Ergin ataman gercekleri net winner hoca... Arroydan once marko pasa maci aldi bence
Ergin ataman gercekleri net winner hoca... Arroydan once marko pasa maci aldi bence
Seri 7 maç üzerinden oynanacak 4 yapan kazanıyor.
İlk maç salı günüymüş galiba, bu durumda sahamızdaki ilk maç hafta sonu olacak, küçükte olsa bir avantaj. Finalin ve derbinin motivasyonu ile daha iyi bir takım görebiliriz ama mevcut form durumlarına bakarsak Fenerbahçe şampiyonluğa çok daha yakın.
Finallerin ve derbilerin favorisi olmaz bunu bir çok finallerde ve derbilerde gördük. O yüzden ben şansları %50 - %50 görüyorum. İlk 2 maç çok önemli deplasmanda kazanırsak şansları o zaman değiştirebiliriz.
ben 4-2 kazanacağımızı düşünüyorum umarım yanılmam
Bu seri ya son maça kalır ya da 4-0 4-1 gibi farklı biter. Kim kazanır o muamma ama tabii ki gönlüm Galatasaray'dan yana
Screw you guys, I'm goin' home
4-2 bitmez dersem aynı etkiyi yaratmıyor. Böyle daha ikna ediciŞakası bi yana ben başka seçenek kalmadığının farkına varmamıştım
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bence seri 4-3 biter. Takımların kendi sahalarında maç kaybetme ihtimallerini çok düşük görüyorum. Maçların hafta içi olması handikap gibi görünebilir ama saatler çok erken olmadıktan sonra salonlar her türlü dolar. Umarım 2 yıl sonra tekrar şampiyon oluruz.
butun kulvarlarda fb-gs cekismesi var, baydi artik
banvit-ksk finalini tercih ederdim sahsen.
yine kavga-gurultu-kiyamet bizi bekliyor. seyircisiz maclar yasanabilir seri icinde![]()
Erkeklerde pek alışık değiliz GS-FB finallerine.O açıdan iyi oldu ben de ksk-banvit finali bekliyordum ancak gs ve fb play-off'ta çok farklı oynadıklarını kanıtladılar ve finale çıktılar.
Koç Ataman Ligde Son Altı Sezonda Beşinci Kez Finalde
Galatasaray Liv Hospital Baş Antrenörü Ergin Ataman Beko Basketbol Ligi'nde son altı sezonun beşinda yönettiği takımları finale çıkarmayı başardı.
http://www.galatasaray.org/basketbol...aber/20368.php
Ataman'ın winner hoca olduğunu bir kez daha gördük sadece 1 kez kaybetti bu finallerde.
Ataman belki winner koç olabilir ama karşısında da Avrupa'nın şu anda aktif olarak devam eden en kariyerli başarılı koçu var bence Fenerbahçe taktiksel anlamda seriyi daha rahat kazanacaktır diye düşünüyorum .
İlk maçlarda ev sahipleri kazanabilir ama 2.maçlara geçildiğinde deplasman takımları daha dirençli olacağını hissediyorum .
Yunanistan'da bunun örneğini yaşıyoruz bu sezon Olympiakos ve Panathinaikos karşı karşıya geldiği hiç bir maçta deplasman takım galibiyet yüzü görememişken play-off serisinde iki takımda deplasmanda birer galibiyet almasını bildi.
Bu seride Fenerbahçe evinde daha kolay galibiyetler alacağını deplasmanda da Galatasaray karşısında daha dirençli olacaklarını düşünüyorum.
ilk mac oynanmadan tahmin yurutemiyorum sahsen. ergin atamanin surprizleri vardir muhakkak. fenerbahceyse butun kozlariyla acik secik ortada. savunmalar sampiyonu belirler, bu durumda fbnin isi zor. ancak kleiza bir kere costu mu savunma falan dinlemez, o da ayri bir husus. kleiza dursa bojan var, bojan dursa bo, bo dursa omer, omer dursa emir, emir dursa nemanja var. kisacasi fbnin form durumuna cok bagli bence seri. o yuzden ilk karsilasma onemli, finalin seyrini de ortaya koyacaktir.
Beşiktaş'ta Basketbol Genel Direktörlüğü'ne Yiğiter Uluğ getirildi.
Çok güzel bir hamle daha.
Bugünkü TBF toplantısından sonra yabancı sınırı kararının açıklanacağı söyleniyordu.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Mevut yabancı sınırı bile büyük dertken bir de devşirmeler de yabancı olacak. Eğer sınır aynı kalırsa veya daha sıkı olursa takımlarımız ciddi şekilde etkilenir. Avrupa'da çok iyi yerlere gelebilecek yatırımlar yapılıyorken Federasyon resmen buna engel olabilir.
Fenerbahçe çok iyi başladı.Skor 7-0
Furkan dışındakiler çok kötü toparlanmak lazım.
Bugün düzenlenen TBF Yönetim Kurulu Toplantısı’nda BEKO Basketbol Ligi’nde yer alacak yabancı oyuncu sayısı ile ilgili kararlar değerlendirildi.
Değerlendirme sonucunda;
Yabancı oyuncu sayısındaki artışa yönelik uygulamanın, Türk Basketbolu ve milli takımlara olası etkisi gözönünde bulundurularak, 2014-2016 sezonu ile kısıtlı olmak üzere iki sezon için geçerli olmasına,
Mevcut dönemde halen 3+2 olarak uygulanan yabancı oyuncu sayısının 5+0 olarak uygulanmasına,
Avrupa kıtası uyruklu oyuncuların kadroda bulundurulma zorunluluğu uygulamasının kaldırılmasına,
Yabancı uyruklu oyuncu sayısındaki artışa paralel olarak kulüplerin basketbola yapacakları katkı ve şartların ortak olarak belirlenmesine prensipte karar verildi.
Karar, Lig Kurulu Toplantısı’nda görüşülerek basketbolun ve milli takımların gelişimi için kulüplerin yapacakları katkılarla birlikte değerlendirilecek ve kesinleştirilecektir.
Savunma kötü, boş 3'lükler kaçıyor. Maçı kazanmamız imkansız gibi bir şey bugün.
Emir.![]()
![]()
Rahat kazanacak gibi duruyor Fenerbahçe.
Emir kendini fena affettirdi.![]()
lk Çeyrek 26-15 bitti.Emir'in 3lüğü süper oldu![]()