Sayfa 162 / 578 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
4,831 ile 4,860 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Saraçoğlunda'ki maçtan bahsediyorsan bi anlık konsantrasyon bozukluğunu ancak GS için kullanabiliriz, biri herkesin çıktı diye bıraktığı top diğeri Semih'in hatası 2 gollle 2-0 önde başladınız ama 75dk topa sahip olan saldıran, 55bin kişiye dua ettiren bir GS vardı bu durumda konsantrasyon bozukluğu ilk 2 golü yiyen GS için kullanılabilir.
    Önce genelleme yaptığımı anla tek maça bakmadım

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sabri reiz

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

kafa dogdugu günden itibaren aynı herhalde

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sabri reiz

Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bence mantıklı bir iş yapılmış.
    Sabri'ye biraz fazla mı yükleniyoruz acaba? Yerinde olsak gelen alaycı tepkilerden dolayı çok üzülürdük emin olun.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Kim bilir, yarın öbür gün çıkar, geçenlerde Özer Hurmacı'nın söylediklerine benzer bir şeyler söyler laf arasında, birden rüzgar tersine dönüverir bakarsın.

Sabri'nin talihsizliği, bence, öncesinde bir süre doğru dürüst adam çıkaramama krizi yaşamış Galatasaray altyapısının, kısa bir süreliğine de olsa, yeni mahsulü olarak lanse edilmesiydi. Arkasından, belki her şey normal işlese gönderileceği bir dönemde bu sefer üstyapı krize girdi. Nihayet Sabri, bu iki kriz merhalesini de yaşamış bir simge haline geldi.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sabri'yi eleştirmek gerekirse,çok rahat pozisyonlarda yanlış kararlar,çok zor pozisyonlarda doğru kararlar veriyor.Saha içinde vereceği kararları biraz daha doğru verse hem Eboue,hem Sabri sağ bekimiz kurtulur.Ama ben Sabri'nin de Arda gibi yıprandığını düşünüyorum.Kariyerine yurtdışında devam ederse onun için daha iyi olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Önümüzdeki derbide yönetim kesinlikle tüm futbolculara doping kontrolü yaptirtmalidir. Özellikle "ayurveda" igneleri icin. Artik bazi rakiplerimizle karsilasirken her türlü fair play disi hareketi göz önünde bulundurmamiz lazim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sabri bence takmıyordur o alaycı tepkileri açıkcası Sabri'nin çokta kötü bir oyununu görmedikki bu zamana kadar neden bu kadar alay ediyorlar anlamıyorum adam son 2 sene de nerdeyse en fazla 5-10 tane uzaktan şut denemiştir zaten eskiden de çok atmazdı ayrıca hiç mi uzaktan gol atmadı reyiz çokta güzel füzeleri var...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

"Don Kişot değiliz"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Divan Kurulu'nda üyelerin eleştirilerine cevap verdi.

Galatasaray'ın bu süreçte pasif kaldığı fikrine katılmadığını belirten Aysal, "Hiç bir zaman pasif davranmadık. Son günlerde biraz sesimizi kısdıysak, Galatasaray'ın varlığını ortaya koyacak formüller ürettiğimiz içindir" diye konuştu.

Karşılarında büyük güç olduğun vurgulayan Aysal;

Galatasaray'a yakışan diğer kulüpler gibi şunu da yaparız, bunu da yaparız ligden çekiliriz demeden, tutarlı formüllerle çözüme yaklaşmak. Türkiye'nin sorunu artık kulüplerin teker teker çözeceği bir sorun değildir. Karşımızda her ortamdan beslenen çok organize bir oluşum var. Akılcı yöntemlerle bununla mücadele etmeliyiz. Donkişot değiliz. Biz bu riski almayız. Taçlı baş akıllanır diye bir söz var. Biz bize bir mesuliyet yüklediniz. Biz bu mesuliyetin farkındayız. İşimin başındayım. Önümüzdeki günlerde bu günlerde neler yaptığımızı neler yapacağımızı açıklayacağız." şeklinde sözlerini sürdürdü.

Öte yandan Ünal Aysal derbiye yönetim kurulu ile birlikte gideceğini açıkladı.

Ligtv

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Az önce grup olarak çok güzel birşey yaptık. Yaptığımız şeyi özel olarak Fatih Terim istedi. Ama ne olduğunu söyleyemem şimdi. İnşallah şampiyon olursak söylerim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Az önce grup olarak çok güzel birşey yaptık. Yaptığımız şeyi özel olarak Fatih Terim istedi. Ama ne olduğunu söyleyemem şimdi. İnşallah şampiyon olursak söylerim
    Söylemiyceksen buraya niye yazıyosun arkadaşım amacın hava atmak mıdır

Senin tarzında bir espri geliyor şimdi Aygüün
    Üstüne bastın, ayağını çek

Totem mi yaptınız şampiyonluğa, ne yaptınız ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Senin tarzında bir espri geliyor şimdi Aygüün
    Üstüne bastın, ayağını çek

Totem mi yaptınız şampiyonluğa, ne yaptınız ?
    Aygün'e müstahak , iyi yaptın
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hiç de bile benim esprilerim gayet kaliteli

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Her şeyi belli olan bir ligin hakemi de çoktan belli olmuştur zaten.Cüneyt Çakır yönetir maçı.
    Demiştim ben

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Söylemiyceksen buraya niye yazıyosun arkadaşım amacın hava atmak mıdır
    Mutluluğumu, içimdeki heyecanı sizle paylaşmak istedim

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Mutluluğumu, içimdeki heyecanı sizle paylaşmak istedim
    Bırak bunları Cihan Yok Fatih Terim sizden özel olarak istemiş falan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sadece bizden değil. Tüm gruplardan. Takımı gaza getircek birşey diyelim Hatta belki şampiyon olursak basına yansır

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek.

Belliydi zaten bu.Keşke Fırat'a verilseydi ama yapacak birşey yok.Allah bize kolaylık versin o maçta. Şampiyonluğu kazanırsak çok sevinmeyeceğim. Kaybedersek de çok üzülmem. Zaten Pazar gece yarısı ipini çektiler Türk futbolunun. Cumartesi sadece ölü yıkanıp mezara koyulacak. Mezara giren belli olduktan sonra üstüne kimin daha çok toprak attığı önemsizleşiyor. Ama Allah'ın izniyle biz o mezarda toprak altında üreyen ve cesetle beslenen bir böcek değil, mezarı güzelleştiren bir çiçek olmak için mücadelemize devam edeceğz.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Cüneyt Cakir avrupada nasil mac yönetiyorsa öyle yönetsin ama nedense adam burada stres mi yapiyor napiyorsa cogu macimizi kötü yönetti umarim hakemi konusmayiz mactan sonra.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bilgi : Cüneyt Çakır 4 defa GS-FB maçını yönetmiştir. Sonuçları ise 3 FB galibiyeti 1 GS galibiyeti.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Melo'nun kırmızı görme ihtimali çok yüksek geliyor bana.Durdu durdu sonunda patlayacak

Melo'nun kırmızı görme ihtimali çok yüksek geliyor bana.Durdu durdu sonunda patlayacak
    Sampiyon olamazsak dalsin Mehmet Topuz'a nasil olsa seneye bizde olmayacak gibi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Sampiyon olamazsak dalsin Mehmet Topuz'a nasil olsa seneye bizde olmayacak gibi

kan gövdeyi götürür pitbull vs kangal

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Melo nolucak onu da acayip merak ediyorum.Bir gol atıp şampiyonluğu getirirse kalır takımda

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    kan gövdeyi götürür pitbull vs kangal
    Kangal sadece isim olarak kangal Mehmet Topuz'u hiç öyle kavga ederken falan düşünemiyorum.Ama Melo'nun yüzüne bakınca belli oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kangal değil.

Not: Gangal.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aziz Yıldırım, Fatih Terim'e derbi maçını kendi locasından izlemesi için teklifte bulundu.

diyorlar

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Melo nolucak onu da acayip merak ediyorum.Bir gol atıp şampiyonluğu getirirse kalır takımda

Kangal sadece isim olarak kangal Mehmet Topuz'u hiç öyle kavga ederken falan düşünemiyorum.Ama Melo'nun yüzüne bakınca belli oluyor

valla ben o sıfatı görünce kavgayı felan bırakır oturur gülmeye başlarım topuz için söylüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fenerbahçeli yöneticiler, Galatasaray'ın şampiyon olması durumunda kupayı Kadıköy'de almaması için Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da bu görüşe katıldı ancak TFF'nin nasıl bir karar vereceği henüz belli değil.

Hurriyet

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kupa sembolik bir şey.Fark etmez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri