fenerbahçe'den 8 oyuncu seçildiğini uzun zamandır hatırlamıyorum. gelsin eleştiriler![]()
Tatmin olursunuz belki
Balta'nın olmamasının nedeni bence yaşla ilgili değil.Bilmiyorum farkındamısınız ancak 2014'te Hamit,Egemen,Bekir,Umut felan hepsi 30'unu aşmış olacak.Balta'da şu anda 29 yaşında.Adam 35 yaşında olmuyor yani 2014'te
İsmail'de ayrıca sezonun ilk yarısı kaçırıyor.Anlamsız olmuş çağırması.
Volkan
Gökhan-Egemen-Ömer-Hasan
Selçuk-Emre-Nuri
Solda Arda-Sağda Hamit.
Burak
Yada orta sahayı Selçuk-Nuri yapıp İleri hattı Arda-Pektemek-Burak-Umut'ta olabilir.Bu biraz fazla ofansif oluyor.Sercan olabilir Umut yerine.
@RasAnt
Ne kadar patavatsız bir cümledir o.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hakan Balta milli takımın as oyuncusu diyordun. 2-3 dandik maçta Hasan Ali oynadı diye hemen as mı oldu diyordun. Hasan Ali milli takımın yedek sol beklerinden biri diyordun. Ne oldu?Gördüğün gibi Hakan Balta yok. Fanatizm yapan ben miyim, sen misin? Hakan Balta'yı yeni yapılanmada A.Avcı düşünmüyor demiştik o kadar ama ciddiye almamıştın.
Milli kadroyu beğenmedim açıkçası. Üç büyükler dışında takım mı yok Allah aşkına? Alper Potuk neden kadroda yok? 2 yıl öncenin şampiyonu Bursaspor'dan bir tane bile futbolcu yok. Çok basit bir kadro seçimi olmuş, üç büyüklerdeki oynayan adamları almış, gerisi yok.
M.Topuz'un kadroya neden alınmadığını da anlamadım, bu adama kastları var herhalde hiçbir şekilde almıyorlar.
Beşiktaş'tan Necip, G.Saray'dan Emre Çolak'ın olmaması da apayrı saçmalık. İkisi de gelecekte bu takımın önemli isimleri olacakken kadroya almamak çok büyük hata. Ayrıca yine Sinan Bolat neden yok, onu da anlamış değilim.
--
Edit:
Kurduğun orta sahalar çok ofansif kaçıyor, savunma zaafiyeti ortaya çıkar, kesici adam şart. Selçuk-Emre-Nuri-Topal dörtlüsünden ikisini oynatır (M.Topal kesin oynar, yanına birini ilave eder), ileriyi de Hamit-Arda-Sercan-Burak ile kurar.Selçuk-Emre-Nuri
Solda Arda-Sağda Hamit.
Burak
Yada orta sahayı Selçuk-Nuri yapıp İleri hattı Arda-Pektemek-Burak-Umut'ta olabilir.
Mantıklı olan; Hamit-Topal-Selçuk-Sercan / Arda-Burak olur ileri hat.
Nuri fazla forma şansı bulamadığı için kendi takımında bence yedek kalmalı, Selçuk daha formda ve ileri hatla uyumu daha iyi. Emre'yi de seçebilir hoca. Ama kesin Topal oynar, Emre-Selçuk olursa çok ofansif olur, ileriyi iyi çıkarız ama savunma olmaz.
A.Avcı: "İsmail Köybaşı bu takımın parçasıdır. Bunu hissettirmek için onu kadroya aldım. Kondisyonerimizin gözetiminde bizimle olacak"
So what?
Saike
İsmaille Hasan varken Hakan diyor fanatikler,biride kalkmış solaçık oyuncu yerine orta saha alınmalıydı diyor.
Şöyle bir kadro iyi olur .
Volkan
Gökhan-Egemen-Ömer Toprak(Bekir)-Hasan Ali
Nuri-Emre(Selçuk)
Sercan-Arda-Kerim Frei
Burak
İsmail oynayamayacak, herhalde milli takımda sakatlandı diye böyle bir şey yapıldı.
Hakan Balta'nın düşünülmemesini normal görüyorum Avcı mili takımda hücum yapabilen iyi bindirmeler yapan bekler düşünüyor demek ki. Hasan Ali - Caner - Hamit - GG seçimleri de bunları gösteriyor.
Orta saha da ben Nuri'nin oynamaması gerektiğini düşünüyorum Emre ve Selçuk idealdir.
semih kaya-ömer ikilisi veya bekir-ömer vs ikililer çok daha iyi bu egemene futbolcu diyoruz ya biz de ve emre büyük ihtimal artık o kadar çok oynamaz selçuku görürüz sercan bildiğim kadarıyla solda daha çok oynuyor ondan o sola geçer kerim frei sağda kalır onun yerine de hamit kullanılır yine bir saçma bir kadro oldu anlaşılacağı üzere kim nerde ne yapıyor belli değil
Volkan
Gökhan-Bekir (Semih Kaya)-Ömer Toprak-Hasan Ali
Nuri-Selçuk(Emre)
Hamit-Arda-Sercan Saraer
Burak
filan ama türk milli takımı her zaman çift forvet oynamalı burak tek başına o kadar iş yapamaz umutun da olması gerek...
Ayrıca şu Balta ve Hasan Ali kıyaslaması çok anlamsız.Her kadroda artık başlar bu tartışma.Balta'nın defansif yönü iyi ancak diğer özellikleri düşük.Avcı'da düşünmüyor heralde artık onu.Belki Hollanda maçı kadrosuna İsmail olmayacağı için çağırabilir.Galatasaray'da adam gibi sol bek olsa Balta'nın ismi geçmez bile.Şu anda transfer nereye istiyor diye sorsanız herkes bizde sol beke der.
İsmail ve Hasan Ali'nin hızlı olması avantaj.Avcı'da bu yüzden onları tercih edicektir.İkisi yeter sol beke.Önemli olan belli bir kaliteyi sağlamak.
Benim eleştirim Serdar Aziz'i hiç düşünmemesi.Adam taş gibi defans.Hırslı.Onuda monte etmesi lazım milli takıma.
Serdar Aziz, Alper Potuk, Veysel Sarı olabilirdi belki.Bu haliyle de iyi ama.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Stoperler yeterli katılıyorum ancak en zayıf halka Bekir gibi.Bu sene Yobo ve Egemen'in arkasında kalır diye tahmin ediyorum.Bu yüzden adı pek geçmezse gözden düşebilir.
Hedef 2014 için bir kadroysa Alper ve Serdar Aziz gibi oyuncularda rotasyonda olmalı.Hatta Çolak bile hak ediyor bence.En azından hazırlık maçlarında denenebilir bu oyuncular.
ADAY KADRO BELİRGİNLEŞMESİ İÇİN SIRALAYALIM
ADI SOYADI TAKIMI
VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE A.Ş.
FEHMİ MERT GÜNOK FENERBAHÇE A.Ş.
GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE A.Ş.
HASAN ALİ KALDIRIM FENERBAHÇE A.Ş.
BEKİR İRTEGÜN FENERBAHÇE A.Ş.
EGEMEN KORKMAZ FENERBAHÇE A.Ş.
CANER ERKİN FENERBAHÇE A.Ş.
MEHMET TOPAL FENERBAHÇE A.Ş.
SEMİH KAYA GALATASARAY A.Ş.
SELÇUK İNAN GALATASARAY A.Ş.
BURAK YILMAZ GALATASARAY A.Ş.
HAMİT ALTINTOP GALATASARAY A.Ş.
UMUT BULUT GALATASARAY A.Ş.
İSMAİL KÖYBAŞI BEŞİKTAŞ A.Ş.
MUSTAFA PEKTEMEK BEŞİKTAŞ A.Ş.
TOLGA ZENGİN TRABZONSPOR A.Ş.
ÖMER TOPRAK BAYER 04 LEVERKUSEN
ARDA TURAN CLUB ATLETICO DE MADRID
EMRE BELÖZOĞLU CLUB ATLETICO DE MADRID
GÖKHAN TÖRE FC RUBIN KAZAN
KERİM FREI FULHAM FC
NURİ ŞAHİN REAL MADRID CF
SERCAN SARARER SPVGG GREUTHER FÜRTH
MEVLÜT ERDİNÇ STADE RENNAIS FC
TUNAY TORUN VfB STUTTGART
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bence bu takım çok can yakar
![]()
Son dönemdeki performansıyla Hakan milli formayı hak ediyordu. Ayrıca o bölgedeki en tecrübeli isim. Resmi maç olsaydı bence alınmalıydı fakat hazırlık maçı sonuçta, pek önemli değil kadroda olup olmaması.
Stoperlere bakarsak önümüzdeki 7-8 sene kolay kolay stoper sıkıntısı çekeceğiz gibi gözükmüyor. Serdar Aziz alınabilirdi ama performansı çağrılan 4'lünün bir tık altında şu an.
Orta sahada 32'sini dolduracak Emre'de neden ısrar edilir anlamıyorum. Tamam iyi oyuncuda onun bölgesinde oynayabilecek Selçuk var Nuri var Hamit var. Al Alper'i Çolak'ı takıma alışsınlar işte bu maçlarla.
Forvete Mevlüt'ün alınması iyi olmuş. 1-2 seneye de Muhammet Demir'le Pektemek'te kadroya monte edilir, güzel bi forvet hattı olur.
Screw you guys, I'm goin' home
Abdullav Avcı,Nuri'yi ilk 11 de düşünür diye düşünüyorum.Topal aklımdan çıktı bir an.Ofansife yöneldim direk.
Eleme maçlarında bence Emre kesik yiyebilir.Rasant'ın kurduğu kadro ideal.O kadroda Nuri olucaktır diye düşünüyorum bir tek.
Ayrıca Umut ve Pektemek'de Avcı'nın gözdeleri.İleri hatta varyasyonlar olabilir.
Birde umarım bir ara Arda'yı 10 numarada denemişti o hatasından vaz geçer.Arda'ya kanattan başkası yaramaz.
Iyi bir kadro secimi olmus, ozel bir mac olabilir ama takim ruhu daha yeni olusmaya basladi bu yuzden fazla oynanmiyor kadro ile bence. Elemeler basladiktan sonraki hazirlik maclarinda cok daha fazla degisik isimler goruruz.
Alper Potuk fiziğini biraz geliştirirse Emre bıraktığında orta sahamız için onun yerini doldurabilecek isim olur. Ayrıca ben kulübünde oynamayan oyuncunun milli takımda oynatılmasına karşıyım. 2. dünya ülkesi değiliz biz. Oynayan,fit durumdaki isimler olmalı her zaman kadromuzda. O yüzden Nuri oynayacağı bir takıma gittiğinde ya da oynamaya başladığında 11'e girebilmeli ancak.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hakan'ın ofansı kötü diyorsunuz da Hakan Hasan Ali'den çok daha fazla gol ve asist yapmıştır bunu untumayın. Bu arada Hasan Ali , Hakan'dan falan daha iyi değil Hakan geçen sezon ve bu sezon harika. Hasan Ali için en basit örnek dün Vaslui'nin bir pozisyonunda ara pasında Hasan koşmaya bile tenezzül etmemiştir ve rakip karsı karsıya pozisyon yakalamıştır. Kimse kimseyi kandırmasın top sürüyor , yana pasa atıyor diye Hasan Ali Türkiye'nin en iyi sol beki değildir.
Hakan'ın bende Hasan Ali'den daha iyi olduğunu düşünüyorum en azından şimdilik uzun vadede Hasan Ali'de potansiyelli bir oyuncu tabi ki.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Benim çağıracağım isimler şöyle olurdu ;
Kaleciler:
Volkan Demirel
Tolga Zengin
Sinan Bolat
Defans:
Gökhan Gönül
Veysel Sari
Semih Kaya
Ömer Toprak
Egemen Korkmaz
Serdar Aziz
Hakan Balta
Hasan Ali Kaldirim
Orta Saha:
Selcuk Inan
Nuri Sahin
Emre Belozoglu
Mehmet Topal
Alper Potuk
Arda Turan
Gökhan Töre
Sercan Sararer
Kerim Frei
Engin Baytar
Hamit Altintop
Forvet:
Burak Yilmaz
Mustafa Pektemek
Umut Bulut
Mevlüt Erdinc
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
bu arada şimdi dikkatimi çekti de Olcan nasıl olmaz ya ?
Kadroya alınmaması Hakan'ın Hasan'dan iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.Hakan Balta şu haliyle milli takımın banko sol bekidir.Abdullah Avcı çağırmadıysa vardır bir sebebi.Kendi bilir.Size göre Hasan Ali dünya çapınca mükemmel bir sol bek herhalde bu kadar öve öve bitiremediğinize göre.Eylüldeki grup maçlarında hep birlikte görürüz kim oynuyor kim yedek oluyor.
Aygun hala banko oyuncusu, elemelerde oynar diyosun. Adam aday kadroya bile almamis, ne yani bi tek Hakan Balta'yi mi dinlendiriyor?
olcan,veysel, gibi oyuncular kesinlikle alinmaliydi.
Hakan , hasanın biraz deneyimli hali al birini vur ötekisine