Sayfa 17 / 17 İlkİlk ... 7151617
481 ile 501 arası toplam 501 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Baki konusuna katiliyorum herkes icin.Cok faul yapti,ama bakin bakalim hic rakibi sakatlamaya yonelik faulu varmi,bu atilmamali anlaminda degil,tamamen rakibi durdurmaya yonelik hareketler.Hic kasti tekmesi falan yoktu.Ama cok ciddi bir kontra yi kesmisti(bir pozisyon daha vardi galiba) o kesin ikinci sariydi ama ilk sariyi gayet ucuz veren kankamiz? sayin Selcuk Dereli ikinci sariyi veremedi...
    Tuncaya nasil vole caktigini görmezden mi geldin yoksa görmedinmi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tek tek pozisyon tartışmasına girmeyecektim, kusura bakmayın yukarıda girdim birazcık...

Sonuçta maç oynandı, eğer maçı penaltılarla ya da uazatmalarda FB kazansaydı, bugün konuşulacak olan isim Tigana olurdu. 90 dakika bittiğinde Tigana'dan memnun olan kimse yoktu sanırım.

Kalan haftalarda daha da gergin ortamlar olacak, sizlerden ricam daha sakin yorumlarda bulunmanız.

Şimdi bekleyelim, cezalar bakalım ne olacak, ondan sonra konuşuruz. Ben Aurelio'ya, Uğur'a, Lugano'ya ve hatta Zico'nun maçtan sonra yaptığı açıklamalardan ötürü Zico'ya da FB yönetimi tarafından ceza verilmelidir diye düşünüyorum. Bakalım verecekler mi?..
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bakalım disiplin kuruluna sevk edilmişler, çıkacak cezaya da razı olmaları gerekir. Eğer BJK maçında cezalı olmazsa Aurelio, çıkıp oynayacak ve yine idda ediyorum oynarsa da sahanın en iyilerinden olacak. Ne yapacak BJk taraftarı, sahaya inip adamı mı öldürecek? Veya Uğur, oynarsa sahaya inip onu mu öldürecekler, yedek kulübesinde otururken mı sıkıştırıp dövecekler?

Böyle düşünen, bu zihniyette olanlara ben taraftar demem. Giderler, sahaya çıkarlar, maçlarını oynarlar dönerler...

Baki'nin 2 kere atılması gerekirken(biri direk kırmızı, Tuncay'a çok güzel tekmeyi yapıştırdı), Mehmet Sedef'in elle oynamasından sonra yardımcı hakemin kart işareti yapmasına rağmen ve her yerde bu tür elle oynamalar sarı katla cezalandırırken sarı kart vermemesi, FB'li oyuncuların ve taraftarın gerilmesine yetti. Daha sonra da ipin ucunu kaçırdı. Uğur'un o haretekini görmemesine imkan yok, bence gördü ama veremedi. Bir hakem için en kötüsü, neden veremedi onu tartışalım...
    Bana soyluyorsan,futbolcular mactan sonra Marco'yu sikistirip dovsun derim ama Besiktas klubu bu yapida olmadigi icin,baskanimizin adamlari sahada solda,ozel otoparklarda dunya capinda futbolculari dovmek icin beklemiyor bu yuzden muhtemelen bir sey olmaz,gelip futbolunu oynar gider...Mentalite farki tabi...
    Baki'nin kirmizi kart gormesine kesinlikle katiliyorum,soylemistim zaten.Hatta o Tuncay'in pozisyonu ikinci sari degil direk kirmizi olabilirdi.Ama Lugano'nun da Besiktas ataga cikarken Rico'yu yere serip sari kart gormesi var bence o da kirmizi kart olabilirdi.Hayir bu tip hatalar hep oluyor,daha beterleri de oluyor.Ne yapalim hakemi ve rakip futbolcularimi dovelim surekli?
    Hakem neden vermedi sorusu acik,
    hakem yine gunah kecisi olacak ama bu maci bu kadar gerilimli hale sokan medya,yoneticeler,taraftarlar(Hepimiz dahil) ve kotu niyetli futbolcular(gerilmemeleri zaten olanaksiz) olduktan sonra hakem zaten macin basindan beri kontrolu elinde tutamadi.Bu kadar sert maclari yonetmek zordur ama hakem Besiktas'i tuttu derseniz(ayni hakemin gecen senelerde Fenerbahce lehine yedigi bir suru halt varken) o zaman olmaz.Hakem kotuydu,eyvallah,aksini soyleyen yoktur ama mactan sonra is neden bu kadar buyudu ben onu anlamadim.Zamaninda Galatasaray,Besiktas yada diger takimlar alehinede boyle kararlar oldu,Fenerbahce seyircisini anlamakta gucluk cekiyorum.Besiktas bu tip(hatta daha beteri) ne maclar gordu?Yani o kadar sinirlenecek bir sey yoktu bence,gorende Besiktaslilar Fenerbahceliler saha icinde katletti sanacak,sertlikler oldu ama tek tarafli degildi.

Birde musade varsa link veriyorum,bir zahmet edip 2 dakikalik videoyu izlerseniz cok sevinirim,ozellikle Baki'ye takilip kalan arkadaslarin gormeleri gerekiyor bence...
    http://www.youtube.com/watch?v=UEqAX479fC0

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle sana demedim, birkaç yerde böyle saçma mesajlar gördüm, o nedenle yazdım onları...

Dediğim gibi, pozisyonları tek tek tartışmayacağı ilk attığım mesajda da belirtmiştim. Diğer konu hakkında da bir yorum yapmıyorum. O adamın Aziz Yıldırım'ı tanıyıp tanımadığını bilmiyorum. Orada olay var dediler belki ve Aziz Yıldırım oraya giderken o ilk saldıran kişi yanına geldi ve birşeyler söylemeye başladı. Bunları bilmeden Aziz Yıldırım'ın adamı, o dövdürdü gibi laflar çok komik geliyor.

Şu anda bilemiyoruz tabi ki ama olay mahkemeye giderse, iki tafafında vereceği ifadelerden ne olduğunu öğrenebiliriz.

Emre'yi ne çabuk unuttunuz. Rakibe tekme attığı için koridorda 4 maç ceza aldı. O zaman onun da milli takımda oynamasını istemiyorsunuz. Mehmet Özdilek de tekme attı bir futbolcuya, bundan sonra ileri de çok iyi bir TD olsa bile hiçbir şekilde milli takımda ya da BJK'de forma giymesin o zaman.

Aurelio doğru yapmıştır demiyorum asla, yaptığı hareket çok yanlıştır ama milli formayı bir daha giymesin demek için Emre'nin de milli takımdan çıkarılması gerekir...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Öncelikle sana demedim, birkaç yerde böyle saçma mesajlar gördüm, o nedenle yazdım onları...

Dediğim gibi, pozisyonları tek tek tartışmayacağı ilk attığım mesajda da belirtmiştim. Diğer konu hakkında da bir yorum yapmıyorum. O adamın Aziz Yıldırım'ı tanıyıp tanımadığını bilmiyorum. Orada olay var dediler belki ve Aziz Yıldırım oraya giderken o ilk saldıran kişi yanına geldi ve birşeyler söylemeye başladı. Bunları bilmeden Aziz Yıldırım'ın adamı, o dövdürdü gibi laflar çok komik geliyor.

Şu anda bilemiyoruz tabi ki ama olay mahkemeye giderse, iki tafafında vereceği ifadelerden ne olduğunu öğrenebiliriz.

Emre'yi ne çabuk unuttunuz. Rakibe tekme attığı için koridorda 4 maç ceza aldı. O zaman onun da milli takımda oynamasını istemiyorsunuz. Mehmet Özdilek de tekme attı bir futbolcuya, bundan sonra ileri de çok iyi bir TD olsa bile hiçbir şekilde milli takımda ya da BJK'de forma giymesin o zaman.

Aurelio doğru yapmıştır demiyorum asla, yaptığı hareket çok yanlıştır ama milli formayı bir daha giymesin demek için Emre'nin de milli takımdan çıkarılması gerekir...
    Ben mesajlarimi tekrar gozden gecirdim,
    Ben Aziz Yildirim'in adami dememisim.Sadece yaninda ne isi vardi demisim.Senin dedigin gibi de olabilir,Aziz Yildirim'i hic tanimayan biri oyle gelip yaninda fazla konusamaz gibi geliyor bana ama bu benim sahsi gorusum.
    Yine Aurelio icin de Milli takima alinmasin dememisim.Alindigina uzuldum ve oynarsa bir daha milli mac izlemem demisim.
    Ayrica bence Isvicre macinin havasi cok daha farkliydi bana gore.Sucu baskasina atmayi sevmem ama orda toplu halde bir galeyana gelme durumu olmustu(Keske olmasaydi,orda burda rezil olduk,Haluk Ulusoy cezayi hafifleteyim diye ne hallere dustu maalesef).Burda Marco direk kendi basina hemde arkadan bir saldirida bulunuyor.Bence de en guzel olay mahkemeye tasinsin her sey netlik kazansin.
    Aslinda benim amacim bu maca hic yorum yapmamakti ama futbolcumuza Turkiye'nin en buyuk klubu oldugunu iddaa eden bir klubun futbolcusundan yapilan resmen saldiri(Kavga falan degil bariz adamin arkasindan vuruyordu,karsilik vermeseydi diyenlere guluyorum ve biraz empati yapmalarini tavsiye ediyorum,vurduysa Rico'da ceza alsin ama Runje-Cangele olayinda ki gibi olayi baslatanla provake edilen(hatta burda bariz saldiri)ayni cezayi almasin) benim cok agrima gitti,ben ne olursa olsun Inonu'de boyle bir sey olacagini sanmiyorum,hem Fenerbahce adina hem Rico adina cok uzuldum.Fenerbahce'nin bence Aurelio'yu en kotu uyarmasi lazim.
    Genelde mesajlarim hep soru cevap seklinde,bazen de konuyla ilgisiz oldu,pek forum duzenine uygun degil biliyorum ama konusmalar bunu gerektiyor.

Verdiğin videoyu seyrettim. Fenerbahçe aleyhine çalınan kararlardan video yapsak 2 dakika 2 saniye değil, 10 dakika 10 saniye eder

Kimse kimseye durduk yere yumruk atmaz. Hele ki Mehmet Aurelio gibi bir oyuncu hiç atmaz. 5 yıldır Türkiye'de, en ufak bir çirkin davranışını görmedik, gören varsa söylesin. Rico Aurelio'ya maçta "Maymun suratlı O..." diye küfür etmiş, zaten maçta da tartışmışlardı. Muhakkak ki Rico maçtan sonra laf etmiştir Aurelio'ya ve Aurelio da yumrukla girişmiştir.

Ricardinho Brezilya'da hiç kimse tarafından sevilmeyen, en nefret edilen futbolcuydu, bunu da unutmayın.

Aurelio'nun yumruğu saha dışında, saha içini etkilemez umarım, ceza almaz. Cezayı hakeden sadece FB yöneticileri var, söylediklerinden dolayı, ne saha kapanmayı hakediyor, ne oyuncular ceza hakediyor.

Yan hakemin sarı kart göster diye işaret ettiği pozisyonu da unutmayın, Mehmet Sedef kırmızı kart görecekti. Baki'nin 10 defa atılması lazımdı. Gökhan Zan'ın uzatmalardaki penaltısına ne demeli? Tek tek saydırmayın bana pozisyonları, objektif olun az biraz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Verdiğin videoyu seyrettim. Fenerbahçe aleyhine çalınan kararlardan video yapsak 2 dakika 2 saniye değil, 10 dakika 10 saniye eder

Kimse kimseye durduk yere yumruk atmaz. Hele ki Mehmet Aurelio gibi bir oyuncu hiç atmaz. 5 yıldır Türkiye'de, en ufak bir çirkin davranışını görmedik, gören varsa söylesin. Rico Aurelio'ya maçta "Maymun suratlı O..." diye küfür etmiş, zaten maçta da tartışmışlardı. Muhakkak ki Rico maçtan sonra laf etmiştir Aurelio'ya ve Aurelio da yumrukla girişmiştir.

Ricardinho Brezilya'da hiç kimse tarafından sevilmeyen, en nefret edilen futbolcuydu, bunu da unutmayın.

Aurelio'nun yumruğu saha dışında, saha içini etkilemez umarım, ceza almaz. Cezayı hakeden sadece FB yöneticileri var, söylediklerinden dolayı, ne saha kapanmayı hakediyor, ne oyuncular ceza hakediyor.

Yan hakemin sarı kart göster diye işaret ettiği pozisyonu da unutmayın, Mehmet Sedef kırmızı kart görecekti. Baki'nin 10 defa atılması lazımdı. Gökhan Zan'ın uzatmalardaki penaltısına ne demeli? Tek tek saydırmayın bana pozisyonları, objektif olun az biraz...
    Bak Egemen, kendi yorumlarında var bir ayar. Rico küfretse de yapılması gereken gidip yumruk atmak değil. Centilmenlik her yerde olması gereken birşey. Sedef'in ikinci pozisyonu hakem takdiridir, direkt yanlış diyemezsin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Egemen,bak soylemek istedigim suydu linki verirken,
    Sadece Fenerbahce alehine yada Besiktas lehine kararlar alinmadi,macin stresi ile hakemde kontrolu kaybetti ki bak takdir edersiniz ki bu tip maclari yonetmek cok zordur ve maalesef Selcuk Dereli altindan kalkamadi ama Federasyon hakeme Besiktas'a maci kazandir demis veya hakem Besiktas'i tuttu deyince komik oluyor.Tek tek pozisyon tartismasi yapmak anlamsiz gercekten.Ben gayet objektif olduguma inaniyorum,Baki'nin almasi gereken kirmizi kart vardi,Mehmet Sedef'i de ilk sari cok ucuz oldugu icin atamadi bence ama hatalar hatalari mi temizlemeli?Bence hayir,Ugur Boral'i neden atmadi acaba,bence Baki'nin volesine kirmizi kart vermedigi icin olabilir.
    Baki'nin golu faulse ki bence faul du(Gol nizamiydi diyen Fenerbahce'li arkadaslarimda var benim gibi gol degildi diyen Besiktaslilarda)butun kahve ayaga kalkti ben kalmadim.Buraya kadar tamam ama Runje'ye yapilanda hemen hemen aynisi onu vermedi o gol olsa ne olacakti?Gol olmayinca hakem hata yapmamismi oluyor?
    Sayma yani tek tek,gerek yok.
    Bence Marco ile mahkemede hesaplasilmali,cezayi falan bosver...

Sunuda ekleyeyim,eger Ricardinho oyle bir kufur ettiyse,ki kendisine yazik ogrendigi kufure bak daha ne guzide kufurler var Turk dilinde...
    Hakem raporuna yazar,Ricardinho gereken cezayi alirdi,gidip saldirmasi gerekiyordu ama yoksa rahat uyuyamazdi pasa hazretleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Feyyaz sanırım benim uslubumdan kaynaklanan bir anlaşmazlık var ortada. Ben sen diye anlatırken olayı, o şekilde düşünenler demek istedim. Normal yaşantımda da böyle üslubum olduğu için. Ama iş yazmaya gelince, vurgu falan yapamıyoruz tabi ki ve böyle anlaşılamama durumları olabiliyor.

Sen veya siz diye bahsettiğim, o olayı yapanlar, yoksa sana karşı bir durum değil. Daha önceden de bu üslubumdan dolayı yanlış anlaşılmalar olmuştu, sanırım yazarken bunu değiştirmem gerekecek...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Feyyaz sanırım benim uslubumdan kaynaklanan bir anlaşmazlık var ortada. Ben sen diye anlatırken olayı, o şekilde düşünenler demek istedim. Normal yaşantımda da böyle üslubum olduğu için. Ama iş yazmaya gelince, vurgu falan yapamıyoruz tabi ki ve böyle anlaşılamama durumları olabiliyor.

Sen veya siz diye bahsettiğim, o olayı yapanlar, yoksa sana karşı bir durum değil. Daha önceden de bu üslubumdan dolayı yanlış anlaşılmalar olmuştu, sanırım yazarken bunu değiştirmem gerekecek...
    Evet,sanirim benimde uslubumda bir sorun var abi,neden?Bende genelde mesajlara kisisel olarak cevap veriyorum yani tam olarak seninle ilgili degil,ben ustume alinmisimdir ondan.Yanli anlasilma icin ozur dilerim tabi ki...
    Ama gercekten uzuldum yani bu Rico olayina yoksa bu kadar mac muhabbetlerinin icine girip kimseye uzun uzun msj yazmazdim.Birde futbolcunuz kiymetliymis,oyleymis boyleymis diyenleri gordukce daha da uzuldum,ben Fenerbahce taraftarindan daha farkli tepkiler beklerdim.

Tabii ki iki takım aleyhine de kararlar var. Bak ben diyorum ki sana, Uğur Boral'ın karetesi mesela, kesin kırmızı kart, atmalıydı. Ama atmasa da bir şey değişmezdi, maç kopmuş zaten o noktada, atsa ne değişecek? Uzatmaların sonlarına gelinmiş, maç 1-1, BJK turu garantilemiş, Boral karete yapıyor, kırmızı kart gösterse ne olacakti BJK lehine? Tek avantajı işte Denizlispor maçında Uğur oynayamayacaktı, o kadar...

FB aleyhine verilen kararlara bakıyoruz ki hep kırılma anlarında... Baki'nin kırmızı kart görmesi gereken dakika 90 dakika bitmeden, 70 ve 80. dakikalar arasında yanılmıyorsam. Mehmet Sedef aynı şekilde 90 dakikanın içinde elle müdahale etti topa ve 2. sarıdan atılmalıydı -ki yan hakem de kart istedi- Yani bu 2 oyuncu atılsaydı ve maç uzatmaya gitseydi, Beşiktaş uzatmalarda 9 kişiyle mücadele edecekti. Uzatmalarda belki Lugano kırmızı kart görürdü- 10'a 9 olurdu, orası ayrı. Sonuçta Lugano da itirazdan dolayı 2. sarıyı gördü, maçın sonları artık, maç kopmuş, sinirler gergin, orada çok kızdı ve topu fırlattı, kartı da haketti. Fenerbahçe'nin lehine verilen hatalar kırılma anlarında değil, bunu anlatmaya çalışıyorum. Gökhan Zan'ın elle kestiği pozisyon mesela, maç 1-1 ve 10 dakika kala. Penaltı verse hakem ve gol olsa belki 2-1 olacak maç ve 10 dakika Fenerbahçe bastırıp golü bulup turu geçecek.

Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.

Bu tekme atanlardan madem cok sikayetcisiniz Lugano ve Deniz nasil hala takimda kaliyor?

fb-bjk ilk lig macinda Lugano yine ortaligi dagitmisti,tekmeler havada ucusuyodu,ama ben yemin ediyorum bu kadar yaygara yapildigini görmedim ogün.Bjkliler bahane uydurmadi.Hakem hatalari onlarin aleyhine olmasina ragmen...

2 gündür dagittiniz Türkiye´yi yahu.Yöneticileriniz cikar küfürler yagdirir,hakaretler eder.Taraftarlar küfürler eder,Marco efendi cikar arkadan yumruklar.Tuncay Gökhan Zan´a hakaret eder.Bunlari da konusalim biraz...

Rico,Marco´yu dava etmeli,mahkemede kozlarini paylassinlar.Lig de cünkü cezalar indiriliyor.Indirim Kurulunda kampaya var.Yari yariya ceza indirimleri..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Buyur tartisalim baran efendi sabahtan beri biz burda tartisiyoruz biz zaten genel olarak kötü bir mac yönettigi söyledik hakemin, iki tarafada etki etti.. mesajlari bastan sona okusaydin keske.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

seviyesiz tartismalar olacaksa bu konuda kilitlensin en iyisi

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Buyur tartisalim baran efendi sabahtan beri biz burda tartisiyoruz biz zaten genel olarak kötü bir mac yönettigi söyledik hakemin, iki tarafada etki etti.. mesajlari bastan sona okusaydin keske.
    Okudum mesajlari genellikle fbliler konusmus

Mesajimi iyi oku,ne demek istedigimi anla,öyle cevap ver

Bu tekme atanlardan madem cok sikayetcisiniz Lugano ve Deniz nasil hala takimda kaliyor?

fb-bjk ilk lig macinda Lugano yine ortaligi dagitmisti,tekmeler havada ucusuyodu,ama ben yemin ediyorum bu kadar yaygara yapildigini görmedim ogün.Bjkliler bahane uydurmadi.Hakem hatalari onlarin aleyhine olmasina ragmen...

2 gündür dagittiniz Türkiye´yi yahu.Yöneticileriniz cikar küfürler yagdirir,hakaretler eder.Taraftarlar küfürler eder,Marco efendi cikar arkadan yumruklar.Tuncay Gökhan Zan´a hakaret eder.Bunlari da konusalim biraz...

Rico,Marco´yu dava etmeli,mahkemede kozlarini paylassinlar.Lig de cünkü cezalar indiriliyor.Indirim Kurulunda kampaya var.Yari yariya ceza indirimleri..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    seviyesiz tartismalar olacaksa bu konuda kilitlensin en iyisi
    Ben su ana kadar seviyesiz bir tartisma gormedim,gayet medenice hatta bir cok konudan daha seviyeli tartisma ortami olustu bence,tamamen saygi cercevisindeydi su ana kadar tartismalar,konunun kilitlenmesini gerektirecek bir sey ben goremedim.

Baran Efendi ortalığı kızıştırmaktan vazgeç. Geçen Beşiktaş maçını konuşmuyoruz biz, kalkmış diyorsun Lugano geçen maç tekme attı diyorsun. Taktın bu Lugano'ya, ne Lugano'ymuş be, her maç kırmızı kart görmeliymiş! Avrupa'da görmüyor nedense kart mart!

Ayrıca BARAN EFENDİ! İmzana da 25 yıl oldu yazmışsın, tamamen tahrik etme amaçlı bir imza. Fenerbahçelileri tahrik etmekte üstüne yok maşallah! Ne bu yahu, adam imzasında neredeyse Fenerbahçe'ye saydıracak! Yöneticilere sesleniyorum, lütfen gereğini yapın, biz de mi yazalım yani imzalarımıza 6 Kasım diye?

Yahu 25 oldu diyorum.Gücünüze mi gidiyor?

Ben 1 gündür imzayi tasiyorum,yöneticinin biri demedi bana imzani degistir diye.Ayrica avatarli olan kisiler de var.Yöneticiler uyarmadigina göre,sorun yok!

Lugano´yu sen bi düzgünce izle sonra gel deki Lugano kasap degil.Dün daha önce görecekti ama...

Besiktas maci konusu bu!Ben besiktas-fb maci hakkinda konusmak istiyorum.Söylediklerimde direk konu ile alakali

Ben hazırlık maçları dahil Lugano'nun FENERBAHÇE formasıyla çıktığı TÜM maçları seyrettim! Sen kime kimi anlatıyorsun?

Lugano kasap olsa Avrupa maçlarında muhakkak kart görürdü ama görmedi, demek ki kasap falan değil! Sertlik futbolun gereği artık, kız oyunu değil bu erkek oyunu. Başarılı tüm stoperler çaktırmadan sertlik yaparlar ve rakip hücumu bozmaya çalışırlar. PSVli Alex de bu tip bir oyuncu, aynı Lugano gibi.

Artık şu Lugano'ya kasap demekten vazgeç. Sert oynuyorsa oynuyor, kasapsa da kasap, cezasını alır oturur, sen kafana takma.

Cezasini aldimi konusmam,ama eger ceza almasi gereken yerlerde ceza almiyorsa konusmak en dogal hakkim!

Lugano´nun ne ucan tekmelerini hatirliyoruz.Bunlari herkes gördügü halde hakem görmüyordu.Ama ozaman bisey demiyodunuz.Simdi baki sert oynadi diye yerden yere vurdunuz adami.Al ayni sey!

Lugano bu maçta kırmızı kart gördü mü, görmedi mi, onu söyle, diğer maçların yorumunu burada değil başka başlıklarda yaparız. Gördü mü, görmedi mi?

Gördü, tamam o zaman yorum yapmaya gerek yok!

Sayfa 17 / 17 İlkİlk ... 7151617

Mesaj Yetkileri