Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
Sayfa 17 / 17 İlkİlk ... 7151617
481 ile 494 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Ankaragucu icin "Acliktan geberin ...." diye bir tezahurat var miydi?Ben mi yanlis hatirliyorum.
    Doğru biliyor ve hatırlıyorsun. Aynı kişiler dünden beri pankart konusunda da ahkam kesiyorlar, samimiyetsizliğin tanımı bu olsa gerek.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Doğru biliyor ve hatırlıyorsun. Aynı kişiler dünden beri pankart konusunda da ahkam kesiyorlar, samimiyetsizliğin tanımı bu olsa gerek.
    Galatasaray-Ankaragücü yakınlaşması 2.Daha önce nasıl yakınlaştığınızı forumda en az 8 kişi bilir.

Dünden beri Galatasaray'dan beni iyice soğuttunuz.Zaten sevmezdim şimdi nefret ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe'nin açıklamasını görünce koptum resmen gülmekten

Adnan Öztürk Meireles'in el hareketine yüklenmiş,adamlar onu çevirip "tüküreni kulüpten yollarız"a bağlamış. Tabi normal böyle ilişkiler kurarak saha dışı işlerine başvurmak. Şu saatten sonra sahada mücadele ederek kazanamayacağını anladı FB yönetimi... Lider olmak gurur verici ama asıl gurur verici olan geriye düştüğümüz sezonlarda da hatayı kendimizde aramak...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Galatasaray-Ankaragücü yakınlaşması 2.Daha önce nasıl yakınlaştığınızı forumda en az 8 kişi bilir.

Dünden beri Galatasaray'dan beni iyice soğuttunuz.Zaten sevmezdim şimdi nefret ediyorum.
    İnsan tutmadığı takımı neden sevsin ki? Hele ki bu takım en büyük rakibinse...

Quote Originally Posted by nannar View Post
    İnsan tutmadığı takımı neden sevsin ki? Hele ki bu takım en büyük rakibinse...
    cümlenin sonunu oku.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Konu o mu sence?ayrica bunu aradaki sozde yakinlasmaya nasil bagladin cok merak ediyorum.ankaragucu yerine x takim olsaydi az onceki mesaji yazmayacak miydim sence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Senin Galatasaray hakkındaki düşüncelerinin burada pek umursandığı sanmıyorum. Sev, sevme sen bilirsin yeter ki kelimelerini dikkatli seç.

8'i koyu yaparak vermeye çalıştığın mesaj muhtemelen 8-0'a gönderme yapmak, o da bir şehir efsanesi. Araştırıp bilgilenebilirsin. O sezon kim nasıl yenmiş, skorlar falan nasılmış bulmak kolay.

Bunu değil başka birşey kastediyorsan da, aklıma ilk gelen 8. olmamız olabilir, her sezon iyi olacak değiliz. Bir de L'pool maçı skoru geliyor aklıma ama sen onu kastetmemişsindir herhalde.

Nesil
    2007

Daha önce 54655461. kez konusu açılıp konuşuldu. İkna olmadıysanız bizim problemimiz değil. Dava açın madem öyle orada kanıtlamaya çalışın.

Resmi olarak ligler kurulmadan önce verilen şampiyonluklarınızdan da memnun musunuz peki? Bizimki sadece iddaa en azından neymiş şike yapmışız da şampiyon olmuşuz. 1959'da kurulan ligde Beşiktaş'ın ne hikmetse 2 tane geçmiş yıllardan şampiyonluğu var. Çok garip bir durum

Pankart konusununa gelince daha maçtan önce siz değil miydiniz açıkça Galatasaray'a görmemiş diyen? Ne oldu pankart açılınca mı problem oluyor? Forumda demek serbest pankart açmak çok ayıp.

Ayrıca Galatasaray da size bayılmıyor. Nefret ederseniz kendinize bizim kaybedecek bir şeyimiz yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

''Melo tükürmedi'' lafı ve 3-5 kişinin hazırladığı terbiyesizce pankarttan sonramı nefret etmeye başladın paşam ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bence konuya kilit zamanı gelmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'nin resmi açıklamaları hakikaten komik olmuş. Olayı bizden daha derin takip ediyorlar. Ayrıca Fikret Orman'ın söylemi doğru mu acaba ? Hakikaten Beşiktaş kulubü olarak açılcak mıymış dava ? Tazminat mı talep edecek ?
    Last edited by LaigLeNoiR : 30.Ocak.2013 at 10:10 Reason: Son kısım silindi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stadlarda nasıl küfür edildiğinde veya Avrupa maçlarında meşale yakıldığında cezasını kulüpler çekiyorsa eğer dava açılırsa ki ben o konuda bir şey çıkacağını düşünmüyorum kulüp bunun cezasını çekmelidir.

Bu arada bir çok Galatasaraylı arkadaşın mesajlarında Beşiktaş'a alttan alttan laf sokması benim gücüme gidiyor bir kaç yönetici buna engel olursa sevinirim. Biz mesaja cevap yazınca kötü olan biz oluyoruz çünkü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Stadlarda nasıl küfür edildiğinde veya Avrupa maçlarında meşale yakıldığında cezasını kulüpler çekiyorsa eğer dava açılırsa ki ben o konuda bir şey çıkacağını düşünmüyorum kulüp bunun cezasını çekmelidir.
    Pankartın ne kadar terbiyesizce olduğu tartışılmaz.Ancak pankartın nesine ceza verilecek ? Pankartı hepimiz gördük,ne hakaret var ne de küfür,ahlaksızca bir gönderme var.Bu yüzden ne kadar isteseler de ceza çıkmaz o pankarttan.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Pankartın ne kadar terbiyesizce olduğu tartışılmaz.Ancak pankartın nesine ceza verilecek ? Pankartı hepimiz gördük,ne hakaret var ne de küfür,ahlaksızca bir gönderme var.Bu yüzden ne kadar isteseler de ceza çıkmaz o pankarttan.
    Zaten ben bir ceza çıkmayacağını düşündüğümü yazımda belirttim. Hakaret kısmına katılmasamda yazdığın gibi düşünüyorum

Sayfa 17 / 17 İlkİlk ... 7151617

Mesaj Yetkileri