Sayfa 17 / 130 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Müthiş bir transfer. Sessiz sedasız aldılar Zapata'yı. Ellerinde Musacchio, Gonzalo vardı zaten. Zapata'yla beraber iyice güçlendi defans hattı.

Sheriff Misafir

İyi transfer, nekadara mal oldu acaba..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    İyi transfer, nekadara mal oldu acaba..
    7 Milyon Euro olduğu söyleniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yeni bir Man. City doğuyor....
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yahu haberi okumadınızmı siz 9 milyon € ödedi diyor haberde

çok fazla bir para değil bence iyi transfer olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Jose Mourinho'nun forvet ısrarı

13 Temmuz 2011 17:54 | NTV Spor ve Ajanslar
    Real Madrid'te uzun bir aradan sonra basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Jose Mourinho, takımın tek eksiğinin forvet olduğunu, 3 farklı kupada oynamak için 3 forvete sahip olmaya karar verdiklerini belirtti.

ABD kampında olan Real Madrid'te uzun bir aradan sonra basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Jose Mourinho'nun, "Benim genç futbolcularım için Real Madrid'de oynamak zor. Başkalarıyla kıyaslanmalarına da ihtiyaçları yok. Ne Şahin (Nuri), Zidane ne de Varane, Hierro" dedi.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, Mourinho'nun yeni sezon öncesinde transferler ve takımın durumuyla ilgili açıklamalarına ağırlık verildi. "Yüzde 90'ı tamamlanmış bir takımın var. 21 futbolcu ve 3 kaleci istiyorum, şu anda tek eksik var" diyen Mourinho'nun forvet talebini yineledi. Portekizli teknik adam, alınacak forvetle ilgili ipucu vermezken, "Neymar Santos'un, Agüero'da Atletico Madrid'in futbolcusu Adebayor da Manchester City'nin ama 6 ay bizim futbolcumuz olduğu için belki de bize en yakın olan o" ifadesini kullandı.

Geçen sezon Higuain'in sakatlığından dolayı kötü bir tecrübe yaşadıklarını anımsatan Mourinho, "50'den fazla maç olan 3 farklı kupada oynamak için 3 forvete sahip olmaya karar verdik. Tek eksik bu forvet. Umarım Higuain'i dönüşünde formda bulurum" dedi.

Mourinho ayrıca, kampın ilk günüyle ilgili, "Futbolcular fiziksel olarak ölü durumdalar. Tatil sonrası, ilk antrenmanda çok yoruldular. Yarın daha yorgun olacaklar ama cumartesi günkü hazırlık maçında oynamaları için onlara biraz oksijen vereceğim" diye konuştu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Yeni bir Man. City doğuyor....
    Bu adamlar daha dikkatli ama hem o kadar yüksek bedeller ödemediler daha. parayı daha olumlu kullanıyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Arap emirlikleri adı üstünde
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kendisine saygısızlık edip gitmeyecek karakterde bir adam. gitmez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

açıkcası seviniyorum malaga'nın yükselişine. belki 3-5 seneye barça ile real'in yanına yaklaşacak bir takım olur la liga'da.

Bence de forvet lazım ama alabileceği adam yok gibi ortada. Villa'yı mı alsın Ibra'yı mı alsın yoksa Eto'o'yu mu ? Yoksa Hulk'ı mı ? bana göre sonuncusu yetersiz diğerleri de imkansız. Real Madrid süper forvetlerin hepsini kaçırdı şimdi bir alt sınıf olan Higuain ve Benzema ile yetinmek zorunda.

Bir Ronaldo bir Raul daha bulamazlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

neymar"i alcaklar galiba ama neymar bana gore real madrid sistemine u ygun bir oyuncu degil

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

cenk tosun var türk olarak. muhakkak düşünüyordur.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Aguero uygundur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mete serdar çoban

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adebayor'u tekrar alabilirler. Adebayor, City'nin ilk antrenmanına çıkmadı.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Aguero uygundur
    Atletico onlara çöp bile satmaz bence

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bencede Aguero gelebilir,hemde çok sper olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

al lukakuyu iste daha ne beklion

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Falcao için 26,5 milyon £ teklif etti Real Madrid.

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    Atletico onlara çöp bile satmaz bence
    Serbest kalma maddesi var, 45 milyon Euro.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gerçek bir forvet lazım bence Rooney Falcao Drogba İbra vs. gibi en uçta oynayabilecek bir forvet.Aguero öyle değil daha çok yardımcı forvet gibi bence Falcao çok iyi olur.Benzema çok kazma Higuain eski formunun yanından bile geçemiyor,fazla da alacak oyuncu seçenekleri yok ellerinde.Torres'i alsalardı zamanında misal ama o tren kaçtı.Rooney'i alamazlar Drogba ile İbra'yı almazlar muhtemelen.Alsınlar Falcao'yu 30 gol atmazsa ligde bende futboldan anlamıyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tevez var mis gibi

Tevez ordada huzursuz olur şimdi Bence Falcao çok faydalı olur adam napıp edip atıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Teveze bende katılıyorum hem arjantinede yakın hemde dünyanın en iyi kulübünde oynayacak biçilmiş kaftan bence Tevez

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Adebayor telefon bekliyor!

Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin kadrosunda bulunan Emmanuel Adebayor, Real Madrid'e dönmek için Jose Mouırinho'nun çağrısını beklediğini belirtti.

14 Temmuz 2011 Perşembe - 15:03
    Reuters

Geçtiğimiz sezon 6 aylığına da olsa Real Madrid forması giyen Togolu golcü Emmanuel Adebayor, Manchester City'den ayrılıp Real Madrid'e gideceği günleri iple çekiyor.

Manchester City'nin sözleşmeli oyuncusu olan ancak önümüzdeki günlerde Real Madrid'den teklif beklediğini ve İspanyol devinin Los Angeles'daki kampına katılmayı hayal ettiğini belirten Adebayor: "Eğer Real Madrid'e gitmeyeceksem başka bir takıma transfer olmak gibi isteğim yok." şeklinde konuştu.

"Şu anda Mourinho'dan telefon bekliyorum ve umarım arar. Eğer beni takımında görmek isterse, Real Madrid formasını en az 3-4 sezon giyip daha sonra da emekli olmak istiyorum." diyen 27 yaşındaki golcü, "Ona buradan söylemek istediğim tek şey: 'Eğer bana ihtiyacın varsa ben buradayım.' Bana ihtiyacım olan güveni verdi ve tekrar futbol oynama keyfi kazandırdı." diyerek Mourinho'ya mesaj yolladı.

Geçtiğimz günlerde Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho'nun transfer konusunda "Agüero Madrid'in, Neymar ise Santos'un futbolcusu. Adebayor ise 6 ay da olsa bizimle beraber olmuştu. Bu durumda bize en yakın olan isim Adebayor'dur." şeklinde açıklama yapması da bu transferin yakın zamanda gerçekleşeceği beklentisi yarattı.

2008 yılında Afrika'da yılın oyuncusu seçilen Adebayor, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Real Madrid'e katılmış ve özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki Tottenham maçında attığı gollerle dikkat çekmişti. Toplamda 14 kez giydiği eflatun beyazlı forma ile 5 gole imza attı.

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Serbest kalma maddesi var, 45 milyon Euro.
    yinede ihtimal vermiyorum ben, maradona'nın damadı olmasının da etkisiyle kulüp "r.madrid'e gitme" dese gitmez bence.

Mourinho tercihini Tevez'den yana kullanmalı bence. Sergio Agüero'yu da Real Madrid'de görmek isterim o ayrı.

Higuain ve Benzema'dan ziyade daha üst düzey bir forveti hakediyor Real Madrid.Higuain sakatlığının ardından toparlayamadı,Benzema da çok yetersiz.Bence Falcao'yu almalılar,tam Mourinho'nun kurmak istediği sisteme uyacak bir forvet.

Sayfa 17 / 130 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Mesaj Yetkileri