Sayfa 164 / 169 İlkİlk ... 64114154162163164165166 ... SonSon
4,891 ile 4,920 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TKF View Post
    Mesut böyle giderse 2 sene içinde Türkiye'ye gelir.
    Diego yerine oyuncu arayan Sarı Lacivertliler rotayı Mesut'a çevirdi.

Temmuzn 2016-2017 falan.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    sturridge mi iş yapacak isim değil ?
    Suarez'i Sturridge ile kıyaslayacak değilim herhalde,şu an dünya üzerinde 2-3 oyuncu dışında Suarez'in verdiği katkıyı verecek oyuncu yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Diego yerine oyuncu arayan Sarı Lacivertliler rotayı Mesut'a çevirdi.

Temmuzn 2016-2017 falan.
    2016-2017 -_^ 2015 Ocak'ında görürüz bu tarz haberleri. Hatta Sneijder - Mesut takası adlı haberi Fotomaç'tan bekliyorum ben şahsen.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Di Maria'yı sevmem ama adam oynadı bugün. Real pişman olabilir onu kaybettiğine.

Daha önce İsco geldiğinde Mesut'u yolladılar İsco elde patladı. Şimdi Jamesgeldi Di Maria gitti James'de elde patlarsa kötü olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Suarez'i Sturridge ile kıyaslayacak değilim herhalde,şu an dünya üzerinde 2-3 oyuncu dışında Suarez'in verdiği katkıyı verecek oyuncu yok.
    yalnız kaçırdığın bi nokta var sturridge varken suarez en uçta bile oynamıyodu sturridge in arkasında veya kanatlarda oynuyodu asist yönü ortaya çıkıyodu sturddige le beraber oynadığında zaten liverpool un alması gereken sağlam kanat oyuncusu veya oyun kurucu veya ikinci forvet oynayabilcek biriydi balotelli gibi sturridgle benzer tipte bi adam alarak hata yaptılar gerçi şimdi markovic gelişimini tamamlarsa transfere gerek kalmadan sturridge - coutinho - sterling - markovic 4 lüsü taşır liverpool u

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

yalnız kaçırdığın bi nokta var sturridge varken suarez en uçta bile oynamıyodu sturridge in arkasında veya kanatlarda oynuyodu asist yönü ortaya çıkıyodu sturddige le beraber oynadığında zaten liverpool un alması gereken sağlam kanat oyuncusu veya oyun kurucu veya ikinci forvet oynayabilcek biriydi balotelli gibi sturridgle benzer tipte bi adam alarak hata yaptılar gerçi şimdi markovic gelişimini tamamlarsa transfere gerek kalmadan sturridge - coutinho - sterling - markovic 4 lüsü taşır liverpool u
    Suarez-Sterling-Sturridge üçlüsü sürekli yer değiştiriyordu,belli bir mevki veremeyiz onlar için.Geçen sezon bütün maçları izledim neredeyse,Suarez'in olmadığı maçlarda Coutinho ve Gerrard ön plandaydı,tabi ki Sturridge'de katkı veriyordu ama Suarez'in verdiği katkıyı verebiliyor muydu ? Hayır.Vermesini de beklemedim,beklemiyorum zaten,çünkü Suarez çok özel bir oyuncu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Chelsea formasıyla 7 gole kim kaç maçta ulaştı.

Torres

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Suarez-Sterling-Sturridge üçlüsü sürekli yer değiştiriyordu,belli bir mevki veremeyiz onlar için.Geçen sezon bütün maçları izledim neredeyse,Suarez'in olmadığı maçlarda Coutinho ve Gerrard ön plandaydı,tabi ki Sturridge'de katkı veriyordu ama Suarez'in verdiği katkıyı verebiliyor muydu ? Hayır.Vermesini de beklemedim,beklemiyorum zaten,çünkü Suarez çok özel bir oyuncu.
    suarez in verdiği katkıyı vermiyodu tabi, suarez evet sturridge ten daha iyi bi oyuncu ama suarez daha çok tamamlayıcı forvet 2 . forvet gibi oynuyodu üçlü yer değiştiriyo diye maç içindeki görevleri de değişmiyodu , sturridge te çok özel bi oyuncu premier lig te 20 + gol attı , biraz sabırlı olmalısın liverpool bu sene yeniden yapılanmaya gitti bi spurs lü olarak söylüyorum ki moreno ve markovic transferleri özellikle çok akıllıydı coutinho yerine daha dominant bi oyuncu aldıkları takdirde yine geçen sezon ki gibi etkili oynayabilirler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sturridge değil de Sterling acayip oğlan, biraz daha gelişsin Sturridge'i top diye oynar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

suarez in verdiği katkıyı vermiyodu tabi, suarez evet sturridge ten daha iyi bi oyuncu ama suarez daha çok tamamlayıcı forvet 2 . forvet gibi oynuyodu üçlü yer değiştiriyo diye maç içindeki görevleri de değişmiyodu , sturridge te çok özel bi oyuncu premier lig te 20 + gol attı , biraz sabırlı olmalısın liverpool bu sene yeniden yapılanmaya gitti bi spurs lü olarak söylüyorum ki moreno ve markovic transferleri özellikle çok akıllıydı coutinho yerine daha dominant bi oyuncu aldıkları takdirde yine geçen sezon ki gibi etkili oynayabilirler
    Ben ondan bahsediyorum işte Suarez'in verdiği katkı sadece gol değildi,geçen sezon takımın her şeyi Suarez'di,asist yapıyor,pozisyon yaratıyor,pres yapıyor,gol atıyor(çoğu enfes goller),kısacası her şeyi yapıyordu.Bu sene o yok artık ve onun yapacağı şeyleri yapabilecek bir adam yok,takım oyunu lazım,onun içinde takımın birbirine alışması lazım,o yüzden bu sezon bir şey beklemiyorum Liverpool'dan,diğer takımlarla yarışacak güçte ve tecrübede değiliz,çok yeni bir takım oluştu şu an.

Mignolet-Johnson,Sakho,Lovren,Moreno-Gerrard,Coutinho,Henderson-Sterling,Sturridge,Markovic

Bu sezon bu 11 en mantıklısı gibi duruyor tabi rotasyonda Emre Can,Lambert,Lallana,Skrtel,Balotelli,Allen,Borini ve benim favorim Jon Flanagan yer bulacaktır kendilerine.Eğer kendini gösterirse Lallana vazgeçilmez olur bizim için.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence Lallana daha kaliteli bir oyuncu. Fizik olarak toparlarsa takımın bankosu olur, hala kendine gelememiş. Markovic de iyi ama Sterling ve Lallana'ya kıyasla düz bir oyuncu, çok şey beklememek lazım. Asıl sorun Balotelli bakalım takımı bozacak mı yoksa fayda mı verecek?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Manu maçı 15:30'da ve Chelsea vs Man. City maçı 18:00'de TV8'de yayınlanacak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Acun affettirdi kendini geçen hafta aldı maçları. ManU ve Chelsea ağırlıklı gidecek gibi görünüyor. ManU her ne kadar biraz kıpırdansa da zor bir deplasmanda oynayacaklar işleri zor. Diğer zorlu maçta ise Chelsea'yi bir adım önde görüyorum ama City bu yani sağı solu belli olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

City sezona iyi başlamadı Chelsea karşısında da hemen toparlanamaz. Chelsea alır bu maçı. Geçen sezonun ikinci maçında bile Chelsea almıştı iki takımın da en iyi olduğu dönemlerde bile her türlü Chelsea alıyor

Beyler tv8 uyduda şifre giriyor mu ?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

City stoke'a yenildi arsenal ile berabere kaldı bayerne yenildi. Bu maç çıkışa geçecekleri maç olacak bence city ne yapar ne eder alır bu maçı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

L.City-ManU maçı 3-3 ve maçın bitmesine 25 dakika var.Daha çok gol olur umarım.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Leicester City, Manchester United karşısında tarih yazmak üzere... 3-1'lik yenilgiden müthiş geri dönüşle öne geçtiler!!! 4-3!

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Bir de penaltı atacaklar. Efsane bir maç oldu.

Edit: Yalnız eklemek isterim ki maçı 3-2'ye getiren penaltı skandal bir karardı.

5-3 oldu bu arada.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hahahaha penaltı

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Manchester United 2 kere 2 farklı öne geçti şuan 5-3 gerideler ve United 10 kişi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

5-3 oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu sene iki ezeli rakipten de bir halt olmaz.Chelsea ve Man City çekişir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Default İngiltere Premier Lig 2014-15 | Maç Yorumları

Manu inanılmaz bir şekilde yenilmeyi başardı. Hakem bence maçı katletti, jİngiltere'de en çok beğendiğim hakem ama maçı rezil etti. Özellikle verdiği penaltı resmen art niyetliydi, öyle hakem hatası olmaz. Van Gaal herşeyden önce kadrosunun kötü olduğunu anlayıp transfer peşinde koşmalı. Kalecide bi numara yok, stoperlerin hepsi rezalet(gerekirse Rojo stopere geçere Shaw solda daha iyi olur). Sağ bek aynı şekilde kötü ve Herrera bırak Manuyu İngilterenin topçusu değil.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Jamie Vardy neymiş be

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Pod View Post
    Bir de penaltı atacaklar. Efsane bir maç oldu.

Edit: Yalnız eklemek isterim ki maçı 3-2'ye getiren penaltı skandal bir karardı.

5-3 oldu bu arada.
    Aynen, ilk penaltı kararı rezaletti. Leicester oyuncusu Rafael'e bariz faul yaptı, hakem devam dedi ve devamında Rafael, tartışılacak bir hamleyle penaltı yaptırdı. Maçın kopma noktası, kesinlikle bu karardır.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Penaltı olayı ayrı bir olay ama ManU'nun defansı berbat bu bir gerçek. Öndeki adamlara bak bir de arkasındakilere.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Daha 5. hafta ancak Chelsea bu sezon şampiyon olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Allah evine atesler yagdirsin avrupa kupalarına katılama emi Manu. Yatırdın kuponu. Bu arada city lampardla 1~1 yaptı.

Vay be lampard reyiz. seni chelseaye gol atarken görmek de varmış.

bu arada lampard dün akşamki sercan yıldırımı hatırlattı.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri