İçgüdüleri Fenaymış Madrid'in![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kendisini bu piyasaya sokmuş olmaktan gurur duyuyorumFenerbahçe'de 18 yaş altı antrenörü olarak göreve başlattım daha sonra newcastle'da yardımcı antrenörüm oldu derken şimdi tottenhamın hocası oldu. 24.haftada lider city ile aralarında 2 puan fark var.
![]()
61 sov
Volkan Sen korner'den gol atan oyuncumMaalesef sözlesme uzatamadim, Bursaspor ile anlasti, gidecegi takima gol atti
![]()
Adam AmsterdamlıymışBırakta Olsun Serhat
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Aklıma bizim altyapıda bir Cem Sultan vardı.Servet'e saygısızlık etti diye gönderilmişti.Onun konuşmaları geldi![]()
Arsenal ile oynanan maçta 79, 81 ve 92. dakikalarda attığımız gollerle 5-4 yenildiğimiz maçta, son 15 dakikada atılan 3 gol ve son golün sağdan atılan ara pasında direğe çarpıp gol girmesi, Çek cumhuriyeti ile oynanan maçta nihatın attığı son golü hatırlattı banaGol tamamen aynı değil ama dakika ve topun aynı yere çarpıp gol girmesi büyük bir tesadüf olmuş
http://www.youtube.com/watch?v=Daw7B6rjNJI
Koyduğunu![]()
FM 13'te bir ara çeviri yaparken bir cümle tam " its dı fıtbııl dets dı fıtbııl"'lık bir çeviriye uyuyordu, onu koyacaktım o aklıma geldi. Ben yapamadım başkaları yapmış makarayı![]()
Bu nedir ya? Lobimiz baya kuvvetliymiş demek Avrupa'da.
![]()
Deniz Aytekin benim de maçımı yönetmişti.
Menejer Türk, hakem Türk, maç da Atatürk Olimpiyat stadında şl finaliydi.
Canımı dişime takıp 209. sıradan 96. sıraya taşıdığım takımı 3-4 ay bıraktım yine dibe vurmuş :'( Kırmızıdan önceki dönem benim başta olduğum dönem
![]()
Bu kadar iyi oynayıp avrupa liginde elemelere kaldığıma mı sevineyim? Yoksa kaybettiğim 3 as oyuncuma mı üzüleyim bilemedim...
Bu nasıl grup aga?
![]()
Abi 13. dkda gol yiyip santradan top kaptırıp nasıl tekrar gol yemiş Adana?
Ondan sonra tekrar santra yapıp 17'de gol atmalarıda ayrı bir hırs![]()
Last edited by LifeYourself : 05.Ocak.2014 at 14:32
Dün hazırlık maçında bir gol yedimki atan oyuncu hayatı boyunca böyle bir gol atamamışdır.Birde amatör takıma karşı oynuyordum.
http://youtu.be/U_M8_sTCPPU
Oyunda youtube bağlanamadığımdan dolayı bandicam ile çekip yükledim.
Kariyerimde de paylaştım ama buradan da paylaşayım istedim. görüntü aslıdna herşeyi açıklıyor. Sağ bekim ortayı kesti forvetim topu içeri tıklamak yerine tekrar kanada gönderdi (: Adam beyinsiz olsa yine bunu yapmaz futbolu nf sinden anlayan biri kaleye vurmaya çalışır motora daha laf etmeye gerek duymuyorum (: