Kangal değil.
Not: Gangal.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aziz Yıldırım, Fatih Terim'e derbi maçını kendi locasından izlemesi için teklifte bulundu.
diyorlar![]()
Fenerbahçeli yöneticiler, Galatasaray'ın şampiyon olması durumunda kupayı Kadıköy'de almaması için Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da bu görüşe katıldı ancak TFF'nin nasıl bir karar vereceği henüz belli değil.
Hurriyet
Tamam işte burda da öyle bir durum var , şampiyonluk garantilenmiş değil . Ancak atlanan nokta , kupa oraya getirilecek maç saatinde . Yani Fenerbahçe kazanırsa kupa töreni yapılır . Ama kupayı getiriyorsan Galatasaray ' ın şampiyon olması durumunda da tören yapman gerekir . Stadın boşaltılması falan lazım ona da . Zor görünüyor .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Kupa sembolik bir şey.Fark etmez.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gelmeyecek bence. Bu kadar ikramdan sonra Fenerbahçe alır artık kupayı.
Bence de orada kaldırmak hoş olmaz.
Eğer GS puan alırda şampiyon olursa futbolcular koşa koşa soyunma odasına gidecek değiller ya onlarda sahanın ortasında göbek atıcak haliyle, kupa alıp almamak çok önemli değil.
Şampiyon olduk da kaldırması kaldı![]()
Kupanın stada gelmesinde sakınca yok. Fenerbahçe şampiyon olursa kendi stadları zaten kutlarlar. Biz şampiyon olursak orada kutlamamalıyız bence. Zaten gergin olan ortamı daha da germeye gerek yok...
GS TV yi açın millet birazdan çıkıcaz sanırım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Neye çıkıyorsunuz abi ?![]()
Fatih Terim ultrAslan UNI başkanına "Takımı destekleyecek şekilde kısa videolar çekin. Ben de o videoları futbolculara izleteceğim" şeklinde mesaj yollamış. Biz de 1 saat içinde dersleri felan bırakıp toplanabildiğimiz kadar toplandık. Kısa birşey hazırladık. Aynı şekilde diğer UNI'ler de. Biz bu videoların sadece FT ile oyuncular arasında kalacağını zannediyorduk ama GS TV ye vermişler![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bunu önceden diyecektin yahuYaklaşık 20 dk bekledim senin cevabı sonra kapadım GS TV'yi
![]()
Biz çıkmadık zatenYani önceden çıkmışızda bu sefer çıkmadık. Bölmüşler videoları ara ara 5erli şekilde yayınlıyorlar
Edit : Ahanda çıktık![]()
Last edited by Nedvedmania : 10.Mayıs.2012 at 02:34
Maç"a 1 gun kaldi kisa ve oz degerlendirme yapayim oyuncularda farkindadir bu maçin son maç ve sampiyonluk maçi oldugunun.
ben bu maçi 3.cu haftadaki galatasaray-fenerbahçe maçina cok benzetiyorum siddetle puana ihtiyaci olan galatasaray saldirmisti ve yenilmisti bu sefer tam tersi olcak dusuncesindeyim fenerbahçe saldircak galatasaray kontrollu oynucak.
Maçta hocada olmucak bu da bizim için cok zor olcak taktik ve devre arasi konusmasini goremicegiz. he bide umarim erken gol bulup 0-1 onde devam edersek ciddi ciddi konsantire eksikligimiz oluyor oyuncular 0-1"in avantajina kapilip rahat oynuyorlar ve gol yiyoruz. umarim bu sefer o hataya dusmezler diyorum.
alex oynucaksa boyle oynamaliyiz diye dusunuyorum. neden boyle cunki melo,emre,engin,selcu,aydin durmadan press yapan oyuncularr orta saha ustunlugunu ele almaliyiz.
Alex oynamicak ise bu kadromuz gayet iyi. zaten necati ve elmander ortasahaya kadar gelip mucadele eden adamlar pas dagitan adamlar.
hele bi sampiyon olalim daha detayli konusuruz.
Aslında şampiyon olursak bütün taraftarlar stada çağrılır.Sahada normal olan,olması da gereken futbolcular iki üç sevinir sonra direk otobüs oradan Arena'ya.Tabi önceden taraftarlara duyuru yapılması lazım.
Şampiyon olursak direk soyunma odasına gidip edeplice orada kutlasın oyuncularımız. Binlerce taraftarın önünde çılgınlar gibi sevinerek,hoplayıp zıplayarak insanları tahrik etmeye gerek yok. Normal bir sevincin ardından soyunma odasına yönelmek en dogrusu olur. Kupa töreni TT Arena'da yapılır ve kutlamayı da oraya saklasınlar.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yayıncı kuruluş yine açmış ellerini para bekliyor Arena'da maçın yayınlanması için.Yönetim anlaşırsa 52.652 kişi dev maçı Arena'da birlikte izleyecek.
Off süper olur valla
ARENA İNLEYECEK
Galatasaraylı yöneticiler taraftarlarına güzel bir jest yapma hazırlığında.Maçın başlamasıyla birlikte Türk Telekom Arena Stadı adeta inleyecek.Sarı-Kırmızılı yönetim dev ekranlarda taraftarlarına bu maçı Arena'da izletmeyi planlıyor.Ancak yayıncı kuruluş Digiturk'ün toplu izleme karşılığında ücret talep ettiği ortaya çıktı.
İlk pazarlıklar sonunda olumsuz bir tablo ortaya çıktı.Buna rağmen Galatasaray yönetiminin, yayıncı kuruluşla maç gününe kadar pazarlıklarını sürdürmesi ve anlaşması bekleniyor.
biletlimi olacak acaba? kahveye gider gibi 5 liraya![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
sampiyon olmadan arenada seviniliyorsa , sampiyon olursak saraçoglunda sevinmek en dogal hakki oyuncularin.
umarim hocamiz maçta olur.
Fatih Terim, pek de alışık olunmadığı şekilde, bugün öğle saatlerinde savunma vermek için bizzat Tahkim Kurulu karşısına çıkıyor..
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde düzenlenen söyleşide yaptığı açıklamada, "Kazanırsak, kupayı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda alacağız. Talimatlara uyacağız" dedi.
Ünal Aysal: Yeni sezonda play-off sisteminin olmaması için tüm kulüpler Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurdu
umarim boyle olur cunki ceza almayanlari biliyoruz açiklamaya gerek yok =)
Ünal Aysal:Fatih Hoca öfkesine yenilip,hakeme söylenmeyecek bir söz söylediğini itiraf etti ancak ceza 105.madde gereği erteleme olabilir
Kaldıramazsan kaldırırlar
kupayı alırsa kadıköyde kaldırmak en büyük hakkı ama bilmiyorum 15 bin kişinin içinde basket sahasında fb kaldıramazken 50 bin kişinin içinde nasıl kaldıracaklar![]()