Galatasaray maçı üzücü olmuş , Dortmund macı ile telafi edemezsek daha da üzücü olacak gibi duruyor
Gruplarda eleniriz
Avrupa Ligine kalırız
Çeyrek Final
Yarı Final
Final
Bir bardak su iç
Galatasaray maçı üzücü olmuş , Dortmund macı ile telafi edemezsek daha da üzücü olacak gibi duruyor
You'll Never BeatThe Irish !
Çok uzun zamandır forum da değilim döner dönmez şansıma bu kariyer geldi soluksuz bitirdim, işini çok iyi yapıyorsun tebrik ederim incelemelerin, yorumların ve videolarından bahsediyorum hepsi gayet başarılı. Devamını dilerim
...
...
Hocam rica etsem videoda çalan müziği pmden atabilirmisin![]()
tahminim tuttu abi dortmunddan kaptın 4üde sportingle berabere senin gibi hocaya yakışmadı![]()
Ah barcelona ah... Hocam Barcelona karşısında başarılar.
...
Hocam maçları çok sakin anlatıyorsun ben yerimde duramıyorum.
Maça gelirsek harika bir oyun tebrik ederim. Barcelona da yapacağını yapmış.![]()
...
...
Dortmund maçı güzel olmuş ben dicektim şu maçları anlatırken nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsun diye , azıcık canlan yav küfür etmezsin![]()
You'll Never BeatThe Irish !
...
Hocam dortmund ne olduğunu anlamamıştır bile![]()
ADANA DEMİRSPOR
1.Lig'de menajer değişiklikleri ile oyuncu transferlerinde saçmalıklar oluyor mu ?
bu arada kanalda Emir Baldemirin golerini yüklemişsin senin oyunda çıkan regen oğlun mu profili falan mevcutsa paylaşsana nasıl
Hocam Yeşil Roman diye bir kariyer vardı çok iyiydi. Emir Baldemir orada bir karakterdi.
http://forum.turksportal.net/vb/show...=Ye%FEil+Roman
Oku Oku Ahmet, Tüm kariyer hikayelerimden bağımsız, Efsane bir kariyerdir. Film gibi senaryosu varBelki ileride bu filmin devamını da çekmeye başlarım kim bilir
Her yol Roma'ya çıkar : )
Beta'da takımların biraz daha oturaklı oyuncular transfer ettiğini gözlemledim, full sürümde 1 sezon oynadıktan sonra daha rahat bir gözlem ve yorum yapabilirim.
...
2 gün sonra Şampiyonlar Ligine devam tamam maçında Barça deplasmanına gidecez. Bu yüzden sahaya yedek kadromuzla çıktık. Salih ve Recep'in golleriyle kazanırken her 2 golün de asistini yapan Rezan bana göre maçın adamıydı, şimdi sırada sen varsın tatlım (Barcelona)
...
Barcelona maçını kazanmamız lazım. Bu kadroyla Uefa'yı alabiliriz; ama ilk hedef CL'dir tabi ki![]()
Ölüm grubunden çıktık
Edit: Hocam video bende oyuncular gözükmüyor taraftar ve yeşil zemin var
ADANA DEMİRSPOR
hocam inırmısınız ağlamaklı oldum çıkılmaz denilen gruptan çıktın![]()
Videoyu yükleyip direk FB maçına geçtim sanırım oyun videoyu yüklerken hata yapmış olmalı, 4-2 yenildik Barça'ya ama Sporting puan kaybedince gruptan 2. olarak çıktık. En azından bir üst turda Barçayla eşleşmeyecez![]()
...
Gruptan çıkmak başarıdır hocambu sezonluk bence çeyrek final görsek bile yeterli olucaktır gelecek sezon için.
Ben dedim çok zorlanmayız diye :P
Tebrikler hocam zor bir gruptan çıkmayı başarmışsın. Videolu maç anlatımı de güzel olmuş.
Teşekkürler beyler, şimdi oyunu açtım biraz ilerleyelim bakalım.
...