Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
Sayfa 17 / 24 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Teknik ekibimizden gelen istege göre transfer olur deniyordu.Teknik ekip hala istemiyorsa ben o teknik ekibi istemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öncelikle takımımı tebrik ediyorum. Engin'de kol gibi bir cezayı hakediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Tebrikler Galatasaray.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kamera acisindan dolayi sag ayagiyla vurmus gibi gözüküyor ama o pozisyonda sag ayagiyla vurmasi imkansiz cünkü umut canerden bir adim önde canerde bacagini uzatmadi tv den birdaha izleyin pozisyonu.. umut zaten bilinen bir oyuncu trabzonda oynarkende sürekli yerlerde sürünüyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

tebrik etmek için siteye girdim ama bazı aklı evveller yüzünden bunu yapmak içimden gelmiyor artık. Bu insanlara onlar gibi olacaksın yahu gerçekten. Şöyle yazacaksın 10 numara olacak.

Cüneyt Çakır hep üzerimize oynadı,penaltı penaltı değil,kuyt'ın faulü net faul.

Oglum bu fatih terim'in cezası ne oldu yaa sonra o konuşacaktı hani şampiyon da olunsa,geri mi yaptı acaba?

Galatasaray taraftarı çirkeflik yaptı,engin adamlıktan nasibini almamış. vs vs.

Bu adamlara insanlık yapılmaz yazıkmış,allah'ın adaletiymiş...Yıllardır futbolun adaleti yok diye her derbiden sonra ağlayan adamların yorumlarına bak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hagi de pisliğin tekiydi. Her takıma lazım bir pislik!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yalnız alışkanlık oldu her Fener maçı sonrası kupası almak

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yalnız alışkanlık oldu her Fener maçı sonrası kupası almak
    2 3 yaşındaki bir çocuk için olabilir bu alışkanlık.
    maç 1-1 2-2 iken ortaya çıktı esas alışkanlık, sosyal medyayı biraz araştır görürsün o alışkanlığın ne olduğunu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    2 3 yaşındaki bir çocuk için olabilir bu alışkanlık.
    maç 1-1 2-2 iken ortaya çıktı esas alışkanlık, sosyal medyayı biraz araştır görürsün o alışkanlığın ne olduğunu
    Hmm peki

Kuytın pozisyonunda faulu versen bunların hiçbiri olmucaktı ah hakemler ah

Takımda çok kötü oynadı böyle yürümez bu devran orta saha almıcaklarsa taraftarlar para toplasın biz alalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın adamları Dany ve Kuyt.Umut ve Selçuk maçın kilit oyuncuları oldu.
    Kuyt harika bir adam.Top saklaması ve top kontrolü harika.Çok katkısı olucaktır.
    Maça etki eden ve gerginliğin baş sebebi taraftarlara yazıklar olsun.Ne gerek var maçı bu kadar germenize.Ve oyunculara bu kadar gaz vermenize.
    Benim için önemsiz bir maçtı.Fenerbahçe'yi yendiğimiz için sadece seviniyorum.
    Takımımıza tebrikler.Harika bir maç çıkarttık.Pozisyonlarda çok üstündük.
    Takıma Melo,Burak,Ujfa ekleniceğini düşününce muhteşem bir kadromuz oluyor.

Umut böyle devam ederse Elmander'i keser.Böylece bir yabancı hakkımız doğar.

Dany'de çok verimli olucak.Adam valla çok sağlam çıktı.Ujfa gerçi keser onu.Ama kulübede sağlam stoper olması sevindirici.

Engin'e derhal yol verilmeli.Tamam geçen sene baya katkı yaptı ancak karaktersizlik yaparsa yer yok Galatasaray'da.Yıllarca Emre'ya laf söylerken Engin'e sahip çıkmak yakışmaz bize.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kuyt, Cüneyt Çakır'dan sonra maçın en iyisiydi, çok can yakar.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Taraftar maçı çileden çıkardı aslında ama seneler sonra böyle bir maç görmüşler çok heyecan yaptılar. Bence bu tür maçlar büyük şehirlerde oynanmalı. İzmir, Bursa, Adana, Antalya gibi...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Taraftar maçı çileden çıkardı aslında ama seneler sonra böyle bir maç görmüşler çok heyecan yaptılar. Bence bu tür maçlar büyük şehirlerde oynanmalı. İzmir, Bursa, Adana, Antalya gibi...
    Antalya'nın stadı 7000 kisilik üniversite stadı.

Süper Kupa maçında Volkan Demirel'in omzu çıkmış en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı söyleniyor.
    Böyle bir haber var internette inşallah gerçek degildir sancılar girdi valla.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cüneyt Çakır rezil açtı sezonu hayırlısı bu adamın avrupa da yönettiği maçlara kanıyoruz ya neyse.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Cüneyt Çakır rezil açtı sezonu hayırlısı bu adamın avrupa da yönettiği maçlara kanıyoruz ya neyse.
    cüneyti gönder diyen sizin başkan değil miydi ya ? transfer çalımı atmışız meğersem hayır o 2. golünüzden sonra bunu diyosan helal olsun sana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada maç ikinci kez durduğunda iptal edilecekti. Cüneyt Çakır biraz yürekli davransa doğru olanı yapardı. Bitsin artık şu saçma sapan seyirci duraklamaları.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Sabri'den utanıyordum, adam kadroda bile yok diye sevinirken Engin gibi bir pislik çıktı ortaya.

Neyse ki her takımda yaptığı gibi kendi etti kendi buldu. Bu sene 10 maç oynarsa şükretsin.

Bu maç tekrar tekrar oynansa da gs kazanırdı bence zaten ama böyle galibiyetin tadını bile çıkartamadıktan sonra napayım 10 kişi ile yenmişiz feneri. Taraftar ayrı bir dava zaten.

Fenerli arkadaşlara sabır diliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Fenerli arkadaşlar hakemden önce Aykut Hocaya eleştiri yapın çok daha mantıklı Galatasaray'ı tebrik ederim hakketiler 10 kişiyken bile baskılıydılar.

Hakem elbet hataları vardı ama önce iğneyi kendimize batıralım iyi oynasan iş zaten buralara gelmez.

Tekrardan Galatasaray'ı tebrik ediyorum.

He Yerli Fergusonu unuttum tebrikler hocam Fenerbahçe dedimmi fark yemezsek iyidir denilirken şu takımı dalga geçilecek duruma getirdin Mission Completed hocam devam defansa devam ne olduğu belli olmayan sisteme bir takımın içine nasıl edilir gösterdin herkes sanıyoki aykut hoca sayesinde bir şampiyonluk bir türkiye kupası aldık biz onları ona rağmen aldık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Fenerli arkadaşlar hakemden önce Aykut Hocaya eleştiri yapın çok daha mantıklı Galatasaray'ı tebrik ederim hakketiler 10 kişiyken bile baskılıydılar.

Hakem elbet hataları vardı ama önce iğneyi kendimize batıralım iyi oynasan iş zaten buralara gelmez.

Tekrardan Galatasaray'ı tebrik ediyorum.
    Bu insanlar Aykut Kocaman'ı da fazlasıyla eleştiriyor. Hakem hatalarına da konuşmayalım mı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bence Dany pek güven vermedi, güçlü ama biraz hantal kalıyor. Pas yeteneği de sınırlı. İyi bir alternatif olur ancak.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bence Dany pek güven vermedi, güçlü ama biraz hantal kalıyor. Pas yeteneği de sınırlı. İyi bir alternatif olur ancak.
    Dany güven vermedi mi? Hantal mı?

Emrah nasıl izledin maçı Sow'un son dakikaki pozisyonu dışında Dany'nin hatasını görmedim. Adam ileri gelip top bile yaptı. Zamanında müdahale etti. Ayrıca Dany acayip hızlı bir adam. Hantal olması imkansız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Aydin View Post

Emrah nasıl izledin maçı Sow'un son dakikaki pozisyonu dışında Dany'nin hatasını görmedim. Adam ileri gelip top bile yaptı. Zamanında müdahale etti. Ayrıca Dany acayip hızlı bir adam. Hantal olması imkansız.
    Kuyt'a kaptırdığı 2 top var, sinir krizi geçirdim. Dany riskli oynuyor.

Bekir milli stoper deniyordu biz eleştirdiğimizde, adam presi gördüğü anda ne yapacağını şaşırıyor. Büyük maçlarda hep fıs.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kuyt'a kaptırdığı 2 top var, sinir krizi geçirdim. Dany riskli oynuyor.

Bekir milli stoper deniyordu biz eleştirdiğimizde, adam presi gördüğü anda ne yapacağını şaşırıyor. Büyük maçlarda hep fıs.
    Bekir futbolcuysa ben de Messi'yim. Bekir berbat bir stoper, yedirdiği golün haddi hesabı yok. Her pozisyonda çaresiz kaldı G.Saray ofanslarına karşı.

G.Saray'da da Hamit berbattı bugün, böyle devam ederse formayı kaptırır.

F.Bahçe'de Baroni çok silik, Topuz çabaladı, Orhan Şam berbattı. G.Gönül ile aralarındaki fark, benimle Dani Alves arasındaki fark gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Aydin View Post

Topu kaptırınca bacakları dolaşıyor, iki kişi baskı yapınca yaratıcılığı yok ve düz mantık oynuyor, adam eksilteyim derken çok gol yedirebilir. Kötü oyuncu demedim ama bana göre ilk 11 oyuncusu değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

birde hakan baltanin krasice yaptigi faul kesinlikle sari kartlikti orhan sam aynisini hakan baltaya yapti sariyi yedi hakan balta yapinca sari yok.. mehmet topuzada durduk yerde sari verdi kart yokmu demis diye ozaman galatasarayin komple ilk 11 ine sari vermeliydi cünkü hepsi zaman zaman kart icin itirazda bulundular

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    birde hakan baltanin krasice yaptigi faul kesinlikle sari kartlikti orhan sam aynisini hakan baltaya yapti sariyi yedi hakan balta yapinca sari yok.. mehmet topuzada durduk yerde sari verdi kart yokmu demis diye ozaman galatasarayin komple ilk 11 ine sari vermeliydi cünkü hepsi zaman zaman kart icin itirazda bulundular
    Ona bakarsan Bekir de kırmızı kart görürdü rahat. Bunlar boş sözler o şunu yaptı, bu bunu yaptı. Bu maçın teknik yorumunu yaparsak, iki takım da hazır değil, eksiklikler çok, inşallah takımlar Avrupa maçlarından önce toparlanırlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ona bakarsan Bekir de kırmızı kart görürdü rahat. Bunlar boş sözler o şunu yaptı, bu bunu yaptı. Bu maçın teknik yorumunu yaparsak, iki takım da hazır değil, eksiklikler çok, inşallah takımlar Avrupa maçlarından önce toparlanırlar.
    ben galatasarayi elestirmek adina söylemedim cüneyt cakir'in hatalarini yazdim sadece.. bana sorarsan galatasaray lige hazir durumda eksik göremedim fakat hamitin performansi iyi degildi..

Yok lig tv mig tv almam. Bu ligi, bu oyuncuları (Engin, Topuz gibileri kastediyorum) bu tribün keşmekeşini izlemeye tahammülüm yok. Paşalar gibi La Liga'yı, Bundesliga'yı izlerim keyfini çıkarırım. Türk futbolunu izlemek sinir hastası yapar insanı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oh be ! Kupa bizim !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 17 / 24 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri