Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
Sayfa 17 / 25 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Teknik ekibimizden gelen istege göre transfer olur deniyordu.Teknik ekip hala istemiyorsa ben o teknik ekibi istemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öncelikle takımımı tebrik ediyorum. Engin'de kol gibi bir cezayı hakediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Tebrikler Galatasaray.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kamera acisindan dolayi sag ayagiyla vurmus gibi gözüküyor ama o pozisyonda sag ayagiyla vurmasi imkansiz cünkü umut canerden bir adim önde canerde bacagini uzatmadi tv den birdaha izleyin pozisyonu.. umut zaten bilinen bir oyuncu trabzonda oynarkende sürekli yerlerde sürünüyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

tebrik etmek için siteye girdim ama bazı aklı evveller yüzünden bunu yapmak içimden gelmiyor artık. Bu insanlara onlar gibi olacaksın yahu gerçekten. Şöyle yazacaksın 10 numara olacak.

Cüneyt Çakır hep üzerimize oynadı,penaltı penaltı değil,kuyt'ın faulü net faul.

Oglum bu fatih terim'in cezası ne oldu yaa sonra o konuşacaktı hani şampiyon da olunsa,geri mi yaptı acaba?

Galatasaray taraftarı çirkeflik yaptı,engin adamlıktan nasibini almamış. vs vs.

Bu adamlara insanlık yapılmaz yazıkmış,allah'ın adaletiymiş...Yıllardır futbolun adaleti yok diye her derbiden sonra ağlayan adamların yorumlarına bak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hagi de pisliğin tekiydi. Her takıma lazım bir pislik!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yalnız alışkanlık oldu her Fener maçı sonrası kupası almak

Kuytın pozisyonunda faulu versen bunların hiçbiri olmucaktı ah hakemler ah

Takımda çok kötü oynadı böyle yürümez bu devran orta saha almıcaklarsa taraftarlar para toplasın biz alalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın adamları Dany ve Kuyt.Umut ve Selçuk maçın kilit oyuncuları oldu.
    Kuyt harika bir adam.Top saklaması ve top kontrolü harika.Çok katkısı olucaktır.
    Maça etki eden ve gerginliğin baş sebebi taraftarlara yazıklar olsun.Ne gerek var maçı bu kadar germenize.Ve oyunculara bu kadar gaz vermenize.
    Benim için önemsiz bir maçtı.Fenerbahçe'yi yendiğimiz için sadece seviniyorum.
    Takımımıza tebrikler.Harika bir maç çıkarttık.Pozisyonlarda çok üstündük.
    Takıma Melo,Burak,Ujfa ekleniceğini düşününce muhteşem bir kadromuz oluyor.

Umut böyle devam ederse Elmander'i keser.Böylece bir yabancı hakkımız doğar.

Dany'de çok verimli olucak.Adam valla çok sağlam çıktı.Ujfa gerçi keser onu.Ama kulübede sağlam stoper olması sevindirici.

Engin'e derhal yol verilmeli.Tamam geçen sene baya katkı yaptı ancak karaktersizlik yaparsa yer yok Galatasaray'da.Yıllarca Emre'ya laf söylerken Engin'e sahip çıkmak yakışmaz bize.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kuyt, Cüneyt Çakır'dan sonra maçın en iyisiydi, çok can yakar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Penaltıya penaltı yok diyenler arkası dönük izledi sanırım pozisyonu.
    2. golünüzden önce Kuyt'a yapılan hareketten farkı ne o hareketin?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Taraftar maçı çileden çıkardı aslında ama seneler sonra böyle bir maç görmüşler çok heyecan yaptılar. Bence bu tür maçlar büyük şehirlerde oynanmalı. İzmir, Bursa, Adana, Antalya gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Kuyt'a yapılan faulse Umut'a yapılan faulün babasıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Yalnız alışkanlık oldu her Fener maçı sonrası kupası almak
    2 3 yaşındaki bir çocuk için olabilir bu alışkanlık.
    maç 1-1 2-2 iken ortaya çıktı esas alışkanlık, sosyal medyayı biraz araştır görürsün o alışkanlığın ne olduğunu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cüneyt Çakır rezil açtı sezonu hayırlısı bu adamın avrupa da yönettiği maçlara kanıyoruz ya neyse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada maç ikinci kez durduğunda iptal edilecekti. Cüneyt Çakır biraz yürekli davransa doğru olanı yapardı. Bitsin artık şu saçma sapan seyirci duraklamaları.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    2 3 yaşındaki bir çocuk için olabilir bu alışkanlık.
    maç 1-1 2-2 iken ortaya çıktı esas alışkanlık, sosyal medyayı biraz araştır görürsün o alışkanlığın ne olduğunu
    Hmm peki

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Sabri'den utanıyordum, adam kadroda bile yok diye sevinirken Engin gibi bir pislik çıktı ortaya.

Neyse ki her takımda yaptığı gibi kendi etti kendi buldu. Bu sene 10 maç oynarsa şükretsin.

Bu maç tekrar tekrar oynansa da gs kazanırdı bence zaten ama böyle galibiyetin tadını bile çıkartamadıktan sonra napayım 10 kişi ile yenmişiz feneri. Taraftar ayrı bir dava zaten.

Fenerli arkadaşlara sabır diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    fenerin attığı 1. golden once bize yapilan harekete faul verilmedi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

gerçi futbolu bilmeyen ve ekstra fanatik olan çocuklarla futbol konuşmayacaksın. İki pozisyondan daha serti Umut'a yapılanıdır diyorsun yani? Pekala.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Fenerli arkadaşlar hakemden önce Aykut Hocaya eleştiri yapın çok daha mantıklı Galatasaray'ı tebrik ederim hakketiler 10 kişiyken bile baskılıydılar.

Hakem elbet hataları vardı ama önce iğneyi kendimize batıralım iyi oynasan iş zaten buralara gelmez.

Tekrardan Galatasaray'ı tebrik ediyorum.

He Yerli Fergusonu unuttum tebrikler hocam Fenerbahçe dedimmi fark yemezsek iyidir denilirken şu takımı dalga geçilecek duruma getirdin Mission Completed hocam devam defansa devam ne olduğu belli olmayan sisteme bir takımın içine nasıl edilir gösterdin herkes sanıyoki aykut hoca sayesinde bir şampiyonluk bir türkiye kupası aldık biz onları ona rağmen aldık.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bence Dany pek güven vermedi, güçlü ama biraz hantal kalıyor. Pas yeteneği de sınırlı. İyi bir alternatif olur ancak.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

birde hakan baltanin krasice yaptigi faul kesinlikle sari kartlikti orhan sam aynisini hakan baltaya yapti sariyi yedi hakan balta yapinca sari yok.. mehmet topuzada durduk yerde sari verdi kart yokmu demis diye ozaman galatasarayin komple ilk 11 ine sari vermeliydi cünkü hepsi zaman zaman kart icin itirazda bulundular

Yok lig tv mig tv almam. Bu ligi, bu oyuncuları (Engin, Topuz gibileri kastediyorum) bu tribün keşmekeşini izlemeye tahammülüm yok. Paşalar gibi La Liga'yı, Bundesliga'yı izlerim keyfini çıkarırım. Türk futbolunu izlemek sinir hastası yapar insanı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oh be ! Kupa bizim !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Cüneyt Çakır rezil açtı sezonu hayırlısı bu adamın avrupa da yönettiği maçlara kanıyoruz ya neyse.
    cüneyti gönder diyen sizin başkan değil miydi ya ? transfer çalımı atmışız meğersem hayır o 2. golünüzden sonra bunu diyosan helal olsun sana

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Engini bakkala ekmek almak icin bile yollamam

Bi abimizin sozu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

O da onu diyor.Kuyt'a net bir şekilde faul yapıldığını görmeyen hakemle birlikte sen de dediğin gibi arkanız dönük izlemişsiniz kusura bakmayın.

Hakem iki takım adına da kötüydü ısrarla hata yapmamış gibi göstermeyin lütfen.

Avrupa'da hakem kıtlığı var demek ki Cüneyt Hoca bile göklere çıkarıldığına göre. Hata yaparsın anlarım, ama hatayı hatayla kapatmayı anlayamam kimse kusura bakmasın.

Öte yandan tebriğimi ettim maç biter bitmez o ayrı mesele, haketmedik zaten ona lafım yok.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Fenerli arkadaşlar hakemden önce Aykut Hocaya eleştiri yapın çok daha mantıklı Galatasaray'ı tebrik ederim hakketiler 10 kişiyken bile baskılıydılar.

Hakem elbet hataları vardı ama önce iğneyi kendimize batıralım iyi oynasan iş zaten buralara gelmez.

Tekrardan Galatasaray'ı tebrik ediyorum.
    Bu insanlar Aykut Kocaman'ı da fazlasıyla eleştiriyor. Hakem hatalarına da konuşmayalım mı.

Tebrikler G.Saray.

Benim için sürpriz olan tek şey vardı: O da F.Bahçe'nin attığı 2 gol!

3-0 bitmesi gereken maç 3-2 bitti. İki duran top, iki gol. İlk gol tamamen şans, ikinci gol ise Kuyt'ın becerisi, takipçiliği sayesinde oldu.

F.Bahçe adına güzel iş yapan tek adam Dirk Kuyt.

Maçı katleden adamlar ise; BEKİR!!! En başta Bekir. Pardon ondan önce Aykut Kocaman.

Aykut Kocaman adam gibi adam olabilir, ona kimse laf edemez. Ama TEKNİK DİREKTÖR FALAN DEĞİL!!!

On kişi kalmış G.Saray'a KORKAK gibi oynarsan, kupayı verirsin. Stoch ve Sow'u 10 kişi kalmış G.Saray'a karşı almadı, olan oldu. CANER'e 90 dakika nasıl sabretti, inanılır gibi değil.

Caner Süper Final maçında faul yapmış, Selçuk frikikten atmıştı. Bugün daha da beterini yaptı, penaltı yaptırdı. Vaslui maçında da penaltı yaptırdı. Bu adamı OYNATMA ARTIK! STOCH gibi adamın var, oynatmıyorsun.

AYKUT HOCA hala transfer istemesin. İstese kaç yazar! Eldeki iyi oyuncuları da oynatmıyor adam.

Bu kadar KORKAK BİR HOCA görmedim.

Zico, Daum zamanında derbi kralıydık, her derbiyi kazanırdık (en kötü sezonumuzda olsak bile, her şeye rağmen).

Aykut Hoca sayesinde derbi kazanamaz olduk

Sayfa 17 / 25 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri