Sayfa 17 / 38 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

artık resmi siteden yalanlama gelmez adamlar kendi yazıp kendi yalanladıktan sonra

Nesil
    2006

Tekke'nin Şampiyonlar Ligine kalınınca alınacağını sanıyorum. Çünkü oradan yüklü bir miktarda para gelecek. Dünkü aldığımız galibiyet ile büyük avantaj yakaladığımızdan dolayı bu transferin gerçekleşme oranı arttı. Siteden daha bir yalanlama gelmedi. Bu transferden ümitliyim. Ama Kezman bu takımda yedek forma giymeği kabul etmez. Büyük ihtimalle oyun yapımız değişecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ya Bence Kezmanı değiştirelim genç birisiyle

Nesil
    2006

Bu saatten sonra böyle bir değişiklik olabilir mi? Kezman çift forvette çok etkili olacaktır. Bu sistemin oyuncusu değil. Eğer bir oyuncu alınacaksa bu sisteme göre alınmalı. Ama alınacak oyuncu için Kezman'ı yedek kulübesine koymak akıl dışı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yok İlla bu yıl değil.. Gelecek yıl Zico'nun sözleşmesi de bitiyo zaten.. gönderelim İşimize yaramayan adamları..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    ya Bence Kezmanı değiştirelim genç birisiyle
    Kezman gibi dünya yıldızı gönderilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Kezman gibi dünya yıldızı gönderilir mi?
    Dünya yıldızı mı? Şaka mı bu?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

her ne kadar eski formunda olmasada abromovich in kurmuş olduğu chelsea kadrosunda yer almış bir isim chelsea aldıysa mutlaka bişeyler vardır bu adamda ama yok sen schalkede lig 2.liği yaşayanlara dünya yıldızı deyipte chelsea de oynayanlara demiyorsan oda senin sorunun

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ya Kezman'ı çok abartıyorsunuz bence.Adam geçen sene resmen boş kaleye atamadı golü.Bu mu Dünya yıldızı? Bir hazırlık maçında görmüştüm sene başında kaleci ile karşı karşıya yakında biraz çalım falan atmayı deneyeceğine direk üstüne vuruyor.(Sonra Deivid'in aşırtarak auta attığı pozisyon) Kusura bakma ama dünya yıldızı böyle pozisyonları affetmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Dünya yıldızı mı? Şaka mı bu?
    Evet... Bence dünya yıldızı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ya Kezman'ı çok abartıyorsunuz bence.Adam geçen sene resmen boş kaleye atamadı golü.Bu mu Dünya yıldızı? Bir hazırlık maçında görmüştüm sene başında kaleci ile karşı karşıya yakında biraz çalım falan atmayı deneyeceğine direk üstüne vuruyor.(Sonra Deivid'in aşırtarak auta attığı pozisyon) Kusura bakma ama dünya yıldızı böyle pozisyonları affetmez.
    Her futbolcu gol kaçırabilir,şanssız durumlar yaşar bunda anormal birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet... Bence dünya yıldızı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Her futbolcu gol kaçırabilir,şanssız durumlar yaşar bunda anormal birşey yok.
    Dünya yıldızı dediğin adam bu tür pozisyonlarıı kaçırmaz.Ekstra bir özelliği olmayan ortalama bir oyuncu bence.

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    her ne kadar eski formunda olmasada abromovich in kurmuş olduğu chelsea kadrosunda yer almış bir isim chelsea aldıysa mutlaka bişeyler vardır bu adamda ama yok sen schalkede lig 2.liği yaşayanlara dünya yıldızı deyipte chelsea de oynayanlara demiyorsan oda senin sorunun
    Son 3 senedir Kezman ne yapmis ki dünya yildizi olsun.Hollanda liginde gol krali oldu sonra Ingiltere`ye gitti bisey yapamadi,ispanyaya gitti bisey yapamadi,türkiyeye geldi gene fazla bisey yapamadi.Hep formsuz,istikrarsiz,gücsüz,birebirde etkili olmayan biri Kezman.COk abartiyorsunuz onu coook.Ama gecen senede demistim,Kezman en gec bu sezon sonu postalanacakkk!

Nesil
    2006

Zico göderilip yerine Rıdvan gelir. Dün bütün olacakları bildi. Fenerbahçe'ye ilk geldiğinde mağlubiyet almadığı halde göndirildi. Nedeni Rüştü'yü dövmeleri. Umarım o gelir ve takım yeniden kurulur.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post

İşte klasik bir bilmeden konuşmak. Bir kere ben Galatasaray'lı değilim, hiç bir zaman Lincoln'e dünya yıldızı demedim.

Kezman konusuna gelirsek, her chelsea kadrosunda yer almış oyuncu dünya yıldızı olacaksa

Tigao, Geremi, Wayne Brigde, Glen Johnson, Shaun Wright P., Khaldid Boulharouz gibi oyuncularda dünya yıldızı sayılır.

Veya Hollanda liginde her gol atan dünya yıldızı sayılsaydı Ryan Babel, Stanton Lewis gibi oyuncularda dünya yıldızı sayılırdı.

Zaten Chelsea'de 27 maçta 4 gol attı. Madem dünya yıldızı neden Chelsea sattı oyuncuyu? A. Madrid'de 30 maçta 8 gol attı. Madem dünya yıldızıydı, neden satıldı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by starfreedom View Post

Zaten Chelsea'de 27 maçta 4 gol attı. Madem dünya yıldızı neden Chelsea sattı oyuncuyu? A. Madrid'de 30 maçta 8 gol attı. Madem dünya yıldızıydı, neden satıldı?
    Chelsea tek forvetli sistemle oynadığı için Drogba'nın gölgesinde kaldı,Atletico'da ise Torres ve Mista vardı hatırlatırım üzerine de Agüero geldi yol gözüktü...

Chelsea tek forvetli sistemle oynadığı için Drogba'nın gölgesinde kaldı,Atletico'da ise Torres ve Mista vardı hatırlatırım üzerine de Agüero geldi yol gözüktü...
    Eee celisiyosun kendinle.Madem dünya yildiziydi Drogba`yi yedek biraksaydi Atleticho`da Mista`yi kesseydi,as olsaydi.Dünya yildizinin anlamini bilmiyorsun,sonra gelmis burada bize diyon Kezman dünya yildizi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O zaman benim dediğime geliyoruz.Ekstra özelliği olmayan sıradan bir forvet.Yani Dünya yıldızı değil.Dünya yıldızı olsa o saydığın isimlerden dolayı arka planda kalmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aguero gibi bir oyuncuya milyonları verip yedekte bekletemezsiniz. Kezman'ı da bekletemezsiniz. Mecburen satarak para kazandılar. Kezman'ın Fenerbahçe'de (derbiler hariç) başarılı olmayaşının nedeni sistemdir. Nobre Kezman'dan kaliteli değildir ama Kezman'dan daha yararlı olmuştur. Çünkü sisteme uygun yapısı vardı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Chelsea o sezon tek forvetle oynamıyordu. 4-3-3 taktiği ile oynanıyordu! Ayrıca anlamadığım madem tek forvet oynanıyordu, o zaman nasıl sadece ligde 27 maç oynayabildi? A. Madrid aynı keza! 30 maç oynamış. Sen hesapla artık.

Moderasyona not: Bu mesaj, tartışmayı kesin içerikli mesajtan önce yazılaya başlanmıştı. Ona göre

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bencede tartışma son bulmalı eee fatih tekkeden haber yoqmu?

Kezman forvet adamı Zico onu hayatta orta sahaya çekmez Fatih Tekke ile birlikte uzun zamandır yapamadığı çift forvet kuralını uygular.Buda çok iyi olur Kezman yanlızlık çekmez forvette ve hiç bi takım nüzde duramaz ve ALLAH'ın izniyle turu atlasak çift forvetle Şampiyonlar Liginde iyi bir yere geliriz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla yalanlama yok resmi sitede...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Zico göderilip yerine Rıdvan gelir. Dün bütün olacakları bildi. Fenerbahçe'ye ilk geldiğinde mağlubiyet almadığı halde göndirildi. Nedeni Rüştü'yü dövmeleri. Umarım o gelir ve takım yeniden kurulur.
    Ridvan'in böyle bir teklifi kabul edecegini sanmiyorum.. Fener'e teknik direktör olmaktansa yorumcu olarak devam eder

rıdvan dilmende diyor alınacak isim belli die....fatih mütiş olur ilerde kafa topuna çıkacak biri olur hiç olmassa....kezmana atılan her topu ya rakip karşılıor yada kambura yatıp rakipe faul kazandırıor bundan kurtulmuş olurus

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Son 3 senedir Kezman ne yapmis ki dünya yildizi olsun.Hollanda liginde gol krali oldu sonra Ingiltere`ye gitti bisey yapamadi,ispanyaya gitti bisey yapamadi,türkiyeye geldi gene fazla bisey yapamadi.Hep formsuz,istikrarsiz,gücsüz,birebirde etkili olmayan biri Kezman.COk abartiyorsunuz onu coook.Ama gecen senede demistim,Kezman en gec bu sezon sonu postalanacakkk!
    Atletico Madrid'in teknik direktörü Kezman için Avrupa'nın en iyi 10 forveti arasına girer demişti. Onun tek sorunun kendisini veremesi ve uyum sağlayamaması olduğunu söylemişti. İngiltere'de ise Mourinho ile yaşadığı sorundan dolayı orada başarılı olamadı. Sheva da İngiltere'de başarılı olamadı, İngiltere'de başarılı olmak o kadar kolay değil.

Kezman çok iyi bir futbolcu, çalışkan ve hırslı. Çift forvette çok daha fazla etkili olabileceğini söylüyor. Zico kaç tane maça çift forvetle çıktı ki Kezman'ın iyi oynayıp oynamadığını anlayalım? F.Tekke gelsin, ikisi çift forvette oynasın, o zaman Kezman yine başarısız olursa o zaman eleştirir. Adam çok zor pozisyona giriyor. Girdi mi de pek kaçırmıyor (bkz. Beşiktaş). Ayrıca onun asistleri ve oyuna katkısı da çok fazla, bu yüzden çoğu Fenerbahçeli performansından memnundur sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tekrar yazıyorum ben Zico'nun çift forvete döneceğini sanmıyorum.Tekke gelirse Kezman'ı Deivid'in yerine çeker.

Fenerbahçe'de rota Fatih Tekke
    Fenerbahçe, Rusya'nın Zenit takımında forma giyen milli oyuncu Fatih Tekke'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Anderlecht karşısında aldığı 1-0'lık galibeyet ile Şampiyonlar Ligi'na katılma yolunda önemli bir avantaj yakalayan Fenerbahçe'de, yönetim takıma forvet takviyesi yapabilmek için çalışıyor.

Teknik direktör Zico'nun Deivid'in gönrderilmesine ısrarla karşı çıkmasının ardından gözler Fatih Tekke transferine çevrildi. Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke ile anlaşan yönetim, Rus kulübünü ikna etmeye çalışıyor.

Fenerbahçe'nin teklifi ile Rus kulübünün istediği bonservis bedeli arasında 2 milyon Euro'luk fark olduğu ve sarı-lacivertli yönetimin bu rakamı aşağıya çekebilmek için uğraştığı öğrenildi.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

zenit bugun oynayacagi uefa kupasi macinin kadrosuna fatih tekke yi dahil etmedi*(bunun nedeni sadece fatih in avrupa kupalarinda oynuyacak bir takima gitmesi soz konusu oldugu icindir)

Fatih Tekke'yi eğer Zenith UEFA kadrosuna dahil etseydi, Fatih bu sene başka bir takımla Avrupa maçına çıkamazdı. Zenith bunu bilerek yapmıştır diye düşünüyorum, Fenerbahçe ile somut görüşmeler var demek ki böyle bir şey olmuş. Fenerbahçe de zaten Fatih'i Türkiye ligi için almaz.

NTV genelde doğru haber yapar, gazeteler gibi sallamaz. Bu yüzden güvenilir bir kaynak NTV, sabahtan beri NTV'de bu haberin çıkmasını bekledim ve çıktı, kulüpten de bir yalanlama gelmedi, inşallah en kısa zamanda gerçekleşir.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fatih Tekke'yi eğer Zenith UEFA kadrosuna dahil etseydi, Fatih bu sene başka bir takımla Avrupa maçına çıkamazdı. Zenith bunu bilerek yapmıştır diye düşünüyorum, Fenerbahçe ile somut görüşmeler var demek ki böyle bir şey olmuş. Fenerbahçe de zaten Fatih'i Türkiye ligi için almaz.

NTV genelde doğru haber yapar, gazeteler gibi sallamaz. Bu yüzden güvenilir bir kaynak NTV, sabahtan beri NTV'de bu haberin çıkmasını bekledim ve çıktı, kulüpten de bir yalanlama gelmedi, inşallah en kısa zamanda gerçekleşir.
    bende onun icin bunu soyledim abi ayni sene avrupa kupalrinda iki farkli takimda oynuyamaz oyuncu

Sayfa 17 / 38 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Mesaj Yetkileri