Zor bence bu transfer... Eğer olursada kışın başka bir yere gider Anelka...
Zor bence bu transfer... Eğer olursada kışın başka bir yere gider Anelka...
Anelka bugün Fransa formasıyla golünü attı ve Alex Ferguson'a bir mesaj yolladıİnşallah gerçekleşir bu transfer.
alex fergosun böyle sorunlu oyuncular alacağını sanmıyorum
Manu hiç beklemediğim şekilde harika transferler yapıyor inşallah yararlı olurlar....
Anelka'ya gelirsek de bu takımda da tutunamaz ona orta sıra takımları yarar artık....
Ah bir de Quaresma'yı fark etseler ahh ahh![]()
Bence o kadar da ''yok artık'' ''beklemezdim'' tipinden bir transfer değil... Pizarro gerçekten harika bi golcü neden Chelsea'da oynayamasın.... Salomon Kaluo gibi vasat bir futbolucu yerine Pizarro'yu tercih ederim...
Benzema buradan giderse Barca'ya gider bence...
lyon başkanı fazla para koparmak için benzemayı satmıyoruz diyor.umarım barçaya gider henry benzema arkalarında messi hiç fena olmaz hani.çok canlar yakacak benzema bu yaz...![]()
İlla kendi oyuncularına servet verecekler.![]()
Erickson milli takım t.d'si. Meksika onun için en iyisi olur.![]()
Formuyla böyle haberleri hak ediyor.![]()
İki takım içinde yararlı olur.
Birde Afrika uluslar kupası var ve bu yüzden iyi bir tercih yapmış Chelsea sıkıntı olabilecek duruma baştan çözüm ürettiler...
So what?
Saike
ırkçılık davasına üzerine çok gidildi ama sanetmiyorum liverpola gitsin
Pizarro, iyi bir yedek olur Chelsea'de.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bence iyi bi transfer değil ama iyi bir yedek olur
bence alternatif olmaz hatta bana göre süper bir transfer drogba ile ikisi harika bir ikili oluşturur ve chelsea eğer ritmini yakalarsa zor durdurulur![]()
I'm back...
Ferguson Nani ve Anderson'a ilk 11'de sans vermez Hargreaves'i bilemiyorum fakat bu 2'si daha cok genc eger hedef CL ise daha kaliteli hazir pismis 24-26 yas oyunculara yönelmeliydi Man UTD. Genc oyuncu transfer etmeleri cok iyi fakat bu oyuncularin ingiltereye uyum saglamasi icin zaman gerekli diye düsünüyorum üstelik CL yi alan MILAN'in kadrosuna bir bak, yillardir ayni degisen birsey yok 1,2 yeni oyuncu disinda.
Olsun bu oyuncularla çıkmalı düşünüyorum Cl'ye
So what?
Saike
gerçekten sürpriz olmuş. eto'o yu alırlar diye düşünüyordum...
AC Milan'ın kadrosu çok yaşlı, tecrübeli fakat seneye sıkıntı çekecekler. İtalyan spor yazarları da diyor yeni bir yapılanma gerektiğini AC Milan'da. Man Utd bu kurduğu genç kadroyla çok başarılı olur. Ronaldo, Evra, Rooney, Vidic gibi oyuncular da genç henüz fakat bu kadroyla Premiership'te şampiyon oldular.
keşke nistelrooy u göndermesydik.o kalitede bir futbolcuyu kaybettik ama yerine birisini bulamadık.allahtan ronaldo bu yıl süperdi de gol sıkıntısı çekmedik.ama bir golcü lazım bize.anderson ve nani çok faydalı olacaklardır takıma
Quaresma'ya gerek yok çünkü o mevkide Nani ve Ronaldo var, Quaresma'yı alırlarsa kanat takımı olur Man Utd![]()