bu çok önemli rus kuluplerinden iyi para var, oyunculara iyi para veriyorlar, niyeti olan kuluplerin hem arşavini,hem de kulubunu maddi açıdan mutlu etmesi gerekecek, o yüzden bu sene ayrılmayacagını düşünüyorum, hele ki euro 2008 performansından sonra değerini kat kat katladı, alacak takım rekor transfer ücreti ile tarihe geçebilir
Bu üç yıldızın yazın kulüpten ayrılacağı söyeniyordu ancak henüz hangi kulübe gidecekleri kesinleşmedi.
Sport’un haberine göre bu oyuncuların yalnız bir seçeneği var.
Deco, Portekizli oyuncunun Portekiz milli takımının eski hocası Luiz Felipe Scolari ile Chelsea’de yeniden çalışma fırsatı bulacak. Oyuncunun yaklaşık olarak 10 milyon Avroluk bir bonservis bedeliyle Nou Camp’tan ayrılması bekleniyor.
Ronaldinho, Brezilyalı yıldızın da Chelsea ile temasta olduğu söyleniyor ancak Mavililer Ronaldinho’ya olan ilgisini azaltmış durumda. Bu arada Manchester City, PSG’li eski oyuncu için devreye girmişler ancak onlar da bu transferin peşini bırakmışlardı. Milan’ın ismi bu transfer için ön plana çıkarken, İspanyol ve İtalyan kulüpleri oyuncunun fiyatında henüz anlaşma sağlamış değil.
Samuel Eto’o, İnter Milan’ın yeni hocası Jose Mourinho bu transfer için kulüp başkanı Massimo Morattiyle bu sabah görüştü ve yıldız golcüyü transfer gündemine aldı.
Başlık çok saçma geldi bana.![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ne reyes ne baptista iki takım için de faydalı olamadı tüm sezon boyunca.reyes bir bakıma sadece ligin son maçında yaptıklarıyla madrid taraftarının gözüne girebildi ancak.kalmasına yeter mi sanmıyorum ben pek.
muhtemel bir kaka transferinde baptista direkt satılır ama o da büyük ihtimalle gerçekleşmyecek.madridin orta sahaya aradığı yaratıcı futbolcu olamadı baptista gelecek sezonda da olamaz zaten.
lafın kısası gelecek sezon ikisi de ne madridte olcak ne arsenalde.arsenal becerebilrse reyesi fernando torres için takasta kullanabilir baptista ise artık hedefleri bir alt seviyede olan bir takıma doğru yol almaya başladı bile.
reyes arsenale transfer oldugunda cok abartilmisti zaten... kötü bir oyuncu degil.. fakat yildiz bir oyuncuda degil real icin iyi bir yedek olur.
Guardiola'da Arshavin'i istediğini belirtti lakin almaları biraz zor olacak gibi görünüyor![]()
Giderse kendine yazık eder..
Madrid'de forma şansı bulamaz bence...Gitmesi fabiano açısından kötü olur
Yarınki gazete başlıkları:Eto'o ve Ronaldinho Fener'e;Deco Galatasaray'a
Forma şansı zor bulur.Ama iyi bir oyuncu iyi bir yedek olabilir.
gören de kimse beğenmiyo sanar.
3 oyuncuda büyük takımlara transfer olacaktır..
So what?
Saike
Fabio Capello, bu geceyarısı itibariyle Real Madrid'deki görevinden alındı. Daha takımın başarısız olduğu aylarda Alman teknik adam Bernd Schuster'le anlaşan, ancak Real'in sonradan toparlanması ve şampiyon olmasıyla kulübü bir anda tartışmalı bir pozisyona sokan yönetim, kararından geri dönmeyerek Capello'nun biletini kesti.
Real Madrid'in, Getafe Teknik Ditektörü Bernd Schuster'le önümüzdeki günlerde mukavele imzalaması bekleniyor.
Aynı nakarat!
Madrid'in başına daha önce 1996 yılında da gelen Fabio Capello, o tarihte de bu takımı La Liga şampiyonu yapmış, ancak Real'i yine yalnızca 1 seneliğine çalıştırabilmişti.
Devlerin hocası...
Dünyanın en ünlü çalıştırıcıları arasında gösterilen Capello'nun portföyünde, yalnızca dev Avrupa kulüpleri bulunuyor: Real Madrid, Milan, Roma ve Juventus! İşte Capello'nun kronolojik olarak çalıştırdığı takımlar:
- 1991-1996 AC Milan
- 1996-1997 Real Madrid
- 1997-1998 AC Milan
- 1999-2004 Roma
- 2004-2006 Juventus
- 2006-2007 Real Madrid
Şampiyon yapmadığı takım yok!
Capello, Real Madrid'le elde ettiği 2 La Liga şampiyonluğunun yanısıra; AC Milan, Roma birer kez Juventus ile 2 kez Serie A zaferi elde etti.
Madrid ne istiyo ? Sampiyon yaptı takımı toparladı.
Paramı son kuruşuna kadar alırım mı ne demiş galiba..Ondan yolladılar sanırım..
artık madridde de hiç istikrra kalmadı
Real Avrupa'da başaı istiyor.
Ben FM'de Reyes'i banko oynatıyorum valla.
ben de duymuştum atletico ya yakın gözüküyor.reyes çok kaliteli bir futbolcu ondan nasıl faydalanamazlar anlamıyorum..reyes atletico ya gelirse forvet oynar.![]()
Deja vu...
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
lyon un milli sol beki eric abidal artık barça da.transfer yaklaşık 15 milyon euro ya gerçekleşti.
http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=338546
kaynak:goal
Bernd Schuster adamın isimi 20haftadır geçiyodu ztn... Capello belliydi gönderiliceği...Gelen manajer çok başarılı ama...
Solda Thuram vardı, zaten göçtü adam.
Allah korusun.![]()
bence dönmeli arsenalin ona ihtiyacı var
Doğru aslında Henry gidince forvet eksikliği oluştu.
İspanya La Liga'da geride kalan sezonda son haftada kümede kalan Real Betis'te, teknik direktörlük görevine Arjantin'li Hector Cuper'in getirildiği açıklandı.
İspanya radyosu Cadena Ser'in duyurduğu habere göre, 51 yaşındaki teknik adamın Çarşamba günü Real Betis yöneticileriyle bir araya geldiği ve prensipte 1 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi.
Arjantin'li teknik adam, İspanyol ekip Valencia ile birlikte 2 Şampiyonlar Ligi finali kaybderken, Inter Milan'ın başında son haftada da Serie A şampiyonluğunu kaçırmıştı.
Mallorca ekibine 1999 yılında Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda final oynatan ancak bu sefer de Lazio'ya yenilen Cuper, yaklaşık 1 senedir bir takım çalıştırmıyordu.
Yaklaşık 3 hafta önce teknik direktör Luis Fernandez'in görevine son veren ve ligin son maçına yardımcı teknik adam Paco Chamorro yönetiminde çıkan Sevilla ekibi, Santander'i deplasmanda 80 ve 89. dakikalarda Edu'nun bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmiş ve ligde kalmayı başarmıştı.
Hayırlı olsun Barça'ya.Ama daha iyileri alınabilirdi.Normal bir transfer olmuş.Bide kaleci düşünmeleri artık.Valdez'in ben hiç maç kurtardığını görmedim.Kovadan farkı yok..
[SIGPIC][/SIGPIC]