Robinho kiralık olarak gelecek sanırım eğer gelirse..
Çok iyi transfer olacak, ondan sonra takım oturdumu bütün herkes alıcak eline çekirdeğiini izlicek maçlarını başka hiçbir olay olmucak..![]()
Robinho kiralık olarak gelecek sanırım eğer gelirse..
Çok iyi transfer olacak, ondan sonra takım oturdumu bütün herkes alıcak eline çekirdeğiini izlicek maçlarını başka hiçbir olay olmucak..![]()
Bnce Robınho değil baska bir oyuncu alınacak
Robinho'yu bile gölgede bırakacak oyuncu Robinho mu bir düşündüm deBence Adebayor gelebilir kiralık olarak. Sadece düşünce
![]()
'Geri sayım Ramazan-ı Şerif için de olmadığına göre bu işte bir hayır yok bence.'
bence olabilir![]()
Robinho'nun akıl almaz çalımları , tribünü 4 köse yapacak hareketleri falan olabilir , bir yanda onlar var..
Diğer yanda defans oyuncularını kara kara düşündürecek , bulduğunu yazacak , takımı ateşleyecek Adebayor var..
Diğer bir yanda da sadece forma tanıtımı .. =)
Ben 3. ye hazırlıyorum kendimi şahsen diğerlerinin cazibelerine rağmen..
Beşiktaş`ın Real Madrid`ten kısa bir süre önce transfer ettiği ve Villareal ile oyananan özel maçta ilk kez siyah beyazlı takımın formasını giyen Guti Hernandez`in, sezonun ilk haftasında oynanacak olan Bucaspor maçında da sahaya çıkabilmes...i için bir engel kalmadı.
Sivok`un sakatlanması ve sözleşmesinin 6 aylığına dondurulması ile boşalan kontenjanı ilk olarak Guti ile dolduran Beşiktaş yönetmi, oyuncunun ismini Türkiye Futbol Fedarasyonu`na verdi. Lisans işlemleri tamamlandığını öğrenilen Guti, Cumartesi akşamı Beşiktaş formasıyla ilk resmi maçına çıkacak.
haber1903'e göre esmer topçu getirceklermiş..![]()
Altidore , Robinho , Adebayor , Carew muhtemel isimler zaten esmer topcu gelecek demek cok zor degl![]()
Jo gelir olur biter![]()
Allah korusunYa esmer diyorlarsa Toivonen falan gelir tamam
![]()
ailton'u geri alırız belki![]()
bu esmer arkadaşın forvet olacağı belli en azından![]()
En kötü Nouma döner![]()
Bir Galatasaray'lı olarak bende merak ediyorum bu işi. Yarın ney açıklayacaklar bakalım. İyi bir transfer ( Robinho, Adebayor vs. ) haberi açıklayacaklarsa süper ama bir forma için böyle milleti heyecanlandırıp beklitiyorlarsa eğer çok kötü olur.
Bence hiç de kötü olmaz bu taraftar Guti-Q7'den sonra sabahlara kadar forma bekler..
benim kafama şimdi dank etti bence Ramazan-ı Şerif için![]()
Bu nedir yahu Allahım ya.![]()
![]()
adam güvenilir kaynak beyler olay bitmiştir![]()
Kadir hoca ? =D Eskişehirde bir hoca var Robinho'nun ismini tersten okuyo falan muhabbetine gider bu =D
Yarını bekleyelim artık yapacak başka birşey yok çünkü her kafadan bir ses çıkıyor..
En son Erdem Ulus'un yazısı içimi kararttı valla..
Beyler geyik için kafeyi kullanalım. Transfer konusunu gereksiz mesajlarla kirletmeyelim.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=51129
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Beşiktaş bu sene gerçekten müthiş transferler yaptı ama şaşırdığım şey Robinho da gelirse bütün taraftarlar namağlup şampiyonluğa kilitlenmiş şekilde. Çok ilginç.
Bütün taraftarlar demek yanlıs olur kardeş ayrıca namağlup sampiyon oluruz diyen şahsım adına görmedim.. O kadar kolay bir iş değil o olay..
Sadece taraftarın kafasında haklı olarak kadro kalitesinin getirdiği yüksek başarı fikri var..
Berkay abartma sadece 2 mağlubiyet alırız dedi![]()
evet ahmet 2 mağlubiyet dedi onu kastediyorsan
Tamam namağlup dememişsiniz ama ha namağlup ha böyle bir ifade neyse ama direk namağlup diyen de var inanın bana. Belki aşırı fanatik olabilirler bilmiyorum. Ayrıca sizin bu başlıkta göstermiş olduğunuz sert, agresif tavırları da anlamıyorum. Bunu tartışma amaçlı yazmadım sizinde bu amaçla cevap vermeminizi umuyorum.
nie canım 8 beraberlik falan alırsan neyi ezici![]()