Sayfa 163 / 439 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
4,861 ile 4,890 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar son duyduğum bir transferi sizlere açıklamak istiyorum. Galatasaray'la Fenerbahçenin yıldız oyuncusu Alex anlaşmış. İşte fotoğraf :

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu rsm 2 sene öncenin değil mi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Arkadaşlar son duyduğum bir transferi sizlere açıklamak istiyorum. Galatasaray'la Fenerbahçenin yıldız oyuncusu Alex anlaşmış. İşte fotoğraf :

Hahaha!! Alex Türkiye'ye ilk geldiğinde çekilmemiş miydi bu?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

arkadaslar 6+5 olayi ilk 11 de 6 türk 5 yabanci asilli oyuncu oynatilabilecek bu kural komik bence... bizim gibi yabanci siniri olan ülkeler zarar görecek..

kayseri ilk önce ertuğrul sağlam gibi bir adamdan boşalan yeri doldursun en önemlisi bu..!

her sezon bir yoneticimiz cıkar acıklama yapar,transferi kamp donemine kadar bitirecez diye bende "yav transfer erken biterse biz yaz boyunca ne yapacaz,hangi haberlere heyecanlanıcaz" derdim ama sagolsun yonetimimiz her sezon bizi sasırtmaya devam ediyor yarın takım top bası yapıcak ve hala kayda deger bir gelişme yok,beklemeye devam...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beklemedeyiz.Anlaşılan bugünde bir gelişme olmayacak gibi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

inş geçen seneki gibi sakin durmazlar, deividi kimse almazsa (ki öle gözüküyo) sözleşmesi fes edilir veya kiralanır(kasımpaşa, belediye) bursadaki heralde bu sezonda orda kirada.

Sadece GS bölümünde sorun çıkmıyor. Bunu diyerek sorun çıkarma. En az bu bölümde de diğer bölümlerdeki kadar sorun çıkıyor. Ortamı germeyin. Resime dayanamıyorsanız da yazmayın ki ortam gerilmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    nasıl ikisinide almaya gerek yok
    Bu sezon 4-4-2 oynanacaksa elimizdeki oyuncuları bile orta sahaya doğru düzgün dizemiyoruz.İki tane sağ oynayan iyi adamı alıp birisini yedekte bekletmeye gerek yok.Gökdeniz sakatlanırsa olmadı Colin'i sağa çekeriz.

Ronaldo Fener'e nasıl gelir?

Fenerbahçe santrafor peşinde... Sarı lacivertli yönetim santrafor transferinde adeta satranç oynuyor... Listede isimler var ama kimin olacağı adeta yılan hikayesi gibi...

Sabah Gazetesi'nden Deniz Derinsu'nun haberine göre Kaka, Real Madrid'e giderse, Fenerbahçe'nin istediği Ronaldo Milan'da kalacak. Bu durumda sarı-lacivertli kulüp sambacının defterini kapatacak
    Henry'yi Barcelona'ya kaptıran Arsenal'in ise Kanarya'nın büyük ölçüde anlaştığı Adriano'nun peşine düşmesi bekleniyor. Bu transfer de yatabilir. İki transferin gerçekleşmesi durumunda F.Bahçe'nin listesindeki Gudjohnsen, Henry'nin Barça'ya gitmesi, Eto'o'nun da kalmasıyla boşa çıkacak

Yabancı transferinde Roberto Carlos bombasını patlatan ve bir iki yıldız transferi daha yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin gözü, Kaka ile Thierry Henry'nin transferlerine çevrildi. Çünkü bu iki oyuncunun yeni adresleri, sarılacivertli kulübü çok yakından ilgilendiriyor. Real Madrid'in 80 milyon euro teklif ettiği Milanlı Kaka'nın, İspanyol ekibine gitme olasılığı yüksek. Ama bu durumda Milan, kadrosunda bulunan ve Fenerbahçe'nin, özellikle de başkan Aziz Yıldırım'ın takımda görmeyi çok istediği Ronaldo'yu elden çıkarmayacak. Yani Kanarya, Brezilyalı yıldızdan vazgeçmek zorunda kalabilir.

INTER'İN OYUNU MU?
    Diğer taraftan Arsenal'in ünlü yıldızı Thierry Henry'nin Barcelona ile anlaşması da Adriano transferini tehlikeye sokuyor. Çünkü İngiliz ekibinin Henry'nin yerine Inter'in bonservisine 55 milyon euro istediği Adriano ile ilgilendiği konuşuluyor. Ama bunun, başka talibi olmayan Adriano'nun fiyatını yükseltmek isteyen Inter'in politikası olduğu da söyleniyor. Çünkü Arsenal'in listesinin başındaki isimlerin Anelka ile Carlos Tevez olduğu biliniyor; Adriano'ya ise ancak bu isimlerden sonuç çıkmazsa sıra gelecek.

3 İSİM DAHA VAR
    Kaka ile Henry'nin transferleri Fenerbahçe için iki oyuncunun transferini zora sokarken, sarı-lacivertli kulübün istediği bir başka oyuncunun da önünü açıyor. Eto'o'yu kadrosunda tutan Barcelona, Henry'yi de alınca, İzlandalı golcüsü Gudjohnsen boşa çıkıyor. Fenerbahçe bu oyuncunun yanı sıra Zigiç ve Carew gibi isimlerle de bağlantıyı koparmıyor. Başkan Aziz Yıldırım, büyük hayali olan yırtıcı bir santrfor için aralıksız çalışıyor.

Lig TV

Nesil
    2006

Adnan Aybaba az önce tv8'de beşiktaşın transferlerini değerlendirirken "Fenerbahçe Carlos'u aldıysa Beşiktaş'ın Ronaldinho'yu,Trezeguet'i alması lazım ama bizim yönetim hep aşağılara bakıyor,bu ne biçim iş" dedi
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok güzel demiş.Hey Allah'ım yaa bu adamın bizim maddi durumumuzdan haberi yok herhalde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by dick View Post
    Adnan Aybaba az önce tv8'de beşiktaşın transferlerini değerlendirirken "Fenerbahçe Carlos'u aldıysa Beşiktaş'ın Ronaldinho'yu,Trezeguet'i alması lazım ama bizim yönetim hep aşağılara bakıyor,bu ne biçim iş" dedi
    Bu adam tam bir şovmen ama söylediklerinin sadece sonuna katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

BJK Makalele'yi bile getiremedi, ne Trezeguet'i

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Beşiktaşlı olmama rağmen yönetime çok kızıyorum.Roberto Carlos ve Lincoln geliyor diğer takımlara.Bizde bırakın transferi,ilgilenme bile yok.Bugün gazetede Sergen yazıyordu geri dönüyor diye.İyice küplere bindim

Volkan Yaman'ıda açıklasa şu resmi sitede rahatlasam....

Ondan sonra sadece 2 yabancıya konsantre olabileceğim...

Gidecek futbolculara kafamı takmıyorum artık. Kamp sırasında ve sonrasında belli olur o. Hatta geçen sezon/larda çok kötü performans sergileyen futbolcular çıkışa geçebilir.

Ancak, yapılacak transferler Kalli'nin de açıkladığı gibi 27 Haziran'a kadar bitmeli. Yani çok heyecanlı bir 48 saat var önümüzde...

Lig TV'nin 14:00 Haberlerine göre Galataaray geçen sezon M.City'de oynayan sağ bek Trabelsi ile de ilgileniyormuş. Oyuncu şu anda serbest.

Oyuncu bilgileri : http://www.transfermarkt.de/de/spiel...si/profil.html

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim yönetimde bir hesapların peşinde ama sonuç ne olacak.Ömer doğru diyorsun da.Makelele'yide küçümsememek lazım.
    So what?
    Saike

Leoucwhsua Misafir

Valla punter ben daha fazla istemiyorum transfer.Volkanida aciklasinlar yeter

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bir an önce bomba trabnsferler yapmalı celal kolot söz verdi herkes onu bekliyor

Zor bizimkiler transfer yapmadı halen... Makele gelse iyi olurda... Kombinelerde satışa çıkıyo talep az...

Gudjohnsen msla alınsa iyi olur... Faydalı olur takıma... Para konusunda da sorun olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim bu sene en büyük transferimiz ERTUĞRUL SAĞLAM.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence hiç yararlı olmaz başka oyuncular düşünülmeli

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ertuğrul Sağlam iyi hoca ama ona iyi takımda vermek gerekir şuan bjknin kadrosu iyi ama fb bjkye baktığımızda mücadele edemz

Yabancı oyuncu için savunma ve ön libero arayışı içerisindeki yönetime, Ertuğrul Sağlam’dan farklı yönde bir talep geldi. Genç çalıştırıcı, forvet hattını güçlendirmek adına, uzun boylu ve yırtıcı bir golcü bulunması halinde transfer edilmesini istedi. Kolot da temasların sürdüğünü ve imkanlar ölçüsünde transfer yapacaklarını Sağlam’a bildirdi. Beşiktaş’ta Bobo, Nobre ve Gökhan Güleç forvette görev yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Forvet için aslında ben bir isim düşünüyorum ama zor biraz.Ersen Martin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

H.Sükür alinabilir aslinda..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

gudjohnsen bir takim oyuncusu .. alinirsada cok buyuk paralar verilipte alinmamali 5-6 milyon € ya verirlerse gelsin yedekte oturur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Carew ertuğrul sağlam'ın istediği tipte bir oyuncuydu ama geçti o tren

Mesaj Yetkileri