Sayfa 169 / 439 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
5,041 ile 5,070 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Adnan polat en son açıklamasında şu an 8 transfer yaptık bi aksikilik olmazsa sezon sonu 11 transfer yapmış olacağız dedi.....

Nuri sahin de Gündemde imiş Ama bence o transfer zor Yorum sizin ben size söylim dedim o da basında cıkarsa sBeni dedi dersiniz
    Bende Nuri Sahin transferini zor görüyorum.11 futbolcu çok iyi bir rakam yeni kadro kuruyor Galatasaray.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

11 transfer çok.. Abartmamak lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Burak kardes nasıl zor 8 tanesı alındı 2 yıldız daha gelecek Sadece ardanın forması garanti
    Bu arada adnan polat laf olsun diye konusmaz elbet bir düsüncesi vardır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

yok yok arkadaşlar bu sefer ciddiyim. saviola gelsin bende avatarıma FB logosu koyucam 1 hafta boyunca. o derece yani

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    yok yok arkadaşlar bu sefer ciddiyim. saviola gelsin bende avatarıma FB logosu koyucam 1 hafta boyunca. o derece yani
    ooooo Taskın kısaca yeterki gelsin herseyi yapmaya razısın demek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Burak kardes nasıl zor 8 tanesı alındı 2 yıldız daha gelecek Sadece ardanın forması garanti
    Bence Karan'da garanti.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zor demiyorum, 20 futbolcu da alabilirler.. Ama saçma bu, takımı tamamen değiştirmek ne kadar doğru bilemiyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by CashFl0w View Post
    Bence Karan'da garanti.
    Ne Karanı ya?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Ne Karanı ya.
    Ümit Karan'ında forması garanti demek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Nuri bu sene geçen seneye nazaran daha az forma şansı buldu.Çoğunluklada sonradan girdi oyuna

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Zor demiyorum, 20 futbolcu da alabilirler.. Ama saçma bu, takımı tamamen değiştirmek ne kadar doğru bilemiyorum..
    Tabıkı haklısın o konuda yönetmini planı gelecek yılların kadrosunu olusturup istikrarı yakalamak

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Aslında kalabalık kadronun avantajı rekabet artar ancak masrafta artar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

3. kaleci zaten var Recep Biler..Üzerinde biraz durulsa biraz çalışılsa Rüştü kadar başarılı olur..
    (/s)

Default Volkan Yaman İstanbul'da

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı ve yarın imza attıracağı Antalyasporlu milli sol kanat oyuncusu Volkan, İstanbul'a geldi.

Milli takım formasını da giyen oyuncunun, sağlık kontrolünün ardından yarın Servet, İsmail Bouzid, Orkun, Barış Özbek ve Serkan Çalık'la birlikte Galatasaray'la sözleşme imzalaması bekleniyor.

Lig TV'den Pınar Argun'a açıklamalarda bulunan Volkan Yaman, "Uzun süren görüşmeler nihayet sonuçlandı. Hayırlısıyla çalışmalara başlayacağız. Görüşmeler süresince stresten dolayı tatil bile yapamadım" dedi.

Galatasaray gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirten Volkan, "Galatasaray büyük bir camia. Her futbolcunun hayali Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamak. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım" dedi.

Galatasaray'ın önemli transferler yaptığını belirten Volkan, Özellikle Lincoln çok önemli bir isim. Lincoln Almanya'da büyük işler yapmış bir isim ve Galatasaray için de çok önemli bir transfer" dedi.

Galatasaray Yönetimi, Antalyaspor yönetimiyle süren pazarlıklar neticesinde, Orkun Usak transferinin ardından 3. kaleci olmayı kabul etmeyen kaleci Fevzi ve 1 milyon euro karşılığında Akdeniz ekibini Volkan Yaman konusunda ikna etmişti

Nesil
    2006
    Yer
    ISTANBUL

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Aslında kalabalık kadronun avantajı rekabet artar ancak masrafta artar.
    O zaman altyapıdan pek fazla oyuncu çıkmaz

Aynı cm 01-02 deki gibi

hazırlıklı olalım saviolaya beyler az kaldı az......

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bouzıde Acıdım bu adama neden Karsılama Yok Ne zaman geldı Haberimiz bile yok

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Kendini kanıtlasın Bouzid, o zaman Gs taraftarı Popescu gibi bağrına basar(ız).
    Bu arada benim anlayamadığım birşey var.
    Şiödi biz Saviola'yı alacaz. Buraya kadar tamam. Gökhan Üna ile de ilgileniyoruz. Onu da alırsak ileri ikilide kimler oynayacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Şiödi biz Saviola'yı alacaz. Buraya kadar tamam. Gökhan Üna ile de ilgileniyoruz. Onu da alırsak ileri ikilide kimler oynayacak?
    yok kardeş gökhan ünal işi yattı. Kayserispor başkanı Canaydın'a kınama mektubu falan yolladı yattı yani anlicağın o iş
    I'm back...

spider kardesim gökhan ünal gs yle anlastı ama kayseri baskanı onu vermiyor bzde dua edelim ki vermesin çünkü saviola şu anda gs ye inanılmaz derecede çok yakın 1-2 gün içinde sevinçten ağlayabiliriz

Bouzıde Acıdım bu adama neden Karsılama Yok Ne zaman geldı Haberimiz bile yok
    Bouzid ne zaman gelmiş ?

Emrah bide bişey kafama takıldı... 2 yabancı daha alınacak vebu forvet olcak. Muhteel isimler hakkında iyi kotu fikrimiz var ve bunalrdan birisnin geleciğini tahmin edıoruz.

Ancak 2 . yabnacı hakkında hiç elişme duymıyırum. Surekli Rommedhal adı gectiş, bugunde sağ bek die Trabelsi çıktı...2. yabancı hakkında bi fikrin varmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    yok kardeş gökhan ünal işi yattı. Kayserispor başkanı Canaydın'a kınama mektubu falan yolladı yattı yani anlicağın o iş
    Hmm.. peki sizce Saviola bizim için faydalı olacak mı? Özhan Canaydın sırf kendini kanıtlamak için alıyor gibime geliyor. Bence hava topu alan adam lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

sağ beke ne gereği var gsnin orada uğur uçar gibi bir isim var geçen sezon bizdeyken bol bol izleme fırsatı buldum süper oyuncu

harbiden ya bouzid istanbula geldi mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    sağ beke ne gereği var gsnin orada uğur uçar gibi bir isim var geçen sezon bizdeyken bol bol izleme fırsatı buldum süper oyuncu
    Bence de dediğin doğru Deniz. Çok övüyolar onu. Ya Servet oynamayacak ya Bouzid. Aklıma ilk gelen isim Bouzid oluyor.. Çünkü Servet sağ bek oynayamaz, Bouzidde oynayamaz, ikiside stoper olmak zorunda, iki tane uzun boylu da olmazki..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

vallaha şöyle bir düşünün.saviola olayını bir tek fanatik ortaya attı.Ama Lincolnu Fotomaç,FOTOSPOR,Fanatik ,ajanslar ve diğer spor siteleri verdi günlerce.Lincoln ciddi bir girişimdi.Saviolayada ciddi bir girişim olsaydı çoktan medya ayağa kalkardı.

Bence de dediğin doğru Deniz. Çok övüyolar onu. Ya Servet oynamayacak ya Bouzid. Aklıma ilk gelen isim Bouzid oluyor.. Çünkü Servet sağ bek oynayamaz, Bouzidde oynayamaz, ikiside stoper olmak zorunda, iki tane uzun boylu da olmazki..
    BOUZID sağ bek tede oynayabiliyor...Hızlı bi adam gelince gorceksınz...1.91 die kazma sanmayın

hçbir gastenini yazmaması çok daha iyi ama saviola ge-le-cek

Emrah kardeşim yine es gectin bnei... soruma cvp verirsen memnun olucam canım kardeşim... sen bazı bilgilere bende daha cabuk ulaştın son donemde cunku

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Arkadaslar suan bir gelisme varmi Saviola ilgili ,,,Kimler pesinde Sade West ham united mi..(real madrid)

Mesaj Yetkileri