Sayfa 164 / 218 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214 ... SonSon
4,891 ile 4,920 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sorular devam etmiyormuydu? Neden kestiler yayını?
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Sorular devam etmiyormuydu? Neden kestiler yayını?
    Ben de anlamadım. Buradan takip edebilirsin:

http://www.canli-tvizle.me/2012/06/bjk-tv-izle.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben de anlamadım. Buradan takip edebilirsin:

http://www.canli-tvizle.me/2012/06/bjk-tv-izle.html
    Vaay online BJK TV var mıydı? Niye daha önce vermedin be abi
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Vaay online BJK TV var mıydı? Niye daha önce vermedin be abi
    Ben de başkasından aldım.

-Millonarios'tan futbolcu izledik falan dedi. Pedro Franco geliyor.
    -Almeida ve Dentinho gidici.
    -Hilbert artık yok.
    -Yabancı futbolcu departmanı oluşturulacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Önder Özen gerçekten güven veriyor, iyi yoldayiz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş dediğim yöne gelmiş. Toparlanacaklarsa böyle toparlanacaklar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu adami fenerbahce elinden kacirdi resmen. boyle bir deger varken hala baska mecralarda araniyoruz. besiktas icin en iyi adimdi onder ozeni getirmek. bahsettigi sekilde bir planlamayla bjk cok ciddi cikis yakalayabilir. taraftar sabirli olmali, planlamalara bakilirsa daha cok gelecege yonelik calismalar. onder ozene boyle bir alan acan yonetimi de tebrik etmek lazim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu adamın başını yiyen her kim olursa olsun, çok büyük nefret duyarım valla. İbrahim Altınsay'a benzemesin yani.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

deportivonun kaleci antrenoru bu arada..

http://www.youtube.com/watch?v=fbx8biPhOwU

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    deportivonun kaleci antrenoru bu arada..

http://www.youtube.com/watch?v=fbx8biPhOwU
    Çok yaratıcı şeyler var. Hakikaten iyi gibi bu adam.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok yaratıcı şeyler var. Hakikaten iyi gibi bu adam.
    İşin ilginci, böyle bir kaleci antrenörüne sahip bir takım küme düşüyor. Geri kalan teknik ekip ve futbolcular tırt demek.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Prosinecki ile ilgili görüştüğünü açıkladı resmi olarak. Hocamız da Prosinecki olacak ya da hedef şaşırtmaydı açıklamaları belki de. Bakalım, zaman gösterecek.

Basın toplantısı da bu sefer gerçekten sona erdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Secim sureci yüzünden ispanya'dan bir takima transfer olan defansif orta saha oyuncu kaçirmisiz, kim acaba?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Secim sureci yüzünden ispanya'dan bir takima transfer olan defansif orta saha oyuncu kaçirmisiz, kim acaba?
    http://www.soccernews.com/soccer-tra...iga-transfers/

İsimlerin hepsi burada var. Manuel Iturra, Lorenzo Reyes ya da Yacine Brahimi olabilir. Bu 3'ünden biri bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleci antrenorunde ciddi meziyetler var gibi. o , franco ve bilic gelse dadindan yenmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Defans hatti cok kotuydu deportivonun. Kalecilerde ciddi manada eksiklik yoktu bence. Cogu macini iozet vs izledim deportivonun sempatim de oldugundan mutevellid. Adamlarin defans yol gecen haniydi.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Önder Özen'in açıkladığı gibi planlamalar çok kaliteli klüp içinde kimse yatamayacak bundan sonra eğer dediklerini yapma imkanı sağlanırsa Beşiktaş çok kaliteli bir geleceğe sahip olacak..

Bence Önder Özen'in iyi olup olmadığı şu ana kadar bişey diyemem kendisi için sadece konuşmakla olmuyor. 1-2 tane oyuncu alsın sonra görelim iyi mi kötümü. Antranör konusunda Prosinecki çok zevk veren futbol oynattı Kayseriye Prosineckiyi isterim. Büyük başarılar kazanabilme potansiyeli yüksek bi hoca.Ama tazminat falan ödeyeceksek yanaşmayalım hiç zaten bide Samete ödüyeceğiz. Alman ekolünden bi hoca iyi olur.

Geçen sezondan pek memnun olduğum söylenemez özellikle hoca ve oyuncu seçimlerinde ama Fikret Orman'a bi kaç sene daha zaman verilmeli. Serdal Adalı belliydi Yıldırım Demirörenin kopyası olduğu aynı zihniyetteydi onunla.
    Last edited by berkebjk1 : 19.Haziran.2013 at 04:22

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Bence Önder Özen'in iyi olup olmadığı şu ana kadar bişey diyemem kendisi için sadece konuşmakla olmuyor. 1-2 tane oyuncu alsın sonra görelim iyi mi kötümü. Antranör konusunda Prosinecki çok zevk veren futbol oynattı Kayseriye Prosineckiyi isterim. Büyük başarılar kazanabilme potansiyeli yüksek bi hoca.Ama tazminat falan ödeyeceksek yanaşmayalım hiç zaten bide Samete ödüyeceğiz. Alman ekolünden bi hoca iyi olur.

Geçen sezondan pek memnun olduğum söylenemez özellikle hoca ve oyuncu seçimlerinde ama Fikret Orman'a bi kaç sene daha zaman verilmeli. Serdal Adalı belliydi Yıldırım Demirörenin kopyası olduğu aynı zihniyetteydi onunla.
    Kendisi de olayın farkında açıklamalarında korkularının olduğunu da söyledi , çoğu konuda bilgisi olmadığını fakat donanımlı kişilerle irtibatta kalıp olayları değerlendirecekmiş..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adalı'nın seçilememesinden sonra futbol konuşasım gelmiyor ya, adama çok üzüldüm.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sen kalbimizdesin reis. Gün gelecek layık olduğun yerde, başkanlık koltuğunda olacaksın.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben hala samimi bulmuyorum,geçen yıl herkes onu isterken ''Beşiktaş'ın neferi'' kulübünü sap gibi ortada bırakıp gitti.Şimdi çıkıp aday olması,açıklamaları hiç bir zaman samimi gelmedi.Fikret Orman Beşiktaş için çok daha iyi bir başkan olacaktır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben hala samimi bulmuyorum,geçen yıl herkes onu isterken ''Beşiktaş'ın neferi'' kulübünü sap gibi ortada bırakıp gitti.Şimdi çıkıp aday olması,açıklamaları hiç bir zaman samimi gelmedi.Fikret Orman Beşiktaş için çok daha iyi bir başkan olacaktır.
    Aday olacaktı ama Seba, Yalçın Karadeniz'i işaret edince Adalı adaylıktan çekilmişti. Sonra da Karadeniz aday olmamıştı. Bir oyunla Adalıyı başkanlıktan ettiler. Kaçma falan yok anlayın şunu. Sizin için hava hoş tabii 2 büyük olmaya devam.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Aday olacaktı ama Seba, Yalçın Karadeniz'i işaret edince Adalı adaylıktan çekilmişti. Sonra da Karadeniz aday olmamıştı. Bir oyunla Adalıyı başkanlıktan ettiler. Kaçma falan yok anlayın şunu. Sizin için hava hoş tabii 2 büyük olmaya devam.
    Çocuk mu bu adam ? Gidip soramıyor mu Yalçın Karadeniz'e ''Aday olacakmısın ? '' diye.Koskoca Beşiktaş taraftarı istiyordu bu adamı,eyvallah Süleyman Seba çok önemli biri Beşiktaş için ancak taraftardan da mı önemli ? Camialarda kişilerin değil taraftarın istediği olur sanıyordum.

Kırmızı olan kısmın alakasını çözemedim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Çocuk mu bu adam ? Gidip soramıyor mu Yalçın Karadeniz'e ''Aday olacakmısın ? '' diye.Koskoca Beşiktaş taraftarı istiyordu bu adamı,eyvallah Süleyman Seba çok önemli biri Beşiktaş için ancak taraftardan da mı önemli ? Camialarda kişilerin değil taraftarın istediği olur sanıyordum.

Kırmızı olan kısmın alakasını çözemedim.
    Taraftarın istediği olmuyor işte gördük seçimde.

Fikret Orman ile şampiyonluk hayal. Fenerbahçe ve Galatasaray 2 büyük olmaya devam edecek, sizde bu yüzden Fikret Orman'ı istiyorsunuz. Yalansa yalan de.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Allah belamı versin ki,Serdar Adalı gelsin istiyordum.Fikret Orman son derece düzgün birisi ve Beşiktaş'ı başarıya taşıyabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk defa böyle düşünen bir Galatasaraylı görüyorum. Bu sefer kaçan balık çok büyük oldu çok, ayağımıza böyle bir fırsat gelmişti kaçırdık. FO döneminde şampiyonluğu aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Bu adamı destekleyenler çok pişman olacaklar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    İlk defa böyle düşünen bir Galatasaraylı görüyorum. Bu sefer kaçan balık çok büyük oldu çok, ayağımıza böyle bir fırsat gelmişti kaçırdık. FO döneminde şampiyonluğu aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Bu adamı destekleyenler çok pişman olacaklar.
    Kısaca, 0 beklenti sonsuz mutluluk diyorsun yani kardeşim. Ben de, şimdilik bekliyorum. En azından gelecek sene bu zamanlara kadar her şey belli olur ve neyin ne olduğunu görürüz. Geçen sezon gibi giderse bazı şeyler, Fikret Orman'dan hiçbir zaman bir şey olmayacağı da kesinleşir.

Mesaj Yetkileri