Adamlar baya sinirlenmiş galiba. Bu maç zor biter![]()
Adamlar baya sinirlenmiş galiba. Bu maç zor biter![]()
Teknik fauller havada ucusuyor iki takım icinde.
Son çeyrege 57-60 önde giriyoruz.
78-88 kazandık gruptan lider cıkma yolunda çok büyük bir avantaj elde ettik.
ve kazanan Fenerbahçe olur
Obradoviç basketbolu sevdiriyor insana![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bogdanovic ve Kenan. Bu maç onlar için ayrı özeldi. Bir Hırvat ve Kosovalı'nın onur mücadelesiydi. Öyle de oynadılar.
Basketbol 10 kişinin oynadığı ve sonunda Obradovic'in takımının kazandığı bir oyunmuş.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bogdanovic ve Kenan'ı izlemeye doyamıyor insan. Emir de bir ara bayağı kötüydü ama sonlarda topladı. Bu deplasmandan galip ayrılmak gerçekten önemliydi. Bundan sonra grubu lider bitiririz diye düşünüyorum. Bir Obradovic de futbol takımına gelse de Salih'i izlesek.
Tebrik ediyorum... Artık gaz mı, sıvı mı bilmiyorum ama gerçekten de 4'te 4 yaparak ilerlemek büyük bir başarı. Nereye gideriz kestiremiyorum. İnşallah sonu F4 olur.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Üstteki resim güzel de Godfather pek gitmemiş o poza.
Süper bir maç ver yine galibiyet !
Bu takım şampiyonluğa gidiyor...
Fenerbahçe Ülker için Şampiyonluk konuşmak adına erken ama beklenti içine girmek çok doğal.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Kaan Kural'ın bu hafta potacast'te söylediği çok doğru bir şey var, Fenerbahçe'de şu an en büyük sorun hiçbir sorunun olmaması. Sezonun bu kadar başından böyle mükemmel bir basketbol oynayınca insan korkuyor "Zamanla bu performans düşer mi?" diye. Fenerbahçe ruhu resmen şubeye geri geldi. Umarım tüm sezon böyle devam eder.
O yüzden demedi yalnız onu. Yaratılan baskının oyuncular üzerinde psikolojik etkisinden korktuğu için söyledi. 1 mağlubiyet alsın, takım rahatlasın ki motivasyon sorunu olmasın istiyor. Ayaklar yere bassın istiyor. Bana çok ters bir düşünce. Zira Obradovic'in kendisi ne rehavet ortamı bırakır, ne de psikolojik baskı. Obradovic kenarda tek başına yeterince baskı yaratıyor zaten. Skorların ve taraftarın baskısı ne ki yanında.
Net olarak takımın oyununda hiç bir eksik yok. Tam bir Euroleague şampiyonu gibi oynuyoruz. Belgrad deplasmanından, o salondan, hele 10 sayı geriden gelip baskıdan galip çıkmak imkansıza yakın bir şey. Bojan Bogdanovic resmen NBA Action'lık bir resital sundu. Bojan Bogdanovic, resmen bana yaklaşabilecek tek bir 3 no bile yok Avrupa'da diyor. "Çok iyi" bile tarif edemez özellikle 2. yarı performansını. Emir'in direksiyonda bu sezon Dimitris Diamantidis'e dönüşmesine şoke olduğum kadar başka bir şeye şaşırmadım hayatımda. Bo'nun bu maçta da olduğu gibi tek başına kısaları ve dış alanı savunmada ezmesine alıştık artık iyice.
Kenan'ın yaşının en az 7-8 yaş üstü direnç gösteren iyi oyununu görünce çok seviniyor insan.
Bütün rollerin bu kadar benimsendiği ve eksiksiz oynanarak parçaların tamamlandığı hiç bir sezon izlemedik. O yüzden hiç bitmesin istiyoruz, erkenden biter yine umutlar diye de çok korkuyoruz.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
NTVSpor şu an yayınlıyor Madrid - Efes maçını. İlk çeyreği 19 - 13 önde kapattı Madrid. Şu anda 27 - 17'lik üstünlüğü var Madrid'in.
Screw you guys, I'm goin' home
Sergio Rodriguez > Vassilis Spanoulis
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
abartiyormuyum bilmiyorum ama nba dahil real madrid su anda dunyada en iyi hucum eden takimi.
Efes, Real Madrid'in yüksek run&gun temposuna ayak uydurup erken şutlar attığı için öyle gözüktü. Bu hızlı oyunu Avrupa'da oynayan en iyi takım çünkü Real Madrid.
Tamam, Avrupa'nın en formda takımı şu an ama dünya dedin m duracaksın. Miami Heat, Los Angeles Clippers, Brooklyn Nets, Indiana Pacers, Oklahoma City Thunder fena harcarlar Real Madrid'i.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Real Madrid bu sezon ağır favori. Silip süpürüyorlar önlerine geleni. Belki biraz erken bunu söylemek için ama ipi en önde göğüsleyeceklerini düşünüyorum.
103-57'de nedir arkadaş. NBA takımıyla lise takımı mı karşılaşmış?
Real Madrid'i bende çok beğeniyorum geçen senede bir çok maçlarını izlemiştim zaten finalde oynadılar hatta finale de çok iyi başlamışlardı Oly'nin hatta kısacası Spa'nın müthiş oyunu şampiyonluğu getirmişti.Bu sezon benim de favorim Real bu gidişle çok rahat şampiyon olurlar gibi ama Oly'yi yabana atmamak lazım onlar da en az Real kadar favori.Bu arada dünya'da hücum dedin mi akla San Antonio Spurs gelir böyle taktiksel hücum yapan bir takım yok.
Fenerbahçe Ülker 44-32 Nanterre ilk yarı sonucu.
Bu maç diger maçlara göre kötü olmamıza ragmen böyle bir skor olustu çok fazla hucum ribaundu verdik hucumda fazla top kaybettik yani fazladan kasıt diger maçlara göre.. Ve sanırım bu sezonki en düsük üçlük yüzdemiz 5/1 üçlük attık.Ve fazla serbest atıs kacırdık.2. yarı biraz daha toparlanırsak rahat 20lere cıkarırız farkı.
2. yarı daha kötü oynamaya basladık rehavet var gibi biraz Obra'da fazla müdahale etmedi şu ana kadar inanılmaz fazla hucum ribaundu veriyoruz rakibe.
Aslında bir mağlubiyet bizi daha sağlam yere bastırabilir. Oyuncular çok fazla rehavete girmemeliler.
Fenerbahçe Ülker 83-66 Nanterre Maç sonucu.
Skor aldatmasın bence iyi bir basketbol oynamadık son çeyregin bitimine 4 dk kala fark 4tü yani son 3 dk filan açtık farkı bu kadar.Ama kötü oynadıgımız bir maçı bile 17 sayı farkla kazanmamız nasıl büyük bir takım oldugumuzu gösteriyor.
Çok enteresan bir takım olduk, çok kötü olduğumuz bir maçı 17 sayı farkla kazandık. Çok kötü oynayan ve bir sürü top kaybı yapan Bogdanovic 20 sayı attı. Grubu lider olarak bitiricez gibi duruyor. Barca ve Cska'ya yenilsek bile 1. oluruz bu grupta.
gruptan 1.çıkmak top16 da ne gibi yarar sağlıyor ?