Sayfa 17 / 18 İlkİlk ... 715161718 SonSon
481 ile 510 arası toplam 535 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

bence bu sene beşiktaşın transfer ettiği en yararlı olacak kişi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer Higuain'de Bobo gibi başarılı olursa bundan sonra alacağımız her gen. yabancıya oo Beşiktaş almışsa tamamdır gözüyle bakılır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kimse yabancı oyuncu elestirmiyor elestirmek zaten iyi olmaz çünkü ezbere olur 10 mac sonra konusuruz........Büyük basarı dedigi için hosuma gitmedi o çümle...Evet genc almanız cok iyi...İnsallah buda bobo gibi olur ama her genc oyuncu yıldız olacak diye birsey yok maya tutmayadabilir

Bobo açıklaması
    Beşiktaş Kulübü'nden, Bobo'nun takımdan ayrılacağı iddialarına karşı yapılan açıklamada, ''Bobo, Beşiktaş'ın sözleşmeli ve çok değerli futbolcusudur. Takım arkadaşları ile birlikte takımımızı hedeflerine ulaştıracak yüksek performansını sergilemeye devam edecektir'' denildi. Siyah-beyazlı kulüp, bugünkü bazı gazetelerde, ''Higuain tutarsa Bobo gidecek'' başlığıyla yayınlanan haberlerle ilgili internet sitesinden açıklama yaptı.

''Yeni sezona yüksek performansla başlayan ve takımımız için çok önemli bir oyuncu olan Bobo ile ilgili, medyada camiamızın ve futbolcumuzun motivasyonunu menfi olarak etkilemek için kasten asılsız haberler yer almaya devam etmektedir'' denilen açıklamada, daha sonra şu ifadelere yer verildi: ''Yıldız futbolcumuz için gelen transfer tekliflerini kabul etmediğimizi ve Bobo'nun takımımızda kalacağını zaman zaman açıklamamıza rağmen, basında hala bu tarz asılsız haberlerin devam etmesini manidar ve kasıtlı bulmaktayız.

Sezona her zaman olduğu gibi büyük hedeflerle başlayan takımımızı yeni transferlerle güçlendirirken, amacımız bu hedeflere ulaşmak için kadromuzu zenginleştirmektir. Bu anlamda Higuain'ı da Bobo gibi takımımıza faydalı hizmetlerde bulunması, puanlar kazandıracak golleri atması için renklerimize bağladık. Bu vesile ile bir kez daha tekrarlıyoruz ki, Bobo, Beşiktaş'ın sözleşmeli ve çok değerli futbolcusudur. Takım arkadaşları ile birlikte takımımızı hedeflerine ulaştıracak yüksek performansını sergilemeye devam edecektir. Camiamızın ve spor kamuoyunun bu tür senaryo mahsulü, asılsız ve kasıtlı haberlere itibar etmemesini saygıyla duyururuz.''

23.08.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fotospor hele delirtecek beni.Güya Bobo gidecek yerine yabancı bir stoper alıncakmış

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Yahu fotospor gibi utanmaz, yalancı, adi bir gazete var mı şu dünyada

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Yahu fotospor gibi utanmaz, yalancı, adi bir gazete var mı şu dünyada
    Var Fotomaç
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Default Burak Yılmaz'dan ayrılık kararı

Burak Yılmaz'dan şok karar. Geçen sezon Jean Tigana'nın gözdesi olan genç futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan beklediği şansı bulamayınca Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre: "22 yaşındaki orta saha oyuncusu, menajerine talimat vererek kendisine kulüp bulmasını istedi.

Geçen sezon 34 maçın 30'unda oynayan ve bunların 23'ünde ilk 11'e giren Burak Yılmaz, bu sezon geride kalan 3 karşılaşmanın sadece 1'inde 45 dakika forma giyebildi. Son olarak Gaziantepspor maçında kadro dışı kalınca iyice morali bozulan genç futbolcu, "Artık Ertuğrul Sağlam'ın benden yararlanmayacağı kanısına vardım" dedi.

Sağlam bana "Kal" dedi

Menajerinin Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile görüşerek durum değerlendirmesi yaptığını belirten Burak, "Tigana döneminde alkışlanan bir futbolcu olarak, bu yıl kadroya bile girememek beni üzüyor. Daha gencim. Mutlaka hatalarım, eksiklerim olacak ama ben kadro dışı kalacak oyuncu değilim" dedi. Burak, sezon başında Fransa ve Almanya'dan yanı sıra yurt içinden bazı takımlardan transfer teklifleri aldığını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Gelen teklifler gerçekten ciddiydi. Fakat Ertuğrul Sağlam benden faydalanacağını söyleyince hepsini reddettim. Ben buraya futbol oynamaya geldim. Beşiktaş'ta yedek kulübesinde oturmak bile bir şereftir ama kadro dışı kalmak insanın psikolojisini bozuyor. Kulüp yönetimi ile görüşüp, oynayabileceğim bir takıma gönderilmem için izin isteyeceğim."
    27.08.2007

Kaynak : Hürriyet

kiralamak en iyisi olur iki taraf icin...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bence satılsın bu oyuncuda yetenek filan yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

acaba Kalli burak ı istemezmi...? yada Bjk yönetimi bi kolaylık saglarmı acaba bu konuda ...açıkçası çok isterim..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    acaba Kalli burak ı istemezmi...? yada Bjk yönetimi bi kolaylık saglarmı acaba bu konuda ...açıkçası çok isterim..
    Keşke alsanız Burak'ı paf takım için çok yararlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Keşke alsanız Burak'ı paf takım için çok yararlı olur.

bu çocukta iş var ama bi patlama yaptıktan sonra söndü..devamını getiremedi..kalli bunu adam eder

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    bu çocukta iş var ama bi patlama yaptıktan sonra söndü..devamını getiremedi..kalli bunu adam eder
    Bu adamda hiçbirşey yok at gibi koşar anca sahada başka hiçbir işe yaramaz , beşiktaş maçlarında taraftarı en çok çıldırtan adamdır kendisi .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Bu adamda hiçbirşey yok at gibi koşar anca sahada başka hiçbir işe yaramaz , beşiktaş maçlarında taraftarı en çok çıldırtan adamdır kendisi .

zaten böyle bir transfere pek ihtimal vermiyorum sdce iyi olabilr diye düşndm...ama dedigin kadar kötüyse gelmesn daha iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence gitmeli.Batuhan'ı kullanmak daha akıllıca

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gitsin zaten bundan sonra ne köy oLur kendisinden ne Kasaba..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kiralık gitsin bence.Son bir şans verilsin.Eğer kiralık gittiği yerde istenilen performansı yakalayamazsa satılsın.
    So what?
    Saike

mehmet yildiz transferi askiya alinmis,sinan engin acikladi...

Burak ve Galatasaray ?

Amann amann.Ismi bizim takimla anilirken bile insanin tüyleri diken diken oluyor Onun gibi bir futbolcu bizim takima ancak taraftarlari fitik etmek icin gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adamdan rakip takımın taraftarı bile illallah etti.:D

Şaka bir yana alttaki arkadaşında dediği gibi özgüven "0" Burak'ta.Biraz özgüven onu gerçek haline getirecektir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kendine olan bütün özgüveni kaybolmuş durumda Burak'ın.İhtiyacı olan tek şey bir gol.Gerisinin geleceğinden şüphem yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Mehmet Yıldız'ı askıya aldık"

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Sivassporlu Mehmet Yıldız ile ilgilendiklerini ancak bu transferi kulübünün istediği yüksek bonservis nedeniyle askıya aldıklarını söyledi.
    Engin, siyah beyazlı takımın bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanda basın mensuplarıyla yaptığı sohbette Sivasspor'un başarılı golcüsü Mehmet Yıldız ile ilgililendiklerini belirterek, "Mehmet Yıldız birara gündemimize geldi. Ancak Sivasspor 1,5 -2 milyon Euro'ya yakın bonservis bedeli isteyince bu transferi askıya aldık. Ben bu futbolcunun Beşiktaş'a yararlı olacağına inanıyorum. Yerli bir forvet oyuncusu olarak çok etkili bir isim. Beşiktaş'ta görmek isterim" dedi.
    Engin ayrıca takımdan bazı futbolcuları göndermek istediklerini de vurgulayarak, "Ancak istediğimiz teklifleri alamadığımız için bu düşüncemizi gerçekleştiremiyoruz. Biz Ertuğrul Sağlam ile 100. yıldaki şampiyonluğumuzun öncesinde yaptığımız gibi bir kadro temizliğine gitmek istiyoruz. O dönem siyah beyazlı takımda oynayan bir çok oyuncuyla yollarımızı ayırmış ve yeni bir oluşum gerçekleştirmiştik. Transfer dönemi sona ermeden bu yıl da kadroda böyle bir değişikliğe gidebiliriz" şeklinde konuştu

27.08.2007
    Kaynak : DHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

M.Yıldız gelirse iyi bir yedek olur.Burak'a yol görülür.Bobo-Higuain'e alternatif olarak Nobre-M.Yıldız hiç de fena olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben istemem şahsen Yıldız'ı,

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Ben istemem şahsen Yıldız'ı,
    Ben de istemem ama takasta G.Güleç kullanılcakmış.Para verilcikse alınmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çok itici bir oyun tarzı var bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mehmet Yıldız Türkiye Liglerindeki sert,sağlam ve güçlü savunmacılarla baş edebilen ender futbolculardan.Gelirse büyük yararı olacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bana mehmet yıldız biraz balon gibi geldi şişti şişti bize gelincede patlayıp sönebilir
    Bunun örneklerini beşiktaş çok yaşadı zamanında.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mehmet yıldıza suan ne fenerbahce nede besıktasın ihtiyacı var Dogrusunu söylemek gerekirse Galatasarayın cok ihtiyacı var ama almak zor..Zaten sivas satmaz onu..Eger yedek kalacaksa hiç bir takıma gelmesin

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Burak Yılmaz gibi sonu olmasını istemem bırakın kalsın adam takımında

Sayfa 17 / 18 İlkİlk ... 715161718 SonSon

Mesaj Yetkileri