Sayfa 169 / 896 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
5,041 ile 5,070 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Daum'un basın toplantısından:

-TUNCAY İLE GÖRÜŞMEDİM DERSEM YALAN OLUR''-

Daum, ''Tuncay ile görüşmeniz oldu mu?'' sorusu üzerine, ''(Evet) dersem heryerde yazılacak. (Hayır) dersem yalan söylemiş olurum, ama bana 'son günlerde Tuncay ile görüştünüz mü?' derseniz (hayır) derim'' diye konuştu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuncay'ın geleceğine pek ihtimal vermiyorum bence ayrılmak istesede bu yılda kulübünde kalır..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Artık Tuncay için 30 Ağuston'un beklendiği kesin bence. O zamana kadar bir takıma gitmezse, kiralık olarak gelecektir.

Şöyle de bir durum var tabi, yurt dışında 3 sene üst üste çalıştığınızd bedelli askerlik hakkı kazanıyorsunuz. Tuncay 2 senedir yurt dışında, o nedenle Rusya'ya bile gitmeyi tercihleri arasına alabiliyor, Türkiye'yi düşünmüyor. Tabi basında çıkan haberlere göre benim yaptığım yorum bu, belki de bambaşka düşünceleri vardır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuncay transferi'nin haftaya Cuma açıklanacağı söyleniyor Antu'da.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Edu gitti, kıymete bindi, gitmeden önce her türlü dalga geçiliyordu ama ne de olsa;

Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur.
    söylediklerimle hiçbir ilgisi yok yorumunun..Edu her daim Bilica dan çok daha üstün bir oyuncudur..
    şahsen Bilica geleceğine Edu nun kalması tercihimdir..ha tersini düşünüyorsan eyvallah..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilica geleceğine Edu kalsaydı bencede daha iyi olurdu. Çünkü 2 stoper beraber çok oynadılar ve birbirlerini biliyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tahkim , Aurelio'nun 5 M $'lık cezasını kaldırdı. Aurelio artık istedigi yere Betis'in belirledigi fiyatla transfer olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ona itiraz mutlaka olacaktır, kabul edilmezse Türkiye'de artık opsiyon tarihe karışır, + şu kadar yıllık opsiyon lafı da tarihteki yerini alır.

Buraya değil, Galatasaray konusuna yazmalıydın bence, Türkiye'den tek Galatasaray ilgileniyor çünkü.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sonuçta parayı Fenerbahçe'ye ödeyeceklerdi o yüzden buraya yazmıştım Serkan abi.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Gündemde sadece 2 oyuncu var Sercan ve Tuncay.İkisinden birisi gelirse daha ne isteriz ki...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tuncay Avrupa'da oynamak istiyormuş sanırım askerlik olayından dolayı.Eğer Avrupa'da bir kulüp olmazsa son güne kadar Fenerbahçe'ye gelebilirmiş..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuncay için iki seçenek var ya Köln yada biz.
    Eğer kiralk geldiğinde bedelli askerlik yapmasına bir engel yok ise %100 bize gelecek. Yoksa Köln'e gidecek yada bedelli askerlik durumundan vazgeçip bizi tercih edecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ona itiraz mutlaka olacaktır, kabul edilmezse Türkiye'de artık opsiyon tarihe karışır, + şu kadar yıllık opsiyon lafı da tarihteki yerini alır.

Buraya değil, Galatasaray konusuna yazmalıydın bence, Türkiye'den tek Galatasaray ilgileniyor çünkü.
    Aurelio'nun Fenerbahçe ile sorunu olduğu için buraya yazmasından daha doğal bir şey yok abisi objektif açıdan bakacak olursak konuya.

Bu arada tek Galatasaray ilgilenmiyor tek Beşiktaş ilgilenmiyor ya da ikisi birden de ilgilenmiyor sadece ilgilendiği yayın organlarınca söyleniyor ki bir hava oluşsun etrafta. O yüzden cümlenin sonu Türkiye'den tek Galatasaray'ın ilgilendiği söyleniyor olarak daha uygun olurdu.

Aurelio konusuna gelince Beşiktaş konusunda yazdığımın aynı şeklinde düşünüyorum. Kuluplerin birbirine destek olup kapılarından içeriye almamaları gerekiyor bu futbolcuyu. Bu opsiyonlu sistemde bugun Fener'in yaşadığı olayı yarın GS ve BJK'da yaşar çünkü. Tamam ezeli rakibiz ama ebedi de dostuz.Birimiz olmadan diğerimiz olmaz. Bunu düşünerek bu konuda ortak hareket etmek gerekir diye düşünüyorum bence.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Tuncay için iki seçenek var ya Köln yada biz.
    Eğer kiralk geldiğinde bedelli askerlik yapmasına bir engel yok ise %100 bize gelecek. Yoksa Köln'e gidecek yada bedelli askerlik durumundan vazgeçip bizi tercih edecek.
    .. .

Gazetelerde bir takım haberler çıktı, yok efendim kiralık gelirse askerlik hakkı yanmıyormuş da bilmem şöyleymiş, yine o günler yurtdışında sayılırmış da...

Bu konularla yakın zamanda detaylı bir şekilde uğraşmış biri olarak söyleyeyim: Türkiye'de geçirdiğiniz günler boyunca maaşınızı yurtdışından almayı sürdürseniz bile, hatta kiralık vs. olayını bir yana bırakın yurtdışında görevli olduğunuz firmaca iş icabı Türkiye'de görevlendirilmiş olsanız bile (mesela Middlesbrough Avrupa Kupası maçı için birkaç günlüğüne Türkiye'ye gelmiş olsa) o günleri yurtdışında geçirmesi gereken 1095 güne saydıramıyorsunuz. Bu yüzden Tuncay Fener'de kiralık geçirdiği günlerden faydalanamaz ileride.

Hatta onun için daha da kötüsü, bir takvim yılı içerisinde 6 aydan fazla Türkiye'de kalırsanız tüm günleriniz yanıyor ve askere alınma ihtimaliniz oluyor ortada --hadi milli futbolcu olduğu için askere alınma ihtimali Tuncay için geçerli olmasın, yine de birikmiş günlerini yakmak ister mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu bedelli askerlik için 3 sene aralıksız yurt dışında çalışıyor olmak gerekir diye biliyorum ben. Bu 3. senesi ve tekrar bedelli kazanması için bu sezon Türkiye'ye gelirse hakkı yanacak, yeniden 3 sene üst üste dışarıda çalışması gerekecek.

Aurelio konusunda Eralp'e verdiğim cevaba gelirsek, Aurelio ile ilgili bu karardan dolayı açılmış konu var. Orada bu konu konuşuluyor, Fenerbahçe'nin gündeminde de Aurelio transferi olmadığından buraya yazmasını eleştirdim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuncay için bu sene Köln'de kiralık, seneye bize bonservisiyle gelmesi gibi bir çözüm söylentisi var.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tuncay toptan kesmiş mi yahu Avrupa'dan umudunu?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok geç kaldı karar vermek için yoksa EPL'de çok taliplisi vardı. Özellikle Fulham.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Sercan'ın menajeri şu an samandırada.

Aydın abi sen nerden aldın bu bilgiyi?

Nesil
    2006

Manisalı Sezer'de Fenerbahçe'ye yakın olan isimlerden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Fenerbahçe'nin Sezer'e ihtiyacı yok.. Zaten o mevkiide Deivid,Kazım,Özer ve Mehmet Topuz var Sezer de gelirse iyice çorba olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Son senem

"Devre arası değil ama sezon sonu kesin gidiyorum. F.Bahçe'de çok mutlu oldum".

Fenerbahçe'nin Brezilyalı starı Roberto Carlos, Sion maçı sonrası Fotomaç'ın sorularını yanıtladı. Sezon içinde ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Carlos, bu konuya açıklık getirerek, "Yıllardır ailemden ve Brezilya'dan uzağım. Onları çok özledim. Devre arası değil ama sezon sonu Brezilya'ya döneceğim" dedi. 36 yaşındaki yıldız, Fenerbahçe'deki tecrübesini
    ise şu sözlerle özetledi: "Real Madrid'ten sonra hiçbir kulübü bu kadar seveceğimi düşünemezdim. Fenerbahçe'nin havası gerçekten bambaşka. Burada çok mutlu oldum."
    Deniz DERİNSU

Kaynak:

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sezer'i alacağımızı sanmıyorum. Sezer'in bölgesinde oynayabilecek yeteri kadar oyuncumuz var.

Sercan iyi bir oyuncu, Semih ve Güiza dışında güvenilebilecek alternatifimizin olmadığı ileri uç için iyi bir transfer olabilir. Fakat aşırı ısrarcı olunmasına, büyük paralar dökülmesine gerek yok. Şu saatten sonra artık zor ama, Deivid'i yollayıp genç, maliyeti az, yabancı bir forvet alınabilirdi.

Mevcut durum gösteriyor ki; yabancı bir oyuncu almamız söz konusu değil. Geriye iki seçenek kalıyor; Ya Semih, Güiza, Furkan'la devam edilecek. Zor durumda kalınırsa da Deivid, Kazım gibi oyuncular forvet bölgesine kaydırılacak. Ya da Sercan, Halil gibi bir Türk oyuncuyla anlaşılacak. Tuncay'la anlaşılırsa forvet transferine gerek kalmaz. Tuncay joker oyuncu olduğundan ortasahada ve ileri uçta oynayabilir. Ama Tuncay işi zor görünüyor.

Carlos'un Fotomaç'a açıklama yaptığını sanmıyorum ama önümüzdeki sene ülkesine dönmesi zaten çok büyük ihtimal. Carlos gibi bir dünya yıldızını Fenerbahçe forması altında görmüş olmaktan dolayı kendimi şanslı sayıyorum. Umarım ileride ülkesine döndükten sonra da Fenerbahçe'mize hizmete başka şekillerde devam eder.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Son senem

"Devre arası değil ama sezon sonu kesin gidiyorum. F.Bahçe'de çok mutlu oldum".

Fenerbahçe'nin Brezilyalı starı Roberto Carlos, Sion maçı sonrası Fotomaç'ın sorularını yanıtladı. Sezon içinde ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Carlos, bu konuya açıklık getirerek, "Yıllardır ailemden ve Brezilya'dan uzağım. Onları çok özledim. Devre arası değil ama sezon sonu Brezilya'ya döneceğim" dedi. 36 yaşındaki yıldız, Fenerbahçe'deki tecrübesini
    ise şu sözlerle özetledi: "Real Madrid'ten sonra hiçbir kulübü bu kadar seveceğimi düşünemezdim. Fenerbahçe'nin havası gerçekten bambaşka. Burada çok mutlu oldum."
    Deniz DERİNSU

Kaynak:
    Sondaki resim her şeyi anlatıyor ama gerçekte olabilir
    Screw you guys, I'm goin' home

Zaten Carlos seneye buyuk ihtimalle ulkesine gidecek.Fluminense'ye gider heralde orada.

1 Eylul'e kadar Sercan ve Tuncay ile ilgili calismalarda devam edecektir.Bakalim neler olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sercan transferi için Uğur veya Vederson takası konuşulmuştu. Sezer'i alırsak iyi transfer olur. Ufuk'ta var hazır gitmişken onuda alalım

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Carlos gibi dunya capida bir oyuncuyu Turkiye ligi altinda izlemek cok guzeldi. %99 gelecek sezon kalmayacak. Ancak bize verdigi keyiften dolayi hem Fenerbahce klubune hemde Carlos'a tesekkurler.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Uğur Boral'la ilgili bugün Habertürk Gazetesi'nde çıkan haber üzerine açıklama yapma gereği duyuyoruz.

Menajer Ali Egesel, Uğur Boral'ı La Liga takımlarından Osasuna'ya kiralamamız yönünde bir teklif yapmış ancak yönetimimiz milli oyuncumuzu kiralık vermeyeceğini bildirmiştir.

Kiralık teklifinin doğrudan reddedilmesine karşın, menajerler vasıtasıyla bugün basına yansıtılan transfer teklifi haberi tamamen asılsızdır.

İspanyol ekibinden, oyuncumuzu bonservis bedeliyle transfer etme teklifi gelmediği gibi, bahsi geçen 3.5 milyon euro da tamamıyla hayal ürünüdür.

Adı geçen menajere, oyuncuyu kiralamayacağımız yönündeki kararımızı doğrudan bildirmemize rağmen, basın üzerinden kamuoyunu yanıltmaya yönelik geliştirilen bu tavır nedeniyle rahatsızlık duymaktayız.

Kamuoyuna duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Osasuna, Sevilla maçına bakarak istedi heralde Uğur'u.

Mesaj Yetkileri