Yuh Reyes'e! R. Madrid'i şampiyon yapıp Atletico'ya mı geçecek?
Yuh Reyes'e! R. Madrid'i şampiyon yapıp Atletico'ya mı geçecek?
Luis Fabiano Real'de bence iyi iş yapar özellikle ligde..
Real klasında bir oyuncu olamadı hiçbir zaman.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
formada yakışmış ama
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Korku salıyoruz"
Barcelona'nın yeni transferi Thierry Henry, yaptığı açıklamada, tüm Avrupa'ya korku saldıklarını iddia etti.
Katalan ekibinin, geçtiğimiz sezon seçilen "Dünya'nın en iyi oyuncusu" Ronaldinho, Arjantinli yıldız Lionel Messi ve "Afrika'nın en iyi oyuncusu" seçilen Samuel Eto'o'yu kadrosunda bulundurması ve kendisinin de eklenmesiyle herkesin kortuğu bir takım halini aldıklarını belirtti.
Çok iyi bir takıma geldiğini ifade eden Fransız yıldız, bir takıma gelirken öncesinde oyuncularla konuşulması gerektiğini ama kendisinin yapmadığını söyledi.
Bir an önce takım kaptanı Carles Puyol, Eto'o, Ronaldinho, Oleguer ve Iniesta ve Xavi ile konuşmak istediğini belirtti.
Son olarak en büyük probleminin dil olduğunu ifade eden Henry, bir an önce İspanyolca öğrenmesi gerektiğini belirterek iletişimin çok önemli olduğunu söyledi. 29 yaşında olan Henry, 8 sene İngiltere'de kalmış öncesinde de İtalya'da 1 sene Juventus'ta oynamıştı.
27.06.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Quaresma gitmemeli. Porto Atletico'dan daha iyi bir kulüp.
Del Nido ucuza vermeyiz demişti daha önce, fiyatını söylemişti, satacaklarını sanmıyorum ama satarlarsa da inanılmaz para kazanmış olacaklar bu yıl transferlerden.
porto daha iyi futbol oynayabilir ama kadro kalitesi olarak kesinlikle atletico daha iyi.bu benim görüşüm.atleticonun oturması lazım cok genc futbolcuları var.bu sene patlama bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada porto da en sevdiğim klüplerden biri.zaten daha önceki avatarımda porto logosu vardı.iki takımın da maclarını kacırmam![]()
at madrid 2 sene sonra çok kaliteli olacak çok iyi gençleri var
Atletico'nun zate iyi kadrosu vardı ama geçen sezon hayal kırıklığına uğradılar.Bu sene ilk 4'e girmeliler.Leo Franco bence kalede gayet iyiydi.Alınmasa olurdu Abbiati.Yedek kalacak büyük ihtimalle..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Forvet hattında iyi bir alternatif olabilir.
So what?
Saike
İki taraf içinde iyi olur.Fabiano çok daha iyi oynar Madrid'te.
bence kaleye daha kaliteli biri alınabilirdi
Madrid için güzel transfer olur
O kadar kaliteli forvet varken Luis'i almaları taraftarı memnun etmeyebilir.
Bence iyi bir yedek olur ve oynadığı zaman iyi oynar ama as takım oyuncusu olması zor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İspanya La Liga ekibi Villarreal'de, başkan Jose Manuel Llaneza ile yaptığı görüşmenin ardından açıklama yapan Diego Forlan'ın menajeri, Uruguay'lı golcünün takımından ayrılabileceğini açıkladı.
Menajer Daniel Bolotnikov, Portal Montevideo'ya yaptığı açıklamada, "Forlan çok önemli bir golcü ve bu yüzden çeşitli kulüplerden transfer teklifi alması çok normal. Ama şu an resmi dille hiçbir şey konuşamam. Forlan döndüğü zaman herşey netleşir" dedi.
Venezuela'da düzenlenen Copa America için Uruguay Milli takımıyla birlikte olan 28 yaşındaki futbolcunun, Sunderland, Arsenal, Liverpool, Valencia ve Atletico Madrid kulüplerinin transfer listesinde olduğu iddia ediliyor.
2004 yılında Manchester United'dan Villarreal'e transfer olan Forlan, sarı lacivertli forma altında görev aldığı 106 maçta 54 gol atmıştı.
Geçtiğimiz sezon ise 19 kez fileleri havalandıran Uruguay'lı futbolcu daha önce yaptığı açıklamalarda, bir gün İngiltere'ye geri dönerek Manchester'da yapamadıklarını yapmayı ve kendini ispatlamak istediğini söylemişti.
Ben hep Barca ya gitmesini isterdim ama kısmet olmadı HenRy geldi... Liverpool-Arsenal alır kanımca...
Yeni Vieira diyorlardı bu adam için daha olympiakosta iken.. Sağlam adam.
Forlan çok iyi bir futbolcu ben Valencia'ya daha yakın gibi görüyorum..
Forması yakışmış HenRy'ye.
Deniz'e katılıyorum.Henry ve Ruud gibi adamlar heryerde gollerini atarlar.
So what?
Saike
Barcelona'ya tek lazim olan iyi bir kaleci..
Kezman'in yerine Forlan'i tercih ederim ama o bizi tercih eder mi?![]()
avrupanın büyük klüplerinde kendisine forma şansı bulamaz bence seçimini iyi yapmalı
dünyanın en ilginç forvetlerinden biri.uzaktan vurupta gol olma ihtimali boş kaleye gol atma ihtimalinden daha yüksek birisi.bir sezon 4 gol atar takımdan kovulur ertesi yıl 25 gol atar altın ayakkabı ödülünü alır.forma numarası 5'tir.avuta gidecekmiş gibi bir şut çeker gol olur kendisi bile inanamaz.dediğim gibi daha birçok ilginç özelliği var bu adamın kanımca villarreal deki performansını başka bir takımda göstermesi zor olur.![]()
İyi Futbolcu Forlan fakat Yıldızları bol kluplerde iş yapmaz..
çok sevdiğim bir forvetten birisi
Geçtiğimiz sezon İspanya La Liga'nın flaş takımı olan Real Zaragoza, Getafe'de forma giyen defans oyuncusu Javier Paredes ile 5 yıllık sözleşme imzalayarak ilk transferini gerçekleştirdi.
Kariyerine 2001 yılında Real Oviedo takımında başlayan 24 yaşındaki futbolcu, 2003-2004 sezonunda transfer olduğu Real Madrid'de fazla forma şansı bulamayınca 2005 yılında Getafe renklerine bağlanmıştı.
Önümzdeki sezon İspanya'yı UEFA Kupası'mda temsil edecek olan Real Zaragoza'nın ilk transferi olan defans oyuncusu, Getafe formasıyla iki sezonda 40 maçta görev almış ve 10 sarı kart 1 de kırmızı kart görmüştü.