Sayfa 165 / 439 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
4,921 ile 4,950 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Bence Hasagiç gelmesin.Türk pasaportu alsa da yabancı uyruklu futbolcular fazla oluyor.Recep veya paftakiler varken Hasagiç'e ne gerek var.Yabancı kontenjanı sınırsız olursa olmasını beklediğim olay gerçekleşmeye başladı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sağlam garanti verdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam gelecek sezon herkesin çok iyi bir Beşiktaş izleyeceğini iddia etti.

Ligtv'nin haberine göre, yöneticilerle Nevzat Demir tesislerinde toplantı yapan Sağlam'ın "Hiç merak etmeyin. Gelecek yıl göze hoş gelen, sahanın her yerinde mücadele eden, devamlı gol pozisyonları üreten bir Beşiktaş izleyeceksiniz" dediği belirtildi. Konuşmalarına devam eden Sağlam'ın " Şu ana kadar Tello, Mehmet Yozgatlı,Hakan Arıkan ve Rüştü'yü transfer ettik.Savunma ve ön liberoya da oyuncu alacağız.Bu da 6 odyuncu demek bu futbolcuların uyumu biraz zaman alabilir.Hem siz hem biz hem de taraftarlarımız biraz sabır gösterirse sahada çok iyi bir Beşiktaş izleyeceğiz " dediği ifade edildi.

Bu arada futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve yönetici Mario Berk'in Real Betis'in 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Assunçao'yu transfer etmek istedikleri öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun Avusturya kampına yetişmesi için çalışılıyor.

5 sezondur Real Betis forması giyen Assunçao daha önce de İtalya'nın roma takımında görev yapmıştı. Assunçao'nun en büyük özelliği orta alanda bitmek bilmeyen enerjisi ve frikik golleri.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına yarın saat 18. 00'de Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak. Antrenmandan önce saat 15. 30'da ise Rüştü Rençber ve Mehmet Yozgatlı sözleşme imzalayacak.

Kaynak:Ligtv
    So what?
    Saike

beyler bu trabelsi ii futbolcu ama gs de ne işi var o bölgede bouzid de oynayabiliyor ayrıca sabri ve uğur uçar var bnce gerek yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hedef Saviola !Lincoln'ü renklerine bağlayan Galatasaray, şimdi de Saviola'nın peşine düştü.24 Haziran 2007 10:52Lincoln'ü alarak taraftarının yüzünü güldüren Cim Bom, şimdi de Barcelona ile sözleşmesi sona eren Arjantinli golcünün şartlarını araştırıyor.

Hedefi iyice büyüttüler
    Çoğu kişinin ‘imkansız’ gözüyle baktığı Lincoln transferini gerçekleştirerek büyük bir iş başaran Galatasaray Yönetimi’nin listesinde süper bir yıldız daha var. Cim Bom, Barcelona ile sözleşmesi sona eren ve Katalan ekibinden kesinlikle ayrılacağını açıklayan Saviola’nın şartlarını araştırmaya başladı. Tangocu’nun bonservisinin elinde olması Aslan’ın iştahını iyice kabartıyor.

>b>West Ham ile yarışacaklar
    Lincoln’ün ardından iki bomba daha patlatacaklarının garantisini veren Sarı-Kırmızılılar’ın Saviola transferindeki en büyük rakibi Premier Lig ekiplerinden West Ham. Ada temsilcisinin de Arjantinli yıldızla yakından ilgilendiği ve Saviola’ya müthiş bir teklif yaptığı ifade edildi. Yöneticilerin yakın çevrelerine, “Almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' diyerek, umutlu konuştukları belirtildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Hadi bakalım zaman gösterecek herşeyi, bana göre hala kapalı kutu ertuğrul.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bizimkiler Rommedahl,Giuly onalrın peşine düşeceklerine bence Özer Hurmacı'ya yönelmeliler.5 Milyon istiyormuş Ankara.Biraz indirime gidilebilirse kesnilikle almalı.Hem daha 20 yaşında ve geleceği çok parlak olacağa benziyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben bu sene başarısız olsa bile Ertuğrul hoca ile devam edilmesi taraftarıyım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Biz genelde her sene bomba transferler yaparak transferde 1. giden takımdık.Carew,Ailton,Ricardinho,Zago,Ahmed Hassan(Eskiden G.Birliği'nde harika iken).Bu sene biraz pasif kaldık sanki.Bu pasifliğimizi Assunçao ve Helguera'yı alarak gidermemiz gerek bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eğer G.Ünal G.saray'a giderse Kayserispor M.topuz'u elinde tutmaz satar.M.topuz'u alırsak başka sağ bek yada kanat oyuncusuna gerek kalmaz çünkü hem bek hem kanat oynayabiliyor.Serkan Kırıntılı'yı kaleye alabiliriz iyi bir kaleci

Transferlerden baska gelisme yok mu savioladan falan

.................................................. ........................
    SAVIOLA gelecek!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Malesef yok...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hasagic ancak 3. kaleci olur volkanda serdarda ondan çok iyi

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    beyler bu trabelsi ii futbolcu ama gs de ne işi var o bölgede bouzid de oynayabiliyor ayrıca sabri ve uğur uçar var bnce gerek yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hedef Saviola !Lincoln'ü renklerine bağlayan Galatasaray, şimdi de Saviola'nın peşine düştü.24 Haziran 2007 10:52Lincoln'ü alarak taraftarının yüzünü güldüren Cim Bom, şimdi de Barcelona ile sözleşmesi sona eren Arjantinli golcünün şartlarını araştırıyor.

Hedefi iyice büyüttüler
    Çoğu kişinin ‘imkansız’ gözüyle baktığı Lincoln transferini gerçekleştirerek büyük bir iş başaran Galatasaray Yönetimi’nin listesinde süper bir yıldız daha var. Cim Bom, Barcelona ile sözleşmesi sona eren ve Katalan ekibinden kesinlikle ayrılacağını açıklayan Saviola’nın şartlarını araştırmaya başladı. Tangocu’nun bonservisinin elinde olması Aslan’ın iştahını iyice kabartıyor.

>b>West Ham ile yarışacaklar
    Lincoln’ün ardından iki bomba daha patlatacaklarının garantisini veren Sarı-Kırmızılılar’ın Saviola transferindeki en büyük rakibi Premier Lig ekiplerinden West Ham. Ada temsilcisinin de Arjantinli yıldızla yakından ilgilendiği ve Saviola’ya müthiş bir teklif yaptığı ifade edildi. Yöneticilerin yakın çevrelerine, “Almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' diyerek, umutlu konuştukları belirtildi.
    Haberin kaynağı nedir acaba???

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bjk taraftarı Lincoln Carlos be gündemdeki isimleri gördükten sonra Assunçao ve Helguera ile tatmin olmaz bence

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bjk taraftarı Lincoln Carlos be gündemdeki isimleri gördükten sonra Assunçao ve Helguera ile tatmin olmaz bence
    Biz diğer takımlar kimleri almış onlardan daha büyük isimler getirelim gibi komplekslerin içinde değiliz arkadaşım.

Bizim için Beşiktaş'a yarar getirecek isimler olsun yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

daha önceki sayfalara bakarsan çoğu arkadaşın yıldız istemekte olduğunu görürsün onların en doğal hakkı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Elbette yıldız isteyebilirler ben kendi adıma konuşayım ozaman. Benim için isimler problem değil hemde gs şunu almış fb bunu almış biz daha büyüğünü almalıyız gibi takıntılarım yok ama yönetimdekilerde dahil çoğu kişide bu var sanırım. Herkes istediği gibi düşünebilir tabii...

Volkan Yaman İstanbul'da

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı ve yarın imza attıracağı Antalyasporlu milli sol kanat oyuncusu Volkan, İstanbul'a geldi.

Milli takım formasını da giyen oyuncunun, sağlık kontrolünün ardından yarın Servet, İsmail Bouzid, Orkun, Barış Özbek ve Serkan Çalık'la birlikte Galatasaray'la sözleşme imzalaması bekleniyor.

Galatasaray Yönetimi, Antalyaspor yönetimiyle süren pazarlıklar neticesinde, 3. kaleci olmayı kabul etmeyen kaleci Fevzi ve 1 milyon euro karşılığında Akdeniz ekibini Volkan Yaman konusunda ikna etmişti.

Kaynak :LİG TV

''HEDEF KADIKÖY'DE UEFA KUPASI''

Galatasaray'da yapılan büyük transferlerin gizli kahramanı yönetici Haldun Üstünel suskunluğunu bozdu. Üstünel, ''Hedefimiz, büyük transferler yapıp 2009 yılında Kadıköy'de UEFA Kupası'nı kazanmak ya da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalin üstüne çıkmak'' dedi.

24 Haziran 2007, 18:05

Kaynak: www.ajansspor.com

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hem fenerbahçe hem galatasaray Bu kupayı alabilir ... espanyoldan m.boro dan daha mı kötüyüz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

K.Erciyesspor'da imzalar geliyor

Kayseri Erciyesspor'da Enver Kemaloğlu Başkanlığı'nda göreve gelen yeni yönetim kurulu, görev dağılımının ardından transfer için kolları sıvadı. Anlaşma sağlanan futbolcuların pazartesi gününden itibaren imza atacağı ve transferin Cuma gününe kadar büyük ölçüde bitirileceği bildirildi.Türk Telekom Lig A Kategori'de mücadele etmeye hazırlanan Kayseri Erciyesspor'da Enver Kemaloğlu başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu, görev bölümünün ardından transfer için kolları sıvadı. Lig A'ya düşen Kayseri Erciyesspor'da, Şadi Büyükkeçeci başkan yardımcısı ve basın sözcüsü, Nurettin Aslan 2. Başkan, Naci Bulut asbaşkan, Sedat Çıtak genel sekreter olarak görev aldı. Transfer komitesi ise Nurettin Aslan, Feyyaz Uğur, Naci Bulut, İskender Belük ve Şadi Büyükkeçeci'den oluştu.
    Kayseri Erciyesspor'un daha önce ön anlaşma imzaladığı Afyonkarahisar'dan santrafor Emrah Bozkurt ve Kırşehirspor'dan Ahmet Küçüktalaslı'nın pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi. Ankaragücü'nden Aytekin, Şekerspor'dan Evren ve Malatyaspor'dan Sedat Samatyalı ile de görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Kayserispor'dan Alaattin, Köksal, Enver, ve Kamber'i isteyen Mavi-siyahlılar, iç ve dış transferi birlikte yürütmeyi ve cuma gününe kadar büyük ölçüde bitirmeyi hedefliyor.
    Teknik direktör Mehmet Bulut, 16 Ağustos'da UEFA maçı olması nedeniyle antrenmanlara bir an önce başlamak istediklerini belirterek, "1-5 Temmuz arası Kayseri'de toplanacağız. 15 günlük çalışmanın ardından 3 gün izin yapıp Bolu Dorukkaya'da kampa gireceğiz. Amacımız, UEFA Kupası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve lige UEFA'da tur atlamış takımın morali ile başlamak" diye konuştu.

24.06.2007
    Kaynak : DHA

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Haberin kaynağı nedir acaba???
    spor3.com haberin kaynağı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kadıköy'de ki final Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçse ne güzel olurduAma sabırla bekleyip göreceğiz.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uefa kupasında mücadele edecekler takım biraz toparlanmalı

Leoucwhsua Misafir

Az once acayip sinirlendim hemen foruma girip yazcam dedim.Oyle bir yabanci meraki olusmus ki bizde.5 degil 20 milyon euro olsa almak icin ugrascaz.Ben ankara ya falan gittgimde maclarda izlemistim canli olarak,mac ozetlerinde falanda izlemistim bugunde turksportal haberlerinde gorunce youtobe dan bida izledim.Omer hurmaci.Izlemeyenler izlesin.Hic bir brezilyalidan arjantinliden farki yok.Adi alex ronaldo ballack olsa parayi verip aliriz.Ama turk diye ne bizler nede yonetim ilgenmiyorda parada vermiyor.Bizlerde gidip ali karimi diye kmapanya baslatiyoruz.Kampanyayi uzaktaki oyuncular icin baslatmaya gerek yok.Burnumuzun ucunda daha yeteneklileri var.Bu oyuncuyu galatasarayda gormek istiyorum.Izlemek istedigim star bu.formasini almak istedigimde.Turkiyede boyle cok genc var.Sizlerdende ricam ben bu oyuncu ve bunun gibeler icin kampanya baslatcam ali karimi gibiler icin degil.eger benle ayni fikirdeyseniz destek olun.Ulke futbolumuzuda bu genclerle ilerletebilir ancak.Schalkeden aldik cok sevindim lincoln icin super bir oyuncu ama yerine schalke 18 lik baska birini aldi.Ama biz birakin uzak ulkerdeki gencleri kendi genclerimizi alsak avrupa sampiyonuyuz.Kampanya baslatabilcegim heryerde baslaticam.saygilarimla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Busenen mi UEFA finali Kadikoyde

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    Az once acayip sinirlendim hemen foruma girip yazcam dedim.Oyle bir yabanci meraki olusmus ki bizde.5 degil 20 milyon euro olsa almak icin ugrascaz.Ben ankara ya falan gittgimde maclarda izlemistim canli olarak,mac ozetlerinde falanda izlemistim bugunde turksportal haberlerinde gorunce youtobe dan bida izledim.Omer hurmaci.Izlemeyenler izlesin.Hic bir brezilyalidan arjantinliden farki yok.Adi alex ronaldo ballack olsa parayi verip aliriz.Ama turk diye ne bizler nede yonetim ilgenmiyorda parada vermiyor.Bizlerde gidip ali karimi diye kmapanya baslatiyoruz.Kampanyayi uzaktaki oyuncular icin baslatmaya gerek yok.Burnumuzun ucunda daha yeteneklileri var.Bu oyuncuyu galatasarayda gormek istiyorum.Izlemek istedigim star bu.formasini almak istedigimde.Turkiyede boyle cok genc var.Sizlerdende ricam ben bu oyuncu ve bunun gibeler icin kampanya baslatcam ali karimi gibiler icin degil.eger benle ayni fikirdeyseniz destek olun.Ulke futbolumuzuda bu genclerle ilerletebilir ancak.Schalkeden aldik cok sevindim lincoln icin super bir oyuncu ama yerine schalke 18 lik baska birini aldi.Ama biz birakin uzak ulkerdeki gencleri kendi genclerimizi alsak avrupa sampiyonuyuz.Kampanya baslatabilcegim heryerde baslaticam.saygilarimla
    Kallinin istediği futbolculardan birside Özel Hurmacı ama bu futbolcu için başka bir klüp devreye girmediği sürece 1 sezon beklemekte yarar var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    evet tarihi bir gün olacak

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    2009 yılında

Quote Originally Posted by LaOmerta View Post
    ''HEDEF KADIKÖY'DE UEFA KUPASI''

Galatasaray'da yapılan büyük transferlerin gizli kahramanı yönetici Haldun Üstünel suskunluğunu bozdu. Üstünel, ''Hedefimiz, büyük transferler yapıp 2009 yılında Kadıköy'de UEFA Kupası'nı kazanmak ya da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalin üstüne çıkmak'' dedi.

24 Haziran 2007, 18:05

Kaynak: www.ajansspor.com
    E burda 2009 diyor sen bu sene kadıköyde diyorsun. Bu sene 2008 olucak ?

Haberdemi yanlışlık var ?

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Kallinin istediği futbolculardan birside Özel Hurmacı ama bu futbolcu için başka bir klüp devreye girmediği sürece 1 sezon beklemekte yarar var.
    Yapma gozunu sevim ne yarari.Hangi devirdeyiz.Turk futbolu bu yuzden gelisemiyor.Bu yuzden milli takim degisemiyor.Avrupada.dunyada beklmemekmi kaldi.He belki haklisin ben haksizim hakliyim diye idda etmiyorum.Benim bu konuda deigim sey su.Bu konuda sende hak verirsin.Bu cocuk avrupada olsa 20 yasinda olsa almak icin ugrasmazmiyiz.brezilyadan arjantinde bu yaslanda cocuklar bakmiyormuyuz.onlari bekletmiyorzda kendi evlatlirimizi niye bekletiyoruz.

Mesaj Yetkileri