efet biraz avrupada başarı laızmOriginally Posted by akrepveumut
)
efet biraz avrupada başarı laızmOriginally Posted by akrepveumut
)
VALLA AZ PARAYA YOLLAMIŞSIN Bİ KAÇ SENE SONRA 40 MD AŞŞAĞI SATMAZDIN ONUOriginally Posted by demirhan1984
walla ben gs'ye glen johnson ve D'allessandro'yu aldım![]()
wallaha ben turkiye ye crespo, esposito ve ugur yildirim ı getirebildim besiktas tım
ya ben arsenaldey ken sampiyonlar ligini aldım butun kupaları kazandım ama genede ronaldinho yu alamadım adam kontratı imzalamadı barcelona dan ayrılmak istemiyo mus
benim hatırladığım cm 03/04 te gs ye lampard ı getirmiştim hiç de güzel oynamadı takıma uymadı onun için sadece isme bakmayın takımınıza uyması çook önemli
Chelsea ve Juventus Peşinde Yakında Kitlerim Onlara iyi Bir Paraya![]()
ikinci yılımda totti yi fenere getirdim..(2.yılın sezon sonunda aldım yani) çok paramı aldı ama güzel oynuyor kerata...
bende ronaldo beckham gerrard cisse yi galatasaraya aldım baya pahalıya maal oldu ama takımı bunlar taşıyo
Aldıklarım Henry , Ronaldinho Samuel Eto Carew Tevez owen hurg. milan baros kaka diğerlerini hatırlamıyom
bikez fernando torresi aldım forma satışları patladı
Fernando Torres (82 M), Leo Messi (71m), Kalecİ Igor Akinfeev (51m), Kerlon (30m) Francecs Fabregas (60m) Galatasaray'a AldiĞim ÜnlÜ Oyuncular
kezman kayseri milandan coppalo
Bursaspor Kariyerimde;
Mehmet Yozgatlı,Yasin Karaça,Mehmet Aurelio,Yattara,Servet Çetin,Ali Eren Beşerler,Mehmet Polat ve Tümer Metin'i Almıştım![]()
Streller i Gol kralı olduktan sonra Schalke ye 17 mio.Euro ya sattıktan sonra 10.75 mio.Euro ya Keane i aldım devre arasında da kontratı biten tevezi beleşe aldım. Sene sonunda Keane i 17.75 mio.Euro ya sattım. Tevez şimdilik 30 mio.Euro degerinde
ve bu sadece son oyunumdan hatırladıklarım![]()
mohommed kallon,emre belezoglu,yıldıray bastürk,fatih tekke yi aldım galatasaraya![]()
5. senemde fenere Fernando Torres'i aldım
en büyük başarım fred i 2. senede galiba 33 m € almış olmam
daha bugün var persie yi aldım arsenal den 33 trilyona![]()
juventus a 170 milyon dolara Rooney qetirdim canım cıktı![]()
kezmanı fenere aldım
tomas saidou heinz iliç altan ümit karan suat usta necati ateş hakan şükür 2. sezona kadar sattım. birkaçı beleş gitti. yerine rommedahl chelsea den joe cole arsenalden senderos yıldıray zigiç mehmet topuz aldım.
rooney ıcın man unt e 170 mılyon dolar werdımama hakkettı
Şekerspor'a Ronaldinho'yu aldım![]()
heee bende pazarspora HENRY yi aldım ss koyda görelim
david beckham ı palermo nya almıstım
Fenerbahceye bi kariyerimde Tevezi getirmistim
baska bi kariyrde Messi,Luca Toni,Maxwell,hamit altintop,emre belozoglunu getirmstim
bir kariyerimde fenere tevezi aldim
baska kariyerimdede jo**uin ve decoyu almistim
ben fredi 37.5 € gibi çok cuzi bi fiyata aldım real mdrde
cüziye bak![]()
abi büyük adamları küçük takımlara getirdğiniz transferleri söyleyin.mesela ben bursa'ya denilson'U getirdim hem de sözleşmesi bitiyordu bedavaya geldi.en büyük transfer başarımı bu olarak görüyorum.yoksa fener'e 4.yılımda van persie ve adriano'yu getirmiştim.ama paralı takıma getirmek kolay.
ben galatasaraya kaka'yı kontrat bitimine yakın beleşe getirmiştimoff offf nerdeee o eski günlerrr
![]()