Abi şampiyonluk hayırlı olsun.![]()
Abi şampiyonluk hayırlı olsun.![]()
Bu şampiyonluğu bekliyorduk zaten, tebrikler abi..
Başarılarının devamını dilerim![]()
Şampiyonluk için tebrikler.Kadroyu daha da güçlendirip Avrupa'da da söz sahibi olmak lazım.
![]()
TariboWest
tebriller![]()
Şampiyonluk gelmiş, tebrik ederim.Takım oynadığı futbolun karşılığını almış.
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tebrikler dostum. Güzel bir şampiyonluk almışsın. Türkiye kupası ise yazık olmuş. Çifte kupayla kapatabilirmişsin sezonu. neyse darısı gelecek sezona 3 kupaya![]()
Teşekkürler
Seneye eğer Avrupa'da olmazsak Türkiye Kupasına devam ederim yoksa işim olmaz o kupadateşekkürler bu arada
Ben anormal karşılamıyorum açıkçası , takımı iliklerine kadar biliyorumartısını eksisini
Teşekkürler
Teşekkürler
1-2 Sağlam takviye var aklımda güçlenecek takım
Teşekkürler![]()
TebriklerSL'de belki kuraya gore gruplardan cikabiliriz. Yoksa zaten AL'de bir basari yakalariz bence
![]()
steame gelince arsenal maçının kritigini yapalım seninle (:
Eski Tottenhamlı deyince aklıma Modric geldi, eğer öyleyse harika![]()
Şampiyonluk gelmiş tebrikler.Bir çilek bekliyorum.En azından bir böğürtlen![]()
Huddlestone veya Sandro olabilir mi abi ? Yada Piennar, Jones filan![]()
Tom güzel transfer.Moraes ve Parejo ile yardırır.
Ordu,Maraş STSL'ye çıkmış,
Levante Al'de final oynamış.
A.Madrid şampiyon Barça 4. olmuş.![]()
1 Hafta yoktum, yorum atamadım kusura bakmaŞampiyonluk güzel, Huddlestone iyidir. Atletico'nun şampiyon olması bir ayrı sevindirdi
![]()
Yönetim beklentimin çok çok üstüne çıktı Bütçede tabi bunun etkenleride çok fazla , Şampiyon olmamız , transferlerde takımın sürekli kar'da olması ayrıca Başkan'da değişti belki buda etki etmiştir çok sağlam bütçe oldu , üstelik Huddlestone'da aldım ama oyuncu henüz takıma katılmadı muhtemeln bunu başlangıç bütçesinden keserler
Spoiler: Son 2 yılda Gelen - Gidenler
Sağlam oyuncu almışız orta saha en sağlam mevkimiz oldu galiba , ligde istatistiklere falan komple bizim takım damga vurmuş , yönetimde yapması gerekeni yapmış yani bütçe iyi gerçekten![]()
Last edited by benzema35 : 06.Şubat.2014 at 03:10
Yönetim güzel bütçe vermiş.![]()
Huddlestone güzel bir transfer, sakatlanmazsa takıma faydalı olur.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Huddlestone iyi transfer
Şampiyon takıma böyle bir bütçe yakışır zaten..
LaLiga'da A.Madrid efsanevi bir şekilde şampiyon olmuş![]()
Tom orta sahada verimlilik yaratır , Okay'a da abilik yapar
Burak'ın sakatlığı kötü olmuş , forvet sayısı 2'ye düşmüş ama Mustafa toparlar bence![]()
En sağlam mevkimiz zaten orasıydı şimdi çok çok kalite oldu o mevkibütçeyi yönetimden ziyade birazda biz o hale getirdik devre arası 15 mn€'ya oyuncu sattık
Aynen
Sakatlık geçmişine baktım öyle bir sıkıntııs yok zaten hayvan gibi adam bişey olmaz
A.Madrid bu seride çok gerçekçi olmuş![]()
Ya ben Muhammedi'de aldım zannediyordum fakat almamış kadroya büyük hayal kırıklığı yaşadım![]()
Mane süper olur, bir de bonservisini alırsak.![]()
Butce harika.. Dortmund'un basina da kim gecti?