Manchester United haftalar öncesinden şampiyon olucak bence
Manchester United haftalar öncesinden şampiyon olucak bence
Bu sezon ilk 2 ManU ile Arsenal'in olacaktır bence. Arsenal'in şanssızlıkları tutacaktır o yüzden şampiyon olarak ManU'yu daha yakın görüyorum ben Avrupa derdi de yok mis. Bu arada Acun reis Newcastle - City maçını veriyor Pazar günü.
Chelsea'yi unutmayın beyler, çok acayip takım oldular bu ayrıca forvetleri gol de atabiliyor artıkChelsea'yle Man.Utd ilk 2'yi kapatır sıralamanın kalanı ise pek tahmin edilebilir düzeyde değil bence.
Screw you guys, I'm goin' home
Onu bunu bırakın da City affetmez bu sene Pellegrini reisin oyunu oturdu çok beğeniyorum sistemini rotasyonuda en iyi takım
City, Chelsea ve Liverpool her türlü ilk 3 te olacaklardır bence.
Premier Lig'de sezonun ilk golü Swanseali Ki'den geldi!
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/BE4...I_B4MTjU45Zygk
United kaldığı yerden devam ediyor, yine yenildilerWest Ham'lılar şu an o meşhur Bubble'lı marşlarını söylediler Tottenham maçı başlarken. Ulan çok güzel marş ya her seferinde eşlik ediyorum
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Arsenal'in eksikleri çoğalıyor. Arteta ve Ramsey'den sonra, Giroud'un da olmaması hücum güçlerini zayıflatacak. Walcott, Sanogo, Gibbs ve Ospina diğer eksikleri. Podolski de satılacaktı sanırım, daha sonra ne oldu bilmiyorum.
bu sene ilk 2 kesinlikle city ve chelsea olucak şampiyon hangisi olur onu görücez ilerleyen haftalarda 3. takım ise biz olucaz bence pochettino takımı küllerinden doğuruyor
Pochettino dediğine göre Tottenham. Daha lig yeni başladı ama iyi top oynuyorlar ilk 4 olası.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sene başında tahmin ettiğim gibi Chelsea şampiyon oldu. City taraftarları büyük hayal kırıklığı yaşadı bu sene.
Manchester United, Eric Bailly ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservisi 30 milyon pound.