O değilde Hurmanın çok zoruna gitmiş anlaşılan. Baksana adamı bir kaşık suda boğacakmış![]()
O değilde Hurmanın çok zoruna gitmiş anlaşılan. Baksana adamı bir kaşık suda boğacakmış![]()
simdi futbolcuya 10 tane teklif gelir adam cabuk karar vermek istemez oturur diger teklifleride degerlendirir ondan sonra karar verir kayseri bu konuda tamamen haksiz mido aceleci davrandigini düsünmüs olup teklifi sonradan reddetmis olabilir fakat sonradan arayip gelebilirmiyim diyip kendisinin atlayip gelmesi bence pozitif birsey adam kayseriyi görmeye geliyor yapilan ise tamamen amatörce birsey oturup adamla ciddi ciddi konusursun niye bizi oyaladin diye eger mazeretini begenmessen kusura bakma biz seni istemiyoruz dersin yollarsin..
Forvet transferinde sona gelmişiz Gökhan Ünal yada Makukuladan biri gelecek istihbarat bu yönde iki isim üzerinde durmam ise eski kralımızla anlaşıyoruz denmesinden![]()
Uzatmanın manası yok konuyu bence şöyle düşünelim mido mesela bizle iki kez son anda anlaşmatan vazgeçti tamam dediğiniz gibi prfoesyonel oyuncu olsun vazgeçebilir sorun yok.Bu kezde şöyle bakalım kayserispor son anda anlaşmadan vazgeçti bizde profesyonel kulübüz farkı yok![]()
Farkı yok mu? Mido kalkıp ülke basınına ben bu adamları oyalıyorum sonunda vazgeçeceğim mi demiş? Profesyonel bir kulüp böyle davranmamalı bunun savunulacak bir yanı yok açıkçası. Oyuncu gidici, kulüp kalıcıdır. Bu açıklama Kayserispor'un otoritesini de zayıflatır. Neden zayıflatır çünkü o oyuncuyla bu konuda uğraşacak düzeye düşürmüştür kalitesini Sayın Hurma.
Makukula dün istanbula gelmiş ibb maçında tribündeymiş diyolar maça giden arkadaşların haberi
Makukula gelecek deniyo birçok kişiden aldığım haber bu hatta istanbuldaki bazı taraftarlar makukulayı ibb maçında görüdklerini söylüyolar ama maçta olsa lig tv kesn görüntülerdi diye düşünoyrum.Makukula olmazsa daha isimli biri gelecek ayrıca sol bektede boca juniorstan claudio morel ismi geçiyor.Dediğin gibi forvet konusunu bir an önce halletmek gerek iyi poziyonları değerlendiremiyoruz
Moritz'i nasıl buldun? Maç sonu röportajını dinledim,çok iyi Türkçe konuşuyor.Takıma kolay uyum sağlayacaktır,çok faydalı olacak bence.Çok yetenekli bir oyuncu.
Moritz bu sene en sevindiğim transfer zaten ilk maçtada gösterdi ilk goldeki topu getirşi falan baya iyi türkçe konuşmasıda büyük avantaj dediğin gibi çok faydası olacaktır
Makukula ve Silvestre geliyor!
İki bomba transfer! Yeni sezonun başlamasının ardından transferde atağa geçen Kayserispor iki önemli oyuncuya imzayı attırıyor.
20 Ağustos 2010 Cuma - 11:25
Sporx.com
-SPORX ÖZEL HABER-
Kayserispor yeni sezonun başlamasının ardından transferde atağa geçti. Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezonu sarı-kırmızılı formayla gol kralı olarak tamamlayan ve sezon sonunda takımdan ayrıldığı duyurulan Makukula'nın bonservisini aldığı idda edildi. Kayserispor'un transferdeki bir başka sürprizi ise yıllarca Manchester United forması giyen, son iki sezonu ise Arsenal'de geçiren deneyimli Fransız savunma oyuncusu Mikael Silvestre. Sarı-kırmızılıların 33 yaşındaki başarılı oyuncu ile de imza atmaya çok yakın olduğu öğrenildi.
Haber: Hilmi SEVER
MakukuLa OLmypiakos a gitmemişmiydi yahu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hayır abi makukulanın olimpiakosa transferi son anda yatmıştı bizimle ismi geçiyor yeniden doğrudur ama silvestreyi ilk kez duydum böyle birşey varsa harbiden süper olur ya
Önder Turacı Kayserispor'da.
Önder Turacı KayseriSpor'a hayırlı olsun.
"Bir gariplik olmazsa Makukula da burada olacak."
Kayserispor yöneticilerinden birisi maçtan önce konuşuyor LigTV'de.
Sol bek alacaklarmış bir de.
Süleyman Hurma'ymış konuşan kişi.
Önder Turacı hayırlı olsun Aydın'ın yokluğunu kapatabilir formu yüksek olursa.. Ayrıca yanlışım varsa düzeltin. Bildiğim kadarıyla Benfica'yla anlaşılmıştı ama Makukula gelmek istememişti Kayserispor'a uğraştırmıştı baya. Neden şimdi Mido'ya yapılan ona yapılmıyor?
Makukula gelmek istememişti makukula gelirim diyodu yalnız bonserviside yüksekti alacağı maaşda bu yüzden kayseride böyle bir yüke girmek istemiyordu yoksa makukulanın gelmediğidnen değil şuan ise benfica makuyu kadroda düşünmüyor makluyada en ciddi talip yine biz olduüğumuzdan bonservisinde indirme gidildi makuda alacağında indirim yaptı bu transfer bitti gibi birşey 1 aydır diyordum zaten![]()
http://www.ojogo.pt/26-232/artigo880754.asp
Makukula ile kesin anlaşmaya varılmış 1.65 mn euro bonservis ücretine
Bir fantezi yaparsak
Hamidou
Serdar - Eren - Amisulashvili - XXXX
Selim Teber - Santana
MEren - Moriz - Cangele
Makukula
Fena değil![]()
Last edited by deniz.91 : 21.Ağustos.2010 at 11:31
Makukula tekrar dönebilir deniyor. Eğer Makukula gelirse cidden Kayserispor çok iyi bir takım olmuş olur.
Bugün turksporda Marcelo Zalayeta isimleri yazılmış bizim için bana gelen bilgi makukula ile anlaşıldığı yönünde ama doğruluk payıda olabilir izim yönetim daha ucuza kapattıysa onu Zalayetada iyidir ama Maku daha iyi ibi hem takıma uyum sorunu olmaz
Marcelo zalayeta napoli ile sözleşmesni fesh etmiş bizimkiler beleş diye hemen sarılmışlar maku transferi askıya alındı galiba zalayeta üzerine yoğunlaştılar adamın juve kariyeri falan var çok öenmli takımlarda oynamış falan ama ben makuyu istiyorum ya seviyorum makuyu![]()
NtvSpor'da şimdi Ercan Taner'in söylediğine göre Zalayeta transfer görüşmesi için Türkiye'deymiş.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
kesin bilgidir,
zalayeta 1+1 senelik, 1.3 milyon avro yıllık olarak kayserispor'da.
(/s)
Geri göndermesinler sonra![]()
Türkiyeye geldiyse kesn bizedir.Ah maku ya keşke sen gelseydin cimrü yönetim sırf zalayeta bonservissiz diye onu tercih etti.Umarım Maku gibi patlar oda kariyerinde juve var boru değil bakalımYalnız takımda güney amerikalı çoğaldı o canımı sıkıyor