Sayfa 17 / 18 İlkİlk ... 715161718 SonSon
481 ile 510 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    diaz istifa diye bağırırm olmazsa
    Futbol bu şansda lazım (: Epey oyuncu aldık uyum artması falan lazım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bayram nedeniyle tükanı bir kapadık tüm müşteriler kaçmış Neyse yapacak bişey yok çekirdek müşteri şeyy takipçi ile kaldığımız yerden Palace kariyerinden sonra yeni edindiğim bilgileri paylaşarak yola devam

Takipteyim. Konunu daha yeni okumaya başladım....
    Foruma bir kaç haftadır giremiyordum memlekete gittim,iş güç vs.

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bayram nedeniyle tükanı bir kapadık tüm müşteriler kaçmış Neyse yapacak bişey yok çekirdek müşteri şeyy takipçi ile kaldığımız yerden Palace kariyerinden sonra yeni edindiğim bilgileri paylaşarak yola devam
    Tükanı aç geliriz biz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son bir kaç senedir pek aktif değilim sitede,misafir olarak takip ediyorum sürekli fakat Diaz'ın ve Sowkay'ın muhabbetleri feci sardı.Devam beyler.(:

Newcastle şampiyonlar ligi almış :O :O Abi takımın çok kaliteli olmuş. Alt yapındaki anterenörler de çok iyi inşallah iyi bi sezon geçiririz bu yıl

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

iyisin helal juan diaz .. bu takımın ponpon kızları yokmu yea ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xRa View Post
    iyisin helal juan diaz .. bu takımın ponpon kızları yokmu yea ?
    Diaz'ın tek hesaba katmadığı bu olmuştu zaten Palace'dan geldi tabi ponpon kızlar tabii yaa. Nimes'te ne gördü ponponlar eski doğu alman bayan gülle atıcıları gibi otantiğin içine düştü diaz ters anatomi

şekil a ' da görüldüğü üzere

o yüzden her an istifa edebilir benden demesi.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

juan bayramdan çıkamadı daha

Bu Juan'ı Evire Çevire Dövmek Lazım

Olmaz Rtük'ün Buraya El Atması Lazım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Juan'ı Evire Çevire Dövmek Lazım

Olmaz Rtük'ün Buraya El Atması Lazım

ya şimdi gelir paristeydim bi tane sağ bek vardı onu izledim ordan finlandiyaya gittim falan filan kanmayın derim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bileydim yorum atmazdım.N'oldu yahu bi durgunluk geldi sessiz sessiz takip ediyordum sizi (:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Devam Beyler

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

juan diaz'in telefon numarası olan varsa arasın! kovulacak simdi bu kadar tatil yeter

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

galiba kariyer kapansın diye yorum yazmıyo

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Öncelikle hepinizden özür diliyorum. Fm13ü komple sildim Pcden..kadrom ve finansım taksit kullanmasam bile yine oldukça güçlü hale geldi..transfer dosyam var ve gittiğim takımların bütçesine göre oyuncularım mevcut ve genedle düşük bütçeli alt lig takımlarına gidiyorum enredeyse yaptığım yapacağım tüm transferler az çok belli..her ne kadar farklı yüzlerle oynamak istesemde ister istemez dönüp dolaşıp kadromda yine 3-4 tane eski oyuncu bulunuyor. Herşeyden öte açıckası sıkıldım yani sürekli aynı şeyler üzerinde dönüp durmaktan lig kaliteli olunca gelir fazla oluyor kalitesiz olsa lige ambargo koyuyorsun..Kısır döngüden sıkıldığım için komple sildim..Yorumları görünce keşke silmeseydim diyerek üzüldüm ama zevk almamaya başladım FM13ten

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öncelikle hepinizden özür diliyorum. Fm13ü komple sildim Pcden..kadrom ve finansım taksit kullanmasam bile yine oldukça güçlü hale geldi..transfer dosyam var ve gittiğim takımların bütçesine göre oyuncularım mevcut ve genedle düşük bütçeli alt lig takımlarına gidiyorum enredeyse yaptığım yapacağım tüm transferler az çok belli..her ne kadar farklı yüzlerle oynamak istesemde ister istemez dönüp dolaşıp kadromda yine 3-4 tane eski oyuncu bulunuyor. Herşeyden öte açıckası sıkıldım yani sürekli aynı şeyler üzerinde dönüp durmaktan lig kaliteli olunca gelir fazla oluyor kalitesiz olsa lige ambargo koyuyorsun..Kısır döngüden sıkıldığım için komple sildim..Yorumları görünce keşke silmeseydim diyerek üzüldüm ama zevk almamaya başladım FM13ten
    Kısır döngü derken neyi kastettin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklısın oyun belli bir süreden sonra kısır döngüye giriyor.Çağ açan yenilik getiremediler rutin şekilde yeni oyun çıkarttılar tema ve renkler ile oynandı.Bende artık son zamanlarda FM13'e ciddi bir rakip çıkması gerektiğini düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oğuzcan View Post
    Haklısın oyun belli bir süreden sonra kısır döngüye giriyor.Çağ açan yenilik getiremediler rutin şekilde yeni oyun çıkarttılar tema ve renkler ile oynandı.Bende artık son zamanlarda FM13'e ciddi bir rakip çıkması gerektiğini düşünüyorum

FM'ye gelecek 5-6 yıl boyunca rakip çıakcağını düşünmüyorum çok zor imkansız hatta. Sigames'in veritabanına ulaşabilecek kimse yok. FM14'ten umutluyum birçok yenilik geliyor maç motoru neredeyse tamamen değişiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

(: umarım dediğin gibi olur bende çok isterim yenilenmesini bu oyunun kalmasını ama malum işte yıllardan beri oynarım ama ilerledikçe sanki sarpa sarıyor."FM14" başlığında arkadaş fm 14'ün maç video sunu paylaşmış baktınmı? bakmadıysan bir gözat yorumunu merak ediyorum daha uzatmayayim konu dışı olmasın (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oğuzcan View Post
    (: umarım dediğin gibi olur bende çok isterim yenilenmesini bu oyunun kalmasını ama malum işte yıllardan beri oynarım ama ilerledikçe sanki sarpa sarıyor."FM14" başlığında arkadaş fm 14'ün maç video sunu paylaşmış baktınmı? bakmadıysan bir gözat yorumunu merak ediyorum daha uzatmayayim konu dışı olmasın (:
    Şimdi gördüm. Öncelikle şu açıdan bakarsak FM13 fm serileri arasında en çok eleştiri alan en çok hatanın olduğu seri olarak görürsek sigames'in bu kadar eleştiriden sonra FM14'te devrimsel yeniliklerle geleceğini umuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım düşündüğün gibi olur.(: Bekleyip göreceğiz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Haklısın bir süre sonra bezdiriyor artık insanı aynı şeyler . .

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Peki şimdi napcaksın ? ?

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Bu konuya güzelinden bir kilit lazım. Diaz'ın yaptığı kariyerlerin hatrına konuşmaya devam edin bakalım.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

eyv vivorperlei..Şimdi ne yapıcam bilmiyorum ne yapalım ? (:

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Biraz ara vermelisin bence. Zaten bu seride kariyer yapmayı becerebilen arkadaşları takdir ediyorum. Sen ki birkaç tane uzun soluklu kariyer yaptın, artık dinlenme ve FM 2014'ü bekleme zamanın gelmiş gibi görünüyor.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

abi bütün futbolcuları uçak kazasında öldür altyapı ile ligte kalmaya çalış

benim yeni projem bu olacak kimse çalmasın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transfer yapmadan Atletic Bilbao'ya çevirebilirsin gittiğin bir takımı heleki alt ligden bir takımı yiyosa transfer yapmadan böyle atlat adamı kangren eder kanser eder öldürür

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    abi bütün futbolcuları uçak kazasında öldür altyapı ile ligte kalmaya çalış

benim yeni projem bu olacak kimse çalmasın
    hocam sen bu ara çok "felaket" filmi izliyosun galiba sevdim bu halini

Sayfa 17 / 18 İlkİlk ... 715161718 SonSon

Mesaj Yetkileri