Muhteşem bir sezon olmuş. Tebrikler.Kulüp artık çağ atladı. Serbest kalanlardan bir iki tane almak lazım.
![]()
TariboWest
Tşk ederim arkadaşlar. kaç gündür il dışında oldugumdan aksadık biraz.. birazdan devam ediyoruz kaldıgımız yerden..
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
2022 - 2023 transfer sezonumuz
Bu sezondan sonra takımdan ayrılan olmadıkca takıma katılacak oyunculara para harcamama kararı aldım..![]()
Gelen transferlerimiz
Gareth Bale
Sırf forma satısındaki ticaretimiz icin itibarı dünya capı oldugundan kadroya dahil ettim..fakat tecrübesinden yararlanacaz gibi görünüyo hazırlık maclarında cok iyi verim aldık
Lorenzo Cristeig
İtibarı ve bedava olusu almamızda etkili oldu. regista bölgesinde rotasyon için cok ideal bir tercih oldu
Tanguy Bertin
Orta alanda zaman zaman yaşadıgımız sıkıntıları bu yıl yaşamamak için aldık..
Transferde giden gelenler
Huzursuz olan 2 oyuncumuzu yarı fiyatına elden cıkarırken aldıgımız oyuncularla o acıgıda kapattık diye düşünüyorum. cok dengeli bir transfer sezonu gecirmiş olduk... onun dısında Cassasis'e gelen 100 milyon euro luk gelsenkirchen'in teklifinide reddettik..![]()
Premier Lig Şampiyonluk oranları
artık premier ligdeki büyüklügümüzü yavaş yavaş kabul ettirmeye başladık. bu yıl şampiyon olursak bunu kimse sürpriz olarak karşılamayacak
![]()
Gareth Bale bile gözlemciden anca 3 yıldız alabilmiş kulübe topçusu![]()
Bale bale bale artık bale bile yapamaz![]()
ben 6 sezonda anca epl çıktım adam 8.sezonda gareth bale'i almış. uçmuş bunlar
noluyo hanım noluyo oooo fiberliyoooo =p
Avrupa milletler ligi 4. mac ve puan durumu
Yarı final eşleşmeleri
Şampiyonlar Ligi 5 ve 6. Maç
Puan durumu
Ligde 12. - 13. - ve 14. Haftalar
Capital ONe ceyrek final
Genel olarak Ligde ve avrupada macları domine ederek oynuyoruz.. Topla oynama oranlarımız genelde macın geneli olarak %70e yakın bizde oluyo ve başarılı pas oranımız da 88 den asagı inmiyo.. sonuca gidememe sıkıntımız dısında yaptıgım ayarlamalarla istedigim seviyeye cıktı takım.. zorlu fixtür den adeta savasarak cıkmaya calısıyoruz.. ama 2 fark ta atsak skoru koruyamama gibi bir hastalıgımız var..
Ligde 20 - 21 - 22 - 23. HAftalar
Puan Durumu
Devre arası transfer dönemi
Alvaro Morata.. 4.7 Milyon euro maaş katkısı ile aldıgımız Morataya 2 sezon maaş Vermeyecegiz.![]()
Forvette 2 oyuncumuzun sakatlıgı sonrası oynatacak adam kalmayınca kiraladık fakat ilk macında 9 hafta sakatlanınca sözleşmesini fesih ettik
Forvette alternatifimizin kalmamasından dolayı sezon sonuna kadar kiraladık
Transferde giden gelenler
![]()