Ekliyim didim![]()
Ekliyim didim![]()
Mehmet Topal'da gitsin bakalım, karakterini bozmasın veya Emre abisi gibi olmasın da varsın Galatasaraylıların göğsünü kabartmasın.
Emre Belözoğlu Galatasaray taraftarının o kadar çok nefretini kazandı ki UEFA Kupası'nı kaldırdığımız resimlerde yüzü bile sansürlenmişti bir ara.Yapılan doğru değildi ama o kadar büyük bir nefret kazanan bir adam için çıkıp da ''Emre Belözoğlu'na nolmuş ?''demen biraz garip değil mi ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
'Transfer haberleri zevkli ama'
Stoch, Vebnoviny isimli spor portalına ilginç açıklamalarda bulundu.
Çok başarılı bir sezon geçirdiğini ve 4 golünün ayın golü seçildiğini belirten yıldız oyuncu, “Türkiye’ye çok önemli yıldızlar geliyor. Benim bunların arasından ön plana çıkmam mükemmel bir duygu. Bazılarını geride bıraktığım için mutluyum. Fenerbahçe’de lig kupası da Türkiye Kupası da kazandım. Bunun için çok gururluyum. Transfer haberlerini okumak zevkli, ancak Fenerbahçe’yle 2 yıllık daha kontratım var. İstanbul’da çok mutluyum, kulüp de benden memnun. Ayrılmam için herhangi bir sebep yok. Transfer dönemlerinde neler olacağını asla bilemezsiniz. Ancak ifadelerimi iyi seçmeye çalışıyorum ve kulübümde kalmak istiyorum” dedi.
Can Gebetaş
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Emre Belözoğlu takım değiştirdiği için nefret kazandı , yani yaptıkları aslında aynı şey olacak , yoksa Emre başka bir şey yapmadı onu demeye çalışıyorum.
Emre sizdeyken de böyleydi , Inter ve Newcastle'da da aynı Emre idi , Fenerbahçe'ye gelene kadar seviliyordu , gelip Galatasaray'da aynı hareketleri yapsa , yine sevilecek , savunulacaktı ama işte karaktersiz , şerefsiz olan kendisi oldu , halbuki adam hiç değişmedi.
Aynen öyle başka adam olsa , bizim taraftar da aynı şeyi yapacaktı.
Ben böyle oyuncuları severim ama , Pascal , Lugano , Bülent Korkmaz , Emre B. vb. oyuncular kendi takımında olunca tapacağın , karşı takımda olunca nefret edeceğin adamlar , ben herşeye rağmen böyle adamları seviyorum , farklı takımda da olsa , futbolun güzellikleri bunlar.
Fenerbahçe mağduriyetinin rakip takıma giden eski futbolcuya olan nefretle birleşmesi sonucu oluştu bu Emre olayı. Bu tip olaylar olurken rakipte Melo gibi oyuncular kahraman muamelesi gördü.
"Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamam" deyip Fenerbahçe'ye transfer oldu.
Fenerbahçe'ye geldi geleli Galatasaray maçlarında seyirci ile ufak münakaşaları oldu.
Bunlar Emre'den gerektiği kadar nefret etmemize neden oldu ama benim içim son madde;
Volkan ile Galatasaray taraftarının tartışmasında -Volkan haklı o konuda orası ayrı - gelip o kadar taraftarın annesine küfür etmesi.Volkan gerekli hareketi yapmış cevabı vermiş sen ne hakla söylüyorsun o lafları ?
Damat Moussa Sow![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Düğün fotoğraflarında siyahilerin gözükmediği bir fotoğraf çıkar mı ?![]()
Ahmet tehlikeli sularda yüzüyosun aman diyeyim : )
...
Godfather Altan'da yukarıda yine sıkmış koçum benim. Kendilerine ait tek silah bile bulunmayan bu 2 kişilik dev Çete Counter Strike oynayarak suç işliyormuş : )
...
edit......
Last edited by Walter Sakana : 28.Mayıs.2012 at 18:22 Reason: Başka konuda paylaşılmış
Volkan Reiz futbolu birakinca alayini kursunlucak![]()
bugün mahkeme yokmuydu ya?
Gazetenin attığı manşete bak, o dönemde birilerinin yönlendirmesiyle köşe yazarıyım diyen kalemşörlerin kasıtlı yazılarına bak, şimdiki duruma bak. Alakası yok. Biz o dönemde o yazılanlara isyan ederken, dalga geçiliyordu bizimle, şimdiyse unutuldu gitti o yazılanlar.
"YÜCE ATATÜRK"