Valencia iki golcünün peşinde
Önümüzdeki sezon için forvet arayışında olan Valencia Lyon'dan Fred ve Porto'dan Lisandro Lopez ile ilgileniyor.
Euro 2008 sonrasında çok büyük ihtimalle David Villa'yı büyük bir kulübe satacak olan Valencia'da takıma ayak uyduramayan Zigic'in de 12 milyon Euro civarında bir paraya Panathinaikos'a transfer olması an meselesi. Durum bu olunca Valencia önümüzdeki sezon için forvet bakmaya başladı.
Valencia'nın transfer listesinin başında geçtiğimiz sezon Mallorca'da İspanya ligi gol kralı olan Guiza ile küme düşen R.Zaragoza'da forma giyen D.Milito var ancak iki oyuncunun da transferi zor gözüküyor.
Guiza'nın Fenerbahçe ile her konuda anlaştığı ve Euro 2008 sonrası imza atacağı söyleniyor. Diego Milito'nun ise önümüzdeki bir kaç gün içinde Tottenham tarafından resmi olarak transfer edildiğinin açıklanması bekleniyor.
Bu iki oyuncudan umudunu kesen Valencia da yeni hedeflerden ilki geçen sene Portekiz liginde Porto formasıyla 24 gol atarak gol kralı olan Lisandro Lopez. Porto'nun bu oyuncu için 15 milyon Euro civarında bir fiyat ***tiği düşünülüyor.
Diğer bir hedef ise Brezilyalı Fred. Lyon'da forma giyen oyuncu geçtiğimiz sezon çoğunlukla Benzema'nın arkasında yedek soyumuş ve bu durumdan hoşnutsuzluğunu çokça dile getirmişti.
Savaşan bir oyuncu ama barceLona da ne kadar forma buLabiLir onuda sezon başLayınca görücez.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bende fazla tanimiyorum ama fiziginin guclu oldugunu biliyorum
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
bencede cok iyi bir oyuncu
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
David Silva geleceğin yıldız adaylarından.Valencia çok şanslı.Görünüşe bakılırsa da uzun yıllar Valencia forması giyecek...
Yetenekli bir futbolcu.Valencia'da kalarak Doğru bir seçim yapmış.
Chelsea'ye attığı gol hala aklımda. Liverpool'a gitmesini isterdim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Barça hata yaptı o kadar hücum elemanıyla ne yapacağını merak ediyorum.1982'nin Brezilyası gibi mi oynıcaklar acaba?Ayrıca bu takıma bi top yetmez.
Forma şansı azalan Gudjohnsende Fenerbahçe'ye gelse ne güzel olur yahu![]()
Sheva gibi olmasında... Ama Sheva ya top atınca etkili oluyodu... Henry daha da yetenekli.... R10 Messi çok bireysel oynamassa HenRy çok gol ataR...
avrupa'nın en ii forveti barca da oldu T.henry-S.Eto'o arkalarında deco sağında ve solunda messi ile ronaldinho .yawww bu takım rüya takım oldu
süper bi transfer olmuş
Gercekten öyle şimdi defansa yüklenmeliler.
İyi karar vermiş Eto'o italyada filan bu kadar başarılı olamazdı bence
Barça Berbatov’u bitirebilir
Yapılacak referandumdan önce transferleri bitirmek isteyen Barça yönetimi forvete bir oyuncu almak istiyor.
Emmanuel Adebayor’un adı uzun süredir Milan ile birlikte anılıyor. Rakibinin bu transferde öne geçmesi Barça’nın alternatiflere yönelmesine neden oluyor. Eğer önümüzdeki birkaç günde bir gelişme olmazsa Asbaşkan Marc Ingla İngiltere’ye giderek son kez Arsenal ile görüşecek. Bu toplantıdan da istediği sonucu çıkaramazsa, Tottenham yöneticileriyle bir araya gelecek.
Barça daha önce Dimitar Berbatov ile ilgilenmişti, ancak ciddi bir girişimde bulunulmamıştı. Söylentilere bakılacak olursa, Adebayor’a yaptıkları teklifin aynısını ona da yapabilirler.
Berbatov'un değeri 27 milyon €
Tottenham henüz resmi olarak bir bonservis bedeli belirlemedi, ancak iki kulüp arasında yapılacak görüşmelerden 27 milyon € civarı bir meblağ çıkabilir. Berbatov’un takımdaki geleceği bu sezon boyunca çokça konuşuldu. Söylentiler son zamanlarda Şampiyonlar Ligi şansı nedeniyle azalmıştı. Transfer dönemiyle birlikte Bulgar golcünün piyasası yeniden artmaya başlamışa benziyor.
Güvenoylaması öncesi golcü gerek
Joan Laporta ve yönetim kurulu, 6 Temmuz’da güven oylamasına çıkacaklar. O güne kadar golcü transferini bitirmek istiyorlar. Eğer Laporta gerekli güven oyunu alamazsa, Eylül’de seçimlere gidilecek. Bu dönemde de ne oyuncu satılabilecek ne de oyuncu gelebilecek. O nedenle hem güvenoyunu almak hem de olası seçim döneminde takımın zarar görmesini önlemek adına golcü transferinin gerçekleştirilmesi gerekiyor.
İyi bir oyuncu bakalım barca kimi alacak
Fred daha iyi transfer olur kanımca
Fred Lyon'da az şans bulmasına rağmen iyi değerlendirdi bunu. Ancak Lopez'de güçlü ve hava toplarında etkili bir forvet. Bence Villa en doğrusu olur.![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Zigic gibi bir adamı harcadıLar. ELLerinde Avrupa ve Lig de fırtına gibi estikLeri dönemden daha iyi bir kadroLarı var, umarım harcamayacakLarı, yararLanacakLarı bir isimi transer ederLer.
Villa'yı tutarlarsa forvete gerek yok ama giderse 2 forvette kaliteli ve Valencia'ya büyük katkı sağlarlar ama bence Fred daha iyi olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
adamlar kendi bağımsızlıklarını kazanmaya çalışıyorlar.tepki neden kaynaklandı anlamadım.terörist eylemlerle kan dökerek bu isteklerini dile getirmedikleri sürece ortada problem olduğunu sanmıyorum.yaptıkları da sadece bir futbol maçı başka bir şey değil ve elde etmek istedikleri sadece bağımsızlık."eta"yı kullanmak yerine futbol maçı düzenleyeceklerse verdikleri tepkiye sadece saygı duyulur.
henry arsenalden ayrılınca henry değerinden birşey kaybetmedi ama arsenal çok ama çok şeyler yitirdi.sezonu sakat geçirmiş olması yılın transferi olmasına engel değil bence.barça büyük iş başardı gerçekten.başka hiçbir takımda olmayan bir hücum gücüne kavuştular.
dün babamla futbol sohbeti yaparken henry transferini tartıştık. bana henrynin iş yapamayacağını söyledi, nedeni ise üç harflik bir cümle idi...
henry kontraatak topçusu...
tan olarak kontraatak demeyelim de, tempolu futbol oynanan ingilterede iş yaptı henry. şimdi futbol mantalitesi tamamen oyun dominasyonu üzerine kurulu barçada henry ne kadar iş yapabilir... tartışılır...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bence Henry kendisi için en doğru olanı yaptı..peluk sana katılmamak elde değil ama şu da var, Henry'nin yanında Eto'o arkasında Ronaldinho - Deco - Messi var..Barça'nın kalan oyuncuları zaten genelde oyunu domine etmeye yetiyo (Xavi, Puyol vb)..Eto'o ve Henry'nin arkasındaki isimlerde tam bu iki forvetin istediği topları atabilecek yetenekteler..Henry burada sıkıntı çekmez diye düşünüyorum..
Bu sene Barca'nın forveti cok korkutucu olacak.Tabi Henry formda olursa.
Resmi imzayı attımı Henry i ?
Henry başarılı olamayacak,sonu Vieria gibi olacak,mevkisinde dünyanın en iyisi iken 2-3 yıl sonra sadece "iyi" bir oyuncu olacak
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
muhtemelen 2-3 yil sonra zaten kariyerinin son demlerini yaşıyor ve adı bizim fotomaç fanatikte fenrbahçe galatasarayla beraber anılıyor olacak.ama barçada başarısz olacağı ihtimaline pek inanmıyorum.başarısız olacaksa da bu ispanya futboluna uyumsuzluğundan değil 1 yıldır çektiği sakatlıktan olur ancak.kaldıki ispanyada futbol ingiltereye oranla çok daha fazla açık alanda oynanıyor ve ingiltereye kıyasla top orta saha oyuncularından çok hücümcuların ayağında oluyor.
demem o ki barça herkesi kıskandıracak bir hücüm gücüne kavuşmuş bulunmaktadır bundan sonra keyifle izlemekten başka birşey yapmak abestir.real madrid sempatizanı olarak bu insana daha çok koymaktadır.