Sayfa 17 / 32 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anaykh View Post
    mrb arkadaslar uzun zamandir fm oynarim ama daha once sormak hic aklima gelmemisti ozellikle ispanya liginde oynayan oyuncularda serbest kalma maddesi bulunuyo bunun ne anlama geldigini soylermisiniz yani bu oyuncu icin bicilen bi deger anlaminami geliyo ayni zamanda yani o degeri verince otomatik olarak benim takimimami katiliyor anliyamadim ben cevap verebilirmisiniz
    Diger ulkelerin tersine Ispanya liginde oynayan butun oyuncularin bir "minimum fee" si olmak zorunda.Eger Ispanya da takim calistirirsaniz aman cok dikkat edin ucar giderler elinizden

arkdaslar fm 2007 turkce paketini indirdim sunu ss olarak anlatırmısın bir kac ss olsun lütfennnn turkce yapamadım ama(

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by underw View Post
    arkdaslar fm 2007 turkce paketini indirdim sunu ss olarak anlatırmısın bir kac ss olsun lütfennnn turkce yapamadım ama(
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=40648

Buyur hocam.

Default Türkiye Ligindeki Yabancı Sınırı Kaldırılabiliyor Mu?

arkadaşlar Türkiye ligindeki yabancı sınırı kaldırılabilir mi Türkiye liginde şampiyon oluyorum ama yabancı sınırı avrupa kupalarında sıkıntı yaratıyor yabancı sınırı kaldırılıyorsa nasıl kaldırılıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

ben bilmiyorum. galipa kaldiramazsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ancak hile ile kaldirabilirsin.Keşke öyle bi özellik olsaydı federasyona başvuru yapabilseydik itiraz edebilseydik yabancı sınırını kaldırmaları yönünde ama bildiğim kadarı ile yok. Yabancı oyuncum çok olsa Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde Chelsea ya elenmezdim.

ben gozlemciyi yani scout i yolluorum ama hic bi sonuc yok yani hic bir oyuncu yazmior oyunum ingilizce bi yadimci olun yoksa benmi yanlis yapiyorum

1502005 vbmenu_register("postmenu_675768", true); saol arkdasim dun turkce yaptim oyunu yekrar actim tamam turkce acildi ama simdi ing.dondu yine ne is anlmadim dillerden turkce yapiyorum olmuyor sunada bir eltin lutfennn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    turkce yapmaya calisyorum run 76 diye bir hata veriyor ne yapicam ben

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=44178

Bu konuya bir bak bakalım underw.

dostum buyuksun

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by underw View Post
    dostum buyuksun
    Hallolduysa ne mutlu.

Teşekkürler

Question Yeni Mevki...

Arkadaşlar ben mesela bi DC oyuncusunu DR yapmak istiyorum...
    Antrenmanlarda bu oyuncu için yeni pozisyon için DR yi seçtiğimde oyuncu bu pozisyonda antrenman yapıo.merak ettiğim ise oyuncunun pozisyonunun değiştiğini nereden anliycam.yani artık karşısında DR mi yazıcak.bi de bu özellik için bi yaş sınırı var mı?yani 25 yaş üstü futbolcuların da pozisyonu değiştirilebilir mi?

Eger Oyucu Dr Yi Yapabilecek Kapasitedeyse Zaten Kabiliyetli Ya Da Becerikli Diyor.bi Sure Sonra Zaten Oyuncu Ana Ozelligi Olarak Cikiyor Ortaya.ok?

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

adamın ozelligi drc olur

yeni sezona başladığında DRC olarak göreceksin merak etme

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

peki o oyuncuyu maçlarda seçdiğin yeni bölgede de oynatmak zorundamıyız

hayır adamı hem ister dc ister dr oynatabilirsin

ben atletico madrid deyken galleti yi ofansij orta saha sol yapmıstım ozll de AMRLC oldu

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

pekı antrenmanı nasıl ona ugulatıyoruz veya oynatmak istediğimiz mevkiyi nasıl söylüyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default stad yaptırma

ya arkadaşlar bilmiyorum bunla ilgili bi konu varmı ama fazla araştıramadım.lütfen kusura bakmayın ancak ben izmirsporum ve 5.sezonumda artık şampiyon oldum süper ligde ve stad artık ufak geliyor stadda benim olmadığı için büyütemiyorum.buna bi çözüm varmı yani başkan kendisi stad yaptırıyomu yeni?

Nesil
    2003

Eger bankada cok para varsa baskan stat yaptirir veya borc alip stat yaptirabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet ama paranin baya cok olmasi lazim.Sen en iyisi zengin bir kulübe git.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

abi o kadar iyisin sen daha ne yapıyon izmirsporda git fenere cimboma veya beşiktaşa veya avrupaya gitmeye çalış

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

liverpool tottenham gibi takımlar istedi ama her oyunumda takımımdan ayrılmayı zor görüp değiştirdiğim zaman ise hem pişman olmuşumdur=) ondan forza izmir...belki bi gun yapar sevgili başkanım

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..Bende 80 milyon dolar transfer bütçesi var..ben bu bütçeyi kullanmasam ilerideki sezon kullanabilir miyim?şu anda transfer yapmak istemiyorum çünkü kendime uygun asistçi bir oyuncu bulamadım..tavsiyeniz var mı?

slm arkadaşlar nereden başlayacagımı bilemiyorum konularıda takip edemedim buradan başlayayım sormaya şimdi fm 2007 yükledim ilk akşam çalıştı oynadım sonraki gün siyah bi ekran hatası vermeye başladı oynayamıyorum
    2. sorum ise türkçe yamasını siteden indiriyorum rarlı bi dosya iniyo 11mb ama açmaya çalıştıgımda cannot open diyo bi yardımcı olabilirmisiniz yada bana yardımcı olabilecek başlıkların linklerini burada verirseniz sevinirim bol fm li günler

Default ////

maç öncesi ekrana otomatik olarak çıkan rakip oyuncu komutlarında, bir oyuncuyu seçtiğimiz zaman ayak üstünde göster seçeneğinin ne işe yaradıgını açıklayabilecek olan var mı şimdiden tşkler

Sakatlar için özel bir antrenman vermek gerekir mi? Sakatların bütün özellikleri düşüyor sakatlık boyunca.

Default Antrenman ve sakatlık

mrb arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı ben fenerbahçeyi yönetiyorum fakat antrenman programım iyi değil sanırım oyuncularım 2 günde 1 sakatlanıyorlar bana bir antrenman programı oyuncularımı fazla sakatlamıyacak şekilde veya bir öneride bulunursanız sevinirim

Sayfa 17 / 32 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Mesaj Yetkileri