Sayfa 17 / 19 İlkİlk ... 71516171819 SonSon
481 ile 510 arası toplam 541 sonuç

Konu: NBA | Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bildiğin terbiyesizce davranıyoruz miamiye karşı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bunun adı tecavüz. Bu maçı izlemeyen çok şey kaçırıyor. Hiç şut kaçırmadık desek ayıp olmaz bence.

Edit : 2. maçtan sonra da söylemiştim kazanacağımızı. Tekrar ele aldık avantajı 4. maç belki yenilebiliriz ancak bu maçı almamız çok önemliydi. Gerçek kimliğimizi ortaya koyduk Leonard 2 maçta 18 sayı atmıştı bu sefer 30 küsür attı Green ve onun katkılarıyla rahat aldık.
    Last edited by Fearless Coward : 11.Haziran.2014 at 08:51

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Son 3 maçta olduğu gibi yine buradayız. 3-1 İçin güzel bir fırsat. Maça nasıl başlayacağımız galibiyet hakkında bizi fikir sahibi yapacaktır. Yine harika bir yüzdeyle başlarsak alırız onun dışında zor gibi çünkü Heat için intikam maçı ve kurtarıcı Lebron durumun ciddiyetinin farkında güzel maç olacaktır favorim Heat ama bizde Spurs olarak yine galibiyeti hedefliyoruz izleyip göreceğiz neler olacak.

Edit : 26-17 kapattık ilk çeyreği. Harika başladık kazanacağız inşAllah.
    Last edited by Fearless Coward : 13.Haziran.2014 at 06:45

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yine ilk yarıdan tecavüz ettik. 55-36 bitti açıkcası bizimkiler hiç duracak gibi durmuyorlar şampiyonluğa gidiyoruz adım adım hadi bakalım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Heat'lilere finali yaşattırmıyoruz adeta 2 maçtır erkenden terkediyorlar salonu. Geçen sezonun intikamı acı oluyor. Hayırlısıyla AT&T Center'da şampiyonuz. Bu arada Tim Duncan NBA tarihine geçti bir kez daha. Play-offlarda en çok double-double yapan oyuncu oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ayriyetten en fazla süre alan oyuncu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şampiyonluk günü bugün. Kötü başladık ancak biz Spurs'uz sağımız solumuz belli olmaz tempoyu sonlarda iyi bulduk 2. çeyreğe iyi başlarsak devamı gelir fark falanda kalmaz diyorum Lebron çok istiyor güzel bir maç oluyor ama artık gelsin şu şampiyonluk senelerdir bu anı bekliyoruz hani.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Manu GİNOBİLİ başka bir şey değil. Tek başına çevirdi maçı resmen tabi Duncan reisin katkılarını unutmayalım. Şampiyonluk geliyor az kaldı az.

Edit : Şampiyonluk yakın yüzükleri takın
    Last edited by Fearless Coward : 16.Haziran.2014 at 07:03

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Şampiyon SPURS 4 - 1

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Herkesin ellerine sağlık. İntikamımız acı oldu. Lebron tek başına süper 3lü ve Leonard'la savaşamadı. 7 yıl aradan sonra şampiyon SPURS. Helal olsun çocuklar.

Edit : MVP Leonard oldu. All-Star olmadan MVP olan 5. oyuncu oldu ayrıca. 3. Maçtaki o şahane performansı bizi şampiyon yaptı. Helal olsun sana kara oğlan.
    Last edited by Fearless Coward : 16.Haziran.2014 at 08:16

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Lebron James serbest kalıyor. Bakalım kime gidecek büyük ihtimalle Cavs olur o takım ama Carmelo Anthony'de serbest kaldığı için New York'a da gidebilir diye tahmin ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

cavs mi? takimi terkettigi icin hala kizginlar lebrona. donebilir mi ki acep. pek sanmiyorum. gurur yaparlar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla Lebron vefa borcu var ayaklarıyla gelir diyorlar ama bakalım. Onu alabilecek çok takım da yok New York ve Cavs geldi benim aklıma salary cap olayından. Gideceği çok açık belliydi Wade'de iplemiyor artık Miami devri bitti denilebilir seneye başka takım görürüz finalde uzun bi aradan sonra. Carmelo Anthony'de büyük ihtimal Houston Rockets'e gider diye tahmin ediyorum. Howard - Harden - Carmelo dehşet takım olurlar bizim Spurs'u dağıtırlar valla takım olabilirlerse.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

New York - Lebron
    Carmelo - Miami ne saçma olur laaan

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Carmelo yüzük istiyor Wade'nin de artık bitik olduğunu düşünürsek Houston en doğru tercih olur onun için. Lebron ne yapar bilmiyorum ama New York iyi olabilir onun için.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ömer Aşık - New Orleans Pelicans

Tyson Chandler , Raymond Felton - Dallas Mavericks

Jose Calderon , Shane Larkin , Wayne Ellington , Samuel Dalember - New York Knicks

transferler yavaş yavaş başlıyor. Dallas ve New York güzel bir takas gerçekleştirmiş. New York sanırım küçülmeye gidiyor kimse kalmadı neredeyse. Dallas ise gücüne güç katmış Tyson yuvasına dönmüş. Bizim Ömer'de daha çok süre alabileceği bir ekibe gitmiş iyi olmuş. Lebron James ve Carmelo'yu alabilmek için bırakmış Ömer'i Houston.

Ek olarak : Maccabi koçu David Blatt Cavs ile anlaşmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Houston NBA'in en iyisi olacak herhalde

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bizim yaşlı kurt Duncan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Duncan reis bırakmadığına göre yine şampiyon oluruz Houston falan adam olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ömer Aşık - New Orleans Pelicans

Tyson Chandler , Raymond Felton - Dallas Mavericks

Jose Calderon , Shane Larkin , Wayne Ellington , Samuel Dalember - New York Knicks

transferler yavaş yavaş başlıyor. Dallas ve New York güzel bir takas gerçekleştirmiş. New York sanırım küçülmeye gidiyor kimse kalmadı neredeyse. Dallas ise gücüne güç katmış Tyson yuvasına dönmüş. Bizim Ömer'de daha çok süre alabileceği bir ekibe gitmiş iyi olmuş. Lebron James ve Carmelo'yu alabilmek için bırakmış Ömer'i Houston.

Ek olarak : Maccabi koçu David Blatt Cavs ile anlaşmış.
    her takasta ayni seyleri soyluyoruz, yine ilk 5in disina cikmayi beceriyor bizim omer. biraz da sanssiz. tam dedik houstonda degismez olur, d howard geldi. chicago tam ona goreydi aslinda, orda da noah birakmadi formayi. artik oynasin su omer de izleyelim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

şimdi pelicansta da davis var ama onu 4'e çeker hoca ömer 5'te rahat oynar. Ama geçen sezon all-star'ı bile hakeden performansı vardı neredeyse 2 maçta 1 double yapıyordu. Bu sezon Howard yaktı onu. Lebron Cavs'e gider mi acaba Maccabi'yi şampiyon yapan Blatt geldi neler yapacak bakalım gözüm onda olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dirk Nowitzki 3 yıl daha Dallas'ta Toplamda 30 milyonluk bir anlaşma ile 3 sene daha Dallas'ta izleyeceğiz efsaneyi. Eski kontratının yarısı kadar bir miktara anlaşmış, yeni oyuncular için 10 milyonluk bir boşluk yaratmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

LeBron James Cleveland Cavaliers'a geri döndüğünü açıkladı.

Buyurun cenaze namazına

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Cavs'e döneceği çok belliydi. Hocası da Maccabi'yi şampiyon yapan David Blatt olacak. Bakalım neler yapacaklar ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cavs taraftarı hiç bir şey olmamış gibi bağrına basarsa yuh derim onlara. Az yuhalamadılar zamanında. Gerçi şu anda yeryüzünde bu oyunu en iyi oynayan adamdan bahsediyoruz , sıkıysa basma

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Formasını yakacak kadar nefret edip, hala saklayacak kadar sevmek..

Twitterda gördüm, çok anlamlı geldi nedense

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Peki yazdığı mektubu okudunuz mu? Kendini affettirme çabaları vol 12345

NBA'da Miami Heat'ten ayrılan LeBron James, eski takımı Cleveland Cavaliers'a geri döndü. James, dönüşünü Sports Illustrated'e kapak olan duygusal bir mektupla tüm dünyaya duyurdu.

''Kimsenin nerede basketbol oynamak istediğimi umursamadığı zamanlar, Kuzeydoğu Ohio'da bir çocuktum. Orada yürüdüm, orada koştum, orada ağladım, orada kanadım. Buranın benim kalbimde çok özel bir yeri var. Gelişimimi buradaki insanlar izledi. Bazen kendimi onların oğlu gibi hissediyorum. Tutku bazen bastırılamayabilir. Ancak beni tetikliyor. Onlara verebileceğim kadar ümit vermek istiyorum. Hala zamanım varken onlara yeniden ilham kaynağı olmak istiyorum. Benim Kuzeydoğu Ohio ile olan ilişkim basketboldan çok daha büyük. Dört yıl önce bunu bilemedim; şimdi biliyorum.

2010'da Boys & Girls Club'ta oturuşumu hatırlıyor musunuz? Düşünüyordum, 'bu gerçekten zor' diye... Hissedebiliyordum. Yaratmak için uzun bir süre uğraştığımız şeyi terk etmek üzereydim. Eğer aynı şeyi bir kez daha yapacak olsam, açıkça söyleyeyim ki bazı şeyler farklı olurdu. Ancak yine de terk ettim. Miami, diğer çocuklar için üniversiteye gitmek neyse benim için de öyle bir şeydi. Geride kalan dört yıl bugünkü halime ulaşmama yardım etti. Daha iyi bir oyuncu ve daha iyi bir adam oldum. Dahil olmak istediğim bir kulüpten birçok şey öğrendim. Miami'yi her zaman ikinci evim gibi göreceğim. Orada kazandığım tecrübeler olmasa, bugünkü halime ulaşamazdım.

Miami'ye gittim çünkü D-Wade ve CB (Chris Bosh) vardı. UD'i (Udonis Haslem) tutmak için fedakarlık yaptık. Rio'nun (Mario Chalmers) büyük abisi olmayı sevdim. Bir araya gelirsek birlikte mucizevi bir şeyler başarabileceğimize inandım. Ve tam olarak da bunu yaptık! Gitmenin en zor yanı bu çocuklarla birlikte yaptığımız şeylerdi. Bazılarıyla konuştum, diğerleriyle de konuşacağım. Başardıklarımızı hiçbir şey değiştiremeyecek. Hayat boyu kardeş kalacağız. Micky Arison ve Pat Riley'e bana verdikleri muhteşem dört yıl için minnettarım.

Bu denemeyi yapacağım çünkü kesintisiz bir şekilde kendimi bu insanlara açıklamak istiyorum. Kimsenin 'Erik Spoelstra ve o bir araya gelemediler', 'Riles ve o bir araya gelemediler', 'Heat, takımı bir arada tutamadı' diye düşünmesini istemiyorum. Çünkü bu doğru değil.

Bir basın açıklaması ya da parti verecek de değilim. Bundan sonra yapılacak şey çalışmak.

Cleveland'ı terk ettiğimde bir görevdeydim. Şampiyonluklar arıyordum, ve biz iki tane kazandık. Miami bu hissi bilir. Ancak bizim şehrimiz uzun, çok uzun yıllardır bu hissi tatmadı. Hedefim kazanabildiğim kadar şampiyonluk kazanmak, şüphesiz. Benim için önemli olan, kupayı yeniden Kuzeydoğu Ohio'ya getirmek.

Her zaman Cleveland'a dönüp kariyerimi orada bitirmeye inandım. Sadece ne zaman olacağını bilemiyordum. Sezon bittiğinde serbest kalmak aklımda bile yoktu. Ancak iki oğlum ve bir kıza hamile bir eşim var. Çocuklarımı evimde büyütmek istedim. Diğer takımları da düşündüm. Ancak Miami'yi Cleveland dışında bir şehir için terk edemezdim. Zaman geçtikçe bundan emin oldum, bu yüzden çok mutluyum.

Dan Gilbert'ın mektubu, Cavaliers taraftarlarının yuhalamaları, yakılan formalar... Bunları görmek çok zordu. Duygularım karma karışıktı. Çıkıp ''Tamam, bir daha bu insanlarla uğraşmak istemiyorum'' demek kolaydı. Ancak işin diğer boyutunu düşünüyorsunuz. Ya ben böyle bir sporcuyu izleyen bir çocuk olsaydım, bu sporcu benim hayatımı iyileştirecek biriyken bizi terk etseydi? Ben ne yapardım? Dan ile görüştüm, yüz yüze, erker erkeğe. Üzerinde konuştuk. Herkes hata yapar. Ben de hatalar yaptım. Kime kin güdebilirim ki?

Bir şampiyonluk sözü vermiyorum. Biliyorum bu sözü tutmak zor. Şu anda da hazır değiliz, olmaz. Elbette bu sezon kazanalım isterim ancak ben gerçekçiyim. Bu uzun bir süreç olacak, 2010'da olduğundan çok daha uzun. Sabrım sınanacak. Biliyorum. Genç bir takım ve koç var. Ben biraz daha eski kafa olacağım. Ancak takımı bir araya getirmek ve onları gidebileceklerine inanamayacakları bir noktaya taşımak istiyorum. Kendimi bir mentor gibi görüyorum ve bu yetenekli gençlere liderlik etmek beni heyecanlandırıyor. Kyrie Irving'in ligdeki en iyi oyun kuruculardan biri olmasına yardım edebilirim. Tristan Thompson ve Dion Waiters'ı üste taşıyabilirim. Ve favori takım arkadaşlarımdan biri olan Anderson Varejao ile yeniden bir arada oynamak için sabırsızım.

Bu karar kadro ya da organizasyonla ilgili değil. Kararımı basketbolun ötesinde bir karar olarak değerlendiriyorum. Liderlik etmek ve bu işi fazlasıyla ciddiye almak gibi bir sorumluluğum var. Varlığım Miami'de fark yaratabilir, ancak memleketimde daha fazlasını yapacaktır. Kuzeydoğu Ohio'daki çocukları istiyorum, tıpkı sponsorluklarını üstlendiğim yüzlerce Akron'lu üçüncü sınıf öğrenciler gibi... Yetişebilecekleri daha iyi bir yer olmadığını görsünler. Belki bazıları basketbol dışında üniversiteden mezun olup eve dönecek ve bir aile ve iş kuracaklar. Bu bile beni gülümsetir. Büyük zorluklar çeken ahalinin alabileceği tüm yeteneklileri geri almalarını istiyorum.

Kuzeydoğu Ohio'da hiçbir şey kimseye verilmez, alınır. Sahip olduğunuz şeyler için çalışırsınız.

Bu mücadeleyi kabul etmeye hazırım. Evime dönüyorum.''

LeBron James
    Last edited by Leonadias : 13.Temmuz.2014 at 10:15

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Paul Gasol, Twitter hesabından Chicago Bulls'la anlaşmaya vardığını duyurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben bu adamı en çok Cavs'a yakıştırıyorum zaten o Miami'ye gittiğinden beri Wade'in gözdeliği de düştü.

Şampiyonluk falan yaşadı yeter artık yakıştığı yere geri dönsün.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Carmelo Anthony , New York ile sözleşme imzalamış.

Paul Pierce , Washington Wizards ile anlaşmış.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

zaten belliydi bir gün geri dönecegi cavs burda bıraktıgı bi hesabı var onu artık bitirmeli ben lebron james draft edildigi günden itibaren izliyorum valla kaçırdıgım maçlarının sayısı 20 geçmez o nerdeyse ben ordayım

Sayfa 17 / 19 İlkİlk ... 71516171819 SonSon

Mesaj Yetkileri