Müthiş bir transfer. Sessiz sedasız aldılar Zapata'yı. Ellerinde Musacchio, Gonzalo vardı zaten. Zapata'yla beraber iyice güçlendi defans hattı.
İyi transfer, nekadara mal oldu acaba..
Yeni bir Man. City doğuyor....
Football is simple,but Football Manager is not
çok fazla bir para değil bence iyi transfer olmuş.
13 Temmuz 2011 17:54 | NTV Spor ve Ajanslar
Real Madrid'te uzun bir aradan sonra basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Jose Mourinho, takımın tek eksiğinin forvet olduğunu, 3 farklı kupada oynamak için 3 forvete sahip olmaya karar verdiklerini belirtti.
![]()
ABD kampında olan Real Madrid'te uzun bir aradan sonra basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Jose Mourinho'nun, "Benim genç futbolcularım için Real Madrid'de oynamak zor. Başkalarıyla kıyaslanmalarına da ihtiyaçları yok. Ne Şahin (Nuri), Zidane ne de Varane, Hierro" dedi.
İspanyol basınında yer alan haberlerde, Mourinho'nun yeni sezon öncesinde transferler ve takımın durumuyla ilgili açıklamalarına ağırlık verildi. "Yüzde 90'ı tamamlanmış bir takımın var. 21 futbolcu ve 3 kaleci istiyorum, şu anda tek eksik var" diyen Mourinho'nun forvet talebini yineledi. Portekizli teknik adam, alınacak forvetle ilgili ipucu vermezken, "Neymar Santos'un, Agüero'da Atletico Madrid'in futbolcusu Adebayor da Manchester City'nin ama 6 ay bizim futbolcumuz olduğu için belki de bize en yakın olan o" ifadesini kullandı.
Geçen sezon Higuain'in sakatlığından dolayı kötü bir tecrübe yaşadıklarını anımsatan Mourinho, "50'den fazla maç olan 3 farklı kupada oynamak için 3 forvete sahip olmaya karar verdik. Tek eksik bu forvet. Umarım Higuain'i dönüşünde formda bulurum" dedi.
Mourinho ayrıca, kampın ilk günüyle ilgili, "Futbolcular fiziksel olarak ölü durumdalar. Tatil sonrası, ilk antrenmanda çok yoruldular. Yarın daha yorgun olacaklar ama cumartesi günkü hazırlık maçında oynamaları için onlara biraz oksijen vereceğim" diye konuştu.
Arap emirlikleri adı üstünde
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
kendisine saygısızlık edip gitmeyecek karakterde bir adam. gitmez.
açıkcası seviniyorum malaga'nın yükselişine. belki 3-5 seneye barça ile real'in yanına yaklaşacak bir takım olur la liga'da.
Bence de forvet lazım ama alabileceği adam yok gibi ortada. Villa'yı mı alsın Ibra'yı mı alsın yoksa Eto'o'yu mu ? Yoksa Hulk'ı mı ? bana göre sonuncusu yetersiz diğerleri de imkansız. Real Madrid süper forvetlerin hepsini kaçırdı şimdi bir alt sınıf olan Higuain ve Benzema ile yetinmek zorunda.
Bir Ronaldo bir Raul daha bulamazlar.
neymar"i alcaklar galiba ama neymar bana gore real madrid sistemine u ygun bir oyuncu degil
cenk tosun var türk olarak. muhakkak düşünüyordur.![]()
(/s)
Aguero uygundur
Bencede Aguero gelebilir,hemde çok sper olur.
al lukakuyu iste daha ne beklion![]()
Gerçek bir forvet lazım bence Rooney Falcao Drogba İbra vs. gibi en uçta oynayabilecek bir forvet.Aguero öyle değil daha çok yardımcı forvet gibi bence Falcao çok iyi olur.Benzema çok kazma Higuain eski formunun yanından bile geçemiyor,fazla da alacak oyuncu seçenekleri yok ellerinde.Torres'i alsalardı zamanında misal ama o tren kaçtı.Rooney'i alamazlar Drogba ile İbra'yı almazlar muhtemelen.Alsınlar Falcao'yu 30 gol atmazsa ligde bende futboldan anlamıyorum![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tevez var mis gibi
Tevez ordada huzursuz olur şimdiBence Falcao çok faydalı olur adam napıp edip atıyor.
Teveze bende katılıyorum hem arjantinede yakın hemde dünyanın en iyi kulübünde oynayacak biçilmiş kaftan bence Tevez
Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin kadrosunda bulunan Emmanuel Adebayor, Real Madrid'e dönmek için Jose Mouırinho'nun çağrısını beklediğini belirtti.
14 Temmuz 2011 Perşembe - 15:03
Reuters
Geçtiğimiz sezon 6 aylığına da olsa Real Madrid forması giyen Togolu golcü Emmanuel Adebayor, Manchester City'den ayrılıp Real Madrid'e gideceği günleri iple çekiyor.
Manchester City'nin sözleşmeli oyuncusu olan ancak önümüzdeki günlerde Real Madrid'den teklif beklediğini ve İspanyol devinin Los Angeles'daki kampına katılmayı hayal ettiğini belirten Adebayor: "Eğer Real Madrid'e gitmeyeceksem başka bir takıma transfer olmak gibi isteğim yok." şeklinde konuştu.
"Şu anda Mourinho'dan telefon bekliyorum ve umarım arar. Eğer beni takımında görmek isterse, Real Madrid formasını en az 3-4 sezon giyip daha sonra da emekli olmak istiyorum." diyen 27 yaşındaki golcü, "Ona buradan söylemek istediğim tek şey: 'Eğer bana ihtiyacın varsa ben buradayım.' Bana ihtiyacım olan güveni verdi ve tekrar futbol oynama keyfi kazandırdı." diyerek Mourinho'ya mesaj yolladı.
Geçtiğimz günlerde Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho'nun transfer konusunda "Agüero Madrid'in, Neymar ise Santos'un futbolcusu. Adebayor ise 6 ay da olsa bizimle beraber olmuştu. Bu durumda bize en yakın olan isim Adebayor'dur." şeklinde açıklama yapması da bu transferin yakın zamanda gerçekleşeceği beklentisi yarattı.
2008 yılında Afrika'da yılın oyuncusu seçilen Adebayor, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Real Madrid'e katılmış ve özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki Tottenham maçında attığı gollerle dikkat çekmişti. Toplamda 14 kez giydiği eflatun beyazlı forma ile 5 gole imza attı.
Mourinho tercihini Tevez'den yana kullanmalı bence. Sergio Agüero'yu da Real Madrid'de görmek isterim o ayrı.
Higuain ve Benzema'dan ziyade daha üst düzey bir forveti hakediyor Real Madrid.Higuain sakatlığının ardından toparlayamadı,Benzema da çok yetersiz.Bence Falcao'yu almalılar,tam Mourinho'nun kurmak istediği sisteme uyacak bir forvet.