Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
Sayfa 17 / 17 İlkİlk ... 7151617
481 ile 506 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/haber/kadiko...e-kupa-sesleri

Maçın öyküsü yayınlanmış Bu takım geçen sene olduğu gibi yine kenetlenmiş. Böyle olduğu zaman bu takımın neler yapabildiğini bilmeyen yok(bkz: geçen sene 17'de 16).

Fener gol gol gol
    İki kupa geliyor!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bekq View Post

Maçın öyküsü yayınlanmış Bu takım geçen sene olduğu gibi yine kenetlenmiş. Böyle olduğu zaman bu takımın neler yapabildiğini bilmeyen yok(bkz: geçen sene 17'de 16).

Fener gol gol gol
    İki kupa geliyor!
    İnanmak başarmanın yarısıdır, Biz inandıktan ve korkmadan mücadele ettikten sonra her yol Roma'ya çıkar. Senelerdir evde deplasmanda en fazla derbi kazanan bir takım gibi yine ve yeniden o ruhla, o heybet ve coşku ile mücadele edersek, istediğimizden fazlasını çok rahat alırız, ama dediğim gibi önce kendine saygın olacak ve inanacaksın.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    O kadar şey varken siz golün dakikasını değiştirilmesine mi taktınız ? Bir oturun başınızı ellerinizin arasına alın ve sakince düşünün, empati yapmayı deneyin. Direk yok ciddiye almam, konuşsunlar, etsinler demeyiniz. Yoksa nerede kalır objektif yorum yapma yeteneğiniz ?

Ortada ırkçılık yapıldığına dair video görüntüsü var. Şahsen Emre' nin haketmediği şeylerden ceza almasını da istemem. Ama adamın söylediği şeyin p... olmadığı çok açık. Açıklamalarına inanmak için biraz saf veya kör olmak lazım.
    Dakikanın değiştirilmesine takmadım, her gün birbirinden garip açıklamalar yapanların, söylediklerini ciddiye almayacağımı söyledim. 60. dakikanın yanında Volkan çakıyı eldiveninden çıkarmıştır örneğini de verdim mesela.

Objektif olmak gibi bir derdim yok, mevcut Trabzonspor yönetimi benim gözümde değerini yitirmiştir ha onların da çok umrundaydı benim için değerli olup olmamalı gerçi ama bu benim düşüncemdir. Uzun süredir ortamı germeye yönelik çalışıyorlar ve bundan sonra da durmayacaklar, bu nedenle onların söylediklerinin benim için bir önemi yok.

Emre suçsuzdur, Emre dememiştir, p demiştir k demiştir ben bunlara girmedim ki. Emre'nin açıklamalarına inandım da demedim.

Baştan beri söylediğim, Zokora kendisine ırkçılık yapıldığını düşünüyorsa, o adamla sarılır mı? Maç sonu bir daha sarılıp kalan maçlarında başarı diler mi? Maç sonu iyi arkadaşı ten rengi benzer Yobo ile konuşurken bir sıkıntı yok der mi? En azından böyle bir rahatsızlığım var Emre hiç size karşı da böyle yapmış mıydı demez mi?

Sonra hoop maç sonu açıklama. Trabzonspor TFF kısmına başvuruyu yapmış acaba Zokora savcılığa şikayette bulundu mu?

Siz aynı durumda olsanız, size bu lafı diyen adama 2 kere sarılır mısınız? Sarıldınız demek ki anlık bir durumdu ve yaşandı geçti ki sarıldın, özrünü kabul ettin, maç bitince yeniden gündeme ne için getirirsiniz?

En önemlisi bu kadar içerledin, maç sonu gündeme getirdin, sana bu çirkin hareketi yapan adamı neden savcılığa şikayet etmezsin? (Sporda Şiddet Yasasına göre 6 ay ile 2 yıl arasında hapis cezası istemiyle yargılanır)

Empati yapın diyorsun, hep Emre tarafına bakıyoruz, ben hiç Emre dedi demedi olayına girmeden, diğer taraftan bakıyorum. Siz de empati yapıp diğer taraftan bakabilseniz?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fener gol gol gol
    İki kupa geliyor!

Volkan ve Bekir'in gol sevinci anlatılamaz..

Tüylerim diken diken olmuş vaziyette yazıyorum....

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

İkinci paragraf sana yönelik değildi genel yorumumdu zaten

Empati konusunda, Emre' nin yerine kendimi koyduğumda evet bana küfür edildiyse küfür ederdim ki bu konu hassasımdır ama ben ırkçılığın suç olduğunu ve buna ağır yaptırımlar uygulandığını ve hatta bu konu yüzünden daha önce zor günler geçirdiysem eğer yok hayır o tip şeyler söylemezdim. Söyleyen de suçludur diye düşünürüm
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İkinci paragraf sana yönelik değildi genel yorumumdu zaten

Empati konusunda, Emre' nin yerine kendimi koyduğumda evet bana küfür edildiyse küfür ederdim ki bu konu hassasımdır ama ben ırkçılığın suç olduğunu ve buna ağır yaptırımlar uygulandığını ve hatta bu konu yüzünden daha önce zor günler geçirdiysem eğer yok hayır o tip şeyler söylemezdim. Söyleyen de suçludur diye düşünürüm
    Emre'nin yerine koyun demedim, Zokora'nın davranışları konusunda o açıdan bakın dedim. Hep diyoruz ya Emre şöyle dedi, Emre böyle dedi yok o ağızdan p çıkmaz bilmem ne çıkar falan, ben de diyorum ki Zokora'nın yaptıklarına da bakalım?

Buradan Emre dememiştir, Zokora suçludur anlamı da çıkarılmasın, sadece bakalım Zokora'nın davranışlarına ve düşünelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Emre'nin yerine koyun demedim, Zokora'nın davranışları konusunda o açıdan bakın dedim. Hep diyoruz ya Emre şöyle dedi, Emre böyle dedi yok o ağızdan p çıkmaz bilmem ne çıkar falan, ben de diyorum ki Zokora'nın yaptıklarına da bakalım?

Buradan Emre dememiştir, Zokora suçludur anlamı da çıkarılmasın, sadece bakalım Zokora'nın davranışlarına ve düşünelim.
    Zokora' nın davranışlarını çıkar ilişkisine yoruyorum ben. Adama laf söylenmiş ama kendisi önemsememiş ve belki sindirmiş. Ama Türkiye' de olduğumuz için "Sen nasıl adamsın, o laf sindirilir mi ? Git kavga et hakkını ara, gurur yap" diyecek onlarca insan var ortada, hatta çevrenizde bile görebilirsiniz o tip kişilerden. Bu kişiler yüzünden maç sonunda bu konu tekrar ısıtılıp medyanın önüne koyulmuştur diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O zaman Emre'nin çıkıp, bu işte art niyet var demesine hak veriyorsunuz.

Olay ikisi arasında geçmiş ve Zokora olayın muhattabı, Emre ile sorunu çözmüşler, geriye kalanlara susmak düşer ama öyle değil, biz Zokora'dan da daha zenci olur, ondan daha fazla onun hakkını savunuruz, Emre'ye sallarız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şikayetçi misin diyorlar adam kulübümü bekleyeceğim diyor .. evet, Zokora çok etkilenmiş ! adam zaten ilk basın toplantısında demiş olabilir diyor direkt olarak dedi demiyor. sözde mağdur bile emin değilken bizim Türk insanımız 'asalım, keselim, futbolu bıraksın, çekip gitsin' diyor neden ? Çünkü; o Emre ve Fenerbahçe'nin oyuncusu.. saldıracak bir yer bulmuşlar, Fenerbahçe'nin mükemmel futbolunu nasıl göz ardı ederiz derken bu ilaç gibi geldi. Emre'yi konuşmadan önce Trabzonsporluları konuşmalısınız o zaman samimi olduğunuza inanırım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O zaman Emre'nin çıkıp, bu işte art niyet var demesine hak veriyorsunuz.

Olay ikisi arasında geçmiş ve Zokora olayın muhattabı, Emre ile sorunu çözmüşler, geriye kalanlara susmak düşer ama öyle değil, biz Zokora'dan da daha zenci olur, ondan daha fazla onun hakkını savunuruz, Emre'ye sallarız.
    Uefa' ya göre ırkçılık konusunun 2 kişi arasında tatlıya bağlanması önemli değil yanlış bilmiyorsam. Her türlü ceza veriyorlar sanıyorum. Trabzon yönetimi de olayı biraz parlatıp medyaya sunuyor. Amaç konu kaynamasın. Emre' nin bu işte art niyet var demesi çok absürt bir olaydır. Siz diyebilirsiniz ama onun demesi komik olur. Ben gideyim ırkçı sözler söyleyeyim, maç sonunda videoda net şekilde gözüksün, Trabzon yönetimi bunu parlatınca "art niyet" olsun. Bence bu yanlış. Sen doğru düzgün davran ki kimse art niyet arayamasın. Bu kadar art niyet arayacaksam, gider Alex' e çamur atarım. 2 de şahit bulurum oh kebap. Alex' e iftira atabiliyor muyuz ? Hayır. Nedeni açık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

adam demedim diyor ama siz hala ırkçı sözler söyledi diyorsunuz. tabii demedim diyen Emre yse demiştir zaten.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    adam demedim diyor ama siz hala ırkçı sözler söyledi diyorsunuz. tabii demedim diyen Emre yse demiştir zaten.
    Ben gözümle gördüğüme inanırım Emre' ye değil. Orada p harfli birşeyler söyledim diyor. Ama p harfli bir şeyleri o şekilde söylemesi insanın konuşma mekanizmasına aykırı. Aynanın karşısına geçip deneyebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

mehmet topuza bakya adam tam şaban ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben gözümle gördüğüme inanırım Emre' ye değil. Orada p harfli birşeyler söyledim diyor. Ama p harfli bir şeyleri o şekilde söylemesi insanın konuşma mekanizmasına aykırı. Aynanın karşısına geçip deneyebilirsiniz.
    bildiğim kadarıyla p ile başlamıyor f ile başlıyor dediği kelime (ilk kelimeden bahsetmiyorum 2.kelime)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bildiğim kadarıyla p ile başlamıyor f ile başlıyor dediği kelime (ilk kelimeden bahsetmiyorum 2.kelime)
    Yok Emre P ile başlayanı söylediğini söyledi. Şu pr**k olan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok Emre P ile başlayanı söylediğini söyledi. Şu pr**k olan
    O görüntüde yer alan pozisyonda söylediğini iddaa etmiyor zaten bunu. O görüntü belkide bu lafı dedikten sonra ya da önce olmuştur.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

O görüntüde yer alan pozisyonda söylediğini iddaa etmiyor zaten bunu. O görüntü belkide bu lafı dedikten sonra ya da önce olmuştur.
    İddia o görüntü üzerine. O görüntü ile ilgili yorum yapıyor. Çünkü sorular o görüntü üzerine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İddia o görüntü üzerine. O görüntü ile ilgili yorum yapıyor. Çünkü sorular o görüntü üzerine.
    O görüntü ile ilgili en ufak bir şey söylediğini hatırlamıyorum. Sadece ırkçılık olayı ile ilgili basın toplantısı yaptı. "Bu görüntüde ben böyle demedim şöyle dedim" de demedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...medium=twitter

Tarafsız medyamıza teşekkür ediyoruz.Devlet kanalı bile bunu yağıyorya digerleri herşeye cürret edebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre Maraton'a bağlandığında söylediğini kabul etti. Ertesi gün basın toplantısında demedim dedi. Bu konuda doğruyu söylemediğini en azından çelişkili konuştuğunu söyleyebilirim.

Olayın diğer kısmına dönersek kendi aralarında çözdükten sonra Zokora'nın bunu dillendirmesi farklı amaçlar güttüğünü gösterir. Zaten lafı geçmeden belirtmiştim; bunu söylemesini ondan kim istedi diye.

Büyük ihtimal ortam gerilsin, Fenerbahçe'ye karşı bu yönden koz kazanalım mantığı ile yöneticiler yapmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Volkan ve Bekir'in gol sevinci anlatılamaz..

Tüylerim diken diken olmuş vaziyette yazıyorum....
    Bizi şampiyonluktan ziyade şampiyonluğu kovalamamız sevindirecek gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre programı izlemediğini tam olarak konuşulanları da bilmediğini ve küfürleşmeyi kabul ettiğini belirtti canlı yayında.

Dün geceki canlı televizyon bağlantısında Zokora ile aralarındaki diyalogları kabul ettiğini, ancak bugün baktığında kamuoyunda farklı bir algı oluştuğunu şaşkınlıkla gördüğünü belirten Emre...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bizi şampiyonluktan ziyade şampiyonluğu kovalamamız sevindirecek gibi.
    Kardeş, zaten bu takımla biz bunları yaptıksa diğer giden ve gelemeyen adamlarla alt üst ederdik şu takım bundan sonra 5 yesede problem değil hepsi yüreğini koydu sahaya...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

O bahsettiğiniz TRT Spor yaz aylarında maç günlerinde 2 den fazla göstermediği bazı maç özetlerini büyük fontlar ile işte şike yapılan maçlar diye yayınladığını unutmamak gerek. TRT artık TRT değil. Şimdi o maçlarla ilgili iddialar çürütüldü ve çürütülmek için sıra bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre ile Zokora'nın arasında küfürleşme ve Emre taraflı ırkçı bir söylem var. Bu oyuncular kendi aralarında barıştıktan sonra Zokora'ya birileri bu durumu basına söylemesini iletti. Bunun yanında Emre'ye de birileri "neden ırkçı söylem kullandığını kabul ettin" dediler ve Emre'de bunu basın toplantısında inkar etti.

Dikkatinizi çekerse Zokora biz Emre ile küfürleştik demiyor. Bana ırkçı söylemde bulundu diyor. Emre'de biz bu konuyu çözmüştük neden tekrardan ortaya getiriyor diye sorguladı. Bu durum bile olayın doğruluğunu nispeten ispatlamaktadır. Lig Tv programında daha kendisine sorulmadan "Söylemiş olduğu kelimeyi de sarf etmiş olabilirim. Bunu da kabul ediyorum. Aptalca bir kelimeydi." gibi bir yorum yapıyor. Söylemiş olduğu kelime derken ırkçı söylemden bahsediyor. Söylemiş olan kişide Zokora'dır. Konuşmanın devamında açık açık sorulunca da "Tam hatırlamıyorum, bilmiyorum, ağzımdan çıkmış olabilir. O bana küfür edince, bir cevap verdim ona. Ama ağzımdan tam olarak çıkıp çıkmadığını hatırlamıyorum. Ben yaptığım hatayı kabul ederim'' diyor. Basın toplantısında da "Zokora benim ..... dediğimi iddia etti. Bu sözleri söylediğimi kesinlikle kabul etmiyorum. Ben ..... diyorum. Bunu İngiltere'deyken öğrenmiştim, doğru değildi ama O'nun da söylediği şeyler vardı." diyor.

Yani benim kendimce haklı olan analizim doğrulanıyor. Benim Zokora'nın söylediği sözden haberim olmasa söylemiş olduğu kelimeyi sarf etmiş olabilirim demem. Önce bir ne söylemiş diye sorarım.

Emre'nin ırkçı bir kişiliğe sahip olmadığına dair sözlerini samimi buluyorum. Ancak söylemedim dediği noktada samimi değil. Tahminimce İngiltere'deki olayda da söylemişti. Sinir anında en sevdiğimiz kişiye bile ölsen yardım etmem diyoruz. Bunlar hayatın gerçekleri ama keşke olmasa. Ahlaki yönden gerçekçilik dönemindeysek Emre'nin bu hatasından dolayı ona ırkçı etiketini vurabiliriz. Ahlaki yönden özerklik dönemindeysek Emre'nin bu söyleminin nedenlerine bakarız ve sinir anı olması nedeniyle eleştirir ama bir etiket vurmayız.

Emre'de her konuda özür dileme limitini doldurdu. Özür dilemek bir daha yapmayacağının göstergesidir. Artık özürden ziyade kendini düzeltme evresine geçmelidir. Umarım bir daha bu olaylarla kendine zarar vermez.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...medium=twitter

Tarafsız medyamıza teşekkür ediyoruz.Devlet kanalı bile bunu yağıyorya digerleri herşeye cürret edebilir.
    ayip ve seviyesizce bir davranis olmus trt ne kadar özür dilese az bence.

Sayfa 17 / 17 İlkİlk ... 7151617

Mesaj Yetkileri