Sayfa 17 / 439 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Çıkan haberlere göre Appiah Schalke ile anlaşmış, bu anlaşmadan Appiah'ta memnun gözüküyor yoksa çıkıpta medyaya şu takımla anlaştım demezdi, eğer Fenerbahçe Appiah'ı bırakmaz ise bu sene geçen senekinden daha az koşan, daha az top dağıtan, pas almaktan korkan bir Appiah izlemek zorunda kalacaz..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe Appiah'ı minimum 12 milyon avroya satmalı. Dünya kupası performansı çok sağlamdı. Ligde sağ kanatta oynatılmasına rağmen yine de iyiydi. Bu sezon kalırsa Fenerbahçe büyük takım derim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Appiahın ne kadar paraya gideceğini biLmem ama Eğer giderse Fenerbahçe orta sahası büyük kan kaybeder orası da kesin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kulüp'den açıklama gelir yakında haberler doğrumu yalan mı diye ?

Ben her habere bakarsam Türkiye'de oyuncu kalmaz.

Geçen gün Appiah ile ilgilenmiyoruz dediler.Appiah'da Ben Fenerbahçe'de mutluyum bir yere gitmiyorum dedi.

Şimdi de Appiah Sözde demiş ben her konuda anlaştım gidiyorum..

Fenerbahçe Resmi sitesinde 3 gün önce yapılan açıklama..

Appiah Gitmiyor
    20 Temmuz 2007 Cuma

Bugün tarihli Türkiye gazetesinde birkaç gün önce takımımızın kaldığı oteli çıplaklar kampı diye niteleyen, çirkin ve yalan bir haber yapan Emre Bol imzalı bir başka haberde şimdi de oyuncumuz Appiah ile kulübümüz arasında bir sıkıntı varmış gibi göstermeye çalışılıyor. "Appi krizi bitmiyor" başlığı ile verilen haberde başkanımızın ağzından çıktığı iddia edilen sözlere yer veriliyor ve başkanımızın Appiah ve yine bir başka oyuncumuz Deivid ile ilgili bazı açıklamalar yaptığı iddia ediliyor. Başkanımıza atfedilen bu açıklamaların tamamı yalandır. Başkanımız ne Emre Bol ile ne de bir başkası ile bu tür bir diyalogda bulunmamıştır. Eğer söz konusu gazete ve haberi yapan kişi bu sözleri yazıyor ise kaynağını da açıklamak zorundadır.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

fenerbahce yanlıs yapıyor appiah satılırsa fenerbahcenin işi çok zor zaten takımın önemli tüm takımı birbirine bağlıyan takımın eskileri takımdan yollandı birde appiah satılırsa fenerbahce bu sene zor....

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Valla ne yalan söyliyeyim GS nin kadrosunu bu sene çok beğeniyorum.

Defansı,orta sahası,kalesi çok güvenli tek sorun forvet.

Ümit,Hakan,Necati,Hasan K.

Bu 4 isim aslında çok iyi gibi görünse de Hakan için artık işler bitti gibi,Hasan K.'yi de satacaklarını düşünüyorum.Necati ve Ümit kalıyor.Necati'nin de ben GS forvetinde Ümit ile beraber oynayacağını düşünmüyorum.

1 tane yabancı forvet alırsa G.Saray gerçekten inanılmaz bir kadroya sahip olacak.

Ümit Karan'ın yanına en iyi uyum sağlayacak isim olarak ise MORİENTES olarak görüyorum.

aynen
    cok guzeL ozetLemıssın

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar artık bu senaryolara alştık..ne zmn olumsuz bi haber çksa bazı arkadaslar atlıyo hemen ben dememişmydm gelmez diyolar..olmlu bişey çktıgında susup kalıyolar

kadromuz gerçekten çok iyi bu kadroya bir sag bek birde forvet ekleyince nsl uçacaz tahmn edin..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Lyon gidecegi tam kesin degil lig tv daha öncede lincoln de sorun var diyordu zenit araya girdi diyordu.............ama hersey olabilir

Ayrıca morintesi Galatasaray alıyordu ama valecia görüsme izni vermedi inat etti ama yinede hiç belli olmaz
    Emurafu;

Galatasaray transfer haberlerindeki yaklaşık 9500 mesajın 1500'ü neredeyse senin. Biraz kaliteli ve öz yorumlar yaparsan iyi olur.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Resmi site açıklama yapmış, konuya noktayı koymuşlar. Tartışmanın ne gereği var ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

appiah kalabilr ama gerçek şu ki appiah ın aklı başka yerde kalırsa fb ye geldigi ilk sezondaki performansın yarısını sergileyemez..ztn tuncay gitti appiah ı da kaybetmek tehlike çanlarının iyiden iyiye çalması anlamına gelecek bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Adam Necatiye mi kaldık yazıyor, suçlu yine biz oluyoruz..
    suçlu diyen kim?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

"Schalke ile anlaştım"

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı bir türlü netleşmeyen Stephen Appiah'ın Alman ekibi Schalke ile anlaştığı iddia edildi. Mavi beyazlılarla görüştüğünü doğrulayan Ganalı yıldız, "Evet menajerim Schalke ile anlaştı. Kulüplerin anlaşmasını bekliyorum" dedi.

Sarı lacivertlileri sarsan gelişme dün akşam saatlerinde yaşandı. Daha önce Appiah ile görüştüğü ancak Fenerbahçe'nin yüksek bir bonservis istemesi nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen Schalke'nin tekrar girişimlere başladığı haberi Alman medyası tarafından duyuruldu. Bunun üzerine Lig TV muhabiri Deniz Türker Ganalı futbolcu ile bir görüşme yaptı. Schalke ile görüştüğünü doğrulayan Appiah, "Evet menajerim Schalke ile görüşüp her konuda anlaşmaya vardı. Bende Almanya'ya gitmek istiyorum ancak hala Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Artık takımın vereceği karar bekliyorum" dedi.
    Fenerbahçe'nin ise Appiah'ı 8-10 milyon eurodan aşağı bir bonservis ücretiyle bırakması beklenmiyor.

Lig TV
    bak şu appiahın yaptığına... hani mutluydu burada
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    suçlusun diye bir şey söylemedim. Arkadaş bir şeyler söylemiş sen hemen gelmiş karşılaştırma yapıyorsun ondan sonra sayfalarca necati mi deivid mi konuşuluyor.

Transfer bölümünde sizlerin sayesinde transfer haberi okumaktan çok bu tip tartışmalar okuyoruz buda kaliteyi düşürdükçe düşürüyor. Hepiniz bunu gördüğünüz halde tekrar tekrar aynı şeyleri yapıyorsunuz ve ben bundan artık çok sıkıldım benim gibi düşünen de bir çok insan var.
    kusura bakma
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eğer APPİAH 'da giderse Fener'i çok zor günler bekliyor.

Önce TUNCAY sonra APPİAH...

Geçen senenin en iyi 2 ismi gitti.

Yeni transferlerde var ama...Onların ne olacağı belli değil.
    geçen sene appiah pek etkili değildi ama katılıyorum appiah bizim için kolay bulunmayacak bir oyuncu eksikliğini hissederiz giderse... yeni transferlerde iyi çıkar inşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    bence kadroda appıah'ın yerını doldurabilicek oyuncular var.ben ıyı bır fıyata gıtmesınden yanayım.
    NOT:Appıah sampıyonlar lıgı 3.ön eleme turuna yetısemıyo
    bence kolay dolmaz yeri... sakatlığı şanssızlık yakın zamanda iyileşecektir... gidersede hatırı sayılır bir paraya gider şanına yakışır şekilde
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Appiah'ın yerini bence değil Fenrbahçe'de Türkiye'de dolduracak oyuncu yok.
    aynen katılıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence Appiah'ı Fenerbahçe elinde tutmalı.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    appıah mı gecen sene ıyıydı bence gecen senenın en buyuk hayal kırıklığıydı appıah
    doğru ama sağ kanatta başarılı olması beklenmezdi değil mi ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ne olursa olsun Appiah gibi bir adam gönderilmemeli.Eğer ki büyük başarılar hedefleniyorsa..
    aynen appiah avrupada önemli bir kozumuz herşeyden önce savaşçı ve hırslı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Appiah'ın bir yere gittiği falan yok.

Gidersede 20 M € gibi bir para kazanılır, ondan daha iyisi alınır o paraya
    o kadar değilde şöyle bir 10-12m € gibi bir fiyata gidebilir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Appiah mutluyum diye açıklama yapmamışmıydı ?

Ayrıca 20 M eder mi Appiah ?
    evet mutluyum dedi hatta siz beni sevmiyUr musunuz bile dedi bende anlamadım 20m etmez en aşağı 10m €

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

..Ve huzurlarınızda Juan Pablo Avandano

Kayserispor’un kadrosuna kattığı Arjantinli Juan Pablo Avandano, Sarı-Kırmızılı formayla başarılı olacağına inandığını söyledi.
    23.07.2007

Kayserispor’un kadrosuna kattığı Arjantinli Juan Pablo Avandano, Sarı-Kırmızılı formayla başarılı olacağına inandığını söyledi. Kayserispor’un çok iyi bir kadrosu olduğunu kaydeden Tangocu, “Savunmada görev alan diğer arkadaşlarımla birlikte kısa sürede uyum sorununu çözeceğimizi düşünüyorum. Takımda çok kaliteli isimler var. Lig de çok çekişmeli geçeceğe benziyor. Çünkü birçok takım önemli transfer yaptı. Dünya çapında futbolcular Türkiye’ye geldi. Ancak umarım bu sezon gülen biz oluruz” ifadesini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Appiah'ın bu piyasadaki değeri 12-13 milyon avro. Bence de gitmesin, giderse Fener Forvet alacak ve bu gayet saçma olacak.
    yani defanif bir oyuncuyu satıp forvet almak akıllıca olmaz dediğin gibi deivid gitse tamam da

ivan Misafir

Appiah gitmycm dio Schalke istemiorz dio sürekli aynı haberler suçlu kim sizce aynı haberleri yazmaktan bıkmayan medyamı yoksa oyuncumu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Etmemesi için bir sebep mi var. En az 15 milyon Euro..
    o kadar etmez daha doğrusu o fiyatı bir kulüp vermez bence schalke bile dalga geçer gibi 4m € vermişti...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    katılıorm bencede 15 milyon euro eder dunyada appiah kalitesinde pek on libero yoq ayrıca tartısmasız turkiyeye gelmis en kaliteli on libero
    değeri o kadar edebilir ama bir kulüp o parayı kolay kolay vermez
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Siz 15-20 milyon euro diyorsunuz da, Schalke Fenerbahçeye 4 milyon euro teklif etti.. Bence İlhan'ın dediği gibi en fazla 12-13 milyon euro eder ki bunu da Schalke vermez..
    yani dediğin gibi... fiyatının artması için birden fazla kulüp ister vs. bonservis artar ama sadece schalke ilgileniyor,west ham uydurma gibi

Nesil
    2006
    Yer
    -

Appiah'ın değeri sabit olarak bece 15 mn

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Siz herşeyi transfer piyasasından iyi biliyorsunuz herhalde..

15-20 MN ?

Appiah ayrılırsa bence Fenerbahçe için işler iyi gitmez.Yerine forvet alınacaksa heleki..
    15-20m € arkadaşların fikri de fener en aşağı 10m € istiyor diye biliyorum... her neyse umarım ayrılmaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Schalke teknik patronu aciklama yapmisti Appiah ile ilgilenmiyorum diye herkes birsey uyduruyor simdi de Appiah demis Schalke ile anlastim..

Bir yere felan gittigi yok Appiah kac defa belirtti Fenerbahce'de mutluyum diye.
    öyle ama bu carlos transferinde olduğu gibi bir yalanlama olabilir... benimde anlamadığım o;madem mutlusun niye gidiyorsun?

15m€ mu ne yaptınız yahu??? Pirlo - Fabregas değil Appiah o kadarda değil...15m€ kimse vermez Appiah a....

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by neondh View Post
    ıstedıgı numarayı gıysın ben oynadıgı oyuna bakkarım
    hiç de ii oynamadı dunya kupasında
    teknıgı yetersiz o tarz oyun icin
    anlasildi futboldan anlamiyorsun, appiah dunya kupasinda kötü oldugu icin barcelona ve arsenal teklif yapti degil mi ?, ya sen gananin maclarini izlemedin,yada fenerbahce düsmani oldugun icin böyle konusuyorsun.. sana daha cevap felan yazmiyorum,futboldan anlamadigin belli,oyunculari tanimiyorsun,izlemeden atip tutuyorsun... atip tutmana devam et.. ama fazla yükseklerde ucmamani tavsiye ederim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Champion View Post
    Eğer kulüpler anlaşamazsa ki Schalke 4 Milyon Euro verirse anlaşamayacaklar gibi görünüyor.Bu sezon Appiah'tan hiçbir şey beklemeyin.İsteksiz oynayacak ki bu ne kadar oynamak sayılır ona da siz karar verin...
    kötü performans sergileyeceğini düşünmüyorum... appiah profesyonel biri hem de mutlu olduğunu söylüyor,sorun yok yani

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    anlasildi futboldan anlamiyorsun, appiah dunya kupasinda kötü oldugu icin barcelona ve arsenal teklif yapti degil mi ?, ya sen gananin maclarini izlemedin,yada fenerbahce düsmani oldugun icin böyle konusuyorsun.. sana daha cevap felan yazmiyorum,futboldan anlamadigin belli,oyunculari tanimiyorsun,izlemeden atip tutuyorsun... atip tutmana devam et.. ama fazla yükseklerde ucmamani tavsiye ederim
    Herkesin futbol bilgisinden sen sorumlusun sanki.Forumda böyle bir rütbe mi var acaba..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Eğer Appiah gitmek için diretirse Fenerbahçe satmak zorunda kalabilir.Bundan dolayıda en fazla 12-13 Mİlyon'a satar.
    12-13 verirlerse zaten istemesede satar fener appiah mutlu olduğunu söylüyor diretmez heralde
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Appah bence bu sene kesinlikle gidecek her ne kadar da mutluyum dese de,sürekli Basında gidecek yönünde çıkan haberler onun gideceğini gösterir.

Ayrıca bana kalırsa da APPİAH'ın değeri 10 Milyon Euro olabilir.
    bu haberler onun kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor kendisi de söyledi zaten bu tür spekülasyonlardan rahatsız oluyorum diye... kalmak isterse kalır sözleşmesi var 2010'a kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

ya Appiah hakkinda ne biliyorsunuzda konusuyorsunuz, gecen sezon dünya kupasindan sonra Arsenal ve Barcelona'dan teklif aldi bu adam,kampa katilmadi, sampiyonlar ligi ön eleme macindan 1 hafta önce volkan balli aramis konusmus zar zor ikna etmis adami,oda dayanamayip gelmis oynamis.. ve teklif yapan kulüpler tekliflerini geri cektiler nedeni ise sampiyonlar liginde baska bir takimda oynayamamasiydi... adam avrupa devlerinden gelen teklifi reddetmis, biz burda schalke'den bahsediyoruz barcadan degil gitmessede adam gibi cikar oyununu oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by neondh View Post
    appiah mı
    15-20 mi

ciddi misiniz ya
    kim verir o adama o parayı
    adam juventus da yedektı ara sıra oynuodu
    sonra adamı juventisin as oyuncusu yaptınız
    şimdi de 15-20 eder dıosunuz
    5 den fazla etmez abartmayalım
    adamlar degerını teklıf etmıs 4 vermısler işte
    hayal dunyasında gezmeyın
    15 den bahsedılır mı
    maksımum 5
    fazla da etmez
    10m € eder aşağısına da satılmaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Her msj'inda beni tahrik ediyorsun bunu belirteyimde.
    sadece seni değil
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Mehmet arkadaşın haklılık payı da var aslında ama bence 5 milyon euro az.

En az 8-9 milyon euro'ya gider diye düşünüyorum.
    10m € dan aşağı zor gözüküyor... çünkü satma gibi bir isteğimiz yok ki

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Gülersin belki..

Iglesias'ta böyle olmuştu.Belki 2.sınıf bir futbolcu diyebiliriz.

Başarılar kendisine..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Herkesin futbol bilgisinden sen sorumlusun sanki.Forumda böyle bir rütbe mi var acaba..
    tahrik etmeyi birak istersen,biraz objektif ol.. ne demek "dünya kupasinda hic iyi degildi" sen bu sözden ne anliyorsun??? adam resmen tahrik ediyor,milli takimin kaptanligini yapmis,10 numara oynamis,goller atmis,takimini ceyrek finale cikarmis ve gelmis "dünya kupasinda hic iyi degildi" demesi onun futboldan anlamadigini belli ediyor.. takimlari,oyunculari takip etmeden atip tutuyor.. sorarim sana "neondh" gananin 2006 dunya kupasinda kac macini izledin???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    8 milyon'a geldi Fener'e bu paradan aşağıya kesinlikle satmaz yönetimimiz. Mehmet Topuz'a 5 milyon değer biçilen bir ülkede Appiah'a verilen 4 milyonluk teklifi kabul edicek bir yönetime sahip değiliz
    eğer appiah satılacaksa kâr etmemiz şart... ileride daha iyi oyuncular almamız için yönetim duyarlı davranacaktır

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    ya Appiah hakkinda ne biliyorsunuzda konusuyorsunuz, gecen sezon dünya kupasindan sonra Arsenal ve Barcelona'dan teklif aldi bu adam,kampa katilmadi, sampiyonlar ligi ön eleme macindan 1 hafta önce volkan balli aramis konusmus zar zor ikna etmis adami,oda dayanamayip gelmis oynamis.. ve teklif yapan kulüpler tekliflerini geri cektiler nedeni ise sampiyonlar liginde baska bir takimda oynayamamasiydi... adam avrupa devlerinden gelen teklifi reddetmis, biz burda schalke'den bahsediyoruz barcadan degil gitmessede adam gibi cikar oyununu oynar.

dayanamayip gelmis oynamis ha ..... valla super bir yorum ... Mileete futboldan anlamiyorsun demissin ama su yorumundan sonra bende senin anlamadigini dusunuyorum ... barcelona arsenal isticekde appiah duracak ... cok ilginc ....

Sayfa 17 / 439 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Mesaj Yetkileri