Sayfa 169 / 169 İlkİlk ... 69119159167168169
5,041 ile 5,051 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sterlingi severim ama 68 milyon etmez, şuana kadar ne başardı ki bu parayı hak etti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Liverpool'u anlamıyorum. Sterling'i bu paraya satmak büyük şans, geçen sene Suarez'i de iyi paraya sattık. Peki yerine neden çer çöp alıyoruz? Yahu kimse Liverpool eski cazibesini kaybetti demesin. Sen oyuncuları kupa kazanacağına ikna edersen hepsi koşarak gelir 10 sene önce Manchester City şimdiki yerinden ne kadar aşağıdaydı? 40küsür milyona Firmino'yu alıyosun, Balotelli'yi, Aspas'ı daha sayabileceğim bir sürü gereksiz veya fazla maliyetli adamı alıyorsun. Bir tane star ikna etmek bu kadar zor mu?

Marco Reus'u almaya çalış, Cavani'nin aklını çelmeyi dene, ibrahimovic'e gel bir de premier lig havası al de. Ne bileyim para kazanan parası olan bir takım Liverpool ama bizleri kahretmeyi seçiyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Clyne için fiyat tamam da Firmino tam kazık oldu,Milner'da güzel transfer,diğerlerini tanımıyorum,tanısam da izlemedim hiç.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

45 milyon euro'ya Benteke. vay arkadaş küfür istiyor resmen adamlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Zenginin Kesesi Fakirin Çenesini Yorar Diye Boşa Dememişler

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sterling'i o fiyata sat 45'e Benteke'yi al,Suarez'i o fiyata sat 20 milyona Balotelli'yi al,kim yönetiyor bu Liverpool'u delireceğim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok fazla para yaaa kafası guzel bunların baskanının

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Enes Ünal 2 yıllığına Genk'e kiralandı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Dünyanın en iyi ligi başladı ama buraya hiç post atılmamış Tuttuğum takım City 3'te 3'le lige başladı. Transferler bu sene geçen senelere göre daha iyi ve nokta atışı bence. Stoperin feriştahı Otamendi'yi aldık. Geçen seneye kadar zerre değer görmeyen ama benim çok beğendiğim bu Arjantinli bizde Kompany ile müthiş tandem olucaktır. Sterling çok iyi başladı ve böyle gidecektir. Çok başarılı bir hamle o da çok büyük güç kattığına inanıyorum. Ayrıca De Bruyne için ne gerekiyorsa verilip alınmalı şuan pozisyonun en iyi 2-3 elemanından biri bence. Bu sene geçen yıl kaptırdığımız şampiyonluğu alacağımıza inancım tam.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Yeni anket bile yok bu site ölmüş yahu.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Manchester United, Eric Bailly ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservisi 30 milyon pound.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri