bence bu sene beşiktaşın transfer ettiği en yararlı olacak kişi
bence bu sene beşiktaşın transfer ettiği en yararlı olacak kişi
Eğer Higuain'de Bobo gibi başarılı olursa bundan sonra alacağımız her gen. yabancıya oo Beşiktaş almışsa tamamdır gözüyle bakılır.
So what?
Saike
Kimse yabancı oyuncu elestirmiyor elestirmek zaten iyi olmaz çünkü ezbere olur 10 mac sonra konusuruz........Büyük basarı dedigi için hosuma gitmedi o çümle...Evet genc almanız cok iyi...İnsallah buda bobo gibi olur ama her genc oyuncu yıldız olacak diye birsey yok maya tutmayadabilir
Bobo açıklaması
Beşiktaş Kulübü'nden, Bobo'nun takımdan ayrılacağı iddialarına karşı yapılan açıklamada, ''Bobo, Beşiktaş'ın sözleşmeli ve çok değerli futbolcusudur. Takım arkadaşları ile birlikte takımımızı hedeflerine ulaştıracak yüksek performansını sergilemeye devam edecektir'' denildi. Siyah-beyazlı kulüp, bugünkü bazı gazetelerde, ''Higuain tutarsa Bobo gidecek'' başlığıyla yayınlanan haberlerle ilgili internet sitesinden açıklama yaptı.
''Yeni sezona yüksek performansla başlayan ve takımımız için çok önemli bir oyuncu olan Bobo ile ilgili, medyada camiamızın ve futbolcumuzun motivasyonunu menfi olarak etkilemek için kasten asılsız haberler yer almaya devam etmektedir'' denilen açıklamada, daha sonra şu ifadelere yer verildi: ''Yıldız futbolcumuz için gelen transfer tekliflerini kabul etmediğimizi ve Bobo'nun takımımızda kalacağını zaman zaman açıklamamıza rağmen, basında hala bu tarz asılsız haberlerin devam etmesini manidar ve kasıtlı bulmaktayız.
Sezona her zaman olduğu gibi büyük hedeflerle başlayan takımımızı yeni transferlerle güçlendirirken, amacımız bu hedeflere ulaşmak için kadromuzu zenginleştirmektir. Bu anlamda Higuain'ı da Bobo gibi takımımıza faydalı hizmetlerde bulunması, puanlar kazandıracak golleri atması için renklerimize bağladık. Bu vesile ile bir kez daha tekrarlıyoruz ki, Bobo, Beşiktaş'ın sözleşmeli ve çok değerli futbolcusudur. Takım arkadaşları ile birlikte takımımızı hedeflerine ulaştıracak yüksek performansını sergilemeye devam edecektir. Camiamızın ve spor kamuoyunun bu tür senaryo mahsulü, asılsız ve kasıtlı haberlere itibar etmemesini saygıyla duyururuz.''
23.08.2007
Kaynak : AA
Fotospor hele delirtecek beni.Güya Bobo gidecek yerine yabancı bir stoper alıncakmış
![]()
Yahu fotospor gibi utanmaz, yalancı, adi bir gazete var mı şu dünyada
Burak Yılmaz'dan şok karar. Geçen sezon Jean Tigana'nın gözdesi olan genç futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan beklediği şansı bulamayınca Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre: "22 yaşındaki orta saha oyuncusu, menajerine talimat vererek kendisine kulüp bulmasını istedi.
Geçen sezon 34 maçın 30'unda oynayan ve bunların 23'ünde ilk 11'e giren Burak Yılmaz, bu sezon geride kalan 3 karşılaşmanın sadece 1'inde 45 dakika forma giyebildi. Son olarak Gaziantepspor maçında kadro dışı kalınca iyice morali bozulan genç futbolcu, "Artık Ertuğrul Sağlam'ın benden yararlanmayacağı kanısına vardım" dedi.
Sağlam bana "Kal" dedi
Menajerinin Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile görüşerek durum değerlendirmesi yaptığını belirten Burak, "Tigana döneminde alkışlanan bir futbolcu olarak, bu yıl kadroya bile girememek beni üzüyor. Daha gencim. Mutlaka hatalarım, eksiklerim olacak ama ben kadro dışı kalacak oyuncu değilim" dedi. Burak, sezon başında Fransa ve Almanya'dan yanı sıra yurt içinden bazı takımlardan transfer teklifleri aldığını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:
"Gelen teklifler gerçekten ciddiydi. Fakat Ertuğrul Sağlam benden faydalanacağını söyleyince hepsini reddettim. Ben buraya futbol oynamaya geldim. Beşiktaş'ta yedek kulübesinde oturmak bile bir şereftir ama kadro dışı kalmak insanın psikolojisini bozuyor. Kulüp yönetimi ile görüşüp, oynayabileceğim bir takıma gönderilmem için izin isteyeceğim."
27.08.2007
Kaynak : Hürriyet
kiralamak en iyisi olur iki taraf icin...
Bence satılsın bu oyuncuda yetenek filan yok.
acaba Kalli burak ı istemezmi...? yada Bjk yönetimi bi kolaylık saglarmı acaba bu konuda ...açıkçası çok isterim..
Bence gitmeli.Batuhan'ı kullanmak daha akıllıca![]()
Gitsin zaten bundan sonra ne köy oLur kendisinden ne Kasaba..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kiralık gitsin bence.Son bir şans verilsin.Eğer kiralık gittiği yerde istenilen performansı yakalayamazsa satılsın.
So what?
Saike
mehmet yildiz transferi askiya alinmis,sinan engin acikladi...
Burak ve Galatasaray ?
Amann amann.Ismi bizim takimla anilirken bile insanin tüyleri diken diken oluyorOnun gibi bir futbolcu bizim takima ancak taraftarlari fitik etmek icin gelir
![]()
Adamdan rakip takımın taraftarı bile illallah etti.:D
Şaka bir yana alttaki arkadaşında dediği gibi özgüven "0" Burak'ta.Biraz özgüven onu gerçek haline getirecektir.
So what?
Saike
Kendine olan bütün özgüveni kaybolmuş durumda Burak'ın.İhtiyacı olan tek şey bir gol.Gerisinin geleceğinden şüphem yok...
"Mehmet Yıldız'ı askıya aldık"
Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Sivassporlu Mehmet Yıldız ile ilgilendiklerini ancak bu transferi kulübünün istediği yüksek bonservis nedeniyle askıya aldıklarını söyledi.
Engin, siyah beyazlı takımın bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanda basın mensuplarıyla yaptığı sohbette Sivasspor'un başarılı golcüsü Mehmet Yıldız ile ilgililendiklerini belirterek, "Mehmet Yıldız birara gündemimize geldi. Ancak Sivasspor 1,5 -2 milyon Euro'ya yakın bonservis bedeli isteyince bu transferi askıya aldık. Ben bu futbolcunun Beşiktaş'a yararlı olacağına inanıyorum. Yerli bir forvet oyuncusu olarak çok etkili bir isim. Beşiktaş'ta görmek isterim" dedi.
Engin ayrıca takımdan bazı futbolcuları göndermek istediklerini de vurgulayarak, "Ancak istediğimiz teklifleri alamadığımız için bu düşüncemizi gerçekleştiremiyoruz. Biz Ertuğrul Sağlam ile 100. yıldaki şampiyonluğumuzun öncesinde yaptığımız gibi bir kadro temizliğine gitmek istiyoruz. O dönem siyah beyazlı takımda oynayan bir çok oyuncuyla yollarımızı ayırmış ve yeni bir oluşum gerçekleştirmiştik. Transfer dönemi sona ermeden bu yıl da kadroda böyle bir değişikliğe gidebiliriz" şeklinde konuştu
27.08.2007
Kaynak : DHA
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
M.Yıldız gelirse iyi bir yedek olur.Burak'a yol görülür.Bobo-Higuain'e alternatif olarak Nobre-M.Yıldız hiç de fena olmaz![]()
Ben istemem şahsen Yıldız'ı,
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok itici bir oyun tarzı var bana göre.
Mehmet Yıldız Türkiye Liglerindeki sert,sağlam ve güçlü savunmacılarla baş edebilen ender futbolculardan.Gelirse büyük yararı olacağını düşünüyorum...
Bana mehmet yıldız biraz balon gibi geldi şişti şişti bize gelincede patlayıp sönebilir
Bunun örneklerini beşiktaş çok yaşadı zamanında.
Mehmet yıldıza suan ne fenerbahce nede besıktasın ihtiyacı var Dogrusunu söylemek gerekirse Galatasarayın cok ihtiyacı var ama almak zor..Zaten sivas satmaz onu..Eger yedek kalacaksa hiç bir takıma gelmesin![]()
Burak Yılmaz gibi sonu olmasını istemem bırakın kalsın adam takımında