bunu kötülemek amacıyla söylemiyorum)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İyide Gökhan en azından Gökhan gitmek istiyor kimse açıkladı %80 G.Saray'dayım diye adam gitmek istiyorsa bırakın seneye verim gelmez size başkan hep Özhaseki'de hep kulübünü övmüş o nasıl açıklamadır yahu 3 büyükleri eleştirmiş bi de siz 3 büyüklerin tırnağı olamazsınız bi Gökhan bi Mehmet olmaz bu işler
    giderse gitsin bize yürekli futbolcular gerek istanbul merakı olmayan mehmet topuz gibi ayrıca kayseri gökhanı gsyede vermez bunu böyle bilin avrupaya satar yine vermez zaten başkanda dedi bu durum gsye futbolcu dahil hiçbirşey kazandırmaz diye

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Gökhan Ünal ın yerine Saviola tercihimdir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

giderse gitsin bize yürekli futbolcular gerek istanbul merakı olmayan mehmet topuz gibi ayrıca kayseri gökhanı gsyede vermez bunu böyle bilin avrupaya satar yine vermez zaten başkanda dedi bu durum gsye futbolcu dahil hiçbirşey kazandırmaz diye
    sorun değil ama gökhandan da verim alamazsınız o kadar Saviola gelsinde başka birşey istemem

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

sorun değil ama gökhandan da verim alamazsınız o kadar Saviola gelsinde başka birşey istemem
    verim alamamak çok saçma bir şey oyuncu hiç değilse kendi için oynar oynayamazsa kimse istemez gelecek sezona da

gökhanda zaten bunu diyor
    büyüklerimiz anlaşırsa Galatasaray'a gideceğim

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Saviola, bizde iş yapmassa bile ki ben yapacağını düşünüyorum, büyük paralara en azından verdiğimiz parayı geri alacak, ziyan etmeyecek şekilde satabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Dostum bu parayı zaten bız versek alamayız ama bu parayı adı sır gıbı saklanan bır sponsor verecek sponsor 5 ekadar cıkın demıs ok eskı mesajlara bakarsanız ıyı olur
    ama abim ben sizin eski mesajlarınıza bakamam ki bakarsam ohooo ama bence alamaazlar alırsalarda inanılmaz olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ivankovun sorun halledildi kalıyor ivankovda iglesias bence yabancı kontenjanına bağlı

Mesaj Yetkileri