antu forumundan aldım bende
antu forumundan aldım bende
Taraftar forumları çok gereksiz yerler. İnsanları çok fazla yanıltıyorlar. Herkes bir gaz ile yazıyor çünkü.
Football is simple,but Football Manager is not
5271 oyun 5269 tanesini Aziz başkan almış. MAA'nın bahsettiği sessiz çoğunluk 2 kişiden ibaretmiş. :} Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kim acaba o iki kişi![]()
...
Sana ne çok katılıyorum bu günlerde.
Bu yönetim işleri idare edecek yönetim olmalı.
Aziz Yıldırım, belki de yapımı devam ederken rüyalarına giren bu salonun son halini göremedi ve o salonda yeniden başkan seçildi. O salonda çıktığında bir kongre daha yakışır Aziz Yıldırım'a.
Bu arada 2 atletimiz daha olimpiyat barajını aşmış ve Londra'da mücadele edecekler. Bunların hepsi Aziz Yıldırım'ın eseri.
"YÜCE ATATÜRK"
Aziz Yıldırım Masa Tenisi şubesini aktif edip Çin'den getirdiğini 2 kız sporcuyu Türk vatandaşlığına kazandırırken millet dalga geçiyordu. O kızlar hem Fenerbahçe Masa tenisi takımını şahlandırdı, bilgi ve becerilerini Türk oyunculara aktardı hem de Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil ettiler. Dün de Fenerbahçe'yi Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yaptılar.
Aziz Yıldırım'ın en sevmediğim yönü diğer branşlarda doğru yaptığı işleri futbolda yapmaması. Futbol takımına da biraz mesafeli kalabilseydi, Son senelerde branşlarda gelen uluslararası dereceler ekonomisi büyük olan futbolda çok rahat elde edilirdi. İşin sadece futbol kısmı ile değilde bir spor kulübü olarak ele alırsak, Aziz Yıldırım bu kulüp için efsanedir ve şuanki şartlarda bu kadar desteklenmesinin sebebi budur, olmayan bilemez.
...
Dediğin gibi futbol için de sadece destekleyen olsaydı, eminim büyük başarılar orada da gelirdi. Bunu yapmaya başlıyordu aslında, futbolu tamamen futbolun içinden gelmiş birisine teslim etmek ve sadece destek olmak yönünü yapmayı düşünüyordu, kısmen de gerçekleştirdi.
Futbol dışı branşlara da ilgi gösterip, her maçı izlemeye çalışıyordu hatta diğer branşlarda alt yapıların karşılaşmalarında bile yer alıyordu. Alt yapıda boks maçı yapan miniklerin kendilerini başkanın izlediğini bilmesi, Fenerbahçe bünyesinde yer alan 2000'den fazla sporcuyu bilmesi ve yüz yüze görüşüp onlarla konuşması, Fenerbahçe'ye ve Türk sporuna yaptığı en büyük katkılardan.
2008 olimpiyatlarında Türkiye en yüksek katılımı gerçekleştirmişti muhtemelen 2012'de daha da yüksek olacak katılım. İçeriden çıktığında, daha hırslı olacaktır ve tüm branşlarda avrupa şampiyonluğu için oynayacaktır artık ki çoğu branşta zaten bunu gerçekleştirecek potansiyel var.
"YÜCE ATATÜRK"
hasan ali gelmiş![]()
![]()
ntvspor kaynak
Sessiz çoğunluğun başı sensin demek
Ben tesadüfen 12000 civarı üye sayısı olduğunu öğrenmiştim. Cümleme de yanılmıyorsam diye başladım çünkü yanlış olabilir. Bunu bilmeyen kişiler sadece 5271 üye olduğunu sanabilirler. Bu nedenle 2 kişiymiş dememek lazım. En basit şekilde 3 kişide olabilirler.
Yoksa Mehmet Ali Aydınlar'ın bir sözü varsa bunu seçime girerek gösterir. 7 bin oyu Aziz Yıldırım alır, 5 bin oyu kendisi alır. O zaman seçilmese bile sessiz bir çoğunluk vardır denebilir. Aday olmadığı sürece söylediği söz havada kalıyor.
Katılım hiçbir zaman %100 olmadığı için geriye kalanların hepsine sessiz çoğunluk demek doğru olmaz. Örneğin; 2009'da da %60 katılım oluyor. Aziz Yıldırım'ın tek başına girmesinden dolayı zaten kazanacak mantığıyla Aziz Yıldırım'a oy verecek insanlar da sandık başına gitmemiş olabilir. 7 bin kişinin tamamının muhalif olması lazım ki MAA'nın söylediği gerçek olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Seçim oldu bitti.
Fenerbahçeli yöneticilerin çok uyanık olması lazım keza Uefa'da Türkiye tarafından Fenerbahçe'nin bu sene de Şampiyonlar Ligine alınmaması için büyük bir lobi çalışması var. Yönetim bu süreçte de haklarını koruyamaz ve bu lobiye boyun eğerse bu işe başlamadan bırakıp gitsinler. Sene başında hem resmi olarak hem de taraftar topluluklarını organize ederek Uefa'ya toplu mail kampanyaları düzenleyip Fenerbahçe'nin hakkını gasp edenlerin aynı topraklarımızda yaşanan aynı dili konuşup aynı dine bağlı olan insanlar tarafından gerçekleştirilmiş olması ne kadar gurur verici değil mi ?
Aynı gururu tekrar yaşamamak adına, hakkımızı yedirmemek adına dikkatli olmalıyız. Dün gece TFF binasını kurşunladıkları gibi baskılar bu süreçte daha da artacaktır. Genel Kurulda konuşan Fenerbahçeliler Türkiye'de son yıllarda ağır basan oluşuma karşı ağır konuşup karşı durmuştu, Elbet bunu cezalandıracaklardır. Eğer bir savaşı açtıysanız karşı durmasını da bileceksiniz. Umarım bunun altında kalkabilecek bir yönetimimiz vardır.
...
Aziz Yıldırım geçen seçimde aldığı oydan daha fazlasını aldı bu seçimde. Bu da yeterlidir.
"YÜCE ATATÜRK"
Ortada Aziz Yıldırım açısından bir belirsizlik, Mehmet Ali Aydınlar açısından yenmiş bir etiket var.
Aziz Yıldırım aklanırsa elde ettiği başarılar nedeniyle zaten kimse deviremez. Zamanında Fenerbahçe İnşaat Kulübü diye dalga geçiyordum ama şimdi dalga geçilmesi gereken kişinin ben olduğumu anlayabiliyorum. Çünkü gelen başarılara baktığımızda hem alt yapı hem sportif başarı olayı bir sürece yayılmıştır.
Aziz Yıldırım aklanmazsa o zaman başkan olarak kalamaz, hadi aday olsa bile kendi çevresi dışında oy alamaz. Bu şekilde olursa Mehmet Ali Aydınlar'da boşuna etiketlenmiş olacağından sessiz çoğunluğa gerek kalmadan başkanlık koltuğundaki değişir.
Fenerbahçem benim biricik sevgili söyle sendne başka kimim var benim
hep destek tam destek herzaman yanındayız kanarya...
Geçen sezon başında oynanması gereken! Süper Kupa'nın gün itibariyle oynanmaması yönünde karar alındı ve iptal oldu. Bir Kupa ancak bu kadar amatörce gasp edilebilirdi.
...
Nihat Özdemir basın mensuplarıyla söyleşi yapmış.Önemli olduğunu düşündüğüm açıklamaları şu şekilde ;
- Takımdan ayrılacağı söylentileri olan Emre Belözoğlu için kararı verecek kişinin Aykut Kocaman olduğunu söyleyen Özdemir, "Onun gelecek planlarında varsa, sözleşme uzatılır. Şahsi fikrim, Emre'nin yerini ne Fenerbahçe ne Milli Takım kolay kolay dolduramaz. Hem Türk hem de bu kadar yetenekli futbolcu bulmak zor"
- Gerçekleşmemesine en çok üzüldüğüm transfer İbrahim Toraman'dı. G.Antep'in o zamanki başkanı Celal Doğan'a "İbrahim'e kim ne veriyorsa en son bize bildir" dedik. Söz verdi. Daha sonra Beşiktaş'la görüştü ve beni aradı. 'Şu kadar veriyorlar, bu fiyatı siz verirseniz İbrahim sizindir' dedi. Hemen Aziz Yıldırım'ı aradım. O, parayı verip alma taraftarıydı. Ama sorduklarımız çok pahalı deyince İbrahim Beşiktaş'a gitti. Başkan çok istiyordu, gelmeyince çok üzüldü. Hatta uzun süre hepimize çok kızdı. Mehmet Topuz transferinde de Beşiktaş'la çekişme yaşadık. Ancak bu kez olay bizim için onur meselesi olmuştu. Bu nedenle maliyet biraz arttı ama adımızı koyduğumuz bir işi bitirmemiz gerekirdi.
- Alper Potuk transferinde Eskişehir'i biraz üzdük. Gerçi Halil Ünal'la ilişkilerimiz hala iyi. Ancak devre arasında Alper çok yüksekten uçtu. Bu hareket hem Ali Yıldırım'ı hem Aykut Kocaman'ı çok üzdü. Bundan sonra F.Bahçe'ye gelmesi çok zor ihtimal
- G.Birliği'nden Soner Aydoğdu'yu Fenerbahçe'de görmeyi çok istiyorum. Başkanı İlhan Cavcav'la bizzat görüştüm. Biz istiyorsak, bu oyuncuyu Galatasaray ve Trabzonspor alamaz
Bayan Voleybol Takımımız Şampiyonlar Ligine alınmamış sanırım. Sebep olarak çok şey yazılıyor. Playoff'ta erken elenmemiz, otel sorunu, forma sorunu gibi sebeplerden bahsediliyor. Herkes ayrı bir şey yazmış. Ama resmi olan alınmadığımız.
Haber:
http://www.cev.lu/News.aspx?NewsID=12557&ID=5
24 teams to highlight next women´s Champions League
2013 CEV Volleyball Champions League - Women
Luxembourg‚ May 22‚ 2012. Similarly to the scenario that was just announced for the mens competition‚ the next edition of the CEV Volleyball Champions League Women will mark another real milestone in the history of the sport as 24 teams will be joining the most elitist among the European Cups for the 2013 season. This shows once again the unique appeal of this competition says CEV President Andr Meyer. After extending the starting field to 28 mens teams‚ we can be proud that 24 sides‚ a real record‚ were retained for the womens competition that will be starting later this fall.
The participating teams will be assigned to the preliminary groups of the League Round this coming June 29 at the Drawing of Lots held concurrently with the European Volleyball Gala jointly organized by the CEV and the Austrian Volleyball Federation (OeVV) in Vienna.
As per the latest European Ranking List which takes into consideration the results of the last three European Cups season preceding the one that was just completed this past April and the files submitted by the various National Federations‚ the following clubs were retained for the 2013 CEV Volleyball Champions League Women:
Rabita BAKU (AZE)
RC CANNES (FRA)
ASPTT MULHOUSE (FRA)
SCHWERINER SC (GER)
Yamamay BUSTO ARSIZIO (ITA)
MC-Carnaghi VILLA CORTESE (ITA)
Atom Trefl SOPOT (POL)
Tauron MKS DABROWA GORNICZA (POL)
2004 Tomis CONSTANTA (ROU)
Dinamo KAZAN (RUS)
Dinamo MOSCOW (RUS)
Uralochka-NTMK SVERDLOVSK REGION (RUS)
Crvena Zvezda BEOGRAD (SRB)
Eczacibasi VitrA ISTANBUL (TUR)
Vakifbank ISTANBUL (TUR)
Additionally‚ wild-cards were assigned by the CEV to the following clubs:
Azerrail BAKU (AZE)
Lokomotiv BAKU (AZE)
Agel PROSTEJOV (CZE)
DRESDNER SC (GER)
Robur Tiboni URBINO (ITA)
Bank BPS Fakro MUSZYNA (POL)
Dinamo Romprest BUCURESTI (ROU)
Volero ZÜRICH (SUI)
Galatasaray ISTANBUL (TUR)
Bu işin sorumluları kim ise acilen istifa etmelidir.
Son Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ve Dünya Şampiyonu Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı, Seneye şampiyonlar liginde olmayacak. Lig şampiyonu ve ikincisi otomatikman giderken Wild Card'ı lig dördüncüsü Galatasaray'a vermişler. 2 Sezondur Dünya tarihinde eşi benzeri görülmeyen bir vicdansızlık yaşanıyor. Yazıklar olsun. Sebebine Bakalım
TVF Başkanı Karabıyık: "FB'nin katılmayı hak ettiği kupa CEV Cup. Kulüplerimiz CEV'e Wild Card başvurusunda bulunabilir. Hem FB hem de GS başvuru yaptı. CEV, FB'nin Şampiyonlar Ligi'ne organizasyona saygılı davranmadığı gerekçesiyle başvuruyu uygun bulmadı. Rapora göre organizasyon otelinde kalmayı reddetmiş. Forma rengiyle ilgili superviser'a itiraz edilmiş. Yine de Fenerbahçe Ligi 3 değil 2. bitirse katılabilirdi (!)'"
Son 3 sezondur Bayan Voleybol takımımızı engellemek için görebileceğiniz en komik kararları alan ve yukarıdaki açıklamayı yapan Federasyon başkanı denilen zat, Allah seni bildiği gibi yapsın. Normal sezonu nağmalup lider bitirdi bu takım. Koyduğun aptal sistem yüzünden koca sezonda alınan tek mağlubiyet şampiyonluktan etti. Şimdi alınmama sebeplerini söylerken insan gülüyor. Eğer sebepler gerekçe olsaydı o son söz de gerçekleşmezdi. "Yine de Fenerbahçe Ligi 3 değil 2. bitirse katılabilirdi"
Bir bitmediniz arkadaş...
...
Sen git avrupa şampiyonu ol seni organizasyona almasınlar.Daha geçen hafta maçımızda 15 yaşındaki kızlarımızı oynatmak zorunda kalmıştık federasyon yüzünden.Neler oluyor bu ülkede!!
Yönetim ilk icraatını yapmalı ve o adamı oradan indirmeli. Bu kadar olmaz. Sen çıkıp bu takım son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu, son Dünya Şampiyonu, 3 senedir sürekli Final - Four oynuyor, bu takımı ya alırsınız ya alırsınız restini çekemiyorsan hiç orada oturup da Türk voleybolu için çalışıyorum deme.
Skandaldır başka bir şey değil. Hele açıklaması, 3. değil 2. bitirse katılabilirdi, skandaldan da ötedir.
Organizasyonun son şampiyonu bu organizasyona katılamıyor ve buna karşı çıkıp Fenerbahçe'nin haklarını savunacak federasyon başkanı, dalga geçer gibi açıklamalar yapıyor. Yıllardır uğraştığı şeye ulaştı, o nedenle keyiflidir.
"YÜCE ATATÜRK"
Voleybolu babasının çiftliği gibi kullanan malum lobinin ürünü Ünal Karabıyık'a mı kızsak yoksa türlü rezilliklere rağmen bunlara ses çıkarmayan yönetime mi ?
Bütün sezon tüm rakiplerimizi ezdik. Saçma bir sistem yüzünden 1 maç yenildik diye şampiyonluk gitti.
Bu yetmedi Türkiye Kupası tarihini ileri attılar. Tüm yabancılarımız yoktu. Tepki amaçlı yıldız takımla çıktık.
2010 > Avrupada İkinci
2011 > Avrupada Üçüncü - Katar Dünya Kulüpler Şampiyonu (Özel Turnuva)
2012 > Avrupa Şampiyonu
olan takım saçma bir sistem yüzünden gönderilmiyor. Voleybol Federasyon başkanı hangi takımlı olduğunu ve aldığı kararları çok iyi biliyorum. Yeter artık. Fenerbahçe'nin önünü keseceğiz diye Türkiye'ye zarar vermeye başladılar.
Yönetim bu kararın üzerine sonuna kadar gitmeli ve hakkını savunmalıdır.
Fenerbahçe Bayan Basketbol takımı oyuncularında doping bulunur. B numunesi beklenmeden karar verilir. Sonra her şeyin yanlış olduğu ortaya çıkar. Giden avrupa şampiyonluğuna mı üzülelim yoksa giden 1 senemize mi?
Fenerbahçe Bayan Voleybol takımı avrupa şampiyonu olur. Sonraki sene avrupaya gönderilmez.
Fenerbahçe Futbol Takımı lig şampiyonu olur. Avrupaya gönderilmez ve yerine soruşturmada adı geçen başka bir kulüp yollanır.
Yazık. Ama bu varya. Bizi takımımızı daha sıkı bağlıyorAynen devam edin. Fenerbahçe Yıkılmaz, CÜMLE ALEM BİR OLSA BAŞA ÇIKAMAZ diye boşuna söylemiyorlar.
Fenerbahçe'de transferde öncelik yerli oyuncularda... Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım ve Gençlerbirliği'nden Soner için girişimlerini hızlandıran sarı lacivertlilerin, Valencia'da forma giyen Mehmet Topal'ın transferinde de önemli adımlar attığı ortaya çıktı.
2 yıl önce Galatasaray'dan 4.5 milyon euro bonservis bedeliyle İspanya'ya giden Topal'ın kulübü ile görüşmelerin olumlu devam ettiği belirtilirken, İspanya'da yıllık 1. 3 milyon euro kazanan milli futbolcuya ise yıllık 2.6 milyon euro ücret önerileceği öğrenildi. Türkiye'ye dönme konusunda kesin kararını vermeyen Mehmet Topal'ı ikna etmek için uğraş veren yönetimin, milli takım kampında bulunan yıldız oyuncuya bir hafta icinde imza attırmak istediği belirlendi.
LİGTV