Bugün karşıma çıkan şu regen'in özellikleri biraz daha iyi olsa ismi ile süper bir kombinasyon yaparmış.
![]()
Bugün karşıma çıkan şu regen'in özellikleri biraz daha iyi olsa ismi ile süper bir kombinasyon yaparmış.
![]()
Inter'in durumu gercekten cok kotu oluyor ilerliyen ama burda epey erken dusmusler ligden.
Fakat garip olan İnter Şampiyon olup düşmüş1.Resmin sağına bakın İnter - 2013 yazıyor
![]()
Emre bu maçın sonunda 4.1 rating aldı.![]()
hahaha adam şamaroğlanına dönmüş bi kulağının arkası kalmış sakatlanmayan=)
#ÇareDrogba
Nereye koysam bilemedim. Çare Drogba dediler getirdim genç takımın başına teknik adam yaptım
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ThreepWooD iymiş kardeimbakalım çare olacak mı ?
![]()
Yıllardır, her işsiz kaldığında Mourinho'yu ekibime asistan menajer ya da futbol direktörü olarak katmaya çalıştım durdum ve hiçbirinde de görüşmeye bile yanaşmadı. Meğerse sebebi buymuş.
![]()
Bunu az önce Four-Four-Two resmi Twitter hesabından paylaştı.
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu oyuncuyu transfer etmek farz oldu![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu ne ki bende bundan çok var![]()
Bende de geçen gün oldu aynısı.. Ardarda 2 penaltı kullandı rakip. Mert Günok ikisini de çıkardı köşelerden![]()
Takım ismine dikkat...Takımları gezerken bir anda bu hale geldi..
Uploaded with ImageShack.us
E ne sandınız adamın İngilizce reklamı bile var ohooo.
![]()
Ruffier az önce 3 penaltı kurtardı.Dakika 88'de bu sefer ben penaltı kazandım ve maçı o golle yendimİlahi adalet işte.
![]()
ŞL de enteresan birşey geldi başıma beyler. Forumda yeniyim resim eklemeyi bilmiyorum tarif ederseniz ekleyebilirim.. Özetliyim; grupta Arsenal le aynı puanda bitirdim takımlar arası sonuç,atılan gol,yenilen gol aynı. ama 1. Arsenal oldu . bu neye göre belirlendi...son maçta 5 tane attım Ludogorets'e ama averajlar eşitlendi 1 gol daha lazımdı olmadı... Bütün istatistikler aynı yani nasıl belirlendi bu sıralama sorun bu
Resim eklemeyi tarif ederseniz atarım. screenshotla aldım resim oyundan duruyor...