Bi sandıktan da Adalı galip çıksın yahu bu ne böyle.
Bi sandıktan da Adalı galip çıksın yahu bu ne böyle.
Canım FEDA olsun sana !
Vay be Serdal Adalı o kadar konuştu konuştu demek ki pek inandıramadı üyeleri.Fikret Orman rahat götürüyor seçimi.
5 sandık kaldı.
2803 F.Orman
1486 S.Adalı
Last edited by C h A o S : 16.Haziran.2013 at 23:27 Reason: güncelleme
2 sandık sonra, yani 3 sandık kala Fikret Orman garantilemiş olacak.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fikret Orman yeniden başkan oldu, hayırlı olsun. Olması gereken de buydu bence.
NTV Spor
SON DAKİKA: BEŞİKTAŞ - 2957 oy olan Fikret Orman, matematiksel olarak başkan olmayı garantiledi.
Adalı'nın başkan olmasını daha çok istiyordum ancak Orman oldu. Hayırlı uğurlu olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Hayırlısı olsun..
Hiç beklemiyordum bu sonucu açıkçası. En azından, bu kadar büyük bir fark ummuyordum. Bunun 3 sebebi var bence:
1- Serdal Adalı'nın devam eden davası
2- Murat Aksu isminden ötürü oluşan bir güvensizlik
3- Serdal Adalı'nın beklediği katılımın olmaması. 11.200 küsür üyeden 5933 kongre üyesi bugün seçimde oy kullandı.
Başkanımız Fikret Orman olarak kaldı, artık elimizden gelen tek şey tebrik etmek ve icraatlerini beklemek.
Bu arada, ilk icraat belli olmuş sanırım. Basketbol Şube Direktörlüğü'ne Yiğiter Uluğ getirildi.
Ronaldinho ile ilgileniyoruz demiş Ahmet Nur Çebi.
Ronaldinho ile ilgilendiklerini zaten Orman'da söyledi. Ama "bizim kriterlerimize uymuyor istediği maaş, bizim ölçülerimize gelirse gelebilir" dedi. Çok da yerinde bir düşünce.
Hayırlı olsun bu arada Fikret Orman.
FM Gazetesi
Serdar Adalı gelir diye düşünmüştüm yanıldım.Beşiktaş için en mantıklı seçim oldu bence.Hayırlısı olsun.
Bana kalırsa Fikret Orman en az 10 yıl kalacak kulüp başkanlığında.
Bir kere nasıl bir başkan olunması gerektiğini iyi biliyor diye düşünüyorum. Saçma sapan polemiklere girmiyor, her atana tutana cevap vermiyor. Ki ben Serdal Adalı'nın Fikret Orman'a sürekli yüklenişini anlamsız buluyordum. Fikret Orman ise sükunetini korudu sürekli. Olması gereken oldu.
Anıl ve Mehmet kardeşlerim sanırım Adalı'yı istiyorlardı ancak bence umutlu olun, Fikret Orman bu işin üstesinden çok daha iyi gelecektir. 2-3 yıldız ve dünya yıldız bir teknik direktör geleceğine, gözlemci heyetinin 7-8 aydır izlediği ve alternatifleri ile birlikte belli olan listedeki oyuncuların gelmesini yeğlerim ben.![]()
FM Gazetesi
Olaya sadece yıldız yönünden bakmadığımı söyleyim bir kez daha.Fikret Orman'ın amatör branşlara ilgi göstermemesi, bu da yetmezmiş gibi kapatması ve bazı söylemleriyle yaptıklarının uyuşmaması ondan soğuttu beni. FEDA'dan gelen bütün para, Samet Akbaba'ya gitti mesela. Hataları azınsanmayacak kadar çoktu. Bunun bir çıraklık dönemi olduğunu varsayarak, 2. başkanlık döneminde takipçisi olacağız yapacaklarının hep birlikte. Umarım, bu 3 yılda istediğimiz yerlere getirir Beşiktaş'ı.
FEDA'dan sıkıldım demesi, biraz olsun umudumu arttırdı. İnşallah, saçmasapan işlerle uğraşmayız artık.
Sanmıyorum kardeşim, artık ayağı daha sağlam basan işler yapar. Kendisi de farkında Aybaba'yı sadece bir dönemlik alması gerektiğinin. Zaten "neden 4 yıllık imzaladınız" sorusuna net bir cevap veremedi kendiside. Sonuçta "sınırları belli bir hoca" diyemezdi. İlk hatası oldu Samet Aybaba. Ama ben inanıyorum ki güzel şeyler olacak.
Serdal Adalı seçilse aynı şekilde umutlu olurdum. Taraf değilim asla ikisi arasında.
FM Gazetesi
3 yılımız daha kaybolmaz inşallah. Yeniden hayırlı olsun ve bizi utandırsın, biz Beşiktaşımız için gerekirse 1000 kere özür dileriz.
Canım FEDA olsun sana !
İstikrar şart. Serdal Adalı gibi zenginlerde dışarıdan yönetime destek versin. Fikret Orman gerçekten iyi bir başkan diye düşünüyorum.
Yanlışları oldu mu evet oldu ama ilerisi için ben çok umutluyum şahsen.
Yanlislar yapilmadan dogrular bulunamaz zaten. Mesele kisilik meselesi, bence Fikret baskan Besiktas icin en dogru secimdi. Zaten delegelerde buna karar vermis, Adali 1 sandik bile alamamis heralde
Besiktas hakan calhanoglunu alirsa güzel bir is yapmis olur,gelecege yatirim yönünden cünkü potansiyelli bir oyuncu
Diğer ikisiyle ilgimizin olmaması çok güzel.
Hakan'ı alırsak cidden efsane olur , çok isterim.
Umarım formaya kilometrelerce uzaktan görülebilecek kadar büyük 'Vodafone' yazmazlar.
Beşiktaş teknik direktör için eğturul sağlam'ıYada Mehmet özdilek'i neden düşünmüyor anlamıyorum.
Büyük ihtimal Prosinecki ile anlaşılacak.
Yarın öğlen Önder Özen basın toplantısı yapacakmış
FM Gazetesi
Eğer böyle bir şey varsa bana uyar.
http://amkspor.com/2013/06/18/ikisi-bir-arada-2.html
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp