Arkadaslar savıola haberini yakından takip ediyorum dedigim basınada cıkmaya basladı bu haber
Gökhan ünal için afişler yapıldı gökahn için hersey olabilir
Beyler tartısmayı bırakalımda konumuz zarar gormesın suan gelısmelere bakıyorum sıze ıyı haber verebılırım
Ayağa kalktılar
İsmi bile Beşiktaş Camiası’nı hareketlendirmeye yetti Sergen Yalçın’ın... Geçen sezon Jean Tigana’nın isteğiyle gönderilen tecrübeli oyuncunun, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile anlaşmaya varması ve transferin yönetime kalması, taraftarları heyecanlandırdı. Siyah-Beyazlı futbolseverler, ve forumlarda Sergen’e büyük destek verdiler. Taraftarlar, “Sergen’siz Beşiktaş olur mu... Fenerbahçeliler’i değil Sergen’i istiyoruz” yorumunu yaptılar.
‘Şampiyon olurduk’
Garanti para istemeyen ve maç başı anlaşmaya hazır olduğunu söyleyen Sergen Yalçın, “Beşiktaş ile para konuşmam. Son güne kadar bekleyeceğim. Geçen yıl olsaydım, kesin şampiyon olurduk. Ancak alınacak her karara saygı duyarım” dedi. Geçen sezon başında Jean Tigana’nın raporu doğrultusunda ikinci Başkan Murat Aksu tarafından gönderilen süper solak, 2. Lig B Kategorisi’nde Etimesgut şekerspor forması giymişti.
Ama işte her zaman o genç beklediğin gibi çıkmıyor örnek Carrusca.Sen diyorsun ki yabancı yerine Türklere verelim ama işte Galatasaray bu parayı veremez maalesef.Videosunu izledikten sonra gerçekten bende o oyuncunun Galatasaray'da oynamasını isterim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nedir Emrah?Bizi fazla bekletme.
Hedefi iyice büyüttüler
Çoğu kişinin ‘imkansız’ gözüyle baktığı Lincoln transferini gerçekleştirerek büyük bir iş başaran Galatasaray Yönetimi’nin listesinde süper bir yıldız daha var. Cim Bom, Barcelona ile sözleşmesi sona eren ve Katalan ekibinden kesinlikle ayrılacağını açıklayan Saviola’nın şartlarını araştırmaya başladı. Tangocu’nun bonservisinin elinde olması Aslan’ın iştahını iyice kabartıyor.
West Ham ile yarışacaklar
Lincoln’ün ardından iki bomba daha patlatacaklarının garantisini veren Sarı-Kırmızılılar’ın Saviola transferindeki en büyük rakibi Premier Lig ekiplerinden West Ham. Ada temsilcisinin de Arjantinli yıldızla yakından ilgilendiği ve Saviola’ya müthiş bir teklif yaptığı ifade edildi. Yöneticilerin yakın çevrelerine, “Almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diyerek, umutlu konuştukları belirtildi.
Savıola ıle anlastık her an hayırlı olsun dıyebılırım sıze forma sı bıle bellı olmus son bılgılerı alacam sımdı
ya abicim fıstık gibi altyapımızda volkan babacanımız war..! ne hasagici ya.
Arkadaslar savıola ıle anlasmısız dıyor arkadaslar ama hemen acıklamıcakmı yonetım cunku lıncoln formasına ılgı azalsın sonra sahneye savıola cıkacakmıs artık beklemedeyız onemlı gelısme olursa haber verırım
Bende seninle aynı düşünüyorum Türk gençlerine önem verilmeli ve Türkiyede bunu en iyi yapan klüplerden birisiyiz en iyi altyapı bizde.Eminim bu altyapıda ne Ardalar vardır.Benim 2 sezon sonra beklediiğim isim adaşım olan Oguz Sabankay.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Emrah peki açıklama ne zaman olacakmış 27 Hazirandan sonra mı?
[quote=Oghuse;718531]Bende seninle aynı düşünüyorum Türk gençlerine önem verilmeli ve Türkiyede bunu en iyi yapan klüplerden birisiyiz en iyi altyapı bizde.Eminim bu altyapıda ne Ardalar vardır.Benim 2 sezon sonra beklediiğim isim adaşım olan Oguz Sabankay.
.
.
.
oguzu hic izlemedim ama super diyorlar gercekten oylemi
oğuz gerçekten çok iyi bir oyuncu ben emre bölezoğlu na benzetiyorum gerçekten ileride damga vurucaktır türk futboluna
Valla arkadaslar bu transferde cok iddialı degilim carsamba günü gelecek diyorlar ama emin degilim yanlış anlaşılmasın.
Yanlız bu transferin olma ihtimali lincoln kadar yüksekmiş hatta ayhanın forması verilecekmiş öyle bir duyumda var bize sadece beklemek kaldı. Arkadaslar hafta içi cok hariketli gececek bizim için
ayrıca westham saviola dan daha cok Afonso Alvez'i almayı planlıyor
Afonso alvez isteyen cok west ham united gitmez
Yahu bu sergen sevdasını anlamadım gitti....
neden ayhan'ın formasıki?
I'm back...
Hemen su oyuncu suraya gitmez yorumunu bırakalım Tevez nasıl alındı
Aslında Saviola 7 numara giyiyordu yanlışmıyım??
Evet GENELDE numara 7 giyor sanirim
Emrah hayırlı olsun falan dıyor arkadaslar Valla aldıysak varya Dünya bizi konusur ben beklemedeyim
Gökhan ünal transferi olmayınca bu transfer tamamen bitirilmiş.Ah şu lincoln kardes emin olabilsem
ee Lyon a ne oldu westham netden çıktı ?