Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
Sayfa 17 / 39 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Bayaadır giremedim foruma uçmuş gitmişsin maşalla ama watfordda aşmış kendine adamlar napmış öyle ya, bence premier ligdeki ilk sezon için durumumuz iyi mençıstırada önümüzdeki 1 2 sezon içinde haddini bildiririz

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Bayaadır giremedim foruma uçmuş gitmişsin maşalla ama watfordda aşmış kendine adamlar napmış öyle ya, bence premier ligdeki ilk sezon için durumumuz iyi mençıstırada önümüzdeki 1 2 sezon içinde haddini bildiririz
    Sen naptın müdür kariyeri kapadın gittin Patlat bir efane karier daha Manchester önünü kesicez inş

Temsilciler yağlı kapıyı buldu anlaşılan ah şu oyuncu Alvarez'den önce önerilseydi ne vardı çok kararsız kaldım

Oyuncunun profili bu şekilde, Brezilya gözlemcimizi gönderdik vereceği rapora göre değerlendiricem

Rapor gelmeden de takip edenler oyuncunun seviyesini belli ediyor aslında

Regenlerle oynamayı sevmiyorum ya, 5 sezon sonra kovulunca tav oldum bende

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yine çok iyi bir transfer yapmışsın Wellington Nem 'i alarak.Para varsa Titayı da al sorun olmaz rotasyon yaparsın alvarez ile.

Nesil
    2014

Regenlerle oynamayı sevmiyorum ya, 5 sezon sonra kovulunca tav oldum bende
    Aynen gerçek oyuncu olunca daha bir güzel oluyor oyun haklısın ne diyeyim

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Yine çok iyi bir transfer yapmışsın Wellington Nem 'i alarak.Para varsa Titayı da al sorun olmaz rotasyon yaparsın alvarez ile.
    Tita raporu olumlu geldi. Fiyata anlaşırsak alıcaz dediğin gibi rotasyonlu oynarlar zaten sakatlıktan belimiz bükülüyor habire

Nesil
    2014

22.Hafta

Şu galibiyete sevinemedim. Maçta Odegaard ve diğer oyun kurucularına oyun kurdurmaya izin vermeyince orta sahayı biz elimize geçirdik.
    Origi ile pnenaltıdan golü bulduk akebinde müthiş golcüm sakatlandı yerini Cavani'ye bıraktı oda her zamanki gibi fırsat verildiğinde neler yapabileceğini bir kez daha gösterdi.

İki oyuncuda ilk 11 için olmazsa olmazdı 1,5 ay yine sıkıntı çekicez

Şuan sakat olan oyuncularımdan sadece bir tanesi antrenmanda gitti diye hatırlıyorum diğerleri hep maçta

Tita'nın gözlem raporu da geldi herşey olumlu gibi duruyor. Olmazsa olmazımız değil iyi bir fiyata anlaşırsak alıcam

Tita'mı Bizim Tita'mı Yok Artık Daha Neler Hacı Uyan İstersen Premier Ligdesin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Tita'mı Bizim Tita'mı Yok Artık Daha Neler Hacı Uyan İstersen Premier Ligdesin
    Sırf ismi Tita diye almadım bende yokya paramız yetmedi

22.Hafta

Çok fazla transfer çok fazla sakat takım uyumunu çok bozdu. Zayıf rakibimizi çok zor geçtik.

23.Hafta

Leeds united Ocak ayına en formda giren takımdı zaten Menejerleri Ocak ayı ödülünü aldı. İnanılmaz iyi oynadılar hakederek yenildik.

4.Tur

Sunderland ile yedek takımımızın 5.tur mücadelesinde yedek takım özellikle 120 dakika süren 2.maçta müthiş maç kondisyonu yaptılar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

avrupa potası bile bizim için bu sezon iyidir hacı ama düşmeyelim yeter bence bu sene reel bakalım biraz transferler iyi ama bu kadar maçta sakatlık sıkıntı. eğer rakibin sert oynadığını anlarsam bende veriyorum coşkuyu topa sert kay ohh ondan sonra pısıyor şeref fakirleri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ilk dört güzel bir başarı olur. Kolay gelsin 😉
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    avrupa potası bile bizim için bu sezon iyidir hacı ama düşmeyelim yeter bence bu sene reel bakalım biraz transferler iyi ama bu kadar maçta sakatlık sıkıntı. eğer rakibin sert oynadığını anlarsam bende veriyorum coşkuyu topa sert kay ohh ondan sonra pısıyor şeref fakirleri
    Yok be olum ne düşmesi Şampiyonlar ligini zorlamaya devam yeni güncellemeler fena değil. İnter'den bir forvet kiraladım. Origi'nin sakatlığından mütebelli adam at at
    Şimdi fiyatını soruşturuyorum. Yok böyle forvet yarın ekliycem profili ve büyük maçlarda yaptığı şovu

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ilk dört güzel bir başarı olur. Kolay gelsin 😉
    Teşekkürler Sanada başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Yok be olum ne düşmesi Şampiyonlar ligini zorlamaya devam yeni güncellemeler fena değil. İnter'den bir forvet kiraladım. Origi'nin sakatlığından mütebelli adam at at
    Şimdi fiyatını soruşturuyorum. Yok böyle forvet yarın ekliycem profili ve büyük maçlarda yaptığı şovu

oha merak ettim

Nesil
    2014

oha merak ettim
    Valla moruk FA CUP deplasmanında Liverpool'u yıktı. İçeride Manchester'a hattirck yaptı Bu arada bir arka sayfadaki Manu maçını inceledin mi?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Valla moruk FA CUP deplasmanında Liverpool'u yıktı. İçeride Manchester'a hattirck yaptı Bu arada bir arka sayfadaki Manu maçını inceledin mi?
    baktım daha çok koşmuşuz neredeyse aynı sayıda mutlak pozisyon var maçın hakkı 4-0 değilmiş
    şimdi iştahım kabardı ama hattrick filan

Nesil
    2014

baktım daha çok koşmuşuz neredeyse aynı sayıda mutlak pozisyon var maçın hakkı 4-0 değilmiş
    şimdi iştahım kabardı ama hattrick filan
    O değil lan 2-1'lik maç 4-0 lık maça yedek çıktık. Bu arada inter kiraladığım oyuncu için 20 istedi sezon sonu bizde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

O değil lan 2-1'lik maç 4-0 lık maça yedek çıktık. Bu arada inter kiraladığım oyuncu için 20 istedi sezon sonu bizde
    akşam bakmıştım da işteydim pek dikkat etmedim ehehe

17. Default

Gerçekten muhteşem işler çıkarmışsın, bu takım en fazla 2 sezon sonra kimseye acımaz ambargo koyar tüm kupalara diye düşünüyorum

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by anche06 View Post
    Gerçekten muhteşem işler çıkarmışsın, bu takım en fazla 2 sezon sonra kimseye acımaz ambargo koyar tüm kupalara diye düşünüyorum
    Teşekkür ederim. Senin düşündüğün şekilde düşünüyorum açıkçası takım bu yıl itibari ile ambargo koyacak şekilde yapılanmaya başlayacak

Nesil
    2014

Origi'nin uzun süreli sakatlığında Cavani yanlız kalmıştı oyuncuyu İnter'den 6 aylık kiraladık.

Spoiler: David Profil 

25.Hafta

Ağlamak gibi olmasın ama köpek gibi oynadık saçma sapan gollerle yenildik...

26.Hafta

Son iki maçımızda da aynı şey biz oynadık rakipler bala mala attı. Ama bişey varki mağlubiyetlere rağmen takım harika futbol ortaya koydu. En azından teselli olarak bunu söyleyebilirim.

27.Hafta

Spoiler: devre arası oyuncuları harika motive ettik 

Spoiler: Maç sonu da siz kralsınız siz şusunuz busunuz didik :) 

F.C. UNITED'IN ŞEYTAN'LA DANSI

Premier Lig'in 27.Haftasında F.C United of Manchester, Manchester United'ı liderlik koltuğundan indirdi.

İlk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 tamamlanan maçta,M.United 55.dakika da Harry Kane ile öne geçmeyi başarsa da bitmek bilmeyen
    F.C. United atakları sonucunda İnter'den devre arası kiralanan genç golcü David önce 68'de beraberliği getirdi sonrada 78.dakika da öne geçiren golü attı.
    Sakatlıktan yeni dönen Divock Origi'de 70 dakika'da oyuna dahil olduktan sonra hezimeti getiren golleri Manchester ağlarına bıraktı.

Bu sonuçla F.C. United ilk 4 için iddasını korurken M.United maç eksiği ile 2.liğe geriledi.

Spoiler: Puan Durumu 

Last edited by Barak : 23.Şubat.2015 at 14:14

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ooo Mençiştır'ı yenmişiz

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Manchester United i yenmişiz helal olsun. David de tam bir canavarmış

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Ooo Mençiştır'ı yenmişiz
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Manchester United i yenmişiz helal olsun. David de tam bir canavarmış
    David'i sezon sonu %90 alıcaz

Nesil
    2014

Bu maç Manchester maçından önceydi eklemeyi unutmuşum. Yani David'in ilk şov yaptığı maçtı. Sonraki tur rakibimiz Everton

Brendan Rodgers'in Koltuğu Sallanıyor!!!

FA CUP 5.Tur maçında F.C. United süpriz bir galibiyete imza atarak deplasmanda Liverpool'u 3-2 ile turnuva dışına itti.
    Yeni transfer David'in ilk kez 11'de başladığı maçta oyuncu taraftarından tam puan aldı.

Diğer tarafta Liverpool taraftarı Brendan Rodgers aleyhine tezahüratta bulundu. Kulislerde konuşulanlara göre Rodgers sezon sonunu
    görmeye bilir.

David Mübarek Copperfield Gibiymiş Maç İçinde İlizyon Şovu Yapar

Manchester'i 10ccc ile Yendiysek Artık Takım Kıvama Gelmiştir. Şampiyonluktan Aşağısı Kesmez Artık.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

David darma duman etmiş Mançistır ile Livırpul'u

David profilinin üstünde bi performans ortaya koymuş abartmayın bebeyi bu kadar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

güzzel başlangıç yapmış uşak ama profilide iyi yani beklenmedik sonuçlar ve beklenen gün gelmiş 9 sezonluk çilede manu ya çakmak da varmış

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    David Mübarek Copperfield Gibiymiş Maç İçinde İlizyon Şovu Yapar

Manchester'i 10ccc ile Yendiysek Artık Takım Kıvama Gelmiştir. Şampiyonluktan Aşağısı Kesmez Artık.
    Abi sende paso imkansızı istiyon bizden Önce Mençıstırı yen dedin yendik şimdi Şampiyonluktan aşağısı kesmez diyon

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    David darma duman etmiş Mançistır ile Livırpul'u
    Öyle de çocuğa nazar değdirdik 5 hafta sakatlandı sonraki maçta

David profilinin üstünde bi performans ortaya koymuş abartmayın bebeyi bu kadar
    Bence profilide fena değilya

güzzel başlangıç yapmış uşak ama profilide iyi yani beklenmedik sonuçlar ve beklenen gün gelmiş 9 sezonluk çilede manu ya çakmak da varmış
    Benim için beklenmedik değil aslında ya sky bet 2'den beri ben bu durumun böyle olacağını biliyordum. Benim menajerlik deneyimimi en iyi sen bilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Haha aslanım benim bilmem mi be

Nesil
    2014

Haha aslanım benim bilmem mi be
    Biraz fazla kibirli bir yorum atmışım yanlız Sorry ama yinede adamsın

Sayfa 17 / 39 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler