Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
Sayfa 17 / 22 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dün galatasaraylı bir arkadaşımla mesajlaşıyorduk , bu olayın rengi yok , arkadaşım hasta galatasaraylı , dün akşam çıktıklarında mekandan 100-150 kişilik bir grup tek başına fenerbahçeli bir elemana dalmarken , hala eleman da fenerbahçe ulan diye bağırıyormuş , bizimkiler 7-8 kişi hepsi galatasaraylı girmiş araya kurtarmışlar elemanı , dağıtmışlar grubu , şerefsizi de , adamı da her taraftar grubunda var maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu arada cidden futboldan soğudum bir gecede.
    Drogba ya yapılanda dünyanın en adice hareketlerinden birisi. O kişi bir daha saracoğluna adım atamayacak diye umuyorum..
    iğrenç bir olay, bizim ülkemizde olmazdı ama adam nefretinnden napacağını şaşırmış..

drogba nın da bu olaya karşı sanki tüm stad drogbaya böyle bir haraket yapmış gibi açıklama yapması da ne yazık ki hoş değil..
    nasıl ki biz bu öldürme olayını tüm galatasaray taraftarına mal edemezsek o muz olayı da asla ve asla fenerbahçe taraftarının tümüne adledilmez.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Drogba'ya yapılan gerçekten iğrenç birşey ama evrim teorisiyle cevap vermeye çalışan adama da saygı duymam. Ben maymundan gelmedim, sen kendini öyle görüyorsan orası ayrı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İsterse izafiyet teorisi ile cevap verir,biraz empati yapın empati.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Anneler gününde Çocuğunu kaybetti bir Anne kim nederse desin spor bu değildir

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    İsterse izafiyet teorisi ile cevap verir,biraz empati yapın empati.
    Ne alakası var empatiyle. 2 gündür herkes bu hareketin ne kadar iğrenç olduğunu söylüyor, daha ne empatisi yapıcaz. Benim gözümde evrim teorisi saçmalıktan öte değildir ve benim tüm kültürüme ve inancıma hakaret içermektedir. Bir olaya cevap verirken bulunduğun toplumun değerlerini düşünmen gerek, eğer yapmazsan eleştirdiklerinden farkın kalmaz. Drogba muz konusunda ne hissediyorsa biri çıkıp evrim teorisini savunduğunda ben de o şekilde hissediyorum. Sen bunu bu şekilde görmüyo olabilirsin o da aramızdaki hassasiyet farkıdır.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Fenerli arkadaşlar bizim yenildiğimize laf söyleyeceklerine Uefa ve Lig gitmiş bizi yenmişler,şampiyon olmuş gibi seviniyorlar bende bunu çözemedim.30 sene Türkiye Kupası alamayıp onun tesirinden olsa gerek sonra da Saraçoğlu'nda Galatasaray'ı yenince 15 senedir yenemediniz haha gibisinden laflar eden bir takım için Uefa falan ütopik hedef kalır kimse kusura bakmasın.Fenerbahçe Uefa ve ligte 15 güne kadar 3'te 3 deyipte sonra Galatasaray'ı yenip Ş.Ligini garantileyince deliler gibi seviniyor bana da ondan komik geliyor.

Bir de gazoz muhabbetine çok takılan olmuş.Gazozuna maç demenin ne olduğunu açıklamak mı gerek illaki.Olayı bitirmişiz heralde yayarlar.Fenerbahçeli arkadaşlar zannediyorlar mı acaba bizim bu maça ihtiyacımız olsa bu maçın senaryosu böyle olur muydu ? Rehavete kapılmışız olay bu.Abartmaya gerek yok.
    0-0 biten maçta Sabri"nin üçlü çektirdiğini gördüm ya,Şampiyon olmamıza gerek varmı ? Biz galibiyete sevindik.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ne alakası var empatiyle. 2 gündür herkes bu hareketin ne kadar iğrenç olduğunu söylüyor, daha ne empatisi yapıcaz. Benim gözümde evrim teorisi saçmalıktan öte değildir ve benim tüm kültürüme ve inancıma hakaret içermektedir. Bir olaya cevap verirken bulunduğun toplumun değerlerini düşünmen gerek, eğer yapmazsan eleştirdiklerinden farkın kalmaz. Drogba muz konusunda ne hissediyorsa biri çıkıp evrim teorisini savunduğunda ben de o şekilde hissediyorum. Sen bunu bu şekilde görmüyo olabilirsin o da aramızdaki hassasiyet farkıdır.
    drogba koyu bi katolik sahaya girerken attığı gollerden sonra istarvroz çıkarıyo oda evrim teorisine inanmıyo orda vermek istediği mesajı anlayamamışsın sen

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    drogba koyu bi katolik sahaya girerken attığı gollerden sonra istarvroz çıkarıyo oda evrim teorisine inanmıyo orda vermek istediği mesajı anlayamamışsın sen
    Hala mesajın anlaşılıp anlaşılamamasından bahsediyorsun, acaba sen ne anladın o mesajdan çok merak ediyorum. Adamın katolik olması daha da kötü yapıyor olayı. Neredeyse nüfusun tamamının müslüman ve yarısının dindar olduğu bir ülkede çıkıp bu şekilde cevap verilmez. Kaş yapıyım derken göz çıkartmamak lazım. Orada bir kişi çıkıp sadece Drogba'ya ve diğer otunculara hakaret ediyorken Drogba yaptığı hareketle milyonlarca insana hakaret ediyor. Siz de bu durumu hala doğal karşılıyosunuz. Önceki mesajımda yazdığım gibi işte bu bizim hassasiyet farkımız oluyor. Sizin için bu durum doğal olabilir ama benim için değil. 35 yaşında gelmiş bir adam özellikle medya üzerinden bir mesaj vereceği zaman dikkatli olmalı, neye inanırsa inansın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla Drogba'dan çok senin Drogba'nın inancına hakaretin söz konusu.

Bakınız hakaret eden Drogba; http://inciswf.com/drogbahabibi.swf

Size Emre Belözoğlu gibileri müstehak,iyi günler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

insan ölmüş siz hala galatasaray'a mal etmeyin derdindesiniz(tersi de geçerli,onlara da aynı şekilde kızıyor içim). Evet bir insan öldü ama "insanlık" çoktan ölmüş.
    Last edited by sananes : 13.Mayıs.2013 at 19:34
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cenaze'den yeni geldim.Ordaki ağlayan anneleri gördükçe babayı yakınlarını arkadaşlarını gördükçe .Olmaz olsun böyle holiganlık taraftarlık ..
    Last edited by petrol_fb12 : 13.Mayıs.2013 at 19:28

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba'ya yapılan gerçekten iğrenç birşey ama evrim teorisiyle cevap vermeye çalışan adama da saygı duymam. Ben maymundan gelmedim, sen kendini öyle görüyorsan orası ayrı.
    Yahu nerede var evrim teorisi ne maymundan gelmesi hani nerede öyle bir şey demiş nereden çıkarıyorsunuz bunları?
    Siyahi oyunculara gidip muz atan maymun sesleri çıkartan yaratıklar yok muydu Avrupa'da? Eto'o'ya karşı kaç kere yapıldı mesela biliyorsunuz.
    Kendisine muz atan adama, "sen bana maymun diyorsun ama ....." şeklinde cevap vermiş olmasının hangi bakış açısıyla evrim teorisine bağlıyorsun meraktan ölüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Yahu nerede var evrim teorisi ne maymundan gelmesi hani nerede öyle bir şey demiş nereden çıkarıyorsunuz bunları?
    Siyahi oyunculara gidip muz atan maymun sesleri çıkartan yaratıklar yok muydu Avrupa'da? Eto'o'ya karşı kaç kere yapıldı mesela biliyorsunuz.
    Kendisine muz atan adama, "sen bana maymun diyorsun ama ....." şeklinde cevap vermiş olmasının hangi bakış açısıyla evrim teorisine bağlıyorsun meraktan ölüyorum.
    Instagram hesabında evrim teorisi fotoğrafını paylaşıp altına bir şeyler yazarak cevap vermiş galiba burdan bakabilirsin http://www.ntvspor.net/haber/futbol/87982/“maymun-kardesimin-gollerine-sevindiniz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kendisine ırkçılık yapan bir taraftara cevap olarak;

''Tarihin küçük bir parçası seni incitmez'' dedi ve bu fotoğrafı paylaştı;

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben de iki saattir bu mesajı anlamaya çalışıyorum. tabii resmi görmediğim için anlamamıştım bir türlü. Saygı duymamak kısmı hariç mesajına katılıyorum ve ek olarak bunu bütün taraftara yıkması da ayıp. Türk insanından ırkçı olmaz , yapısına aykırı. istisnalar çıkıyor tabii ki.

-------

Ben hala vefat eden çocuğu düşünüyorum. Aynı durumda ben de olabilirdim. O kullandığı yolu çok kullandım. annem hep dikkat eder derdi maça giderken , bana bir şey olmaz derdim. demek ki gerçekten dikkat etmek gerekiyormuş ya da hiç gitmemek.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Türk insanından ırkçı olmaz , yapısına aykırı. istisnalar çıkıyor tabii ki.

-------
    ırkçılık bi tek siyahi insanlara karşı yapılınca ırkçılık olmuyo önce bunu anlamak lazım türkiyede malesef aşırı düzeyde ırkçılık var siyahi insalara karşı tutumumuz böyle değildi eskiden oda gün geçtikçe bu yönde ilerliyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Nasıl ırkçılık var yahu , cidden merak ettiğimden soruyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

MUZ VAR MUZ.

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yahu bu adamın (!) yaptığı zaten ırkçılık ama genelleyemezsiniz diyorum. Nasıl ırkçılık var demem ise ; Türkiye'de ırkçılık çok fazla var söylemi için.

Edit: neyse arkadaş ne demek istediğini anlattı bana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah o katilin belasini versin. Boyle insanlarin sifati veled-i zina'dan baska birsey olamaz. Hazimsiz serefsiz.

o muzu getirenı bulup ömür boyu spordan men ediceksin

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

------------------------------------ Neyse öfkemizi içimize atalım da ortamı germeyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yahudi'ye de yapılabiliyor ırkçılık ya da rum'a. O yüzden var bu ülkede ırkçılık. Irk sadece siyah ile beyaz'ın ayrımı değil.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

konu disi ama irkcilik her zaman vardi turkiyede, yakin zamanda rum ve ermenilere yapilanlar asikar. eski zamanlarda osmanli tebaasi kendi irkina dahi 2.sinif insan muamelesi yapmis bir ulkedeyiz biz. hali hazirda cingenelere yapilan ayrimcilik siyahlara yapilandan da fazla hatta.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Konu kapatılmalı maç konusundan başka konulara döndü.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ntvspor yorumlarında gördüm aynen katılıyorum.

Bizim ülkemizde böyle bişey olmamalıydı, bizim insanimiz zenci kelimesinin bile kötü birsey ifade ettigini bilmez, ırkçı bir kelime olduğunu bilmez. O muzu sallayan kişi Fenerbahce tarafindan degil, devlet tarafindan cezalandirilmalidir.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

şöyle biraz göz gezdirimde mühendis oktay olayına yanlışım yoksa bu adamın katili hala tribün lideri

bu tribünler ve taraftar grupları kısmen dağıtılmadıkça daha çok şeyler olur, bu insanlar tek olsalar birşey yapmıycakları halde grup içinde olunca taşkınlık çıkarırlar insanlar hernekadar sağduyulu olsada topluluk psikolojisi farklı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence tüm siyahi futbolcuların o herif hakkında suç duyurusunda bulunması gerekiyor. En başta Sow, Webo, Yobo bunu yapmalı hatta. Bu Türkiye'de ilk defa bu şekilde oluyor ve hemen yılanın başını kesmezsek tekrarı olabilir. Herşeyden önce de FB kulübünün bir açıklama yaparak özür dilemesi gerekyor ama o sağduyuyu gösterecek bir tek Kiğılı var ona da müsade etmezler.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Türkiye'de ırkçılık nasıl yok acaba türk demeyi bile kaldıracaklardı az kalsın daha 1 ay önce, tabi ırkçılık bu kadar da az değil insanlar soylarına göre değerlendiriliyor

Futbol terörü çok üst düzeyde ülkemizde..

Maça gelince de izlememiştim gayet sıkıcı bir maç olmuş galatasaray rehavet kapılarak oynamış fenerbahçe baya iyi mücadele etmiş tebrik ederim

Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın göreve devam edecek olması da beni ayrı mutlu ediyor

Sayfa 17 / 22 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri