...
Fenerbahçe > Galatasaray
Galatasaray > Fenerbahçe
olsa ne farkedecek. Sen kendi takımını desteklemekten vaz mı geçeceksin, veya o mu değiştirecek desteklediği takımı?
bekir irtegün milli takıma çağırılıcakmış
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tribun Dergi @tribundergi Al Jazeera Türk kaynaklarina göre Aziz Yildirim'in tahliye oldugu haberleri geliyor. Karar ilerleyen dakikalarda aciklanacak.
hadi büyük başkan
ben bi futbol sever olarak gittim o maça çok sevidğim abim ile türk polisinden utandım yazıklar olsun 50 bin kişinin içine gaz bombası attılar önümüzdeki yaşlı teyzeyi joplucaklardı bizi görünce vurmadı teyzeye
olayların medyada,gazetelerde çıkanlar ile hiç alakası yok
suçun yüzde 90 ı poliste
daha maçın bitmesine 20 dakika varken stadın etrafını sardı polis
Belalarla dolu bir futbol sezonunu geride bıraktık. Kimsenin tahmin etmeyeceği bir başkaldırı ile iki finali de oynadık, oldu olmadı fark etmez. Nice finallerde kupalar kaybederiz, nice maçlarda mağlup oluruz Ancak düşmanlara şunu gösterdik Fenerbahçe kupa kaybedebilir, maç kaybedebilir,
ama FENERBAHÇE CUMHURİYETİ YIKILMAZ, YENİLMEZ, DİZ ÇÖKMEZ!
Masabaşı oyunlara devam, kurguya, ittifaklara devam. Fenerbahçe Düşmanlarını mutlaka ve mutlaka yeneceğiz!
Sezon bitti transfer dalgası ile gözler Fanatik ve Fotomaç gazetelerinde
bikaç saniyeliğine de olsa heyecanlanıyoruz ya o duygu paha biçilemez![]()
emre insallah kalir
Nihat Özdemir yönetim kurulunda olmayacakmış
kurtulduk şu adamdan ya hiç sevmiyordum nedense zaten
Oh be bende sevindimKesin haber mi ki ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
fb tv acin takim otobusu
Ben bu Bekir'in futbolunu son haftalarda çok beğeniyorum yahu. Bugünkü maçta da çok iyiydi. Topla da arası baya düzeldi eskiye göre
selcuga bak buneya gangal cikmadi daha
selcuk :volkan 9 yildir oda arkadasim dunyanin en iyi kalecisi yaptim onu![]()
![]()
topuz kayseriye gitmis direk
Fenerbahçe alamıyor diye yıllardır medyanın da yardımıyla değer üstüne değer katılan bu kupa aslında çok değersizmiş. Cidden benim gözümde birden değersizleşti. Ve anladım ki, bu kupaya değer katan Fenerbahçe'ymiş, yıllardır bu kupanın alınamayışıymış. Birşey daha anladım tekrar, bunu herkes biliyor ama neyse, sustum...
(/s)
Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin başına gelen en güzel şeysin sen.
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı