Juventus dava sonucunda aklandı. Laflarımıza dikkat edelim lütfen admin bey![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yine, yeniden Juventus. Juventus gibi bir devin geri geLmesi gerçekten çok güzeL. Her ne kadar İtaLya da MiLan taraftarı oLsamda, Juventusa da sempati duyarım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu şampiyonluk en çok Buffon ve Del Piero'ya armağan olsun, Nedved, Camoranesi, Trezegeut gibileri de onur duyabilirler. Juventus'a helal olsun, büyüklüklerini gösterdiler. Şampiyonlar Ligi için epey güçlendirmeleri lazım kadro zayıf Avrupa için.
sonlara doğru Milan çok saçma oynadı şampiyon olabilecekken gittik kupayı juveye verdik
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Puanını tabi canları sıkıldığından silmişlerdi Aygün.İlahi Aygün.
Juventus'u federasyon düşürür, idari mahkemede aklanma durumu ortaya çıkar, şike yapmadı Juventus olur, ülkemizde yine federasyon erken karar alsın diye konuşanlar, federasyonun aldığı kararla, onur, şeref muhabbeti yapmaya başlarlar.
Demezler mi, hep örnek verdiğiniz İtalya'da bile, federasyonun verdiği kararın aksine idari mahkeme karar verebiliyorken, ülkemizde neden bu şekilde yorumlanmaz?
Neyse ya, işinize geldiği gibi yorumlamaya devam.
"YÜCE ATATÜRK"
Buffon başkan yardımcısı oldu
Gianlugi Buffon İtalya lig şampiyonluğunu kazandıktan sonra, profesyonel olarak oynmaya devam etmesine rağmen İtalya Futbolcular Birliği'nin başkan yardımcısı seçildi.
08 May 2012 14:35:00
Goal.com Türkiye
Juventus kalecisi Gianlugi Buffon, İtalya Futbolcular Birliği'nin yeni başkan yardımcısı oldu.
Tecrübeli kaleci, eski Romalı orta saha oyuncusu ve birlik başknaı Damiano Tomasi ile birlikte, İtalya'daki futbolcular için çalışacak.
Ansa'ya açıklamalarda bulunan Tomasi, "Futbolcular birçok insan için rol model olduklarını biliyorlar, ancak her zaman doğru duruş sergilemeyebilirer." dedi.
Bu sene takımının 28. lig şampiyonluğu kazanmasında büyük payı bulunan Buffon, göreve seçildikten sonra, "Futbolcuların imajını değiştirmek için çokça vaktimiz olduğuna inaniyorum." ifadelerini kullandı.
İtalya Futbolcular Birliği'nin yaklaşık 2.000 üyesi bulunuyor.
Bu arada UEFA sıralamasında o kadar geriledik ki CL'ye 4. torbadan katılıyoruz![]()
Adamlar kadrosunu gençleştiriyorlar, inanmak hayli güç![]()
Seneye şampiyonluk için sağlam kadro kurmamız lazım...Normal şeyler bunlar...
inzaghi,nesta,gattuso,seedorf ahh ahh![]()
İnzaghi bugün golünü atarak veda etti reyizlerin reyizi![]()
Van Bommel de gidiyormuş ayrıca. Madem gençleşecekler, bari Ambrosini ve Zambrotta da gönderilsin.
Bu arada, gençleşme adı altında aldıkları Traore ve Montolivo da 27 yaşlarındalar. Milan'ın gençleştirme operasyonu çok değişik. Futbolcu 40'a merdiven dayasın, yolla; yerine de 30'una yaklaşan adamları al. İyiymiş.![]()
Ambrosini o takımdan gitmez, farklı bi bağ var sanırım
Zambrotta'da gitti bu arada.
eto'o bitmiş.
Montolivo, Nocerino ve Boateng muazzam bir 3lü oluştururlar, ihtiyaçları forvet.
eto'o bitmiş.
Milan Başkanı Adriano Galliani, Carlos Tevez transferi için yeniden uğraşacaklarını söyledi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben artık Robinho ve Pato'yu saymıyorum, Robinho'nun faydadan çok zararı var izlediğim maçlarında en azından böyle gözlemledim. Pato'ya yorum yok, çok severim şuan onun için tek umut Carlo Ancelotti. Onunla beraber tekrar kendini bulur diye tahmin ediyorum.
İbranın yanına Rossiyi çok isterdim ama onunda durumu belli o artık olmaz, Tevez çok iyi olur gibi.
eto'o bitmiş.
@HayatimFutbol Freddy Guarin'i bu sezonda Porto'dan kiralayan Inter, 12.5 Milyon € karşılığında Kolombiyalı oyuncunun bonservisini de aldı.
Kaptan gemide kaldı!
17 Mayıs 2012 11:43 NTV Spor ve Ajanslar
Milan, 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Massimo Ambrosini'nin sözleşmesini 1 yıl uzattı. Milan'a 1995'te Cesena'dan gelen Ambrosini, sadece bir sezon 1997-1998'de Vicenza'ya kiralanmıştı.
Facebook'ta Paylaş
![]()
Kulübün internet sitesindeki açıklamada, kaptan Ambrosini'nin sözleşmesinin 30 Haziran 2013'e kadar uzatıldığı belirtildi.
Milan'a 1995'te Cesena'dan gelen Ambrosini, sadece bir sezon 1997-1998'de Vicenza'ya kiralanmıştı.
İtalya Milli Takımı'nda da 30 maçta forma giyen Ambrosini, Milan'da 218 maçta 19 gol attı.