Bayram nedeniyle tükanı bir kapadık tüm müşteriler kaçmışNeyse yapacak bişey yok çekirdek müşteri şeyy takipçi ile kaldığımız yerden Palace kariyerinden sonra yeni edindiğim bilgileri paylaşarak yola devam
Takipteyim. Konunu daha yeni okumaya başladım....
Foruma bir kaç haftadır giremiyordum memlekete gittim,iş güç vs.
Son bir kaç senedir pek aktif değilim sitede,misafir olarak takip ediyorum sürekli fakat Diaz'ın ve Sowkay'ın muhabbetleri feci sardı.Devam beyler.(:
Newcastle şampiyonlar ligi almış :O :O Abi takımın çok kaliteli olmuş. Alt yapındaki anterenörler de çok iyi inşallah iyi bi sezon geçiririz bu yıl
iyisin helal juan diaz .. bu takımın ponpon kızları yokmu yea ?![]()
Diaz'ın tek hesaba katmadığı bu olmuştu zaten Palace'dan geldi tabi ponpon kızlar tabii yaa. Nimes'te ne gördü ponponlar eski doğu alman bayan gülle atıcıları gibi otantiğin içine düştü diaz ters anatomi
şekil a ' da görüldüğü üzere
o yüzden her an istifa edebilir benden demesi.
juan bayramdan çıkamadı daha![]()
Bu Juan'ı Evire Çevire Dövmek Lazım
Olmaz Rtük'ün Buraya El Atması Lazım![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bileydim yorum atmazdım.N'oldu yahu bi durgunluk geldi sessiz sessiz takip ediyordum sizi (:
Devam Beyler![]()
juan diaz'in telefon numarası olan varsa arasın! kovulacak simdi bu kadar tatil yeter![]()
galiba kariyer kapansın diye yorum yazmıyo![]()
Öncelikle hepinizden özür diliyorum. Fm13ü komple sildim Pcden..kadrom ve finansım taksit kullanmasam bile yine oldukça güçlü hale geldi..transfer dosyam var ve gittiğim takımların bütçesine göre oyuncularım mevcut ve genedle düşük bütçeli alt lig takımlarına gidiyorum enredeyse yaptığım yapacağım tüm transferler az çok belli..her ne kadar farklı yüzlerle oynamak istesemde ister istemez dönüp dolaşıp kadromda yine 3-4 tane eski oyuncu bulunuyor. Herşeyden öte açıckası sıkıldım yani sürekli aynı şeyler üzerinde dönüp durmaktan lig kaliteli olunca gelir fazla oluyor kalitesiz olsa lige ambargo koyuyorsun..Kısır döngüden sıkıldığım için komple sildim..Yorumları görünce keşke silmeseydim diyerek üzüldüm ama zevk almamaya başladım FM13ten
(: umarım dediğin gibi olur bende çok isterim yenilenmesini bu oyunun kalmasını ama malum işte yıllardan beri oynarım ama ilerledikçe sanki sarpa sarıyor."FM14" başlığında arkadaş fm 14'ün maç video sunu paylaşmış baktınmı? bakmadıysan bir gözat yorumunu merak ediyorum daha uzatmayayim konu dışı olmasın (:
Umarım düşündüğün gibi olur.(: Bekleyip göreceğiz
Peki şimdi napcaksın ? ?
Bu konuya güzelinden bir kilit lazım. Diaz'ın yaptığı kariyerlerin hatrına konuşmaya devam edin bakalım.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
eyv vivorperlei..Şimdi ne yapıcam bilmiyorum ne yapalım ? (:
Biraz ara vermelisin bence. Zaten bu seride kariyer yapmayı becerebilen arkadaşları takdir ediyorum. Sen ki birkaç tane uzun soluklu kariyer yaptın, artık dinlenme ve FM 2014'ü bekleme zamanın gelmiş gibi görünüyor.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
abi bütün futbolcuları uçak kazasında öldür altyapı ile ligte kalmaya çalış
benim yeni projem bu olacak kimse çalmasın![]()
Transfer yapmadan Atletic Bilbao'ya çevirebilirsin gittiğin bir takımı heleki alt ligden bir takımı yiyosa transfer yapmadan böyle atlat adamı kangren eder kanser eder öldürür![]()