Sayfa 17 / 25 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

S-B-Z Misafir

tebrikler bursaspor.zafer biryol keşke konyada olsaydı ama sizde.form tuttuktan sonra zaferi izlemek çok keyifli olacak.

Bu arada İddaa ve İddaacılar Rize'ye şans vermişti ne olddduuuuu. Bursaspor maç boyunca en çok atak oynayan taraftı ve Rize'den daha çok net pozisyonu vardı. Ben Raşit Hoca'mıza güveniyorum. İyi yoldayız demişti. Ama oyuna Pancu girmeseydi ne olurdu bilmem ama gerçekten bu galibiyet olumlu sinyaller verdi. Düşünsenize deplasmanda, defans takımı olmamıza rağmen çok pozisyon yakalıyoruz. Birçok net pozisyondan 2 sini değerlendirdik. Çok iyi bir deplasman galibiyeti. Bursaspor için lig şimdi başladı. Güzel günler başladı. Çünkü oyuncuların güven ve moralleri yerine geldi. Ben böyle değerlendiriyorum.

Quote Originally Posted by şampiyon
    tebrikler bursaspor.zafer biryol keşke konyada olsaydı ama sizde.form tuttuktan sonra zaferi izlemek çok keyifli olacak.
    Teşekkürler. İnş. biz de Zafer Biryol'dan iyi bir performans bekliyoruz. İki maçta boş geçti. Ama ben inanıyorum ki Bursaspor'da gollerine devam edecek şu anda takıma alışıyor zannediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

eser yağmur varken hepsi yalan ne burak nede zafer şu adama bir türlü şans vermiyor raşit hoca nedenini anlamıyorum...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

İşin içinde Eser ve De Souza da var tabi. Bunların sergileyecekleri performans da çok önemli. Ayrıca bu oyuncuların giderek performanlarının artması için maç eksiklerini gidermesi ve sürekli istikrarlı bir şekilde oynaması gerekir. Performanslarını artırmaları açısından bu çok önemli. Raşit Hoca'nın Eser Yağmur'u çok sevdiğini ve Raşit Hoca'ya "Eser" denilince duygulandığını çok iyi biliyoruz. Eser performansı üst seviyeler çıktığında çok etkili, koşan, savaşan, rakip defansı yıpratan ve de gol pozisyonlarını değerlendirmede çok yetenekli bir oyuncu. Ben bu açıdan Raşit Çetiner'in forvet konusunda karar verirken zorlanacağını düşünüyorum.

Benim kendi fikrim aşağıdaki oyunculara yıldız vererek en çok oynamasını istediğim ve oynarsa çok faydalı olacağına inandığım oyuncuları yıldız sayısına göre değerlendiriyorum. (5 yıldız üzerinden değerlendirme yaparsak ve performanslarının üst seviyede olduğunu düşünürsek)

Eser Yağmur *****
    Sinan Kaloğlu ****
    Zafer Biryol *****
    Burak Akdiş ***
    Ömer Kaplan ***
    De Souza (De Souza'yı tanımadığım için yorum yapamıyorum)

Ama bu kadar kaliteli forvetlerin arasında bence performanslarının en üst seviyede olduğunu düşünerek Zafer Biryol ve Eser Yağmur ikilisi oynamalı.

Ayrıca sanırım Raşit Hoca Rize maçında Sinan'ı çıkararak Zafer Biryol'un yanında Orhan Alemdar'a forvet olarak şans verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    O sizin düşünceniz. Gerçekler yansıtılmıyor. O yüzden ismimiz çıkmış bir kere. İstanbul basının ne zaman gördünüz Bursaspor için güzel birşey yazdıgını
    hürriyetteki röportaj tribün liderleri tarafından verilmiş ama nedense daha sonra grubun internet sitesinden kınama geldi..

gerçi yazılanlarda tam bombaydı
    taraftar 1 demiş basın 3-5 yazmış anlaşılan..

Nesil
    2005
    Yer

Gezenti sakin ol.
    Ya ama Bursaspor taraftarını piskopat manyak olarak görüyorlar yok onlar sizi kirletiyor diye tamam ama kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.........

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Ya sen Bursaspor taraftarını 40 kişinin kirlettiğini iddaa ediyorsun.Peki geçen sene GS-FB maçında Galatasarayı kaç bin kişi kirlettiniz???
    sinirlenmeni gerektirecek bir sey soylememis...neyse tarafsiz basinimiz diyelim

Kahraman Taraftar !

Rize deplasmanına giderken yolda karşılaştıkları trafik kazasına müdahele eden Bursaspor taraftarı 4 kişinin hayatını kurtararak yine sosyal yönünü ortaya koydu.

Bursasporum.com

Başkan’ dan mesaj var “Sözümüzü Tutuyoruz...”

Maç sonu taraftara Bursasporum.com aracılığı ile mesaj gönderen Başkan Levent KIZIL
    “Biz taraftarımızdan maçlarda küfür etmeyin gereken cevabı sahada takımımız verecektir demiştik. Onlar bu çağrımıza kulak verip maçlarda küfürü kestiler, Bizde Allahın izni ile onlara verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi...

Çetiner ;" Yeni bir başlangıç"

Teknik direktörümüz Raşit Çetiner 2-1 kazanılan Ç.Rizespor maçı sonrasında yaptığı açıklamada “tanrı çalışanın yanındadır “ dedi.

Çetiner sözlerini şöyle sürdürdü. “ İki kazanamayan takımın mücadelesinde, kötü zemin üzerinde fizik kalitesi ön plana çıktı. Her iki takımda ölü toplardan gol atabilirdi nitekimde öyle oldu. Oyuncularım maça çıkarken kendilerine çok güveniyorlardı.Sonuna kadar mücadele ettiler.Hafta içindede söylemiştim tanrı çalışanın her zaman yanındadır.Bu sıcak havada kazanmasını bildik.Kendimizi iyi hissediyoruz.Yeni bir başlangıcı başlattık. İnşallah önümüzdeki maçlarıda alıp seri yakalarız “ dedi.

Kaynak:Bursaspor.org.tr

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bursaspor'da sütten çıkmış ak kaşık değil.Bu tür haberler varsa vardır bir doğruluğu..

aslında raşit hoca yı eleştirmeyi pek sevmem ama yapılması gerekenleri gec yapıo pancu oynamalı ve eser oynamalı bu takımda.yinede aldığımız puan maç boyu bize küfreden rizelilere kapak oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

sonunda bee aldık 3 puanıı.vallahı radyodan dinlerken ole bi heyecan sardı kii

13. Default

Ben de radyodan dinledim maçı ve o son gol nasıl ilaç gibi geldi o kadar gol fırsatının kaçmasından sonra maçın sonlarına doğru Burak Akdiş'in attığı o golle nasıl sevindim önümdeki çaykur rize patentli demlenmiş çayı devirdim. SYB arkadaşa katılmamak elde değil Raşit Hoca keşke Pancu'yu ilk 11'de oynatsaydıda bütün maç boyunca kahrolmasaydık. Çünkü Pancu 2 sene önce dönen şikeleri çok iyi biliyor ve Çaykur'a da bir güzel kapak yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tebrikler söke söke almışşınız

Quote Originally Posted by fmsmyrna
    Teşekkürler FMSMYRNA. Dediğin gibi söke söke aldık bu maçı. Bursaspor bundan sonra daha nice maçları da söke söke alır kanaatindeyim. Çok iyi bir takım olduklarının özellikle uyum sürecini yawaş yawaş atlatıp ne kadar çok koşan defansif sistemle oynamasına rağmen ne kadar çok gol pozisyonlarına girdiğini özellikle son 3 haftada performans grafiğinin artmasıyla beraber bariz bir şekilde gördük. Daha da performans grafiğinin artacağından eminim. Çünkü şu anda takımda BANKO oynaması gereken 3-4 oyuncu sakatlıklarla boğuştu. Kadrosu yeni olan ve geçen seneden 2 oyuncusunu şu anda kadrosunda oynatan Bursasporumun sergilediği güzel oyunun haftalar geçtikçe çok daha güzel olup gollerle süsleyeceğinden eminim.

BURAYA KALPLER KONULDU
    BU KALPLER BURSASPOR AŞKIYLA DOLU

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fmsmyrna
    eyw. kardeşş

İstanbul basını Bursaspor'la neden uğraşın ki?

Quote Originally Posted by jack_sparrow_16
    Ben de radyodan dinledim maçı ve o son gol nasıl ilaç gibi geldi o kadar gol fırsatının kaçmasından sonra maçın sonlarına doğru Burak Akdiş'in attığı o golle nasıl sevindim önümdeki çaykur rize patentli demlenmiş çayı devirdim. SYB arkadaşa katılmamak elde değil Raşit Hoca keşke Pancu'yu ilk 11'de oynatsaydıda bütün maç boyunca kahrolmasaydık. Çünkü Pancu 2 sene önce dönen şikeleri çok iyi biliyor ve Çaykur'a da bir güzel kapak yaptı.
    hocam gecen sene akçaabatsebat bu sene çaykur rize 2 intikam maçımız bitti.sırada bjk var.sevindirici olan artık olgunlaşmış bi taraftar kitlesiyiz.küfretmeden 50 kişi yle binlerce küfreden taraftarı devirip geldi.bjk ı da inönü de aynı şekilde yenip kanımızı yerde bırakmayacağız(mecazen)cidden farklı taraftarız.hiç şampiyonluk yaşamadan bu kadar cefakar bir taraftar topluluğunu deil türkiye de dünyada bulamazsınız.dün gençlerbirliği başkanı konuşuordu.aynen şöyle dedi(2bin kişiye oynuyoruz şampiyonluk hayal)ama biz bursasporuz 20000 kişiye oynuyoruz keşke görebilsek şampiyon olacağımız günleri.bu potansiyelimiz var.bi de pancu kilitleri açar raşit hoca nolur ilk 11 oynat şu adamı

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Gözünle görmediğin şeyler üzerinde 5e 1 yorum yapma.

Yalan habere yalan deriz. Zaten Basını kınıyoruz.
    peki.

sen nasıl uygun görürsen.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aygün abicim ben ne yazdım yukarı....

İstanbul basını ne zaman bursaspor için doğru şey yazmış. Ak kaşık değil tabkide ama şişirme var. Bir kere çıkmış ismimiz...
    Gördüm abide nerdeyse hergün bir haber çıkıyor..En azından bazıalrı doğrudur..

Gerçekten de taraftarımız çok olgun ve profosyonel bir taraftar olduğunu, takımını ateşlemek için nerede ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Bursasporumuza zarar vermeden çok ince zeka ürünü tezahürat ve pankartlarla göndermeler yapabiliyor, mesajı alması gereken yerlere atıfta bulunmasını çok iyi biliyor. Bursaspor-Gençlerbirliği maçına Bursa'ya gelen ve yerel basına demeçler veren Sayın Cavcav'ı dinledik. Bursaspor taraftar kitlesinin takımı üzerine etkisinde çok önemli bir potansiyel olduğunu, bu müthiş taraftar potansiyeli ve Levent Kızıl'ın da Bursaspor başkanlığına gelmesiyle önemli başarılara imza atılacağını belirtti. Bursaspor'da başarı için tüm imkanlar var. Şampiyonluk için sadece istikrar ve şampiyonluğa göre planlama ve inanç dışında başka eksik yok diye düşünüyorum.

yaaa baska takım taraftarını bılmem ama harbidende BURSASPORLU OLMAK AYRICALIKTIR yanii..ölümüne bursasporluyum lan

ayakta tutan bizi aşkındır
    texaslılar sana aşıktır
    bursasporlu olmak ayrıcalıktır
    şampiyonluk bize yakışır...LİSTİM

Quote Originally Posted by Asi ÇocUk_16
    yaaa baska takım taraftarını bılmem ama harbidende BURSASPORLU OLMAK AYRICALIKTIR yanii..ölümüne bursasporluyum lan

ayakta tutan bizi aşkındır
    texaslılar sana aşıktır
    bursasporlu olmak ayrıcalıktır
    şampiyonluk bize yakışır...LİSTİM
    BUNA KARŞILIK
    SİZE BİR KOMPOZİSYON YAZAYIM

GİRİŞ:
    ZATEN BİRİ BANA SÖYLEYEBİLİR Mİ? BU FORUMDA BURSA ŞEHRİNDE YAŞAYIPTA BURSASPOR'DAN BAŞKA BİR TAKIMI TUTAN VAR MI? ZATEN BURSA KENTİNİ DİĞER KENTLERDEN AYIRAN BUDUR. BURSASPORLULUK ORANI ÇOK YÜKSEKTİR BURSA KENTİNDE. NÜFUSU DA 2,5 MİLYONUNUN ÜSTÜNDE TÜRKİYE'NİN 4.BÜYÜK KENTİDİR. BÖYLESİNE GÖÇ ALIP NÜFUSU ŞİŞEN BİR BURSA KENTİNDE BURSASPORLULUK ORANI YÜKSEKTİR. BURSASPOR'LU OLMAK AYRICALIKTIR VE BEN BURSASPOR AYRICALIĞIYLA YAŞAMAKTAN ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM.

GELİŞME:
    BEN ŞUNA TEPKİLİYİM. NEDEN HERKES KENDİ İLİNDEKİ TAKIMI DESTEKLEMEZ. NE PAHASINA OLURSA OLSUN. NEDEN??? (((MESELA BİRÇOK AVRUPA ÜLKELERİNDE HER MAÇTA STADLAR FULL DOLUDUR. TÜRKİYE İLE HER NE KADAR KIYAS OLMASA DA BU BÖYLE OLMALIDIR))) BUNDAN KASTIM BİR İLDEKİ NÜFUSUN %90-95'İ KENDİ KENTİNİN TAKIMINI DESTEKLEMESİDİR. İŞTE BEN BURSA KENTİNDEKİ BU ORANI, YANİ BURSA KENTİNDE YAŞAYIP BURSASPOR'U DESTEKLEYEN KİTLEYİ %70-75 DİYE TAHMİN EDİYORUM. BELKİ DE DAHA YÜKSEK. BURSASPOR BAŞARI YAKALADIĞINDA BU ORAN DAHA DA YUKARI TIRMANACAKTIR. DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

SONUÇ:
    ŞUNU DA BELİRTEYİM GERÇEK TARAFTAR BAŞARININ DEĞİL, HERZAMAN FUTBOL TAKIMININ DESTEKÇİSİDİR. İŞTE BU KAPSAMDA BURSASPOR, GERÇEK TARAFTAR ANLAMINDA İNANILMAZ BİR POTANSİYELE SAHİPTİR. BUNA BURSASPOR TARAFTARI İÇİN UFAK AMA ANLAM OLARAK ÇOK BÜYÜK BİR ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE: BURSASPOR 2.LİGTE OLMASINA RAĞMEN 20BİN KAPASİTE STADIN TÜM SEZONA ORANLA 18BİN ÜZERİNDE BİR İSTATİSTİKLE HER MAÇINDA STADINI FULL DOLDURMUŞTUR. (NOT: 1 MAÇ İÇİN SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ALDIĞINDAN BU İSTATİSTİĞİ AŞAĞI ÇEKMİŞTİR.)

KOMPOZİSYONUN BAŞLIĞINI SİZ KOYUN

Quote Originally Posted by greencrocodiles
    BUNA KARŞILIK

GİRİŞ:
    ZATEN BİRİ BANA SÖYLEYEBİLİR Mİ? BU FORUMDA BURSA ŞEHRİNDE YAŞAYIPTA BURSASPOR'DAN BAŞKA BİR TAKIMI TUTAN VAR MI? ZATEN BURSA KENTİNİ DİĞER KENTLERDEN AYIRAN BUDUR. BURSASPORLULUK ORANI ÇOK YÜKSEKTİR BURSA KENTİNDE. NÜFUSU DA 2,5 MİLYONUNUN ÜSTÜNDE TÜRKİYE'NİN 4.BÜYÜK KENTİDİR. BÖYLESİNE GÖÇ ALIP NÜFUSU ŞİŞEN BİR BURSA KENTİNDE BURSASPORLULUK ORANI YÜKSEKTİR. BURSASPOR'LU OLMAK AYRICALIKTIR VE BEN BURSASPOR AYRICALIĞIYLA YAŞAMAKTAN ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM.

GELİŞME:
    BEN ŞUNA TEPKİLİYİM. NEDEN HERKES KENDİ İLİNDEKİ TAKIMI DESTEKLEMEZ. NE PAHASINA OLURSA OLSUN. NEDEN??? (((MESELA BİRÇOK AVRUPA ÜLKELERİNDE HER MAÇTA STADLAR FULL DOLUDUR. TÜRKİYE İLE HER NE KADAR KIYAS OLMASA DA BU BÖYLE OLMALIDIR))) BUNDAN KASTIM BİR İLDEKİ NÜFUSUN %90-95'İ KENDİ KENTİNİN TAKIMINI DESTEKLEMESİDİR. İŞTE BEN BURSA KENTİNDEKİ BU ORANI, YANİ BURSA KENTİNDE YAŞAYIP BURSASPOR'U DESTEKLEYEN KİTLEYİ %70-75 DİYE TAHMİN EDİYORUM. BELKİ DE DAHA YÜKSEK. BURSASPOR BAŞARI YAKALADIĞINDA BU ORAN DAHA DA YUKARI TIRMANACAKTIR. DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

SONUÇ:
    ŞUNU DA BELİRTEYİM GERÇEK TARAFTAR BAŞARININ DEĞİL, HERZAMAN FUTBOL TAKIMININ DESTEKÇİSİDİR. İŞTE BU KAPSAMDA BURSASPOR, GERÇEK TARAFTAR ANLAMINDA İNANILMAZ BİR POTANSİYELE SAHİPTİR. BUNA BURSASPOR TARAFTARI İÇİN UFAK AMA ANLAM OLARAK ÇOK BÜYÜK BİR ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE: BURSASPOR 2.LİGTE OLMASINA RAĞMEN 20BİN KAPASİTE STADIN TÜM SEZONA ORANLA 18BİN ÜZERİNDE BİR İSTATİSTİKLE HER MAÇINDA STADINI FULL DOLDURMUŞTUR. (NOT: 1 MAÇ İÇİN SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ALDIĞINDAN BU İSTATİSTİĞİ AŞAĞI ÇEKMİŞTİR.)

>>>>>>>başlık: BURAYA KALPLER KONULDU

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Başkan Ali Karasu ve yönetim kurulu arasında yaşanan krizin takıma yansıdığını söyledi.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında yönetime sitem eden Bülent Korkmaz, giden ve sakatlanan oyuncuların yerine 4 gün içinde 3 transfer yapılması gerektiğini ifade etti. Yaşanan krizin muhatabının kendisi olmadığını belirten Korkmaz, "Ben göreve geldiğim gün yönetime transfer listesi verdim. Yaklaşık 3.5 ay bir süre geçti, bu süre içinde bu isimler transfer edilmediyse benim problemim değil. Yönetimin de kendi içinde birlik ve beraberliği sağlamasını bekliyoruz. Yönetimdeki

kaos, takımı ister istemez olumsuz etkiliyor. Yönetim dün yaptığı toplantıda takımın meselelerini çözümlemiştir. Teknik heyet, futbolcular ve personel olarak biz sözümüzü tuttuk. 31 Ağustos Cuma akşamı Trabzonspor ile yapılacak maçı, taraftarların da desteğiyle kazanmak istiyoruz. Futbolcularımın gözlerindeki o heyecanı görebiliyorum. Oyuncuların dayanışması çok güzel. Sayısal eksiklerimiz var" dedi.

Transfer sezonunun sona ermeden önce takımın bazı mevkilerine oyuncu alınması gerektiğini kaydeden Korkmaz, 3 oyuncuya daha ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. Hedefe ulaşmak için kadronun büyük olması gerektiğinin altını çizen Korkmaz, "Transfer sezonu bitmeden önce takıma takviye yapılması gerekir. Stoper ve forvet oyuncusuna ihtiyaç var. Ama bunlar mazeret değil. Önemli olan iyi bir 11 çıkmaktır. Bütün olumsuzluklara rağmen Trabzon maçında galip gelen taraf olmak istiyoruz. Trabzon maçında en iyi oyunu

oynayacağız. Kendi sahamızda ilk galibiyeti yaşamak istiyoruz" diye konuştu.

Korkmaz, kart cezalısı Cihan'ın ve sakatlıkları devam eden Pancu ile Volkan Bekiroğlu'nu Trabzonspor maçında forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by greencrocodiles
    BUNA KARŞILIK

GİRİŞ:

GELİŞME:

SONUÇ:

arkadaşım harıka bir yazı .bursasporu anlatan yazı bu kadar olur.tekrar tşk.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

way be konunuz trabzonu geçmiş beşiktaşlada fazla farkızın yok
    bu sitede baay bi bursasporlu warmış

Quote Originally Posted by bursa_mc
    arkadaşım harıka bir yazı .bursasporu anlatan yazı bu kadar olur.tekrar tşk.
    Yazımı beğendiğin için teşekkürler Bursa_mc. Tüm içtenliğimle objektif olarak gerçekleri yazdım.

Quote Originally Posted by sherryy
    way be konunuz trabzonu geçmiş beşiktaşlada fazla farkızın yok
    bu sitede baay bi bursasporlu warmış
    Hem de kısa sürede bu gerçekleşti. Bu Bursaspor konusu daha önce açılmış olsaydı yani sabit bölüme alınan takımlarla aynı anda açılmış olsaydı mesaj sayısı gerçekten çok fazla olurdu. Umarım bu sitedeki Bursaspor ve Bursaspor'a sempati duyanlar daha da fazlalaşır.

Maçın adamı Pancu!

"Rize`de iki gol pası veren Rumen futbolcu beğenildi."
    Bursaspor Kulübü`nün resmi web sitesinde yapılan, `Rizespor maçının adamı sizce kimdi?` anketine katılan taraftarların büyük bölümü Daniel Gabriel Pancu`yu seçti. Oyuna sonradan giren ve bir hava topunda rakibin dizinin beline gelmesi nedeniyle acı içinde kıvranan Pancu, sonrasında verdiği iki gol pasıyla galibiyette pay sahibi olmuştu. Rumen futbolcu ankete katılan 10110 taraftardan 6440`nün (yüzde 64) oyunu aldı.

Hep böyle gitmez demiştim

HEDEFE ULAŞACAĞIZ
    Çaykur Rizespor’u 2-1’le geçerek, hem rakibini deplasmanda ilk kez mağlup eden hem de ligde ilk 3 puanını kazanan Bursaspor’da Başkan Levent Kızıl, alınan galibiyetin herkese hayırlı olmasını diledi. Sezon başında, taraftarların endişe etmemesini, Bursaspor’un hedefine ulaşacağını söylediğini belirten Kızıl, ”Bu hep böyle gitmeyecek demiştim. Allah çalışanın yanındadır. Güzel bir mücadelenin sonunda kazanan taraf biz olduk çok mutluyuz” dedi.

DEFNE UĞUR GETİRDİ
    Rize’de çok iyi ağılandıklarını ve Rizespor yönetimine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür eden Leven Kızıl sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeğenim Defne dün (önceki gün) Yunanistan’dan geldi. Yani kardeşimin yeni doğan kızı. Onun bize uğur getireceğine inanıyordum. Sonuçta öyle de oldu.” Lige verilen arayı çok iyi değerlendireceklerini ifade eden Kızıl, Bursa'da oynanacak Sakaryaspor maçını da kazanıp seri yakalamak istediklerini belirtti.

Kaynak:Bursahaber.com.tr

TİMSAH`IN UYANIŞI!

"İç sahadaki puan kayıplarını telafi ettiklerini belirten futbolcular, Sakaryaspor`u da yenip seri yakalayacaklarını söylediler."

SEVİNÇ YAŞANIYOR

Bursaspor`da Çaykur Rizespor deplasmanında 1-0`lık yenilgiden alınan 2-1`lik galibiyetin sevinci yaşanıyor. Bunaltıcı hava ve patates tarlasını andıran kötü saha şartlarında elde edilen 3 puanın büyük önem taşıdığını ve artık geleceğe daha umutlu baktıklarını belirten yeşil beyazlılar, galibiyeti tüm Bursaspor taraftarına hediye ettiler.

HERKES MUTLU

İlkyarıda pozisyona giremeyen ancak ikinci devre yedikleri şok golün ardından, önce Ömer Erdoğan, sonra da Burak Akdiş`le iki gol bulan yeşil beyazlılar, karşılaşmayı izleyen Başkan Levent Kızıl ve yönetim kuruluyla birlikte teknik heyeti de mutlu ettiler. Rize`de attığı kafa golüyle beraberliği sağlayan Ömer Erdoğan şunları söyledi:

DEVAMI GELECEK

`Takım olarak maça iyi başlayamadık. Bunda bunaltıcı havanın ve kötü zeminin büyük etkisi oldu. İkinci devrede yenik duruma düşmemize rağmen inancımızı kaybetmedik ve mücadelemizi sürdürdük. Önce beraberliği, sonra galibiyeti yakalayarak, içerde kaybettiğimiz 4 puanı telafi ettik. Artık evimizde de galip gelmek istiyoruz.`

İYİ OYUN DA OLACAK

Kaptan İsmail Güldüren, Rizespor karşısında istedikleri futbolu oynayamadıklarını söylerken, `mücadele süperdi ve 3 puan aldık. İyi oyun ve galibiyetlerin devamı gelecek` dedi. İkinci maçında da golle tanışamayan Zafer Biryol ise şunları söyledi: `Bu zor şartlarda galip geldiğimiz için mutluyuz. Mücadelemizi alkışlayan Rize seyircisine teşekkür ediyoruz.`

GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

Oyuna sonradan giren ve Pancu`nun ortasında kafa vuruşuyla topu ağlara gönderip, Bursaspor`u galibiyete taşıyan Burak Akdiş ise, `Bu sıcak havada gösterdiğimiz mücadele üst düzeydeydi. Öncelikle canla başla savaşan arkadaşlarımı kutluyorum. Galibiyet golü bana vesile oldu. Kazandığımız için mutluyluz. Çıkış maçımızdı. Bizi daha güzel günler bekliyor` dedi.

OLAY

Nesil
    2005
    Yer

varan iki döneceğiz hesabı göreceğiz dedik ve de akçaabat tan sonra şimdi rizeyi devirdik.sıra bjkde hadi timsahım güldür yüzümüzü...

Sayfa 17 / 25 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri