Fenerbahçe'nin açıklamasını görünce koptum resmen gülmekten![]()
Adnan Öztürk Meireles'in el hareketine yüklenmiş,adamlar onu çevirip "tüküreni kulüpten yollarız"a bağlamış. Tabi normal böyle ilişkiler kurarak saha dışı işlerine başvurmak. Şu saatten sonra sahada mücadele ederek kazanamayacağını anladı FB yönetimi... Lider olmak gurur verici ama asıl gurur verici olan geriye düştüğümüz sezonlarda da hatayı kendimizde aramak...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Senin Galatasaray hakkındaki düşüncelerinin burada pek umursandığı sanmıyorum. Sev, sevme sen bilirsin yeter ki kelimelerini dikkatli seç.
8'i koyu yaparak vermeye çalıştığın mesaj muhtemelen 8-0'a gönderme yapmak, o da bir şehir efsanesi. Araştırıp bilgilenebilirsin. O sezon kim nasıl yenmiş, skorlar falan nasılmış bulmak kolay.
Bunu değil başka birşey kastediyorsan da, aklıma ilk gelen 8. olmamız olabilir, her sezon iyi olacak değiliz.Bir de L'pool maçı skoru geliyor aklıma ama sen onu kastetmemişsindir herhalde.
Daha önce 54655461. kez konusu açılıp konuşuldu. İkna olmadıysanız bizim problemimiz değil. Dava açın madem öyle orada kanıtlamaya çalışın.
Resmi olarak ligler kurulmadan önce verilen şampiyonluklarınızdan da memnun musunuz peki? Bizimki sadece iddaa en azından neymiş şike yapmışız da şampiyon olmuşuz. 1959'da kurulan ligde Beşiktaş'ın ne hikmetse 2 tane geçmiş yıllardan şampiyonluğu var. Çok garip bir durum
Pankart konusununa gelince daha maçtan önce siz değil miydiniz açıkça Galatasaray'a görmemiş diyen? Ne oldu pankart açılınca mı problem oluyor? Forumda demek serbest pankart açmak çok ayıp.
Ayrıca Galatasaray da size bayılmıyor. Nefret ederseniz kendinize bizim kaybedecek bir şeyimiz yok.
bence konuya kilit zamanı gelmiş![]()
Fenerbahçe'nin resmi açıklamaları hakikaten komik olmuş. Olayı bizden daha derin takip ediyorlar. Ayrıca Fikret Orman'ın söylemi doğru mu acaba ? Hakikaten Beşiktaş kulubü olarak açılcak mıymış dava ? Tazminat mı talep edecek ?
Last edited by LaigLeNoiR : 30.Ocak.2013 at 10:10 Reason: Son kısım silindi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Stadlarda nasıl küfür edildiğinde veya Avrupa maçlarında meşale yakıldığında cezasını kulüpler çekiyorsa eğer dava açılırsa ki ben o konuda bir şey çıkacağını düşünmüyorum kulüp bunun cezasını çekmelidir.
Bu arada bir çok Galatasaraylı arkadaşın mesajlarında Beşiktaş'a alttan alttan laf sokması benim gücüme gidiyor bir kaç yönetici buna engel olursa sevinirim. Biz mesaja cevap yazınca kötü olan biz oluyoruz çünkü.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp