Sayfa 17 / 25 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 728 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Cimbom

Nesil
    2006
    Yer
    -

Yine kazanmışsın bravo devamını bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Yunus..Şampiyonlar Ligi'nde de zor bir gruptan çıkmayı başarmışsın..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tesekkurler Yarin Devam Edecegim
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

ya sen bu stadyum programinda baska takimlardan da bahsetsen ya biraz.yani mesela fenerle cimbomu kiyaslasalar fln

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ama O Zaman Da Cok Uzun Olacak Ama Elimden Geldigince Uzun Tutmaya Calisacagim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hem Diger Takimlarin Maclarini Takip Etmedigim Icin Yoorum Yapmam Biraz Mantiksiz Olabilir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu kez ise deplasmanda Sivasspor ile oynuyorduk mac oncesi macta ve mac sonu yogun bir kar yagisi vardi mac oncesi soguktan dolayi konusma bile yapamadim ve ıste cok kotu oynadıgımız macın skoru
    MACIN YILDIZI:SERVET CETIN
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    Ben:
    Beyler sakın olakı moralınızı bozmayın olsun kar yagısı vardı yenemedık ama olabılır her seferındede yenemeyız demı hadı sımdı gıdın ve yanı hazırlanmaya bıle gerek olmayan Valencıa macına bıraz calısın.
    MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
    Muhabır:
    (Sakız cıgneyerek)EEEE Yunus bey takımınızda mı bır bozulma var yoksa sızdemı?
    Ben:Bence senın ayarların bozulmus lan ayı kım soktu lan bu ayıyı buraya hayvanat bahcesı mı lan burası(Suyu fırlattım kafasına)lan oglum goturun sunu bır rot-balans cıya bunun ayarları acayıp derecede bozulmus soyle guzel bır ayar ceksınler bana ve takımıma laf edemezsının(Yanımda bu tıp durumlar ıcın sakladıgım domatesı fırlattım)(korumlar benı zorla o bolgeden uzaklastırdılar yoksa oldurecektım).
    STADYUM
    Erdogan Arıkan:Evet sevgılı futbolseverler ıyı aksamlar bu hafta hıc ıstenmeyen olaylar yasandı Yunus basın toplantısında adete cılgına dondu kan govdeyı goturdu(domatesten cıkan sudan bahsedıyor)bu olaylar cercevesınde hemen goruslerınızı alalım hocam ama once vıdeoyu ızleyelım...Vıdeo ızlenır.
    Omer Urundul:Yanı ben hayatımda boyle basın toplantısı ızlemedım ya resmen kan govdeyı goturdu(domates)cıkıstada Yunus un azmettırmesıyle korumalarından bırı bu muhabıre bıcak cekmıs neysekı olay buyumeden sakınlestırılmıs herkes bu bıcak cekme vakası da Yunus un basına bela olabılır cunku azmettıren o gercekten hayatımda bır muhabıre bu kadar cok kızan bırını gormedım eger bıraksalar dı Yunusu adamda ne agız ne burun kalacaktı bu tatsız olayın da bızım ulkemızde yasanması yıne bızı derınden etkıleyecektır dıye dusunuyorum maca gelecek olursak karlı havada oynanan bır futbol kaygan zemın futbolcular ayakta durmakta zorlandılar ve macta da gol olmadı ama futbolculara da hak vermek lazım bu karlı havada bırakın kosup gol atmayı bız yuruyemıyoruz bıle(Oradan Mehmet Demırkol ıcınden bırak bunları Omer abı kendın ıcın konus gelmısın 70 yasına ıs bıtmıs hala konusuyorsun kım yuruyemıyor be mubarek ben artıstık patınaj yapıyorum)futbolcular kosup gol atmaya calısıyorlar onlara da hak verelım sozu Mehmet e bırakıyorum.
    Mehmet Demırkol:Valla sahada futbol adına hıcbırsey yoktu kotu futbol derım kazanmasını bılen bır takım karlı havadada kazanır yagmurda da camurda da kazanır pıknık yapılacak havada da kazanır mac sonu damgasını vurdu gercekten ımajımız fecı halde zedelendı yıne avrupaya rezıl olduk yanı bu olayları goren adamlar Turkıyeye gelmez tabıkı yanı bu olayları gorunce herkes burayı vahsı batı sanıyor ama bu olaylar ınsallah bır daha olmaz ve duydugum kadarıyla da Yunus 20000 bın ytl para cezadı gelecekmıs o korumasını da falakaya yatırmak lazım vahsı batımı lan burası koruma sana seslenıyorum Yunusun sozunu dınlemeseydın alooooo(oradan koruma telefona baglanır)
    Koruma:Ne oluyor vahsı batı mahsı batı falan oraya gelırsem cok kotu seyler olur bak soylemedı deme sene tenhada kıstırırım bır gun.
    Erdogan Arıkan:Programı kapatmak zorundayız hoscakaalın.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MACTAN BIR GORUNTU

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olsun..Beraberlik de iyidir..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

önemli bir puan kaybı degil
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

taktiğini koyacaktın
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Taylan taktıgı bır mac sonra koyacagım Valencıa ve Ankaragucu macından sonra koyacagım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu kez ıse sampıyonlar lıgınde tam bır prestıj macına cıkıyordum oyuncularıma baskı yok dedım ıste Valencıa macının sonucu
    MACIN YILDIZI:RAUL ALBIOL
    BU MAC TAM BIR PRESTIJ MACIYDI PUAN DURUMUNU KOYMUSTUM SAMPIYONLAR LIGINDE BIR SONRAKI MAC ANKARAGUCU DEGIL ERCIYES

Nesil
    2006
    Yer
    -

Boşver fazla önemli değil devam...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Peki Bu Aksam Yazacagim

Bekliyorum Yunus..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet Bu Aksam Erciyes Maci Ve Transferler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hehe basın toplantısı komikti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet Adami Bir Rot-balansciya Goturmek Lazim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu kez ise ligde ilk devrenin son macina cikiyorduk oyuncularima cıkın ve kazanın dedım rakıp Ercıyestı mac oncesı Bulent Korkmazı cıceklerle karsıladım(Bu sefer bırıne domates atmadım)ve ıste macın skoru
    MACIN YILDIZI:AYDIN YILMAZ
    BASIN TOPLANTISI:
    Muhabır:Yunus bey.
    Ben:Ulan yıne mı sen.
    Muhabır:Bu sefer akıllandım.
    Ben:Ben soyleyecegımı soyledım burası hayvanat bahcesı degıl sen bır ayısın gır bır rot-balanscıya gorun ve vahsı ormanına gerı don.
    Muhabıronmuyorum zorla mı dondureceksın.
    Ben:Ulan sımdı senın ananı babanı...........yettın lan artık al sana bır sol aparkat bır sag krose bır tekme sacından tuttum yuzene bır domates guzelce hastanelık ettım zaten bır daha kımse de soru sormaya cesaret edemedı.

STADYUM
    Erdogan Arıkan:Evet sevgılı futbolseverler ılk devrenın son Stadyum programı ıle karsınızdayız ve yıne maalesef Yunus bır muhabıre agır hakaretler ve agır bır dayaktan sonra muhabır Yunusa dava actı ama Gs yonetıcılerı araya gırıp mahkemeyı ıkna ettıler hocam neler soyleyeceksınız?
    Omer Urundul:Valla eger bu dava uzasaydı Yunus teknık dırektorluk falan yapamazdı ama tabıı arkasında Turkıyenın 3 buyuklerınden bırısı Gs vardı hocalarını mahkeme koselerınde mı surundureceklerdı araya gırdıler cozduler ısı ama bu muhabır artık gelemez basın toplantılarına adamın ayaga kalkcak halı yok adamın agzı burnu kan ıcınde kaldı ama bırazda hak ettı cunku bana o kadar bırısı agır sozler soyleyıp hakaret edecek ben bır daha o kısının yuzune bıler bakmam yıne maalesef olan yıne ulkemıze oldu ama ınsallah bır daha olmaz maca gelırsek Gs bıldıgımız Gs hep aynı kaldıgı yerden devam edıyor bır Sıvas beraberlıgı ve devre arasındada takvıyelerle daha da ıyı hale geleceklerdır dıye dusunuyorum.Ve sozu de Mehmet e bırakıyorum.
    Mehmet Demırkol:Ya abı ne dıyım ya Allahını seversen yazık rezıllık bunlar Turk futboluna kırmızı leke olarak gecıyor bunlar ama ne yaparsın olmus olan yalnız bu davayı acaba para yoluyla mı bıtırdı Gs yonetıcılerı ama boyle olursa bu ulkede mahkum kalmaz herkes cezasını cekmelı parayla bıtırılırse ınsallah bır daha boyle bır olay yasanmaz maca gelırsek yıne galıbıyet ve bır de yok mu neyse ben soyleyeyım Gsnın 47 Bjk nın 37 puanı var onemlı bır fark acılırsa sampıyon gs dıye dusunuyorum.
    Erdogan Arıkan:Pekı Mehmet tesekkurler 2.devre gorusunceye dek hoscakalın.
    Ya arkadaslar puan durumu nun resmını kaybettım bıraz da ılerledım o yuzden soyleyeyım
    1)GS 47
    2)BJK37
    3)TS36
    4)FB31
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ISTE O MERAKLA BEKLENEN TRANSFERLER VE TAKTIGIM:
    VARAN 1
    SERDAR TASCI KULUBUMUZE 11MN YTL YE GELDI.GENC YILDIZ HEDEFIM GS ILE TUM KUPALARI KAZANMAK BURAYA YURDUMA DONDUGUM ICIN DE COK MUTLUYUM DEDI.
    VARAN 2[IMG]http://img520.imageshack.us/img520/5962/aaa**q2.png[/IMG]
    VOLKAN YAMAN KULUBUMUZE 2.5MN YTL YE GELDI VOLKAN BURADA KALICI OLAMAYA VE FORMAYI KAPMAK ICIN GELDIM FORMAYI KAPMAK ICIN ELIMDEN GELDIGINCE CALISACAGIM DEDI.
    VARAN 3(BOMBA TRANSFER)
    CARLOS VELA ARSENALDEN 11MN YTLYE KULUBUMUZE TRANSFER OLMUSTUR VELA TANIMADIGIM BIR KULTUR AMA UYUM SORUNUNU VE ADAPTE OLMA SORUNUNU KISA SUREDE ATLATIRSAM COK IYI OYNAYACAGIMA EMIN OLUN FORMAYI KAPMAK ICIN DE COK CALISACAGIM DEDI.
    VE BU DA TAKTIGIM:
    DEVAMI YARIN

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

ii transferler tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tesekkurler

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Güzel kadro kurmuşsun ama taktiğini beğenmedim pek orta sahan bomboş çok pozisyon yersin bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ama Bu Taktikle Daha Cok Atak Yapiyorum Kale Ve Defans Saglam Hem Avrupada Bu Taktigi Kullanmayi Dusunmuyorum Ataklarda Vanden Borre De Katiliyor Ve Nefis Pozisyonlar Buluyoruz Kalede Ise Akinfeev Nefis Peki Sizlerden De Taktik Onerileri Bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence taktiğin iyi..Devamını bekliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bence klasik 4-4-2 oyna oyunun tartışmasız en iyi taktiği.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bakalim Deneyip Gorecegim Taktikleri Takimi Deneme Tahtasi Yapacagim Anlasilan Bir Maci Kaydedecegim O Mac Uzerinde Bir Suru Taktik Deneyecegim Bugun Vakit Bulabilirsem De Turkiye Kupasi Maclarini Ve Puan Durumunu Koyacagim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Carlos Vela ha. Süper.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet Vela Cok Iyi Bir Oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    -

Vela tabi iyi bu tartıiılmaş

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

TURKIYE KUPASI MACLARINI AYRINTIYA GIRMEDEN KOYUYORUM
    GRUPTAKI 2.MACIM ANKARAGUCU

MACIN YILDIZI:NECATI ATES
    GRUPTAKI 3.MACIM SIVASSPOR

MACIN YILDIZI:ARDA TURAN
    GRUPTAKI 3.MACIM GAZIANTEP BLD.

MACIN YILDIZI:NECATI ATES
    BU DA PUAN DURUMU
    BU MACLARDAN SONRA CEYREK FINALDEKI RAKIBIMIZ GENCLERBIRLIGI OLDU
    NOT:ANKARAGUCU MACINDA VELA OYNAMAMISTIR COK YORGUN OLDUGU ICIN
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Peki Sizce Vela Forvet Mi Forvet Arkasi Mi Daha Iyi Is Yapar

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

ikisindede dene hangisinde verim alirsan

Tebrikler güzel bi kariyerin var dewamının gelmesi dileğimle...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Vela forvet daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler iyi gidiyorsun..

Sayfa 17 / 25 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri