Sayfa 163 / 476 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
4,861 ile 4,890 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün geceden beri kendimi sadece forma tanıtımına hazırlıyorum demiştim , sanıyorum üzülmeyecem fazla =)
    Hayrettin abi diğer forvetin kim oldugu ya da olabılecegı konusunda Sergen efendi birşey söylemedi mi ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hayır, ya da ben duymamışta oLabiLirim. GeneLde Sergen konuşurken kanaLı değiştirme huyum vardır, fazLa dinLemem onu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte ben de o yüzden sordum Acaba benden sonra birşey dedi mi diye =)
    Bence transfer falan olmayacak yani olursa ne ala ama pek umutlu değilim..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Heyecan yapmayın onu boşverin Robinho yerine kim kesilecek acaba ilk 11'den yabancı olarak ?Onu düşünelim biz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahmet yine konuştn ya =D

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Robinho transferi yatınca uzun bir süre Ahmeti göremeyeceğiz sanırım aramızda.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Robinho transferi yatınca uzun bir süre Ahmeti göremeyeceğiz sanırım aramızda.
    Ben hep buradayım. Duyum aldım falan da demiyorum zaten dikkat ederseniz kendi fikirlerime göre kesin konuşuyorum dün açıkladım kimse inanmak zorunda değil hislerimle hareket ediyorum diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Ben hep buradayım. Duyum aldım falan da demiyorum zaten dikkat ederseniz kendi fikirlerime göre kesin konuşuyorum dün açıkladım kimse inanmak zorunda değil hislerimle hareket ediyorum diye.
    Evet biliyoruz sen buradasın da o lafları söylemeden önce tamamen kendi fikrim, kendi düşüncem diye belirtmen herkesin yararına olur. İnsanlar bu laflara itibar ediyor, umutlanıyor sonra da hayal kırıklığına uğruyor. O kadar emin konuşuyorsun ki eğer bu transfer gerçekleşmezse nasıl aynı rahatlıkla konuşabileceksin merak ediyorum çünkü yaptığın yanlış bir şey. Hislerini söyleyebilir misin evet söylersin ama belirtirsin bu benim görüşüm diye. Robinho'ya hayran biri olarak ben bile o ismi görünce heyecanlanıp bekliyorum Robinho gelecek diye. Kimseyi böyle sükut-u hayal içinde bırakmaya hakkın yok.

Beşiktaş kesinlikle 1 transfer daha yapacak. Robinho olmayacak sanırım Robinho'yu gölgede bırakacak bir oyuncu dediklerine göre. Belki gölgede bırakmaz söylendiği kadar ama Carew ve Trezeguet olabilir bu isimler..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Evet biliyoruz sen buradasın da o lafları söylemeden önce tamamen kendi fikrim, kendi düşüncem diye belirtmen herkesin yararına olur. İnsanlar bu laflara itibar ediyor, umutlanıyor sonra da hayal kırıklığına uğruyor. O kadar emin konuşuyorsun ki eğer bu transfer gerçekleşmezse nasıl aynı rahatlıkla konuşabileceksin merak ediyorum çünkü yaptığın yanlış bir şey. Hislerini söyleyebilir misin evet söylersin ama belirtirsin bu benim görüşüm diye. Robinho'ya hayran biri olarak ben bile o ismi görünce heyecanlanıp bekliyorum Robinho gelecek diye. Kimseyi böyle sükut-u hayal içinde bırakmaya hakkın yok.

Beşiktaş kesinlikle 1 transfer daha yapacak. Robinho olmayacak sanırım Robinho'yu gölgede bırakacak bir oyuncu dediklerine göre. Belki gölgede bırakmaz söylendiği kadar ama Carew ve Trezeguet olabilir bu isimler..
    Arkadaşım lütfen her mesajıma cevap verme artık rica ediyorum Kendi fikrim oldugunu her seferinde belirtiyorum okumak istediğin gibi okuyorsun Bir daha her mesajıma alıntı yapıp cevap vermemeni rica ediyorum ayrıca bu transfer hakkında neden bu kadar agresifsin anlamıyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır yatma gibi bir durum yok.Robinho Beşiktaşta.
    Arkadaşım lütfen her mesajıma cevap verme artık rica ediyorum Kendi fikrim oldugunu her seferinde belirtiyorum okumak istediğin gibi okuyorsun Bir daha her mesajıma alıntı yapıp cevap vermemeni rica ediyorum ayrıca bu transfer hakkında neden bu kadar agresifsin anlamıyorum ?
    Bu mu her seferinde belirtmen? Sana kaynağını sorduğumda da seni inandırmak gibi bir zorunluluğum yok diyorsun. En sonunda belirtiyorsun düşüncen olduğunu. Seninle herhangi kişisel bir derdim yok. Sadece Beşiktaş forumunun neredeyse herkes tarafından okunduğunu unutuyorsun. İnsanlar sükutu hayale uğruyor sonra. Sadece tavsiyede bulunuyorum. Absürt mesajlar yazmadığın sürece zaten sana cevap yazmam. Neden bu kadar rahatsız olduğunu da anlamıyorum açıkçası. Sana yaptığım herhangi bir saldırı yok. Sana tavsiye vermeni çalışana tepkin bu mudur ? Neyse uzatmayacağım sadece önyargılı olma. Transfer hakkında agresif değilim geçmiş mesajlarıma rastladıysan Beşiktaş'ın ne kadar mükemmel bir politika izlediğini savunduğumu görmüşsündür.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İiiinnşşşaaalllaah yanılırım ama bana da öyle geliyo .. =)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Forma içinmiymiş geri sayım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Diğer yabancı da Robinho'dur.Carew'den daha iyi bir santrafor için uğraşılıyormuş.Olmazsa Carew olabilir deniliyor.Sercan yabancı kontenjanını boşaltmak için isteniyor.Aslında ben de pek sıcak bakmıyordum transferine ama yabancı kontenjanı için kabul edilebilir bir transfer olur diye düşünüyorum.Bahsettiğim bu 3 transfer olursa mükemmel olacak.Ayrıca savunma için de gurbetçi birisi alınabilir deniliyor.O da iyi olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

2-3 hafta oncede soylemistim halada soyluyorum Amauri

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    2-3 hafta oncede soylemistim halada soyluyorum Amauri
    Çok zor abi keşke olsa Robi'den daha çok isterim ama sanmam Juve'nin satacağını düzgün forvet yok ellerinden ondan başka :/

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Tutosport'ta böyle bir haber varr varmı italyancası olan ?

Contro la Costa d'Avorio in campo Cassano, Amauri e Balotelli

Del Piero_10 Misafir

Tutosport'ta böyle bir haber varr varmı italyancası olan ?

Contro la Costa d'Avorio in campo Cassano, Amauri e Balotelli
    İtalya milli takımı Fildişi karşısına Cassano, Amauri, Balotelli üçlüsü ile çıkıyor. Beşiktaş ile bir ilgisi yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amauri ve Balotelli ilk kez milli takıma çağırıldılar onu biliyorum da Cassano'yu çözemedim

edit: Google'dan çevirdiğim kadarıyla Fildişi Sahili maçında milli forma giyeceklerini filan anladım

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Amauri çağırılmışsa o iş yatar ...

Hoarau'yu niye düşünmüyoruz acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın Hoarau'dan daha çok ismi olan birini getireceğini düşünüyorum.. Trezeguet içimden geçmiyor değil bir ara adı da geçmişti yanılmıyorsam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Neyse İtalyanca bilen biri olarak Fildişi Sahili karşısında Amauri , Cassano ve Balotelli kampta diyor.

Edit : Çoktan cevaplamışlar

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Var mı bir haber.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Amauri zor transfer yüksek bonservisini Demirören'in verecegini sanmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

robinho için güya 27 m bonservis veriyodu

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by vego View Post
    robinho için güya 27 m bonservis veriyodu
    resmi olarak teklif etmismi o parayi ? benim bildigim bjk bir oyuncuyla resmi olarak görüstügünde borsaya bildirmiyormu? ben sanmiyorum demirörenin cikarip bir transfere 20-30 milyon dolar veya euro verecegini.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

hayır yani sponsor Demirörenin şirketi olacak bonservisi sponsor karşılayacaktı Guti hesabı onunda bir kısmını başkan verecekmiş maaşının borsayla ilgili bir haber duymadım bazı transferleri bitirince bildiriyorlar ama...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Oyuncuya teklif veriliyor , kulübüyle anlaşılıyor oyuncuyla da görüşmeye başlandıgında

Şirketimiz Beşiktaş A.Ş , xxx adlı oyuncunun kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır.

Diye bildiri yayınlanıyor. Yoksa Q7 borsaya bildirilmeden çok önce İnterle anlaşılmıştı bile bonserviste.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Td olayında niye 6 aday bildirdiler ben şaşırmıştım açıkcası adayları borsaya bildirmelerine.Getirince bildiriyosun tamam da adaylar niye?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by vego View Post
    Td olayında niye 6 aday bildirdiler ben şaşırmıştım açıkcası adayları borsaya bildirmelerine.Getirince bildiriyosun tamam da adaylar niye?
    O dümendi yahu, daha Mustafa Denizli gitmeden Schuster'in geleceği belliydi hatta Schuster Robinho ile birlikte geliyor haberleri çıkmıştı. Yönetim de böyle değil, Schuster ile bir anlaşma yok demek için, 6 adayla görüşeceğiz dedi, gidip çaylarını içtiler, görüştük dediler ve Schuster'i açıkladılar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O yanıltmaca bi nevi taktik..

Mesaj Yetkileri